ACADEMICCOURSES.COM.MY

20 Kursus-kursus dalam Bahasa Arab 2020

Satu kursus bahasa dalam bahasa Arab boleh membantu pelajar berkomunikasi dengan lebih cekap dengan penduduk asal negara-negara Timur Tengah dan Afrika Utara. Pembelajaran Bahasa Arab boleh memberi manfaat kepada pelancong dunia dan ahli perniagaan antarabangsa.

Jika anda ingin melakukan perjalanan ke negara-negara Timur Tengah dan juga ke benua Afrika, anda mungkin ingin keupayaan untuk berkomunikasi secara lisan dengan penduduk. Anda mungkin tertanya-tanya, "Apakah kursus bahasa dalam bahasa Arab?" Kursus bahasa asing yang direka untuk membangunkan kemahiran dalam bahasa kedua tertentu. Kursus memperkenalkan corak pertuturan dan membantu pelajar dengan kemahiran mendengar, membaca, dan menulis. Kesedaran budaya juga dikaji, kerana ini adalah satu bahagian penting dalam memahami perihal tersirat dan nuansa komunikasi bahasa Arab.

Terdapat banyak manfaat dalam mengambil kursus bahasa dalam bahasa Arab.Dalam perniagaan antarabangsa, ia adalah penting untuk dapat berkomunikasi dengan berkesan, dan yang lebih mahir dalam bahasa lain seseorang menjadi, kuasa yang lebih dia mempunyai rangkaian dengan orang lain di seluruh dunia. Menjadi pelbagai bahasa juga adalah baik untuk rangsangan otak dan telah ditunjukkan untuk mengurangkan kemerosotan, demensia, dan penyakit Alzheimer. Mengetahui lebih daripada satu bahasa boleh memberikan pemohon pekerjaan kelebihan apabila memohon untuk kedudukan pekerjaan berganda.

Kos untuk mengambil kursus bahasa dalam bahasa Arab adalah berbeza bergantung kepada program dan lokasi global institusi. Beberapa kursus-kursus yang ditawarkan dalam talian, manakala yang lain diajar di-orang di kampus-kampus. Ia akan menjadi bijak untuk menghubungi akademi yang dikehendaki untuk bertanya mengenai kos tuisyen semasa.

Apabila pelajar mahir dalam bahasa Arab, ia meluaskan prospek mereka dalam peluang pekerjaan.Kemahiran ini boleh membantu individu menjadi jurubahasa, pengajar, ahli perniagaan antarabangsa, pengurus atau global. Menjadi dwibahasa atau berbilang bahasa kelihatan mengagumkan pada resume anda dan memberi anda satu lagi alat dalam toolbox anda kemahiran kerja.

Dunia ini menjadi lebih daripada sebuah perkampungan global berbanding sebelum ini. Dalam usaha untuk berjaya, anda perlu mempunyai keupayaan untuk berkomunikasi dalam lebih daripada sekadar bahasa ibunda anda. Jika anda sudah bersedia untuk mengambil tindakan untuk meluaskan ufuk anda, mencari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

20 Hasil dalam Bahasa Arab Filter

Kursus Bahasa Arab Kolokal Maghribi (CMA)

Dar Loughat cross-cultural language center
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 52 minggu Pendaftaran Terbuka Maghribi Tetouan + 1 lagi

Bergantung kepada minat pelajar, CMA boleh diajar dengan menggunakan skrip bahasa Arab atau Latin, walaupun yang pertama sangat disarankan untuk menjadikan kehidupan lebih mudah untuk tugas harian seperti membaca tanda-tanda dan mendapatkan sekitar.

Kursus Bahasa Arab Standard Moden (MSA)

Dar Loughat cross-cultural language center
Kampus Sepenuh masa Sambilan 1 - 52 minggu Pendaftaran Terbuka Maghribi Tetouan + 1 lagi

Program MSA kami disesuaikan untuk memenuhi keperluan semua pelajar yang berminat untuk belajar atau meningkatkan Standard Arabic. Ia memberikan mereka pengetahuan dan latihan yang diperlukan untuk memperoleh pemahaman yang lengkap dan jelas tentang sistem bahasa Arab.

Kursus penyediaan ujian arab

Al Baher Arabic Language Training Center
Kampus Pendaftaran Terbuka Jordan Amman

Al Baher menawarkan kursus persediaan untuk peperiksaan yang akan menjadi langkah penting anda ke arah kejayaan, dan dengan bantuan pengajar kami yang berpengalaman dan profesional, kami akan memastikan skor terbaik untuk anda.

Satu hingga satu pelajaran arab

Al Baher Arabic Language Training Center
Kampus Pendaftaran Terbuka Jordan Amman

Satu perhatian individu yang sedikit boleh benar-benar pergi jauh! Pelajaran persendirian bermaksud tumpuan peribadi kepada anda. Anda akan menerima perhatian guru yang tidak berbelah bahagi, ditambah bimbingan dan maklum balas yang khusus kepada anda dan matlamat anda.

