ACADEMICCOURSES

Kursus-kursus di Amerika White Plains di Amerika Syarikat 2020/2021

Kursus undang-undang adalah bertujuan untuk diambil oleh mereka yang ingin melanjutkan pembangunan peribadi mereka. Sama ada anda mengambil kursus-kursus di dalam kelas atau dalam talian, terdapat pelbagai bidang kajian khusus. Beberapa di antaranya teori peraturan, undang-undang komersil dan harta intelek.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

White Plains adalah pinggir bandar besar New York City dikenali sebagai modal komersil bandar-bandar pinggir bandar. Bandar ini adalah rumah kepada senarai banyak universiti yang menyediakan latihan dalam terutamanya undang-undang, agama dan perniagaan.

Kursus-kursus di Amerika White Plains di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Kursus: Memasak Komersil ditambah Externship

Culinary Tech Center
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
6&nbsp;-&nbsp;9 bulan
English
Kampus

Di Culinary Tech Center , kami menyediakan pelajar untuk memberi khidmat kerjaya dalam seni kuliner. Dengan menggabungkan teori memasak komersial dengan latihan tangan dalam d ...

Baca lebih lanjut

Kursus: Program Operasi Hospitaliti

Culinary Tech Center
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
6&nbsp;-&nbsp;9 bulan
English
Kampus

Industri perhotelan merangkumi hotel, resort, restoran, pelayaran, pusat konvensyen, taman tema, kelab swasta, dan banyak lagi perniagaan dalam industri pelancongan.

Baca lebih lanjut