ACADEMICCOURSES

Kursus-kursus di Amerika Houston di Amerika Syarikat 2020/2021

Kursus adalah kelas akademik yang diajar oleh tenaga pengajar yang berkelayakan yang bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan peserta daripada kawasan atau latihan yang diberikan di dalam sesuatu bidang. Kursus berbeza-beza secara meluas dari segi panjang, saiz, kandungan dan tempoh.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Disenaraikan sebagai bandar yang terbesar di negeri Texas dan di seluruh negara keempat terbesar dari segi jumlah penduduk, bandar Houston terkenal kerana pemandangan kaki langit besar dan unik yang mendefinisikannya. Selain hakikat bahawa lebih 2 juta orang tinggal di sini, bandar ini mempunyai empat universiti negeri dalam sempadannya. Ini tidak termasuk jumlah yang lebih besar daripada institusi pengajian tinggi swasta.

Kursus-kursus di Amerika Houston di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Kursus: Bahasa Inggeris Sebagai Bahasa Kedua (ESL)

American National College
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
56 minggu
Kampus

Kami tahu bahawa mencapai impian dan matlamat anda sering memerlukan anda belajar terlebih dahulu bahasa Inggeris.

Baca lebih lanjut

Kursus: Kursus Persediaan Peperiksaan TOEFL

American National College
Kursus
<
Sepenuh Masa
Kampus

Kursus Persediaan Peperiksaan Bahasa Inggeris TOEFL dan Akademik kami akan memberi anda kemahiran ujian dan tahap Bahasa Inggeris yang anda perlukan untuk melakukan ujian yang ...

Baca lebih lanjut