ACADEMICCOURSES.COM.MY

Kursus-kursus dalam Bahasa Inggeris Akademik di Kanada

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar.

Untuk memastikan bukan penutur asli Bahasa Inggeris mempunyai kemahiran bahasa yang diperlukan untuk belajar di peringkat kolej, pelajar boleh melengkapkan program English akademik. Program ini membolehkan untuk kajian yang mendalam mengenai bahasa ini untuk membantu pelajar membangunkan kemahiran komunikasi mereka.

Jika anda berfikir untuk mana-mana sistem pendidikan tinggi yang akan memberi kesan kepada kehidupan anda secara positif sambil memberi anda pengetahuan dan kemahiran praktikal, maka sistem pendidikan Kanada 's adalah apa yang anda perlukan. Perjalanan ke Kanada untuk pendidikan anda akan membuat anda menghargai kreativiti dan inovasi pensyarah di institusi-institusi pengajian tinggi.

Kursus dalam Bahasa Inggeris Akademik di Kanada

6 Hasil dalam Bahasa Inggeris Akademik, Kanada Filter

Kursus Bahasa Inggeris Akademik - Bahasa Inggeris Khusus

Capital English Solutions - Learn English in Toronto
Kampus Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka Kanada Toronto

Bagi pelajar yang lebih maju, CES Toronto menawarkan kursus Bahasa Inggeris akademik di kampus kami di pusat bandar Toronto. Ramai pelajar belajar di tahap ini dari bahasa Inggeris umum, atau datang untuk meningkatkan bahasa Inggeris mereka, untuk menyediakan tempat kerja.

Kursus dalam Bahasa Inggeris untuk tujuan akademik

Medicine Hat College
Kampus Sepenuh masa 3 semester Sept. 2020 Kanada Brooks

Medicine Hat College menawarkan progresif, komunikasi berasaskan Bahasa Inggeris untuk program Tujuan Akademik untuk pelajar antarabangsa dari seluruh dunia. Ramai daripada pelajar-pelajar kita telah beralih ke dalam program sijil, diploma atau ijazah di sini pada MHC, manakala yang lain telah melanjutkan pelajaran di institusi-institusi lain.

ESOL

EC Language Centres
Kampus 8 - 12 minggu Pendaftaran Terbuka Malta Saint Julian's United Kingdom London Cambridge Oxford Bristol Brighton Manchester Afrika Selatan Cape Town Amerika Syarikat Boston San Diego New York San Francisco Miami Santa Monica Kanada Vancouver Toronto + 18 lagi

Cambridge ESOL peperiksaan diiktiraf oleh majikan, universiti dan kolej di seluruh dunia, dan keputusan mereka adalah sah untuk kehidupan.

EAP - Bahasa Inggeris untuk Tujuan Akademik

Fanshawe College
Kampus Sepenuh masa Sambilan 8 minggu Januari 2020 Kanada London Simcoe Saint Thomas + 3 lagi

Program EAP 10 tingkat Fanshawe disahkan oleh Bahasa Kanada dan memenuhi syarat bahasa untuk kemasukan ke Western University, Fanshawe dan banyak kolej Ontario lain. Program EAP dan profesor sepenuh masa akan membantu anda untuk mendapatkan keyakinan dan kefasihan menggunakan Bahasa Inggeris serta membantu anda mempersiapkan langkah-langkah seterusnya menggunakan kaedah dan teknologi terkini.

Bahasa Inggeris untuk Tujuan Akademik

Alexander College
Kampus Sepenuh masa Sambilan Apr. 2020 Kanada Vancouver Burnaby + 1 lagi

Bahasa Inggeris untuk Program Tujuan Akademik adalah program persediaan yang membangunkan kemahiran bahasa Inggeris teras dalam konteks selepas menengah. Ini membolehkan pelajar mendekati kajian Kolej / Universiti dengan kompetensi bahasa Inggeris asas yang diperlukan.

Kursus: Bahasa Inggeris akademik

Languages Across Borders | Vancouver
Kampus Sepenuh masa 4 minggu Pendaftaran Terbuka Kanada Vancouver

Kursus ini membolehkan pelajar meningkatkan kemahiran membaca dan ketepatan tatabahasa dalam bahasa Inggeris yang bertutur dan bertulis. Dalam kelas ini, pelbagai teks bacaan dikaji secara terperinci. Kepelbagaian dalam kandungan mendedahkan pelajar kepada pelbagai perbendaharaan kata dan tatabahasa, serta bentuk sastera.