ACADEMICCOURSES

Sambilan Kursus-kursus dalam Bahasa Inggeris Akademik di Ireland 2021

Kursus undang-undang adalah bertujuan untuk diambil oleh mereka yang ingin melanjutkan pembangunan peribadi mereka. Sama ada anda mengambil kursus-kursus di dalam kelas atau dalam talian, terdapat pelbagai bidang kajian khusus. Beberapa di antaranya teori peraturan, undang-undang komersil dan harta intelek.

bukan penutur asli Bahasa Inggeris boleh berjuang dengan kelas di peringkat kolej kerana halangan bahasa. program akademik Bahasa Inggeris direka untuk membantu memperbaiki dan membina kemahiran bahasa Inggeris pelajar-pelajar 'supaya mereka mampu untuk berjaya dalam kursus kolej.

Ireland adalah sebuah pulau di utara-barat benua Eropah. Ia adalah pulau ketiga terbesar di Eropah dan pulau kedua puluh terbesar di Bumi. Ke sebelah timur adalah pulau yang lebih besar daripada Great Britain, dari mana ia dipisahkan oleh Laut Ireland.

Sambilan Kursus dalam Bahasa Inggeris Akademik di Ireland

2 Hasil dalam Bahasa Inggeris Akademik, Ireland Filter

Peperiksaan Cambridge

Atlantic S.E.A.L
Kursus
<
12 minggu
Kampus

Setiap tahun sekitar 1.5 juta orang mengambil peperiksaan Cambridge dalam Bahasa Inggeris untuk Pembicara Bahasa Lain. Di Atlantic SEAL kami menawarkan 12 minggu kursus persed ...

Baca lebih lanjut

Bahasa Inggeris untuk tujuan akademik / kegunaan umum 4 minggu - 25 minggu tempoh

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway
Kursus
Sep 2021
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
4&nbsp;-&nbsp;25 minggu
English
Kampus

Tujuan EAP / EGP akan membina keyakinan dan copetence pelajar dalam menggunakan Bahasa Inggeris dalam persekitaran akademik untuk kajian ijazah dan ijazah lanjutan atau untuk ...

Baca lebih lanjut