Kursus dalam Bahasa Cina

Terbaik 71 Kursus-kursus dalam Bahasa Cina 2018

Apakah kursus bahasa Bahasa Cina?

Bahasa Cina dikenali sebagai salah satu bahasa yang lebih sukar untuk belajar kerana banyak dialek dan perbezaan tatabahasa serantau. Mandarin, atau standard Cina adalah bahasa rasmi Taiwan dan Rakyat 's Republik China. Singapura juga menganggap Cina Mandarin sebagai salah satu daripada empat bahasa rasminya. Walaupun fonologi bahasa Mandarin Cina disokong terutamanya oleh dialek Beijing, perbendaharaan kata yang muncul dari pilihan pelbagai dan sangat besar dialek Cina standard yang digunakan di semua bahagian di China kecuali kawasan barat. A bahasa yg mempergunakan gaya suara, Mandarin Cina berbeza dari selatan Mandarin kerana penggunaannya daripada yang lebih sedikit tetapi lebih vokal konsonan awal dan kata majmuk.

Aksara Cina bertulis adalah sama ada tradisional atau dipermudahkan dalam bentuk dan makna.Bermula pada gred 3, Taiwan dan pelajar Cina diajar Cina standard dengan pengecualian pelajar bahasa tempatan yang diajar dalam bahasa mereka sendiri tetapi diberikan beberapa jam pengajaran dalam bahasa Mandarin setiap minggu.

Apakah faedah-faedah mengambil kursus bahasa Bahasa Cina?

Seseorang anggota Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu sejak tahun 1971, ekonomi China 's telah berkembang pesat sejak melaksanakan pembaharuan ekonomi dalam tahun 1970-an. Ia adalah kedua ke Amerika Syarikat pada pariti kuasa beli dan jumlah keluaran dalam negara kasar nominal dan merupakan pengimport terbesar di dunia 's / dieksport barangan. Pembelajaran Cina adalah cara terbaik untuk pelajar-pelajar yang berminat dalam perniagaan dan kewangan untuk meluaskan peluang pekerjaan mereka sebagai pekerja organisasi antarabangsa. Penterjemah ini juga sering dikehendaki untuk CEO yang tidak mempunyai masa untuk belajar Cina.

Berapa banyak kos untuk mengambil kursus bahasa Bahasa Cina?

Yuran pengajian berbeza-beza di kalangan sekolah-sekolah bahasa yang menawarkan kursus bahasa Cina.

Apakah syarat-syarat untuk kursus bahasa Bahasa Cina?

Walaupun tidak ada keperluan, pelajar perlu mempunyai kepentingan dalam sejarah dan budaya Cina kekal bermotivasi untuk menyelesaikan program bahasa Cina.

Mengapa mengambil kursus bahasa dalam talian di China?

Pembelajaran dalam talian Cina membolehkan pelajar untuk belajar bahasa semasa bekerja atau mengambil kelas pada "bata dan mortar " universiti.Di samping itu, pelajar akan dapat layak untuk mana-mana satu daripada pelbagai pekerjaan yang terdiri daripada guru Bahasa Inggeris di China untuk menjadi pengurus hotel / restoran di bandar semakin kosmopolitan Beijing.

Di mana untuk mengambil kursus bahasa Bahasa Cina?

Pelajar boleh memilih untuk belajar dalam talian Cina atau menghadiri salah satu sekolah bahasa yang banyak di seluruh Eropah, Asia dan Amerika.

Bagaimana untuk mendaftar di Kursus Bahasa Cina?

 

Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut

Bahasa Cina Kursus Musim Luruh

Xi'an Jiaotong-Liverpool University
Campus Sepenuh masa September 2018 China Suzhou

Kami menawarkan kursus bahasa Cina bukan ijazah untuk pemula, rendah, menengah, dan pelajar maju. kursus musim luruh semester kami bermula pada 3 September dan berjalan sehingga bulan Januari. [+]

Bahasa Kursus Autumn Cina

TINJAUAN

Kami menawarkan kursus bahasa Cina bukan ijazah untuk pemula, rendah, menengah, dan pelajar maju. kursus musim luruh semester kami bermula pada 3 September dan berjalan sehingga bulan Januari.

jam Kelas adalah Isnin hingga Jumaat dengan 12 jam pelajaran per minggu ditambah beberapa sesi budaya Cina dan bengkel HSK.

