Filter
Kursus
United Kingdom England Kingston upon Thames Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus-kursus dalam Bhs Inggeris di Amerika Kingston upon Thames United Kingdom

Anda biasanya boleh mengambil kursus-kursus pendidikan yang lebih tinggi jika anda berusia 18 tahun atau lebih. Mereka kerap mengajar di universiti, kolej dan institusi profesional seperti sekolah seni atau kolej pertanian - hampir kesemuanya mempunyai laman web mereka sendiri. Anda boleh mendapatkan pelbagai kemahiran, contohnya, diploma, ijazah sarjana muda, ijazah asas dan ijazah lepasan ijazah.

Kajian tentang bahasa Inggeris membantu orang Anakanak memantapkan penguasaan dan kefasihan dalam bahasa. Bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua kursus yang ditawarkan yang boleh meningkatkan keyakinan dan kemahiran komunikasi pelajar dalam bahasa yang tersebar luas di seluruh dunia.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Kingston upon Thames terletak di barat daya London. Universiti Kingston Kingston dan College terletak di sana, bersama-sama dengan gereja abad ke-12, Kingston Bridge, Daripada Perintah arca oleh Daud datang dan mercu tanda lain.

Terbaik Kursus dalam Bhs Inggeris di Amerika Kingston upon Thames di UK

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

2 Hasil dalam Bhs Inggeris, Kingston upon Thames

Ijazah
Lokasi
United Kingdom
England
Kingston upon Thames
Jenis pengajian
Secara
Kingston College

Program Bahasa Inggeris Sepenuh Masa direka untuk menyediakan pelajar dengan tahap bahasa Inggeris yang diperlukan untuk maju ke kursus atau kerjaya akademik mereka yang ... [+]

Bahasa Inggeris Penuh Masa untuk Pelajar Antarabangsa (16 tahun dan ke atas)

Program Bahasa Inggeris Sepenuh Masa telah ditawarkan di Kingston College selama sepuluh tahun yang lalu dan direka untuk menyediakan pelajar dengan tahap bahasa Inggeris yang diperlukan untuk kemajuan ke kursus atau karir akademik yang mereka pilih. Kandungan bahasa Inggeris kursus kami diakreditasi oleh British Council.

Terdapat banyak alasan mengapa pelajar memilih untuk belajar Full Time English di Kingston College :

Kami mempunyai rekod kemajuan yang sangat baik - kebanyakan pelajar yang mengikuti kursus Bahasa Inggeris Sepenuh Masa melanjutkan pengajian ke kolej, sarjana atau pasca siswazahGuru-guru kami berpengalaman dan berkelayakanKomponen Bahasa Inggeris kursus ini diakreditasi oleh British CouncilPembelajaran adalah aktif dan menarik; kami menekankan perkembangan kemahiran komunikasi dengan tumpuan khas kepada ketepatan dalam ucapan dan menulisPejabat Antarabangsa kami tersedia untuk membantu anda dari semasa anda memohon sehingga apabila anda menyelesaikan kursus andaKingston adalah salah satu kawasan London yang paling menyenangkan; anda boleh berehat di kafe tepi sungai, mengunjungi Hampton Court atau berjalan-jalan di salah satu daripada banyak taman-taman di sekitarnyaCentral London, dengan semua tarikannya, hanya 20 minit perjalanan dengan kereta apiKingston College adalah Penaja yang sangat Dipercayai UKBA... [-]
United Kingdom Kingston upon Thames
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
4 - 35 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Kingston College

Kursus Bahasa Inggeris yang baru dan tidak intensif ini adalah untuk orang-orang yang ingin membuat kemajuan pesat dengan kajian bahasa Inggeris mereka sementara mempunya ... [+]

EFL - Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Asing - 14 Jam Seminggu

Kursus Bahasa Inggeris yang baru dan tidak intensif ini adalah untuk orang-orang yang ingin membuat kemajuan pesat dengan kajian bahasa Inggeris mereka sementara mempunyai beberapa waktu percuma untuk aktiviti-aktiviti lain. Pelajar belajar dalam kumpulan kecil dan diajar oleh pasukan guru berdedikasi kami dalam persekitaran dinamik Kingston College . Pelajar menghabiskan masa untuk membangun ketepatan dan kefasihan dalam Bahasa Inggeris; apabila meninggalkan kami; mereka maju dengan keyakinan terhadap kursus lain atau pekerjaan. Kami mengalu-alukan pelajar 16 tahun ke atas.

Bahasa Inggeris Umum atau AkademikTempoh fleksibel antara 2 hingga 35 minggu14 jam seminggu belajarYuran pengajian £ 140 seminggu (dikurangkan jika anda belajar lebih lama)Kelas Peperiksaan Cambridge boleh didapati termasuk IELTSMengapa Memilih Kingston CollegePengajaran Bahasa Inggeris diakreditasi oleh British CouncilEL Pusat Kecemerlangan EL berdasarkan kenyataan British yang boleh diterbitkanGuru yang berkelayakan dan berpengalamanRated 'baik' oleh OfstedKadar kejayaan Cambridge CemerlangPeluang perkembangan yang meluasTerletak di pusat Kingston on Thames pusat hanya sepuluh kilometer dari pusat bandar LondonSkim keahlian gim diskaunGabungan pelajar tempatan dan antarabangsa yang baikPerkhidmatan penginapan disediakan.Tarikh Bertarikh... [-]
United Kingdom Kingston upon Thames
Og 2019
English
Sepenuh masa
4 - 35 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu