ACADEMICCOURSES

Kursus-kursus di Amerika Troy di Amerika Syarikat 2020/2021

Kursus A merujuk kepada program pengajian yang khusus. Ia biasanya berlaku di kampus tetapi boleh disampaikan secara online. Kursus yang popular bagi mereka yang ingin mendapatkan pengetahuan khusus dalam satu mata pelajaran.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Troy merupakan sebuah bandar yang kaya di Oakland County di negara bahagian Michigan, dan pinggir bandar Detroit. Pada tahun 2008, Troy berada di kedudukan ke-22 dalam senarai "Tempat Terbaik untuk Live " di Amerika Syarikat.

Kursus-kursus di Amerika Troy di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Atas Tapak Program Korporat

The Richard DeVos Graduate School of Management, Northwood University
Kursus
<
Separuh masa
Kampus

Kolej Universiti menyediakan pelajar dengan peluang untuk menamatkan pendidikan mereka di tempat kerja. Urusan dibuat di antara Universiti Northwood dan majikan.

Baca lebih lanjut