Kursus dalam Bahasa Sepanyol

Terbaik 97 Kursus-kursus dalam Bahasa Sepanyol 2018

Kursus bahasa Sepanyol boleh menjadi pilihan yang ideal untuk individu yang ingin belajar bahasa kedua yang boleh menjadi berguna dalam hari ke hari hidup dan juga dalam perniagaan. Bahasa Sepanyol adalah bahasa yang serba boleh, dituturkan di seluruh dunia.

Apa Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Satu kursus bahasa Sepanyol yang melatih para pelajar untuk bertutur bahasa tersebut, dan juga untuk menulis dan membacanya. Ia membolehkan pelajar untuk belajar bagaimana untuk bertutur dalam interaksi sosial dan perniagaan dan mengajar tentang budaya Sepanyol juga.

Apakah Manfaat Mengambil Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Mengambil kursus bahasa Sepanyol adalah berharga kerana banyak sebab, terutamanya kerana banyak negara di seluruh dunia, termasuk di Amerika Utara, Eropah, Amerika Selatan, Amerika Tengah dan bertutur dalam bahasa ini.Ia juga boleh membantu pelajar untuk berinteraksi dalam pelbagai situasi sosial.

Berapa Banyak Adakah Ini Kos Ambil Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Kos kursus-kursus ini terdiri secara meluas. Ia adalah mungkin untuk mencari program yang sangat berpatutan yang boleh diambil dalam talian murah. Pilihan lain termasuk mengambil kursus dalam suasana kolej, yang boleh menjadi lebih mahal.

Apakah syarat-syarat untuk Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Kebanyakan masa, terdapat sangat sedikit, jika ada, syarat-syarat untuk mengambil kursus Bahasa Sepanyol. Malah anak-anak muda boleh mengambil bahagian.

Apa Jenis Peningkatan Kerjaya Anda Boleh Harapkan dengan Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Individu yang bercakap lebih daripada satu bahasa, terutamanya bahasa berharga seperti ini, adalah berharga kepada majikan.Ini menyediakan majikan dengan keupayaan untuk mengira ke atas pekerja tersebut untuk berinteraksi dengan pelanggan, pelanggan, dan rakan-rakan perniagaan di lebih tetapan.

Mengapa Mengambil Kursus Bahasa Online di Sepanyol?

Kursus dalam talian membuat ia mudah untuk individu mendapat bahasa pada kadar mereka sendiri. Ia membolehkan kajian individu pada kadar mereka sendiri.

Di mana untuk mengambil Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Mengambil kursus Sepanyol adalah mudah untuk dilakukan, kerana ia boleh didapati melalui pelbagai sekolah dalam talian. Ia juga boleh didapati di beberapa buah sekolah termasuk kolej.

Bagaimana untuk mendaftar di Kursus di Sepanyol?

Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut

Kursus Bahasa Spanish (pengajian Hispanic)

Universidad Nebrija
Campus Sepenuh masa Sambilan 4 - 32  February 2018 Sepanyol Madrid + 1 lagi

Kursus ini direka untuk pelajar yang ingin menghabiskan satu semester atau lebih belajar dalam program berprestij semasa mengambil bahagian dalam kehidupan sehari-hari sebuah universiti Sepanyol-baik secara akademik dan sosial. Program ini menawarkan lebih daripada 40 mata pelajaran yang berbeza yang berkaitan dengan bahasa Sepanyol, tatabahasa, kesusasteraan, sejarah, seni, sains politik, dan disiplin yang serupa. Di setiap peringkat, kursus umum, khusus, dan fokus disediakan untuk memenuhi keperluan pelajar yang berlainan.

[+]

Mengalami Sepanyol dan bahasa Sepanyol di Nebrija sambil mendapatkan kredit universiti

Kursus ini direka untuk pelajar yang ingin menghabiskan satu semester atau lebih belajar dalam program berprestij semasa mengambil bahagian dalam kehidupan sehari-hari sebuah universiti Sepanyol-baik secara akademik dan sosial.

Program ini menawarkan lebih daripada 40 mata pelajaran yang berbeza berkaitan dengan bahasa, tatabahasa, kesusasteraan, sejarah, seni, sains politik dan disiplin ilmu yang lain.

