ACADEMICCOURSES.COM.MY

Terbaik Kursus-kursus di Amerika New Mexico di Amerika Syarikat 2019

Kursus A merujuk kepada program pengajian yang khusus. Ia biasanya berlaku di kampus tetapi boleh disampaikan secara online. Kursus yang popular bagi mereka yang ingin mendapatkan pengetahuan khusus dalam satu mata pelajaran.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Kursus-kursus di Amerika New Mexico di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Cinta Satu ... Cinta Semua Program

LoveOne...LoveAll Study and Travel Abroad Program
Kampus Sepenuh masa 1 semester Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Santa Fe

Anak lelaki atau anak anda akan berpeluang menikmati nikmat, bertenaga, dan ingin tahu remaja mereka untuk meneroka kebudayaan yang pelbagai di empat benua.

Hotel, restoran dan pensijilan pengurusan pelancongan

Northern New Mexico College (NNMC)
Kampus Sepenuh masa 4 tahun Sept. 2019 Amerika Syarikat EspaƱola

Selamat datang ke Sekolah Hotel, Restoran dan Pengurusan Pelancongan di mana kita menyediakan pelajar untuk jawatan pengurusan dalam hospitaliti dan industri pelancongan yang pesat berkembang.

Program Semester

Santa Fe University of Art and Design - SFUAD
Kampus Sepenuh masa 16 minggu Sept. 2019 Amerika Syarikat Santa Fe

Sekiranya anda mempunyai asas yang kukuh dalam bahasa Inggeris tetapi memerlukan beberapa pelajaran berasaskan akademik, ini adalah program yang sempurna untuk anda. Matlamatnya adalah untuk memastikan anda bersedia menulis, membaca, dan bercakap di peringkat akademik, peringkat bahasa Inggeris dalam bahasa Inggeris.