Kursus dalam Bahasa Sepanyol

Terbaik 112 Kursus-kursus dalam Bahasa Sepanyol 2018

Kursus bahasa Sepanyol boleh menjadi pilihan yang ideal untuk individu yang ingin belajar bahasa kedua yang boleh menjadi berguna dalam hari ke hari hidup dan juga dalam perniagaan. Bahasa Sepanyol adalah bahasa yang serba boleh, dituturkan di seluruh dunia.

Apa Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Satu kursus bahasa Sepanyol yang melatih para pelajar untuk bertutur bahasa tersebut, dan juga untuk menulis dan membacanya. Ia membolehkan pelajar untuk belajar bagaimana untuk bertutur dalam interaksi sosial dan perniagaan dan mengajar tentang budaya Sepanyol juga.

Apakah Manfaat Mengambil Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Mengambil kursus bahasa Sepanyol adalah berharga kerana banyak sebab, terutamanya kerana banyak negara di seluruh dunia, termasuk di Amerika Utara, Eropah, Amerika Selatan, Amerika Tengah dan bertutur dalam bahasa ini.Ia juga boleh membantu pelajar untuk berinteraksi dalam pelbagai situasi sosial.

Berapa Banyak Adakah Ini Kos Ambil Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Kos kursus-kursus ini terdiri secara meluas. Ia adalah mungkin untuk mencari program yang sangat berpatutan yang boleh diambil dalam talian murah. Pilihan lain termasuk mengambil kursus dalam suasana kolej, yang boleh menjadi lebih mahal.

Apakah syarat-syarat untuk Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Kebanyakan masa, terdapat sangat sedikit, jika ada, syarat-syarat untuk mengambil kursus Bahasa Sepanyol. Malah anak-anak muda boleh mengambil bahagian.

Apa Jenis Peningkatan Kerjaya Anda Boleh Harapkan dengan Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Individu yang bercakap lebih daripada satu bahasa, terutamanya bahasa berharga seperti ini, adalah berharga kepada majikan.Ini menyediakan majikan dengan keupayaan untuk mengira ke atas pekerja tersebut untuk berinteraksi dengan pelanggan, pelanggan, dan rakan-rakan perniagaan di lebih tetapan.

Mengapa Mengambil Kursus Bahasa Online di Sepanyol?

Kursus dalam talian membuat ia mudah untuk individu mendapat bahasa pada kadar mereka sendiri. Ia membolehkan kajian individu pada kadar mereka sendiri.

Di mana untuk mengambil Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Mengambil kursus Sepanyol adalah mudah untuk dilakukan, kerana ia boleh didapati melalui pelbagai sekolah dalam talian. Ia juga boleh didapati di beberapa buah sekolah termasuk kolej.

Bagaimana untuk mendaftar di Kursus di Sepanyol?

Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut

Kajian Luar Negeri Chile

Youth for Understanding USA
Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 Amerika Syarikat Washington DC

Mahu pergi ke hujung Bumi? Anda mungkin meneroka Antartika dengan glasiernya, keajaiban botanik di Kepulauan Juan Fernandez, atau Pulau Paskah dengan patung-patung gergasinya yang terkenal, Moai. [+]

Mahu pergi ke hujung Bumi? Anda mungkin meneroka Antartika dengan glasiernya, keajaiban botanik di Kepulauan Juan Fernandez, atau Pulau Paskah dengan patung-patung gergasinya yang terkenal, Moai.

Sekilas

Beasiswa yang ada

385 - Holcomb368 - Pemberian Komuniti YFU384 - Dana Bantuan Kewangan YFU

Keperluan Umur

Berlepas musim bunga: 1 Januari 2000 - 1 Januari 2003. Jatuh berlepas: 1 Ogos 2000 - 1 Ogos 2003. Universiti: 1 Ogos 1994 - 1 Ogos 2000.

Pelajar yang tidak memenuhi syarat umur ini atau yang akan lulus dari sekolah menengah sebelum permulaan program mereka akan dipertimbangkan untuk kemasukan berdasarkan kes demi kes.