Di setiap peringkat, kursus umum, khusus, dan fokus disediakan untuk memenuhi keperluan pelajar yang berlainan.

Kursus-kursus bahasa Sepanyol ditawarkan sepanjang tahun dalam 6 program yang berbeza. Fleksibiliti kursus membolehkan pelajar memilih atau menggabungkan mana-mana tempoh kajian ini: ... [-]


Kursus: Intensif Bahasa Sepanyol

Giralda Center
Campus Sepenuh masa 1 - 12  Pendaftaran Terbuka Sepanyol Sevilla

Ini adalah yang paling popular Intensive Kursus Bahasa Sepanyol kami. Ia adalah pilihan yang seimbang yang menjamin kemajuan yang pesat dalam semua aspek pembelajaran bahasa Sepanyol: pemahaman, bertutur, membaca dan menulis. Pada masa yang sama, ia membolehkan banyak masa lapang pada waktu petang dan malam hari untuk menikmati semua yang Seville ini boleh tawarkan. [+]

Ini adalah yang paling popular Intensive Kursus Bahasa Sepanyol kami. Ia adalah pilihan yang seimbang yang menjamin kemajuan yang pesat dalam semua aspek pembelajaran bahasa Sepanyol: pemahaman, bertutur, membaca dan menulis. Pada masa yang sama, ia membolehkan banyak masa lapang pada waktu petang dan malam hari untuk menikmati semua yang Seville ini boleh tawarkan. Kursus Bahasa Sepanyol intensif termasuk:

20 jam setiap minggu, Isnin hingga Jumaat.

09:00-01:00, 4 sesi setiap hari 55 minit setiap kali. 6 hingga 10 pelajar setiap kelas. Satu program harian, Isnin hingga Jumaat, percuma aktiviti kebudayaan / petang petang. Kursus ini boleh didapati di semua peringkat, sepanjang tahun, dari 1 minggu untuk keseluruhan tahun akademik. Manfaatkan kelonggaran kami: kursus kami bermula setiap hari Isnin sepanjang tahun. Jika anda seorang pelajar di peringkat A1 (Permulaan) kami mengesyorkan tarikh permulaan berikut:... [-]


Kursus Pengajian Di Luar Negara

Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada
Campus Sepenuh masa September 2018 Sepanyol Granada

The University of Granada Pusat Bahasa Moden (CLM) adalah salah satu daripada institusi yang terkemuka di Sepanyol dalam bidang pengajian laguage. Ia adalah salah satu daripada jenis terima kasih kepada tenaga pengajar yang berkelayakan tinggi dan khusus itu. Menggunakan pendekatan komunikatif, tumpuan khusus diberikan kepada interaksi dalam situasi kehidupan sebenar. [+]

Yang University of Granada Pusat Bahasa Moden (CLM) adalah salah satu institusi yang terkemuka di Sepanyol dalam bidang pengajian laguage. Ia adalah salah satu daripada jenis terima kasih kepada tenaga pengajar yang berkelayakan tinggi dan khusus itu. Menggunakan pendekatan komunikatif, tumpuan khusus diberikan kepada interaksi dalam situasi kehidupan sebenar.

pemasangan Pusat itu terletak di Daerah Realejo lama, terdiri daripada dua bangunan utama: abad ke-16 yang indah Istana Santa Cruz dan Huerta de los Angeles Mansion. Kedua-dua menggabungkan keindahan dan kehangatan bangunan bersejarah dengan peralatan teknikal yang paling moden.

Satu lagi tarikan CLM adalah suasana pelbagai budaya dan pelbagai bahasa tunggal itu. Pelajar asing boleh berkongsi kehidupan seharian mereka dengan orang-orang pelajar Sepanyol pembelajaran bahasa asing yang berbeza, sekali gus merangsang kepentingan bersama dalam pelbagai bahasa dan budaya mereka.... [-]


Kursus Bahasa Sepanyol Di Las Palmas

ELE USAL GRAN CANARIA
Campus Sepenuh masa Sambilan September 2018 Sepanyol Las Palmas

Adakah anda berfikir tentang belajar bahasa Sepanyol di luar negara tetapi anda sedang mencari sesuatu yang lebih istimewa? Berhenti mencari! Harven Sepanyol di Gran Canaria adalah pilihan terbaik! Harven Spanish menawarkan anda gabungan kursus bahasa Sepanyol, aktiviti kebudayaan dan sukan yang akan melebihi jangkaan anda. Di Gran Canaria, salah satu daripada tujuh Kepulauan Canary, di mana matahari bersinar sepanjang tahun, anda akan dapat belajar bahasa Sepanyol, bersenang-senang dan mendapatkan tan ... Semua pada masa yang sama! Terdapat sesuatu untuk setiap rasa dalam Bahasa Sepanyol Harven! [+]

Adakah anda berfikir tentang belajar bahasa Sepanyol di luar negara tetapi anda sedang mencari sesuatu yang lebih istimewa? Berhenti mencari! Harven Sepanyol di Gran Canaria adalah pilihan terbaik!

Harven Spanish menawarkan anda gabungan kursus bahasa Sepanyol, aktiviti kebudayaan dan sukan yang akan melebihi jangkaan anda. Di Gran Canaria, salah satu daripada tujuh Kepulauan Canary, di mana matahari bersinar sepanjang tahun, anda akan dapat belajar bahasa Sepanyol, bersenang-senang dan mendapatkan tan ... Semua pada masa yang sama! Terdapat sesuatu untuk setiap rasa dalam Bahasa Sepanyol Harven!

GRAN CANARIA

Gran Canaria dianggap sebagai benua dalam bentuk kecil untuk pelbagai landskap dan iklim yang luar biasa. Ia lebih dekat ke Afrika daripada ke Eropah dan mempunyai 60 kilometer pantai di 236 kilometer dari pantai di mana anda akan menikmati sepanjang tahun apa yang dianggap sebagai salah satu iklim terbaik di dunia.... [-]


Tentu - Semester Di Ecuador

Universidad Espiritu Santo
Campus Sepenuh masa February 2018 Ecuador Guayaquil

Pelajar pada Semester dalam Program Ecuador mempunyai peluang untuk belajar, amalan dan sempurna kemahiran bahasa Sepanyol mereka pada masa mereka di UEES. Kami menawarkan enam tahap pengajaran bahasa Sepanyol, dan dua tahap kandungan tumpuan daripada bagi mereka yang mempunyai kemahiran tinggi. Pelajar diletakkan dalam perjalanan yang sesuai mengikut tahap menunjukkan mereka. [+]

Apa Yang Boleh Saya Kaji?

KELAS

Pelajar antarabangsa dibenarkan untuk mengambil maksimum 5 kursus (15 kredit) bagi setiap semester. Ini boleh dibuat di mana-mana salah satu daripada 4 cara berikut - Kajian dalam bahasa Inggeris, Kelas Bahasa Sepanyol, Pengajian dalam bahasa Sepanyol, Learning Service - tetapi gabungan beberapa atau semua adalah biasa.

Kajian dalam bahasa inggeris

Pelbagai mata pelajaran di UEES diajar dalam bahasa Inggeris, membolehkan pelajar antarabangsa yang tidak mempunyai kecekapan yang tinggi dalam Bahasa Sepanyol untuk menyimpan di landasan yang betul dengan jurusan mereka sementara juga bekerja pada kemahiran bahasa mereka. Walaupun pemilihan terbesar kursus adalah dalam bidang Perniagaan, Kewangan dan Pemasaran, ada pilihan yang mencukupi untuk membolehkan pelajar kebanyakan disiplin untuk mengambil beban sepenuh masa selama satu semester atau tahun akademik.... [-]


Madrid - Kejuruteraan, Seni Bina & Sains

IES Abroad
Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 Sepanyol Madrid Hong Kong + 1 lagi

Program ini dirancang untuk pelajar kejuruteraan, seni bina, dan sains yang ingin mengambil kursus yang diajar dalam bahasa Inggeris atau Sepanyol di universiti yang berprestij dan akademik mencabar - Universidad Carlos III de Madrid. [+]

Gambaran Keseluruhan

Sebagai pusat utama industri, perdagangan, dan penyelidikan teknologi di Sepanyol, Madrid merupakan sebuah bandar yang ideal untuk belajar kejuruteraan, seni bina, dan sains dan aplikasinya dalam dunia profesional.

