$close

Penapis

Lihat Hasil

Kursus-kursus dalam Bahasa Inggeris Penerbangan di Amerika Florida Amerika Syarikat

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar. program Aviation English boleh menyediakan pelajar untuk pelbagai keadaan penerbangan. Kursus-kursus dalam program ini selalunya menempatkan murid-murid modul realistik yang mensimulasikan pelbagai senario y… Baca lebih lanjut

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar.

program Aviation English boleh menyediakan pelajar untuk pelbagai keadaan penerbangan. Kursus-kursus dalam program ini selalunya menempatkan murid-murid modul realistik yang mensimulasikan pelbagai senario yang berpotensi. Pelajar sering meninggalkan bersedia untuk mengendalikan pelbagai acara on-the-job.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Terbaik Kursus dalam Bahasa Inggeris Penerbangan di Amerika Florida di Amerika Syarikat

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Amerika Syarikat
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
Flying Academy, International Flight Training Center
South Miami Heights, Amerika Syarikat +2 Lagi

ICAO ENGLISH DAN IFR ENGLISH

ICAO ENGLISH DAN IFR ENGLISH -
Kursus
Sepenuh Masa
English
Kampus