Filter
Kursus
Amerika Syarikat Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Kursus-kursus dalam Bhs Czech di Amerika Syarikat

Kursus A merujuk kepada program pengajian yang khusus. Ia biasanya berlaku di kampus tetapi boleh disampaikan secara online. Kursus yang popular bagi mereka yang ingin mendapatkan pengetahuan khusus dalam satu mata pelajaran.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Kursus dalam Bhs Czech di Amerika Syarikat

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Bhs Czech, Amerika Syarikat

Youth for Understanding USA

Kaya dengan sejarah, Republik Czech adalah negara kecil yang banyak ditawarkan. Dari tapak-tapak warisan yang indah ke kampung-kampung yang menawan, anda akan dapati kein ... [+]

Kaya dengan sejarah, Republik Czech adalah negara kecil yang banyak ditawarkan. Dari tapak-tapak warisan yang indah ke kampung-kampung yang menawan, anda akan dapati keindahan negara dalam masyarakat yang hangat dan ramah serta budaya yang bersemangat. Cuba belajar bahasa Czech, dan jangan ketinggalan masakan yang lazat!

Sekilas

Beasiswa Tersedia

385 - Holcomb368 - Pemberian Komuniti YFU384 - Dana Bantuan Kewangan YFU

Keperluan Umur

Berlepas musim bunga: 1 Ogos 1999 - 1 Disember 2002. Berangkat jatuh: 1 Februari 2000 - 1 Ogos 2003.

Pelajar yang tidak memenuhi syarat umur ini atau akan menamatkan sekolah menengah sebelum permulaan program mereka akan dipertimbangkan untuk kemasukan berdasarkan kes demi kes.... [-]

Amerika Syarikat Washington
Sept. 2020
Czech
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu