ACADEMICCOURSES

Sambilan Kursus-kursus dalam Bhs Inggeris di Amerika Toledo Amerika Syarikat 2021

Kursus A ialah kajian terhadap topik yang tertakluk di dalam kawasan yang lebih luas dan merupakan asas sesuatu kelayakan. Satu kursus khas termasuk kuliah, penilaian dan tutorial.

Kursus Bahasa Inggeris cenderung untuk memberi tumpuan kepada kajian bahasa inggeris celik, kefahaman dan analisis, dan sering menumpukan perhatian kepada pembangunan penting ucapan dan kemahiran komunikasi untuk penutur ESL untuk meningkatkan kecekapan dan keselesaan dengan bahasa Inggeris.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Toledo Ohio adalah sebuah bandar pelabuhan antara Ohio dan Michigan. Bandar ini terletak di Tasik Erie dan menyediakan pemandangan yang indah dan pantai. Toledo menjadi tuan rumah kepada pelbagai universiti yang menyediakan banyak pilihan utama yang berpotensi.

Sambilan Kursus dalam Bhs Inggeris di Amerika Toledo di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Bhs Inggeris, Toledo Filter

Program Pembelajaran Bahasa Intensif (ILP)

Ala-Edge
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
4&nbsp;-&nbsp;8 minggu
English
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online

Program Pembelajaran Bahasa Intensif (ILP) adalah diploma bahasa Inggeris intensif pengajaran dalam kelas yang direka khas untuk membantu pelajar antarabangsa atau penduduk te ...

Baca lebih lanjut