Marilah kepada XJTLU untuk belajar bahasa yang paling meluas digunakan di dunia, dan juga mengalami budaya Cina tempatan.

MENGAPA BELAJAR BAHASA CINA KURSUS PENDEK KAMI?

SAIZ KELAS KECIL

saiz kelas kecil membolehkan penyertaan yang lebih aktif dan perhatian kepada keperluan murid.

Disesuaikan dengan tahap ANDA... [-]


Course: College Study in China

Go Abroad China
Campus Sepenuh masa 4 - 48 

[+]

Profesor dan pengajar yang dilantik adalah penceramah Mandarin asli dengan ijazah dalam Pengajaran Cina dan mengalami pengalaman bertahun-tahun. Kelas disediakan untuk pemula yang lengkap dan juga kepada mereka yang telah mempelajari bahasa Cina sebelum ini. Program Bahasa Cina Standard mempunyai 20 jam seminggu, Bahasa Cina Intensif adalah 30 jam seminggu. Program Pertukaran Bahasa dengan penutur asli. Pilihan percuma: mereka mungkin berfokus bahasa dan bukan bahasa. Pilihan adalah berdasarkan tahap kemahiran pelajar.

... [-]


Belajar Cina - Program Bahasa Jangka Panjang

Dalian Polytechnic University
Campus Sepenuh masa Sambilan 320  September 2018 China Dalian + 1 lagi

Jangka Panjang Program Bahasa [+]

Belajar Cina di tengah-tengah China di Universiti Politeknik Dalian

20 jam setiap kursus minggu. 100 jam jumlah. jadual pengajaran dan kandungan pengajaran boleh disesuaikan atas permintaan pemohon.

KEPERLUAN

Sebagai berumur pada 18 hingga 65, dan dalam kesihatan yang baik, tanpa had pada jam pembelajaran.

Prosedur permohonan Borang Permohonan Pelajar Antarabangsa Kaji Dalam DPU " 1 Photo (3cmX4cm) 1 Salinan pasport Biasiswa

Jenis Jumlah (RMB)

Cina Biasiswa Kerajaan: Menurut "Langkah-langkah Kerajaan China Status Biasiswa" Biasiswa Liaoning Kerajaan: Menurut "Langkah-langkah Liaoning Kerajaan Status Biasiswa" Dalian Kerajaan Perbandaran Biasiswa: 15,000RMB / tahun DPU Kelas pertama Biasiswa: 3,000RMB / tahun DPU Kedua-kelas Biasiswa: 2,000RMB / tahun DPU Ketiga-kelas Biasiswa: 1,000RMB / tahun Biasiswa individu untuk Aktiviti: 500RMB / tahun [-]

Program Homestay China

China Homestay
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 12  Pendaftaran Terbuka China Beijing + 1 lagi

Ini adalah penempatan pengajaran sukarelawan direka untuk keasyikan budaya dalam dan pertukaran. program ini sesuai untuk orang dewasa dengan harapan untuk mendapatkan kaki mereka basah dalam pengajaran, guru merancang untuk perjalanan semasa cuti musim panas mereka, atau pelancong yang ingin mencuba keasyikan budaya penuh semasa pengajaran Bahasa Inggeris di luar negara. Kedua-dua Bahasa Buddy dan keluarga tuan rumah adalah sukarelawan. [+]

Ini adalah penempatan pengajaran sukarelawan direka untuk keasyikan budaya dalam dan pertukaran. program ini sesuai untuk orang dewasa dengan harapan untuk mendapatkan kaki mereka basah dalam pengajaran, guru merancang untuk perjalanan semasa cuti musim panas mereka, atau pelancong yang ingin mencuba keasyikan budaya penuh semasa pengajaran Bahasa Inggeris di luar negara. Kedua-dua Bahasa Buddy dan keluarga tuan rumah adalah sukarelawan. Mereka bertukar-tukar bahasa dan budaya mereka berbanding yuran sewa atau bayaran tuisyen. Ini adalah peluang yang sempurna untuk mengenali orang yang berbeza dan negara-negara yang berbeza. Ia juga merupakan satu peluang yang berharga untuk mencari teman sepanjang hayat, mempunyai peluang untuk melawat syarikat bekerja tuan rumah atau bekerja di sana, yang bermaksud lebih daripada hanya menyewa sebuah bilik.... [-]


