ACADEMICCOURSES

Kursus-kursus di Amerika Orlando di Amerika Syarikat 2020/2021

Kursus A merujuk kepada program pengajian yang khusus. Ia biasanya berlaku di kampus tetapi boleh disampaikan secara online. Kursus yang popular bagi mereka yang ingin mendapatkan pengetahuan khusus dalam satu mata pelajaran.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Selatan Orlando adalah hanya di luar Orlando yang terkenal di dunia dengan Disney dunia. Walau bagaimanapun, South Orlando juga terkenal dengan tempat kejadian kolej. Ia adalah rumah bagi banyak universiti terkenal.

Kursus-kursus di Amerika Orlando di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Kursus dalam avionik juruteknik

Avionica
Kursus
<
Separuh masa
<
3 bulan
English
Sepanyol
Kampus

Avionica Orlando menawarkan meneruskan latihan profesional dan lesen yang diperlukan oleh entiti persekutuan untuk menjalankan dan mengamalkan profesion avionik. Kami berusaha ...

Baca lebih lanjut

Bengkel - menjalankan perniagaan di us

Ambra College
Kursus
<
Separuh masa
<
4 hari
English
Portuguese (Brazil)
Kampus

sijil tamat pendidikan berterusan (Pendidikan berterusan) Dikeluarkan oleh Ambra, yang diiktiraf oleh Florida Department of Education - Suruhanjaya untuk Pendidikan bebas.

Baca lebih lanjut

Kepakaran pengantaraan

Ambra College
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
220 jam
English
Portuguese (Brazil)
Kampus
Online

The International School Mediation - EIM adalah program pembangunan inovatif amalan pengantaraan dan amalan kerjasama di Brazil. Dibangunkan oleh dialog dan AMBRA College Inst ...

Baca lebih lanjut