Kursus Dalam Talian Bahasa Arab

Al Baher Arabic Language Training Center
Online Pendaftaran Terbuka Jordan Amman

Al-Baher menawarkan pelajaran dalam talian melalui Skype. Pelajaran ini adalah cara yang ideal untuk mempelajari bahasa Arab untuk pelajar, ahli perniagaan, pelancong, individu dengan jadual perubahan, dan pelajar bersiap untuk ujian.

Modern Standard Arabic

Al Baher Arabic Language Training Center
Kampus Sepenuh masa 5 - 12 minggu Permintaan Maklumat Jordan Amman

Arab dalam program kehidupan sebenar

Al Baher Arabic Language Training Center
Kampus Sepenuh masa 5 - 10 minggu Permintaan Maklumat Jordan Amman

Jika matlamat anda adalah untuk membangunkan kelancaran menggunakan dialek lisan kita (Ammiya / kolokial), AL-Baher menawarkan program ini untuk memaksimumkan interaksi dan komunikasi harian anda, Pelajar akan dapat menggunakan bahasa Arab dalam semangat berbilang budaya yang dapat membantu mereka meluaskan ufuk dan meluaskan rangkaian sosial mereka.

Ujian Bahasa Arab Standardized

Arabic-Online
Online Sept. 2020 Arab Saudi Arab Saudi Online

Sejak pengenalan program Arabic-Online , e-University of Saudi Arabia telah melihat keperluan untuk merekabentuk ujian piawai untuk mengukur kemahiran linguistik para pelajar bahasa Arab bukan Arab yang semakin belajar dari berbagai belahan dunia. Salah satu cabaran utama ialah ketiadaan ujian standard moden dan komprehensif untuk mengukur kemahiran bahasa umum para pelajar Arab, serta ujian standard beberapa bahasa antarabangsa berdasarkan kriteria yang tepat untuk mencapai matlamat mereka.

Arab dalam talian

Arabic-Online
Online 980 jam Sept. 2020 Arab Saudi Arab Saudi Online

Program Bahasa Arab dalam talian adalah program dalam talian penting dan titik perubahan dalam sejarah pengajaran bahasa Arab kepada penutur bukan asli. Program ini merupakan model pembelajaran baru yang ditawarkan oleh Saudi Electronic University untuk mengajar bahasa Arab.

Courses in Regional Studies in French (Semester/Academic Year)

AMIDEAST America-Mideast Educational & Training Services
Kampus Sepenuh masa 1 - 2 semester Permintaan Maklumat Maghribi Rabat

Courses in Area & Arabic Language Studies in Jordan (Semester/Academic Year)

AMIDEAST America-Mideast Educational & Training Services
Kampus Sepenuh masa 1 - 2 semester Permintaan Maklumat Jordan Amman

Courses in Area & Arabic Language Studies in Morocco (Semester/Academic Year)

AMIDEAST America-Mideast Educational & Training Services
Kampus Sepenuh masa 1 - 2 semester Permintaan Maklumat Maghribi Rabat

Kursus bahasa arab di dubai dan abu dhabi

Eton Institute
Kampus Online Sambilan 20 - 30 jam Sept. 2020 Emiriah Arab Bersatu Dubai Abu Dhabi Austria Vienna India New Delhi Hong Kong Amerika Syarikat New York + 9 lagi

Peluang Perniagaan: dunia Arab adalah pembukaan pasaran yang berkembang pesat sehingga banyak peluang profesional yang berpotensi untuk penutur bahasa Arab. Pembelajaran bahasa membolehkan anda untuk mendapatkan lebih banyak peluang pekerjaan di dalam dan di luar rantau ini ...

Kelas bahasa arab di new york

Eton Institute
Kampus Online Sambilan 20 - 30 jam Sept. 2020 Amerika Syarikat New York Emiriah Arab Bersatu Dubai Abu Dhabi Austria Vienna India New Delhi Hong Kong + 9 lagi

Dunia Arab adalah pasaran yang berkembang pesat membuka banyak peluang profesional yang berpotensi untuk penutur bahasa Arab. Pembelajaran bahasa membolehkan anda untuk mendapatkan lebih banyak peluang pekerjaan di dalam dan di luar rantau ini ...

Arab untuk pemula

Of Course Learning
Online Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom UK Online Amerika Syarikat USA Online + 1 lagi

Adakah anda ekspatriat, yang tinggal di suatu negara berbahasa Arab? Adakah anda ingin menjadi? Adakah anda terpesona dengan kawasan dunia yang sangat penting ini? Kursus ini akan memperkenalkan anda kepada bahasa yang kaya, dan cantik ini dengan cara yang menarik dan mudah untuk diikuti. Brainiwi Pendidikan ialah pasangan yang mempunyai pengalaman mengajar yang luas dalam bahasa-bahasa dan IT. Mereka memahami bahawa bahasa Arab adalah bahasa yang sukar untuk menguasai, dan ...