ACADEMICCOURSES.COM.MY

Kursus-kursus dalam Bahasa Inggeris Akademik di Amerika Syarikat

Kursus A merujuk kepada program pengajian yang khusus. Ia biasanya berlaku di kampus tetapi boleh disampaikan secara online. Kursus yang popular bagi mereka yang ingin mendapatkan pengetahuan khusus dalam satu mata pelajaran.

Untuk memastikan bukan penutur asli Bahasa Inggeris mempunyai kemahiran bahasa yang diperlukan untuk belajar di peringkat kolej, pelajar boleh melengkapkan program English akademik. Program ini membolehkan untuk kajian yang mendalam mengenai bahasa ini untuk membantu pelajar membangunkan kemahiran komunikasi mereka.

Pendidikan di Amerika Syarikat terutamanya yang disediakan oleh sektor awam, dengan kawalan dan pembiayaan datang daripada tiga peringkat: negeri, tempatan, dan persekutuan, supaya.Keperluan umum untuk belajar di peringkat pendidikan yang lebih tinggi di Amerika Syarikat termasuk esei anda kemasukan (juga dikenali sebagai penyata tujuan atau kenyataan peribadi), transkrip rekod, surat cadangan / rujukan, ujian bahasa

Kursus dalam Bahasa Inggeris Akademik di Amerika Syarikat

22 Hasil dalam Bahasa Inggeris Akademik, Amerika Syarikat Filter

Kursus Persiapan Universiti

New America College
Kampus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Denver

Kursus ini direka untuk pelajar dengan tahap pemahaman Bahasa Inggeris yang lanjutan yang telah lulus tahap NAC 5 atau 6 atau mencapai tahap 6 di EPT (Ujian Penempatan Bahasa Inggeris University of Michigan). Kursus ini akan memberi tumpuan kepada kemahiran yang diperlukan di universiti seperti aktiviti mendengarkan dan membaca kehidupan sebenar yang maju, menulis kertas penyelidikan, memberi persembahan, mengkaji perbendaharaan kata lanjutan, dan bekerja dalam kumpulan. Tatabahasa dan sebutan akan disasarkan dalam konteks.

Bahasa Inggeris Intensif untuk Kursus Tujuan Akademik

North Central College
Kampus Sepenuh masa Sambilan 8 minggu Januari 2020 Amerika Syarikat Naperville + 1 lagi

Program Bahasa Inggeris intensif beroperasi sepanjang tahun. Ia menghidangkan pelajar yang berminat mempelajari bahasa Inggeris secara intensif (20 jam setiap minggu) dan ingin meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris mereka untuk tujuan akademik atau profesional.

Kursus: Program English Intensive LEAP

Wright State University
Kampus Sepenuh masa 1 tahun Januari 2020 Amerika Syarikat Dayton

LEAP (Pembelajaran Bahasa Inggeris untuk Tujuan Akademik dan Profesional) adalah program Bahasa Inggeris yang intensif di Wright State University . LEAP menyediakan penutur Bahasa Inggeris bukan asli untuk kejayaan dalam program akademik dan profesional.

Kursus: Program Bahasa Inggeris Intensif

Manhattan College
Kampus Sepenuh masa 9 - 15 minggu Januari 2020 Amerika Syarikat The Bronx

Program Bahasa Inggeris Intensif Manhattan College (IELP) Manhattan menyediakan pengajaran bahasa Inggeris berkualiti tinggi kepada penceramah bahasa lain untuk memenuhi matlamat mereka: Akademik, profesional, dan peribadi.

Bahasa Inggeris untuk Program Tujuan Akademik

American Language Academy
Kampus Online Dalam Talian & Kampus Digabungkan Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Greensboro

The English for Academic Purposes Program (EAP) adalah setara dengan Program Bahasa Inggeris Intensif American Language Academy (IEP) yang diberikan dalam tempoh yang lebih lama. EAP direka untuk menawarkan pengalaman pembelajaran terbaik dan sokongan kepada pelajar Bahasa Inggeris untuk memenuhi keperluan mereka untuk tujuan akademik atau profesional mereka. Program ini dibuat untuk pelajar Bahasa Inggeris yang tidak dapat melakukan program pengajian bahasa Inggeris sepenuh masa.