Program ini dirancang untuk pelajar kejuruteraan, seni bina, dan sains yang ingin mengambil kursus yang diajar dalam bahasa Inggeris atau Sepanyol di universiti yang berprestij dan akademik mencabar - Universidad Carlos III de Madrid.

Pakar kajian anda dengan pelbagai kursus kejuruteraan, aeroangkasa kepada mekanikal. seni bina umum kursus-termasuk pengenalan kepada seni bina, penggubalan, dan reka bentuk kursus-tawaran anda pandangan yang unik untuk bidang anda. kursus sains menyediakan anda dengan peluang untuk belajar sains farmaseutikal serta sains makanan, dengan kursus dalam biologi dan kimia, juga. Campurkan disiplin atau memberi tumpuan kepada satu medan untuk kajian lebih pekat.... [-]


Kursus Bahasa Sepanyol Intensif Di Granada

Escuela Montalban Granada
Campus Sepenuh masa 1 - 50  September 2018 Sepanyol Granada

Kami menawarkan pelbagai berikut kursus kumpulan Sepanyol sepanjang tahun dan pada semua peringkat di sekolah bahasa Sepanyol kami. Kami menjamin bahawa kursus Bahasa Sepanyol kami sentiasa dilakukan sepanjang tahun. Anda boleh menempah kursus selama 1 minggu, atau sehingga tempoh beberapa bulan. Sila ambil perhatian bahawa kami mempunyai harga yang khas untuk jangka panjang Standard, kursus intensif dan superintensive, yang meliputi lebih daripada 8 minggu. [+]

Kami menawarkan pelbagai berikut kursus kumpulan Sepanyol sepanjang tahun dan pada semua peringkat di sekolah bahasa Sepanyol kami.

Kami menjamin bahawa kursus Bahasa Sepanyol kami sentiasa dilakukan sepanjang tahun. Anda boleh menempah kursus bahasa Sepanyol untuk 1 minggu atau sehingga tempoh beberapa bulan. Sila ambil perhatian bahawa kami mempunyai harga yang khas untuk jangka panjang Standard, kursus intensif dan superintensive, yang meliputi lebih daripada 8 minggu.

Dalam kelas kami, anda akan mencari pelajar semua peringkat umur dan bangsa. Lebih dan lebih "matang" pelajar melawat kami untuk di kelas multi-nasional dan sebagainya kumpulan umur akan naik setiap tahun. Sama ada anda berusia 50-an anda, 60, s atau 70-an anda, kami mempunyai tempat dalam kelas yang sesuai untuk anda.... [-]


Semester or Academic Year in SPAIN

Linguistic Horizons
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  January 2018 Amerika Syarikat Walnut Sepanyol A Coruña + 3 lagi

[+]

Bantuan dengan menavigasi prosedur untuk meminta kredit dipindah milik di institusi rumah anda. 24/7 kenalan kecemasan tempatan. Aktiviti Kebudayaan (contohnya sambutan makan malam Sepanyol, lawatan tapas, upacara Galicia queimada, dll.) [-]

Rendaman Bahasa Sepanyol

FSD - Foundation for Sustainable Development
Campus Sepenuh masa 9 - 52  September 2018 Bolivia Cochabamba

Dengan program Bahasa Immersion, pelatih boleh meningkatkan kemahiran bahasa mereka sebelum dan semasa kerja lapangan pembangunan antarabangsa mereka. [+]

Sempena Internship Program Pembangunan Antarabangsa FSD, FSD juga menawarkan Bahasa program Immersion di laman web kami di Cochabamba, Bolivia. FSD Antarabangsa amali Pembangunan adalah peluang untuk pelajar dan orang dewasa muda untuk menimba pengalaman dalam pembangunan dan wawasan mampan ke dalam budaya lain yang hanya boleh diperoleh melalui pengalaman secara langsung, dan bahasa adalah satu komponen utama untuk pelaksanaan projek yang berjaya. Dengan Bahasa program Immersion, Pelatih boleh meningkatkan kemahiran bahasa mereka sebelum dan semasa kerja lapangan pembangunan antarabangsa mereka.

