Filter
Kursus
Emiriah Arab Bersatu Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Kursus-kursus dalam Pendidikan Awal Kanak-Kanak di Emiriah Arab Bersatu

Kursus A ialah kajian terhadap topik yang tertakluk di dalam kawasan yang lebih luas dan merupakan asas sesuatu kelayakan. Satu kursus khas termasuk kuliah, penilaian dan tutorial.

awal kanak-kanak digunakan untuk menentukan pembangunan kanak-kanak dari lahir hingga sekitar umur lapan. Belajar mengenai awal kanak-kanak dan berusaha untuk membangunkan program-program pendidikan yang berharga boleh membantu kanak-kanak untuk mencapai yang lebih baik potensi mereka semasa zaman kanak-kanak mereka, dan juga semua jalan melalui ke alam dewasa.

Emiriah Arab Bersatu adalah sebuah persekutuan daripada tujuh emiriah di sebelah timur semenanjung Arab, di pintu masuk ke Teluk Parsi. Kebanyakan tenaga kerja di UAE adalah ekspatriat asing - dengan itu negara penduduk solek 's yang begitu pelbagai, dengan warga UAE menjadi minoriti di negara sendiri.

Kursus dalam Pendidikan Awal Kanak-Kanak di Emiriah Arab Bersatu

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Pendidikan Awal Kanak-Kanak, Emiriah Arab Bersatu

Ijazah
Lokasi
Emiriah Arab Bersatu
Jenis pengajian
Secara
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
MECAT

Kursus ini bertujuan untuk menyediakan para pelatih dengan asas yang kukuh daripada prinsip pendidikan awal kanak-kanak. Ia menggabungkan aspek utama pengajaran awal kana ... [+]

Mengenai kursus

Kursus ini bertujuan untuk menyediakan para pelatih dengan asas yang kukuh daripada prinsip pendidikan awal kanak-kanak. Ia menggabungkan aspek utama pengajaran awal kanak-kanak dan menekankan pelbagai peringkat pembelajaran yang menyokong pembangunan pada tahun-tahun awal kanak-kanak.

Penonton sasaran

Kursus ini adalah amat berguna untuk guru-guru awal kanak-kanak, penyelaras kursus, pembangun kurikulum, perunding yang berkaitan dengan prasekolah, sesiapa sahaja yang berkaitan dengan penjagaan awal kanak-kanak, dan untuk mereka yang merancang untuk membuka pra-sekolah.

Objektif Pembelajaran

Kursus ini acquaints pelatih dengan konsep-konsep asas dan teori-teori awal kanak-kanak mengajar bersama-sama dengan kemahiran pengajaran praktikal untuk mendapatkan bersedia untuk menghadapi cabaran bilik darjah prasekolah pelbagai abad ke-21. Kursus ini juga memperkenalkan pelatih kerangka konseptual untuk mereka bentuk dan aktiviti yang akan melengkapkan pelajar muda dengan bacaan asas membangun, menulis, mendengar dan bertutur. Pelatih juga akan dilengkapi dengan pengetahuan dan kemahiran untuk menggalakkan kemahiran numerasi, penyelesaian masalah dan kemahiran sosial kanak-kanak tadika melalui aktiviti bermain blok dan matematik.... [-]

Emiriah Arab Bersatu Dubai
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu