ACADEMICCOURSES.COM.MY

Kursus-kursus dalam Bahasa Inggeris Akademik di Malta

Kursus A ialah kajian terhadap topik yang tertakluk di dalam kawasan yang lebih luas dan merupakan asas sesuatu kelayakan. Satu kursus khas termasuk kuliah, penilaian dan tutorial.

kemahiran Bahasa Inggeris yang baik sering diperlukan untuk berjaya dalam kursus kolej. Bagi para pelajar yang bukan penutur asli, program English akademik boleh membantu dengan menawarkan latihan dalam bahasa untuk memperbaiki dan membina membaca, mendengar, bercakap dan kemahiran menulis.

Malta adalah negara Eropah selatan di Laut Mediterranean 80 km selatan Sicily dan 333 km ke utara Libya. Malta meliputi hanya lebih 316 km ², menjadikannya salah satu daripada negara-negara dunia yang 's yang paling kecil dan paling padat dengan penduduk.

Kursus dalam Bahasa Inggeris Akademik di Malta

2 Hasil dalam Bahasa Inggeris Akademik, Malta Filter

Cambridge FCE

Inlingua Malta
Kampus Sepenuh masa Sambilan 8 minggu Sept. 2020 Malta Sliema + 1 lagi

Cambridge ESOL, IELTS & TOEFL - kelayakan bahasa Inggeris yang diiktiraf oleh 35,000 ribu institusi termasuk universiti, kolej dan majikan di seluruh dunia.

ESOL

EC Language Centres
Kampus 8 - 12 minggu Pendaftaran Terbuka Malta Saint Julian's United Kingdom London Cambridge Oxford Bristol Brighton Manchester Afrika Selatan Cape Town Amerika Syarikat Boston San Diego New York San Francisco Miami Santa Monica Kanada Vancouver Toronto + 18 lagi

Cambridge ESOL peperiksaan diiktiraf oleh majikan, universiti dan kolej di seluruh dunia, dan keputusan mereka adalah sah untuk kehidupan.