Beijing - China Kontemporari & Bahasa Cina

IES Abroad
Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2018 China Beijing Hong Kong + 1 lagi

program Bahasa Kontemporari China & Chinese kami menawarkan pelajar pelbagai kursus bahasa Cina, termasuk tahap atas, elektif bahasa Cina berasaskan topik, dan kawasan kajian kursus yang diajar dalam bahasa Inggeris. [+]

Gambaran Keseluruhan

Beijing dianggap tempat untuk belajar Cina di China-ia menetapkan sebutan yang standard bagi seluruh negara. Sebagai modal politik, intelektual dan budaya China, ia juga merupakan tempat yang ideal untuk mengkaji kontemporari China. Penduduk Beijing yang ramah dan bangga menjadi dari bandar-apa persekitaran ini menarik yang sempurna untuk belajar di luar negara.

Kami China kontemporari & Bahasa Cina program menawarkan pelajar pelbagai kursus bahasa Cina, termasuk tahap atas, elektif bahasa Cina berasaskan topik, dan kawasan kajian kursus yang diajar dalam bahasa Inggeris. Program ini akan memberi manfaat kepada pelajar yang ingin berkembang dengan pesat pengetahuan mereka Cina bertulis dan lisan, dan pengetahuan mereka tentang China secara amnya.... [-]


Program Cina Ekspres - Kelas Percubaan Percuma Dalam Talian

Silk Mandarin
Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka China Shanghai

Kepentingan HSK yang semakin meningkat telah menjadi sebab untuk merancang Kursus Express kami. Tidak syak lagi cara terpantas untuk lulus ujian HSK anda dengan hasil yang baik. Dalam program ini, kami meluaskan kemahiran bahasa pelajar ke tahap yang paling tinggi. Program ini paling sesuai untuk mereka yang ingin mendaftar untuk Universiti atau memohon pekerjaan baru dan mereka memerlukan HSK 4 atau 5, tetapi ia juga paling sesuai untuk mereka yang ingin mendapatkan mata tambahan untuk mendapatkan VISA yang bekerja untuk China dan bagi mereka yang mahu mencabar diri sendiri. [+]

Program Bahasa Cina Ekspres

Kepentingan HSK yang semakin meningkat telah menjadi sebab untuk merancang Kursus Express kami. Tidak syak lagi cara terpantas untuk lulus ujian HSK anda dengan hasil yang baik. Dalam kursus ini, kami meluaskan kemahiran bahasa pelajar ke tahap yang paling tinggi. Beban kerja belajar sendiri adalah dengan 15 jam seminggu yang tertinggi dari semua kursus kami, saiz kelas dengan 4 pelajar kecil. Kursus Express paling sesuai untuk mereka yang:

ingin mendaftar untuk Universiti atau memohon pekerjaan dan kini perlu lulus HSK 4 atau 5 secepat mungkin; dengan cepat perlu memperoleh 'HSK-points' tambahan untuk mendapatkan VISA mereka di bawah peraturan VISA baru; ingin mencabar diri sendiri dan melihat betapa cepatnya mereka boleh pergi. ... [-]

Program Musim Panas Bahasa Cina & Budaya

Zhejiang Wanli University
Campus Sepenuh masa September 2018 China Ningbo

Program ini dirancang untuk pelajar yang ingin mengambil kesempatan daripada cuti musim panas mereka untuk belajar bukan hanya bahasa Cina, tetapi juga pelbagai aspek budaya Cina.Program ini menggabungkan [+]

