ACADEMICCOURSES

Kursus-kursus di Amerika Orange di Amerika Syarikat 2020/2021

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Orange adalah bandar, California, Amerika Syarikat telah diperbadankan sebagai sebuah bandar pada tahun 1871. Orange juga dikenali sebagai Plaza bandar seperti seluruh bandar telah dibina di sekitar plaza. Bandar ini adalah rumah kepada beberapa kolej dan universiti. Oleh kerana banyak kemudahan rekreasi alam sekitar bandar adalah sangat sihat untuk pendidikan tinggi.

Kursus-kursus di Amerika Orange di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Program Bahasa Inggeris

Santiago Canyon College
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
8&nbsp;-&nbsp;16 minggu
English
Kampus

Program Bahasa Inggeris Santiago Canyon College (SCC) Bahasa Inggeris Program Bahasa Inggeris (ELP) adalah program Bahasa Inggeris yang intensif yang direka untuk pelajar anta ...

Baca lebih lanjut