Program ini telah disesuaikan dengan dua pilihan, Level 1: Permulaan, dan Tahap 2: Intermediate. Melalui Bahasa Immersion Program ini, pelatih menerima arahan individu bahasa, komponen program sama program Abroad Intern FSD ini (host keluarga, sokongan pasukan lokasi, orientasi, dan lain-lain), dan pilihan kursus fleksibel.... [-]


Kursus Spanish Intensif

Universidad Autónoma de Guadalajara
Campus Sepenuh masa 32 - 45  July 2018 Mexico Guadalajara

Prestij CII terus berkembang selama bertahun-tahun, terutamanya dalam Bahasa Sepanyol. Jika matlamat anda adalah untuk bercakap bahasa ini di seluruh dunia, Jabatan Sepanyol di Centro Internacional de Idiomas adalah pilihan yang tepat. Senarai dan kursus penerangan lengkap diberikan di bawah. [+]

Sebuah jambatan dunia

Centro Internacional de Idiomas

SPANISH

Sepanyol kini dituturkan oleh lebih daripada 300 juta orang. Ia muncul pada masa yang sama sebagai penyatuan Sepanyol sebagai Negeri moden pada zaman Raja Katolik dan Queen, Ferdinand dan Isabella.

GUADALAJARA

Guadalajara adalah sebuah bandar yang indah dan tempat yang sangat menarik! Sebagai ibu negeri Jalisco, bandar ini dilahirkan untuk menjadi besar dan indah! Terletak di Barat Mexico, Guadalajara menawarkan keindahan indah sebuah bandar raya yang tradisional dan moden pada masa yang sama. Ia mempunyai salah satu iklim yang terbaik di dunia, dan ia berhampiran pantai yang indah di Puerto Vallarta, Manzanillo dan Melaque.... [-]


Spanish Sebagai Bahasa Kedua

University of Belgrano
Campus Sepenuh masa Sambilan 4 - 7  February 2018 Argentina Buenos Aires + 1 lagi

Pusat Pengajian Bahasa dan Pengajian Luar menawarkan kursus-kursus divisyen rendah intensif sepanjang tahun dengan keasyikan lengkap dalam kehidupan Argentina dan budaya. Sekumpulan berkelayakan fakulti Sepanyol asli dengan kepakaran dalam linguistik gunaan mengajar kursus bahasa menggunakan pendekatan kaedah komunikatif. [+]

Pusat Pengajian Bahasa dan Pengajian Luar menawarkan kursus-kursus divisyen rendah intensif sepanjang tahun dengan keasyikan lengkap dalam kehidupan Argentina dan budaya. Sekumpulan berkelayakan fakulti Sepanyol asli dengan kepakaran dalam linguistik gunaan mengajar kursus bahasa menggunakan pendekatan kaedah komunikatif.

Kelas bertemu lima kali seminggu selama 3 atau 5 jam dan mengambil 120 jam akademik (45 minit) untuk melengkapkan (lihat jadual).

Buku-buku yang tentu ditulis oleh profesor sendiri dan diterbitkan oleh Belgrano University Press.

kursus intensif juga bertujuan untuk mempersiapkan pelajar bagi kursus-kursus semester mengumandangkan kami (Programa de Estudios Argentinos y Latinoamericanos). Meneruskan pelajar juga boleh mengambil kursus lagi dalam bahasa Sepanyol dalam sesuatu semester. ... [-]


Program Perendaman Bahasa Dewasa Dewasa

Tico Lingo
Campus 1 - 16  February 2018 Costa Rica Heredia

Program Bahasa Sepanyol Dewasa kami direka untuk mendapatkan pelajar bercakap Bahasa Sepanyol dengan secepat mungkin. Kami menawarkan pelbagai pilihan program yang masing-masing termasuk kursus bahasa Sepanyol dan penginapan homestay tempatan. [+]

Program Bahasa Sepanyol Dewasa kami direka untuk mendapatkan pelajar bercakap Bahasa Sepanyol dengan secepat mungkin. Kami menawarkan pelbagai pilihan program yang masing-masing termasuk kursus bahasa Sepanyol dan penginapan homestay tempatan. Ramai pelajar telah melihat peningkatan drastik dalam bahasa Sepanyol dengan lancar selepas 3 hingga 4 minggu.