Kursus: Program Bahasa Inggeris Intensif (IELP)

Community Colleges of Spokane
Kampus Sepenuh masa 7 - 11 minggu Permintaan Maklumat Amerika Syarikat Spokane

Program Bahasa Inggeris Intensif (IELP) adalah program bahasa yang terakreditasi sepenuhnya yang dapat membantu para pelajar antarabangsa dari seluruh dunia mengembangkan kemahiran berbahasa Inggeris mereka. Ia ditawarkan di Spokane Falls Community College.

Kursus Bahasa Inggeris Akademik

Washington State University
Kampus Sepenuh masa 1 - 3 semester Januari 2020 Amerika Syarikat Pullman

Program Bahasa Inggeris Akademik di Washington State University adalah program Bahasa Inggeris intensif penyediaan akademik yang difasilitasi oleh Pusat Bahasa Amerika Intensif di INTO Washington State University . Program Bahasa Inggeris akademik menyediakan pengajaran bahasa Inggeris yang berkualiti tinggi dalam persekitaran yang menyokong dan menghormati untuk membantu pelajar memenuhi matlamat akademik, profesional dan peribadi mereka dan menyediakan pelajar untuk belajar di Washington State University .

Akademik Bahasa Inggeris

Hofstra University
Kampus Sepenuh masa 1 - 3 semester Januari 2020 Amerika Syarikat New York

Program Bahasa Inggeris Akademik menyediakan anda untuk belajar universiti di Amerika Syarikat.

ESOL

EC Language Centres
Kampus 8 - 12 minggu Pendaftaran Terbuka Malta Saint Julian's United Kingdom London Cambridge Oxford Bristol Brighton Manchester Afrika Selatan Cape Town Amerika Syarikat Boston San Diego New York San Francisco Miami Santa Monica Kanada Vancouver Toronto + 18 lagi

Cambridge ESOL peperiksaan diiktiraf oleh majikan, universiti dan kolej di seluruh dunia, dan keputusan mereka adalah sah untuk kehidupan.

Kursus Bahasa Inggeris Akademik

Colorado State University
Kampus Sepenuh masa 1 - 3 semester Januari 2020 Amerika Syarikat Fort Collins

Program Bahasa Inggeris Akademik di INTO Colorado State University diakreditasi oleh Suruhanjaya Akreditasi Program Bahasa Inggeris (CEA) dan menyediakan pelajar antarabangsa untuk pengajian universiti di Amerika Syarikat. Program akademik yang ketat ini menyediakan pelajar antarabangsa dengan arahan bahasa Inggeris yang berkualiti tinggi dan kemahiran akademik untuk berjaya di CSU.

Persiapan universiti

Columbia West College
Kampus Sepenuh masa 4 - 48 minggu Sept. 2020 Amerika Syarikat Los Angeles

Bagi kebanyakan pelajar-pelajar kita di Kolej Columbia Barat, laluan untuk membangunkan bakat mereka dan mencapai kejayaan termasuk menghadiri universiti di Amerika. Kami juga faham, walaupun bersedia untuk universiti adalah menarik, ia biasanya satu masa memberi tekanan kepada pelajar juga. Plus, walaupun anda telah mengambil banyak kursus bahasa Inggeris dan berasa cukup selesa dalam bahasa Inggeris, anda mungkin tidak merasa yakin tentang apa yang diharapkan dan apa yang diharapkan daripada anda di sebuah universiti Amerika Syarikat.

Kursus Bahasa Inggeris Akademik

George Mason University
Online Sepenuh masa 1 - 3 semester Januari 2020 Amerika Syarikat Fairfax

Program Bahasa Inggeris Akademik menyediakan anda dengan arahan bahasa Inggeris peringkat tertinggi dan kemahiran akademik untuk berjaya di Mason.

Bahasa inggeris kursus: pertengahan dan atas perantaraan

Links English Language Institute
Kampus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Newark

Kursus ini akan membolehkan anda untuk berinteraksi dengan tahap kefasihan dan spontan yang memudahkan interaksi yang kerap dengan orang-orang native dan mengambil bahagian secara aktif dalam konteks biasa menyatakan sudut pandangan anda.

Kursus Bahasa Inggeris Akademik

The University of Alabama at Birmingham
Kampus Sepenuh masa 1 - 3 semester Januari 2020 Amerika Syarikat Birmingham

Program akademik yang ketat memberikan pengajaran bahasa Inggeris berkualiti tinggi dan kemahiran untuk berjaya di The University of Alabama at Birmingham .

Online Academic English Course

Bright Learning
Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat USA Online