Summer Program Bahasa Cina & Kebudayaan

&nbsp

Program ini dirancang untuk pelajar yang ingin mengambil kesempatan daripada cuti musim panas mereka untuk belajar bukan hanya bahasa Cina, tetapi juga pelbagai aspek budaya Cina. Program ini menggabungkan tiga jam pengajaran bahasa Cina setiap hari bersama-sama dengan aktiviti khas dan ceramah. Kursus bahasa Cina mempunyai 2 tahap dari pemula kepada pengantara. Aktiviti kebudayaan dan lawatan lapangan menawarkan pelajar amali e xperiences dengan kraf tradisional, muzik, seni mempertahankan diri dan seni persembahan. Di samping itu, ceramah khas yang meneroka sejarah China, agama dan bantuan kehidupan pelajar meluaskan dan mendalamkan pengetahuan mereka mengenai budaya Cina.Tempoh Program: 1 Julai 2015 hingga Ogos 4,2015 (5 minggu) Jadual Program ... [-]


Intensif Visa Pelajar Kursus Cina + + Rumah Penginapan / Apartment

SN Mandarin
Online & Campus Combined Sepenuh masa Sambilan 1 - 52  Pendaftaran Terbuka China Shanghai Beijing Suzhou Wuxi + 4 lagi

Kami menyediakan semua: pelan anda program, visa pelajar, aktiviti budaya, bantuan untuk penginapan anda di cost.Click paling rendah untuk mengetahui lebih lanjut. [+]

Ketika China menjadi kuasa besar global dan ekonominya terus mengatasi negara lain di dunia, kini adalah masa untuk belajar Cina. Kami adat maju kajian Cina di luar negara program untuk memenuhi keperluan anda. Semua program termasuk tandatangan, kursus bahasa Cina kualiti kami. Apa yang anda perlu lakukan adalah memilih kursus yang menarik minat anda, dan kami menjaga yang lain - visa, aktiviti, dan lain-lain

Teks anda di sini ... Apa yang membezakan SN Mandari®n daripada program-program luar negara kajian lain? Belajar praktikal Cina yang boleh digunakan dalam kehidupan seharian vs formal Cina digunakan hanya dalam bidang akademik Ketahui dengan lebih cepat dan berkesan, dengan kaedah pengajaran yang unik dan kreatif kami vs. institusi lain yang tidak mengikuti standard pelajaran buku teks ditetapkan Penyayang dan berpengalaman guru, semua yang berkelayakan dan bertauliah Mudah, tiada kemasukan mudah dan proses pendaftaran masyarakat Strong pelajar dan guru-guru, yang berinteraksi melalui, kebudayaan dan acara perniagaan sosial yang kerap dan aktiviti 1-on-1 pengesanan kemajuan dan susulan Senarai program Komprehensif 30 + Visa Komprehensif 20 + Visa Fleksibel 12 + Visa Program Custom + Visa 1on1 Private Study + Visa Pendek Homestay Term Berbeza dengan sekolah-sekolah lain, SN Mandarin mampu menyediakan 2-12 bulan visa pelajar disokong dan visa pelbagai kemasukan untuk lebih dari 5 bulan belajar Dan SN Mandarin menyediakan Sistem Belajar Online Cina + APP kepada semua pelajar-pelajar kita untuk belajar bila-bila masa, di mana sahaja dengan kursus bersedia talian dan menempah kelas secara langsung dengan guru penutur yang memerlukan. Jangan teragak-agak untuk menghubungi kami untuk... [-]

Cuti Tentu Mandarin

Spring College International
Campus Sepenuh masa 1 - 4  August 2018 Singapura Singapore

Kursus ini bertujuan untuk meningkatkan mendengar pelajar asing, bertutur, membaca dan kemahiran menulis dalam bahasa Mandarin dalam masa yang singkat, dengan bantuan guru-guru kami yang berdedikasi yang sangat berpengalaman dalam mengajar bahasa Mandarin. [+]

Kursus ini bertujuan untuk meningkatkan mendengar pelajar asing, bertutur, membaca dan kemahiran menulis dalam bahasa Mandarin dalam masa yang singkat, dengan bantuan guru-guru kami yang berdedikasi yang sangat berpengalaman dalam mengajar bahasa Mandarin.

