Filter
Kursus
Australia

Cari anda Kursus-kursus dalam Pendidikan Awal Kanak-Kanak di Australia

Kursus adalah kelas akademik yang diajar oleh tenaga pengajar yang berkelayakan yang bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan peserta daripada kawasan atau latihan yang diberikan di dalam sesuatu bidang. Kursus berbeza-beza secara meluas dari segi panjang, saiz, kandungan dan tempoh.

awal kanak-kanak merujuk kepada peringkat remaja pembangunan dari bayi berusia kira-kira lapan tahun. Pada peringkat ini, kanak-kanak belajar dan berkembang di dalam banyak cara yang penting, ada yang mempunyai kesan yang berpanjangan kepada bagaimana kanak-kanak matang menjadi remaja dan dewasa.

Pendidikan Australia adalah terutamanya tanggungjawab kerajaan. Kerajaan membiayai sepenuhnya pengajian di universiti awam manakala ia sebahagiannya membiayai pendidikan universiti swasta.Australia menjadi negara Inggeris yang bersuara, kebanyakan pelajar dari negara-negara yang bahasa Inggeris adalah bahasa pertama sering suka belajar di negara ini

Kursus dalam Pendidikan Awal Kanak-Kanak di Australia

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pendidikan Awal Kanak-Kanak, Australia

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
Imagine Education Australia

Imagine Education Australia Fakulti Pendidikan Awal Kanak-kanak Australia menyampaikan latihan dalam Perkhidmatan Kanak-Kanak. Kami adalah organisasi latihan yang unik ke ... [+]

Terbaik Kursus-kursus dalam Pendidikan Awal Kanak-Kanak di Australia.

Bayangkan kerjaya dalam penjagaan kanak-kanak

Imagine Education Australia Fakulti Pendidikan Awal Kanak-kanak Australia menyampaikan latihan dalam Perkhidmatan Kanak-Kanak. Kami adalah organisasi latihan yang unik kerana kami mempunyai dua Pusat Penjagaan Anak di tapak untuk pelajar kami untuk mengakses latihan praktikal secara langsung. Fakulti Pendidikan Awal Kanak-Kanak adalah komited untuk penyelidikan dan pembangunan profesional yang diteruskan melalui program pendidikan kami. Kursus-kursus penjagaan kanak-kanak kami termasuk:

Sijil III dalam Pendidikan dan Penjagaan Kanak-kanak AwalDiploma Pendidikan dan Penjagaan Anak... [-]
Australia Gold Coast Brisbane