$close

Penapis

Lihat Hasil

2 Kursus-kursus dalam Bahasa Rusia 2022

Apakah faedah-faedah mengambil kursus bahasa di Rusia? Bagi pelajar merancang untuk meneruskan kerjaya dalam politik antarabangsa, ambassadorships, atau agensi-agensi kerajaan, pembelajaran Rusia yang perlu untuk mendapatkan kedudukan khusus yang melibatkan interaksi dengan pegawai Rusia atau entiti perniagaan. Di samping itu, kerja terjemahan adalah secara konsisten tersedia untuk penutur fasih… Baca lebih lanjut

Apakah faedah-faedah mengambil kursus bahasa di Rusia?

Bagi pelajar merancang untuk meneruskan kerjaya dalam politik antarabangsa, ambassadorships, atau agensi-agensi kerajaan, pembelajaran Rusia yang perlu untuk mendapatkan kedudukan khusus yang melibatkan interaksi dengan pegawai Rusia atau entiti perniagaan. Di samping itu, kerja terjemahan adalah secara konsisten tersedia untuk penutur fasih Rusia.

Apakah kursus bahasa di Rusia?

Sebagai bahasa yang kelapan paling digunakan di dunia, Rusia dituturkan di kebanyakan negara termasuk Persekutuan Rusia, Kyrgyzstan, Kazakhstan, Belarus. Anda juga boleh mendengar Rusia di Estonia, Ukraine, Lithuania dan Latvia, dengan berselerak penceramah Rusia di negara-negara yang sebelum ini sebahagian daripada Kesatuan Soviet lama.Pelajar yang mengikuti kursus bahasa Rusia akan diajar yang "moden Rusia sastera bahasa " yang muncul pada abad ke-18. Dialek serantau membezakan Rusia standard melalui ketidaksamaan di dalam sebutan, perbendaharaan kata, intonasi, tatabahasa dan simpulan bahasa.

Berapa Banyak Adakah Ia Kos Untuk Belajar Bahasa Russia?

Program bahasa Rusia mungkin berbeza-beza bergantung kepada sama ada pelajar yang berdaftar sepenuh masa atau separuh masa. Universiti dan yuran sekolah bahasa sangat berbeza antara satu sama lain.

Apakah Syarat-syarat untuk mengambil Kursus Bahasa Russia?

Semua pelajar boleh mendaftar dalam program bahasa Rusia.

Di mana Adakah Mereka Tawaran Program Bahasa Russia?

Ada banyak tempat di mana anda boleh belajar Rusia.Negara pertama yang datang ke ming adalah Rusia, walaupun pelbagai sekolah bahasa Eropah menawarkan kursus bahasa Rusia. Di samping itu, Rusia yang diajar di sekolah-sekolah yang pilih bahasa beberapa dan universiti di China dan Jepun.

Bagaimana untuk mendaftar di Kursus di Rusia?

Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
Nayanova University
Samara, Rusia

"Academy for Gifted Children (Nayanova)" merekrut untuk kursus persediaan untuk lulus Peperiksaan Umum Negeri bagi pelajar yang berprestasi rendah pada darjah 9 dan 8 dalam ma ... +

"Academy for Gifted Children (Nayanova)" merekrut untuk kursus persediaan untuk lulus Peperiksaan Umum Negeri bagi pelajar yang berprestasi rendah pada darjah 9 dan 8 dalam matematik, bahasa Rusia, geografi, dan sains sosial. -
Kursus
Sepenuh Masa
Separuh masa
Russian
Kampus
 
Novosibirsk State University
Novosibirsk, Rusia

Kami mempunyai 2 format asas untuk program kami: Program tahun akademik, Program Musim Panas.

Kami mempunyai 2 format asas untuk program kami: Program tahun akademik, Program Musim Panas. -
Kursus
Sepenuh Masa
Russian
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Kampus
Online