$close

Penapis

Lihat Hasil

Kursus-kursus dalam Bhs Inggeris di Aruba

Kursus A merujuk kepada program pengajian yang khusus. Ia biasanya berlaku di kampus tetapi boleh disampaikan secara online. Kursus yang popular bagi mereka yang ingin mendapatkan pengetahuan khusus dalam satu mata pelajaran. kajian bahasa inggeris menyediakan kedua-dua penutur asli dan Anakanak peluang untuk membangunkan dan memperbaiki bahasa kefahaman dan kemahiran penguasaan pertuturan. Kajian… Baca lebih lanjut

Kursus A merujuk kepada program pengajian yang khusus. Ia biasanya berlaku di kampus tetapi boleh disampaikan secara online. Kursus yang popular bagi mereka yang ingin mendapatkan pengetahuan khusus dalam satu mata pelajaran.

kajian bahasa inggeris menyediakan kedua-dua penutur asli dan Anakanak peluang untuk membangunkan dan memperbaiki bahasa kefahaman dan kemahiran penguasaan pertuturan. Kajian dalam bahasa Inggeris membantu pelajar lebih memahami corak bahasa dan sastera dalam bahasa, dan menggalakkan komunikasi yakin.

Ditemui dan mendakwa untuk Sepanyol pada 1499, Aruba diambil alih oleh Belanda pada 1636. Aruba berpisah dari Antillen Belanda pada tahun 1986 dan menjadi, anggota autonomi yang berasingan dari Kerajaan Belanda. Pergerakan ke arah kemerdekaan penuh dihentikan atas permintaan Aruba 's pada tahun 1990.

Kursus dalam Bhs Inggeris di Aruba

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Aruba
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
Xavier University School of Medicine
Oranjestad, Aruba

Bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua, pemula dan perantaraan. Melangkah ke salah satu daripada banyak bidang pengajian perubatan.

Bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua, pemula dan perantaraan. Melangkah ke salah satu daripada banyak bidang pengajian perubatan. -
Kursus
Sepenuh Masa
24 minggu
Kampus