ACADEMICCOURSES

Kursus-kursus di Amerika Milwaukee di Amerika Syarikat 2020/2021

Kursus undang-undang adalah bertujuan untuk diambil oleh mereka yang ingin melanjutkan pembangunan peribadi mereka. Sama ada anda mengambil kursus-kursus di dalam kelas atau dalam talian, terdapat pelbagai bidang kajian khusus. Beberapa di antaranya teori peraturan, undang-undang komersil dan harta intelek.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Milwaukee adalah bandar terbesar di negeri Wisconsin, Amerika Syarikat. Bandar penduduk 's adalah 600k dengan jumlah anggaran 1,7 juta di kawasan metropolitan Milwaukee (2009). Milwaukee 's sejarah manusia bermula dengan rakyat Amerika India yang tinggal berdekatan kuala Milwaukee ' s tiga sungai ke Tasik Michigan selama berabad-abad.

Kursus-kursus di Amerika Milwaukee di Amerika Syarikat

Hasil Filter

Program esl

Milwaukee School of Engineering (MSOE)
Kursus
<
Sepenuh Masa
English
Kampus
Online

The Milwaukee School of Engineering (MSOE) Intensif Bahasa Inggeris sebagai (ESL) Program Bahasa Kedua menawarkan kursus-kursus secara peribadi, di kampus dalam format muka-ke ...

Baca lebih lanjut