ACADEMICCOURSES.COM.MY

Kursus-kursus dalam Bahasa Inggeris Akademik di Afrika Selatan

Kursus adalah kelas akademik yang diajar oleh tenaga pengajar yang berkelayakan yang bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan peserta daripada kawasan atau latihan yang diberikan di dalam sesuatu bidang. Kursus berbeza-beza secara meluas dari segi panjang, saiz, kandungan dan tempoh.

kemahiran Bahasa Inggeris yang baik sering diperlukan untuk berjaya dalam kursus kolej. Bagi para pelajar yang bukan penutur asli, program English akademik boleh membantu dengan menawarkan latihan dalam bahasa untuk memperbaiki dan membina membaca, mendengar, bercakap dan kemahiran menulis.

Afrika Selatan, secara rasmi Republik Afrika Selatan, adalah sebuah negara yang terletak di hujung selatan Afrika. Ia dibahagikan kepada sembilan wilayah. Afrika Selatan adalah bukan sahaja satu titik melompat mati, ia adalah dengan sendirinya suatu destinasi yang hebat kaya dengan budaya, flora fauna & dan sejarah.

Kursus dalam Bahasa Inggeris Akademik di Afrika Selatan

2 Hasil dalam Bahasa Inggeris Akademik, Afrika Selatan Filter

Kursus Cambridge

Good Hope Studies
Kampus Sepenuh masa 9 - 10 minggu Feb. 2020 Afrika Selatan Cape Town

Peperiksaan Cambridge diiktiraf di seluruh dunia dan diterima secara meluas oleh syarikat sebagai bukti tahap bahasa Inggeris tertentu. Sijil Lanjutan dalam Bahasa Inggeris (CAE) diterima secara meluas sebagai bukti kemahiran berbahasa Inggeris untuk kemasukan universiti, terutama di UK, dan diterima oleh lebih daripada 2700 organisasi di seluruh dunia ...

ESOL

EC Language Centres
Kampus 8 - 12 minggu Pendaftaran Terbuka Malta Saint Julian's United Kingdom London Cambridge Oxford Bristol Brighton Manchester Afrika Selatan Cape Town Amerika Syarikat Boston San Diego New York San Francisco Miami Santa Monica Kanada Vancouver Toronto + 18 lagi

Cambridge ESOL peperiksaan diiktiraf oleh majikan, universiti dan kolej di seluruh dunia, dan keputusan mereka adalah sah untuk kehidupan.