Rangka Kursus

SCI menawarkan panduan cepat dan pembelajaran berkesan semasa bercuti untuk menyegarkan kembali kemahiran bahasa pelajar dalam bidang-bidang seperti: 1. sebutan yang betul 2. Bercakap kebolehan semasa majlis yang berbeza 3. kemahiran kefahaman 4. Membentuk ayat penuh 5. kemahiran menulis 6. Kemahiran mendengar

Masa kursus

Isnin hingga Jumaat 1:00. hingga 4 petang

Tempoh Pengajian

1 Minggu 2 Minggu, 3 minggu, 4 Weeks... [-]


Take a FREE trial Chinese Class with a 5-year experienced local teacher

Shanghai Mandarin Garden Language & Culture Center
Online & Campus Combined Sepenuh masa Sambilan May 2018 China Shanghai Wuhan Changchun Wuxi Ningbo Lijiang + 5 lagi

[+]

Hello, nihao! Are you a beginner or feeling like you have reached a plateau in learning Chinese? Try a half hour class with me for FREE. I have taught Mandarin to non-native speakers for more than 5 years. Through my experience, I’m able to quickly discover your preferred learning style and adapt my teaching methods to suit your personality and interests.The class will be tailored to make the most efficient use of your time according to your needs. You will see a marked improvement in a short period of time. I graduated with a BA degree majored in literature and also have a BA of Education (in English). I’m a native Shanghainese and my pronunciation is accurate and clear. I'm a serious, responsible, patient and result-oriented teacher. For more information about the class or to sign up for lessons, please email me at Website:http://www.mandaringarden.org Free Hot line:400-600-2922 Tel: 0086-021-52589885 Fax :0086-021-52589959 Skype: mandaringarden.org Email: winnie@mandaringarden.org Address: Changning:3/F No. 1358 West Yan'an Rd,Shanghai,China Pudong:1/F,Unit B,Phoenix-Mansion No.18 Huangyang Road,Shanghai,China [-]

Kelas Cina Di Nyc

Eton Institute
Campus or Online Sambilan 20 - 30  September 2018 Amerika Syarikat New York Emiriah Arab Bersatu Dubai Abu Dhabi Austria Vienna India New Delhi Hong Kong + 8 lagi

Belajar Menulis Cina: Terdapat lebih daripada sepuluh ribu huruf Cina. Ketahui cara yang baik untuk menulis dan mengingati mereka dengan sumber dan bahan-bahan amalan. Online Courses Self-Study: Belajar Cina dalam talian dengan platform pembelajaran bahasa belajar sendiri yang diiktiraf di peringkat antarabangsa. Belajar semua kemahiran ... [+]

Belajar Menulis Cina: Terdapat lebih daripada sepuluh ribu huruf Cina. Ketahui cara yang baik untuk menulis dan mengingati mereka dengan sumber dan bahan-bahan amalan.

Online Courses Self-Study: Belajar Cina dalam talian dengan platform pembelajaran bahasa belajar sendiri yang diiktiraf di peringkat antarabangsa. Belajar semua kemahiran penting untuk pembelajaran bahasa: membaca, menulis, mendengar, bercakap, perbendaharaan kata, tatabahasa dan budaya.

MENGAPA BELAJAR CINA Peluang Perniagaan: Satu lagi sebab penting untuk belajar bahasa adalah bahawa China merupakan ekonomi yang paling pesat berkembang di dunia dan rumah kepada peluang kerjaya yang tidak terkira banyaknya. China adalah salah satu rakan dagangan utama di dunia. Mempunyai kemahiran dalam Mandarin menawarkan pelbagai peluang kerjaya dan perniagaan. Pengalaman budaya: Dikenali sebagai tempat kelahiran seni mempertahankan diri dan budaya mistik, China telah membuat kesannya kepada dunia selama beratus-ratus tahun. Sama ada anda berminat dalam muzik, makanan, sastera atau sejarah, pengetahuan Mandarin - dialek Cina yang paling biasa dituturkan - boleh memperkayakan pemahaman anda tentang budaya. Mencari teman baru: Satu dalam setiap lima orang Cina, yang menjadikan ia nombor satu bahasa pertuturan di dunia. Bayangkan jumlah orang yang anda boleh bertemu dan berinteraksi dengan jika anda tahu bahasa mereka! ... [-]

