ACADEMICCOURSES

Kursus-kursus dalam Bahasa Inggeris Akademik di China

Anda biasanya boleh mengambil kursus-kursus pendidikan yang lebih tinggi jika anda berusia 18 tahun atau lebih. Mereka kerap mengajar di universiti, kolej dan institusi profesional seperti sekolah seni atau kolej pertanian - hampir kesemuanya mempunyai laman web mereka sendiri. Anda boleh mendapatkan pelbagai kemahiran, contohnya, diploma, ijazah sarjana muda, ijazah asas dan ijazah lepasan ijazah.

program akademik Bahasa Inggeris direka untuk bukan penutur asli Bahasa Inggeris untuk membantu dengan kemahiran bahasa mereka. Program-program ini membantu pelajar untuk membangunkan membaca, menulis dan komunikasi kemahiran yang diperlukan untuk berjaya apabila mengikuti pendidikan kolej.

China kini berusaha untuk menggalakkan pembangunan perguruan tinggi. China 's ekonomi sudah di dunia ' yang kedua terbesar dan masih berkembang. Mengalami budaya dan memahami pertumbuhan pasaran akan meningkatkan kerjaya anda.

Kursus dalam Bahasa Inggeris Akademik di China

3 Hasil dalam Bahasa Inggeris Akademik, China Filter

English for Academic Purposes

Australian International College of English
Australia, Sydney + 2 Lagi
Kursus
01 Jan 2020
<
12 minggu
Campus

Students who need to prepare for tertiary studies can be well-assured that they will improve in all facets of English for Academic Purposes needed for entry into university ed ...

Baca lebih lanjut

Sarjana muda antarabangsa, (ib) & united kingdom, kurikulum british

English Training Lounge
Emiriah Arab Bersatu, Abu Dhabi + 41 Lagi
Kursus
01 Sep 2020
<
Sepenuh masa
English
Campus

English Training Lounge - The International Baccalaureate® (IB): Tahun Tengah (MY), Career Program Berkaitan (CP) & Program Diploma (DP) kursus sokongan dan tuisyen.

Baca lebih lanjut

Bahasa inggeris untuk tujuan tertentu, (esp)

English Training Lounge
Emiriah Arab Bersatu, Abu Dhabi + 41 Lagi
Kursus
01 Sep 2020
<
Sepenuh masa
English
Campus

Bahasa Inggeris untuk Tujuan Khusus (ESP) adalah satu pendekatan pelajar berpusatkan untuk mengajar bahasa Inggeris yang memberi tumpuan kepada membangunkan kecekapan komunika ...

Baca lebih lanjut