ACADEMICCOURSES

Sambilan Kursus-kursus dalam Bahasa Inggeris Perniagaan di Amerika West Chester Amerika Syarikat 2021

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar.

Perniagaan Bahasa Inggeris diajar untuk menyediakan pelajar menceburi bidang perniagaan untuk dapat berkomunikasi dengan negara-negara dan syarikat-syarikat di seluruh dunia. Pengajian boleh menjurus ke arah kemahiran komunikasi penting dan juga terma-terma perniagaan biasa dan perbendaharaan kata.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Sambilan Kursus dalam Bahasa Inggeris Perniagaan di Amerika West Chester di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Bahasa Inggeris Perniagaan, West Chester Filter

Kursus Bahasa Inggeris untuk Perniagaan Antarabangsa

Miami University - Regionals
Kursus
Sep 2021
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Kampus

Globalisasi adalah salah satu konsep yang menentukan pada zaman kita. Inilah cara HR dapat menjadi pemimpin perniagaan yang kompeten di pentas dunia. Melabur dalam pekerja and ...

Baca lebih lanjut