Program Pertukaran Pelajar Antarabangsa

Jiangxi University of Finance and Economics
Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 China Nanchang

Program Pengenalan: JUFE menyambut semua permohonan daripada gabungan JUFE dan ISEP (Program Pertukaran Pelajar Antarabangsa) Rangkaian [+]

Program Pertukaran Pelajar Antarabangsa Program 1. Pengenalan: JUFE menyambut semua permohonan daripada gabungan JUFE dan ISEP (Pertukaran Pelajar Antarabangsa Program) rangkaian. Pelajar dari ISEP juga dialu-alukan untuk menjadi pelajar Exchange dan kajian JUFE. 2. Kelebihan program: Percuma tuisyen dan yuran pendaftaran, dan lain-lain elaun khas untuk pelajar dari ISEP. 3. Tempoh Pengajian satu semester atau dua semester. 4. Mata pelajaran kursus Utama (pengajaran bahasa Inggeris dan pengajaran bahasa Cina disediakan), kursus Bahasa dan Kesusasteraan Cina, dan lain-lain 5. Arahan Khas Jika universiti anda bukanlah rakan kongsi akademik JUFE mahupun ahli ISEP, anda boleh memilih untuk menjadi seorang Pelajar Pelawat (tuisyen ini akan mengorbankan anda). JUFE akan menganggap anda sebagai Pelajar Pertukaran dan mengecualikan tuisyen jika anda adalah sangat baik dan berbakat dengan syor universiti anda.... [-]


Gap Year or Semester in China

EF Gap Year
Campus Sepenuh masa 6 - 12  Pendaftaran Terbuka China Beijing

Travel to China for a semester or year and learn Mandarin in a city filled with exhilarating contrasts, from the epic scale of its imperial palaces to the intimate charm of the Hutong alleyways. Don't be left behind, immerse yourself in the world's most populated nation to remain competitive in the global marketplace. [+]

Travel to China for a semester or year and learn Mandarin in a city filled with exhilarating contrasts, from the epic scale of its imperial palaces to the intimate charm of the Hutong alleyways. Don't be left behind, immerse yourself in the world's most populated nation to remain competitive in the global marketplace.

Join students from around the world on the ultimate study abroad experience. Achieve fluency, see the world, expand your international network - and launch your global future. Study for 6, 9 or 11 months and start in April, June, September or January. College credit and internship opportunities ensure you're always adding to your resume during the adventure of a lifetime.... [-]


Chinese Language Course

Qingdao Technological University Qindao College
Campus Sepenuh masa September 2018 China Qingdao

In the pre-term placement, per 5-15 Chinese language students will be set in one class according to their actual Chinese level. [+]

Chinese Language Course

In the pre-term placement, per 5-15 Chinese language students will be set in one class according to their actual Chinese level.

Introduction of Courses and Textbooks

Courses: Short term, Long term, Business Chinese, HSK levels

Language courses class hours: (20 studying hours per week, 18 weeks per semester), Mon.-Fri.: 8:00-12:00 am.

Titles of Lessons: Pronunciation, Grammar, Intensive Reading, Oral Chinese, Listening, Writing, etc.

Optional Cultural Lessons Class hours: (6 studying hours per week),Tue. Wed. Thu.:14:00-16:00 pm.

Titles of Lessons: Chinese Calligraphy and Painting, PE, Introduction of Chinese Traditional Culture... [-]


Chinese Language Programs

Hangzhou Dianzi University
Campus Sepenuh masa September 2018 China Hangzhou

School of International Education (SIE) offers professional Chinese language teaching, research and HSK training for students from all over the world. [+]

Chinese Language Programs

School of International Education (SIE) offers professional Chinese language teaching, research and HSK training for students from all over the world. There are many different Chinese language programs for you to choose, and the schedules are flexibly arranged according to your time. You may choose the time and type of classes in accordance with your Chinese level, schedule and interest.

Contents

Long-term Chinese language programs: There are 3 levels for the long-time programs (more than 3 months): elementary, intermediate and advanced. Students will be placed in appropriate classes according to their Chinese levels. For these programs you will have a systematic study on Chinese language and culture. Students will learn the following 4 types of courses:... [-]