ACADEMICCOURSES

Sambilan Kursus-kursus dalam Bahasa Inggeris Perniagaan di Amerika Pantai Miami Amerika Syarikat 2021

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar.

Dalam perniagaan pengajian Bahasa Inggeris, pelajar boleh diajar perbendaharaan kata asas perniagaan selain kemahiran komunikasi yang penting yang digunakan dalam dunia perniagaan untuk mesyuarat, persembahan, penulisan laporan, rundingan dan sebarang bersosial lain yang perlu dilakukan.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Miami Beach adalah dunia sebuah resort pantai yang terkenal terletak di Miami-Dade County, Amerika Syarikat. Miami mempunyai kampus saudara perempuan universiti dan kolej sangat kedudukan. Kemudahan rekreasi seperti pantai, Eden Roc, Flagler Tugu Pulau, Memorial Holocaust, memandu laut membuat Miami tempat yang meriah dan sihat untuk pelajar.

Sambilan Kursus dalam Bahasa Inggeris Perniagaan di Amerika Pantai Miami di Amerika Syarikat

3 Hasil dalam Bahasa Inggeris Perniagaan, Pantai Miami Filter

Kursus: Rennert Program Perniagaan Bahasa Inggeris Antarabangsa

Rennert English Language School
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
2&nbsp;-&nbsp;16 minggu
Kampus

Dapatkan di landasan kerjaya yang berjaya dengan mengembangkan kemahiran bahasa yang diperlukan untuk berkomunikasi dalam dunia perniagaan yang berubah-ubah.

Baca lebih lanjut

Program Latihan Rennert

Rennert English Language School
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
Kampus

Bidang di mana latihan boleh didapati: Pemasaran, Perhubungan Awam, Seni Bina, Fesyen, IT, Hospitaliti, Reka Bentuk, Pengiklanan dan Seni. Bidang tidak dijamin.

Baca lebih lanjut

Kursus: Fesyen Intensif

Rennert English Language School
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
4 minggu
Kampus

Program Fesyen intensif selama 4 minggu ini membolehkan pelajar bahasa Inggeris menengah ke peringkat lanjutan untuk meneroka perniagaan fesyen yang menarik.

Baca lebih lanjut