Tempoh program adalah fleksibel , dari 1-16 minggu.

Termasuk dalam setiap program:

Pickup Lapangan Terbang Peperiksaan penempatan untuk memastikan meratakan yang betul Lawatan seluruh bandar Heredia dengan Peta Kelas perbualan dengan penduduk tempatan Diploma untuk tamat kursus

Program Penyerapan Asas Bahasa Sepanyol

... [-]

Spanish Untuk Keperluan Syarikat Anda

Universidad de La Sabana, Department of Foreign Languages and Cultures
Campus Sambilan January 2018 Colombia Chia

Program ini direka untuk memenuhi keperluan syarikat mengenai penggunaan Sepanyol. [+]

Jadual: untuk yang dipersetujui dengan syarikat

KURSUS KORPORAT

Program ini direka untuk memenuhi keperluan syarikat mengenai penggunaan Sepanyol.

Termasuk: Penggunaan tanpa had daripada "Studium" pusat sumber Akses tanpa had pada "Maya Sabana" platform maya Termasuk bahan untuk kelas Ujian penempatan Sijil tamat kursus dengan beberapa jam, tarikh menghadiri, dan tahap selesai. PERKHIDMATAN NILAI DITAMBAH

SYARAT KURSUS Keamatan perjalanan, jadual dan kandungan yang telah dipersetujui dengan syarikat itu. Kelas-kelas yang diajar di kampus Universidad de La Sabana atau di laman web syarikat. Pelajar mempunyai akses kepada semua kemudahan dan perkhidmatan Universidad de La Sabana... [-]


Kursus Bahasa Sepanyol - Superintensive (20 H / Minggu)

ALICANTE – ELE USAL
Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Kursus superintensive menawarkan pelajar kemungkinan menggabungkan Bahasa Sepanyol dan Kebudayaan kursus intensif (15 jam seminggu) dengan 5-jam seminggu Perbualan atau Sepanyol untuk kursus Tujuan Khusus. [+]

Penerangan

Kursus-kursus Bahasa dan Kebudayaan Sepanyol kami adalah bertujuan bagi pelajar yang ingin belajar bahasa Sepanyol di Alicante. Mereka ditawarkan di semua peringkat Rangka Kerja Bersama Eropah Rujukan bagi bahasa (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

Matlamat utama kursus intensif ini adalah untuk meningkatkan kecekapan bahasa pelajar dalam persekitaran budaya rendaman dan melalui kaedah komunikasi dalam bilik darjah.

Kursus kami menawarkan amalan yang bermakna dalam tatabahasa, perbendaharaan kata, lisan dan ungkapan bertulis, semua itu dengan menggunakan situasi sebenar dan teks.

Jadual

Isnin hingga Jumaat dari jam 9:00 am 12:30 (dengan rehat 30 minit) dan 13:00-14:00. Anda akan diminta untuk melengkapkan bahagian lisan Ujian penempatan dalam talian pada hari pertama kelas supaya kita boleh menentukan tahap Sepanyol lebih tepat. ini padang superintensive menawarkan pelajar kemungkinan menggabungkan Bahasa Sepanyol dan Kebudayaan kursus intensif (15 jam seminggu) dengan 5-jam seminggu Perbualan atau Sepanyol untuk kursus Tujuan Khusus. ... [-]


Program Kumpulan

Outward Bound Costa Rica
Campus Sepenuh masa 1 - 85  Pendaftaran Terbuka Costa Rica San José

kursus kumpulan menggunakan bilik darjah berdasarkan padang gurun, pembelajaran perkhidmatan, dan keasyikan budaya untuk memupuk kepimpinan, pembinaan pasukan, dan pertumbuhan peribadi dalam suasana yang dwibahasa. [+]

bahasa dan budaya kursus Bahasa Sepanyol adalah teras organisasi kami, mendedahkan Costa Rica yang paling tidak akan mempunyai peluang untuk mengalami.

[-]