Bahasa: Bahasa Sepanyol. Kajian bahasa terdahulu tidak diperlukan tetapi disyorkan.Penempatan Keluarga Tuan Rumah: Di seluruh negara. Pelajar jarang diletakkan di pusat bandar besar.Sekolah: Mac hingga Julai dan Julai hingga Disember, dengan percutian musim panas dari Januari hingga Mac.Perjalanan: Pelajar mempunyai pilihan untuk mengadakan lawatan selama 10 hari di selatan Chile, yang melawat 10 bandar dan kampung yang berbeza dan berakhir dengan penginapan selama 3 hari di Santiago.Program Akademik... [-]

Kursus: Intensif + Latihan Bahasa Sepanyol

Giralda Center
Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Sepanyol Sevilla

Cara terbaik untuk meningkatkan Bahasa Sepanyol anda dalam konteks profesional dan pada masa pengalaman kerja keuntungan yang sama dalam syarikat atau organisasi di Seville dalam bidang seperti pelancongan, hospitaliti, komunikasi, undang-undang, perubatan, pengajaran, NGO dan pemasaran. [+]

Cara terbaik untuk meningkatkan Bahasa Sepanyol anda dalam konteks profesional dan pada masa pengalaman kerja keuntungan yang sama dalam syarikat atau organisasi di Seville dalam bidang seperti pelancongan, hospitaliti, komunikasi, undang-undang, perubatan, pengajaran, NGO dan pemasaran.

Kursus bahasa Sepanyol intensif sebanyak 20 kelas seminggu pada waktu pagi atau tengah hari untuk minimum 2 minggu + magang dalam sebuah syarikat Sepanyol. Keperluan kursus ini adalah bahawa pelajar mestilah berusia lebih dari 18 tahun dan magang mestilah menjadi sebahagian daripada kajian universiti atau kolej teknikal mereka.

Mula Tarikh

8 Januari 5 Februari 5 Mac 2 April 7 Mei 4 Jun 2 Julai 6 Ogos 3 September 1 Oktober 29 Oktober 26 November ... [-]

Kursus Bahasa Spanish (pengajian Hispanic)

Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos
Campus Sepenuh masa Sambilan 4 - 32  September 2018 Sepanyol Madrid + 1 lagi

Kursus ini direka untuk pelajar yang ingin menghabiskan satu semester atau lebih belajar dalam program berprestij semasa mengambil bahagian dalam kehidupan sehari-hari sebuah universiti Sepanyol-baik secara akademik dan sosial. Program ini menawarkan lebih daripada 40 mata pelajaran yang berbeza yang berkaitan dengan bahasa Sepanyol, tatabahasa, kesusasteraan, sejarah, seni, sains politik, dan disiplin yang serupa. Di setiap peringkat, kursus umum, khusus, dan fokus disediakan untuk memenuhi keperluan pelajar yang berlainan.

[+]

Mengalami Sepanyol dan bahasa Sepanyol di Nebrija sambil mendapatkan kredit universiti

Kursus ini direka untuk pelajar yang ingin menghabiskan satu semester atau lebih belajar dalam program berprestij semasa mengambil bahagian dalam kehidupan sehari-hari sebuah universiti Sepanyol-baik secara akademik dan sosial.

Program ini menawarkan lebih daripada 40 mata pelajaran yang berbeza berkaitan dengan bahasa, tatabahasa, kesusasteraan, sejarah, seni, sains politik dan disiplin ilmu yang lain.

Di setiap peringkat, kursus umum, khusus, dan fokus disediakan untuk memenuhi keperluan pelajar yang berlainan.

Kursus-kursus bahasa Sepanyol ditawarkan sepanjang tahun dalam 6 program yang berbeza. Fleksibiliti kursus membolehkan pelajar memilih atau menggabungkan mana-mana tempoh kajian ini: ... [-]


Kursus Bahasa Sepanyol

City Hall School of Languages
Campus Sepenuh masa June 2018 Sepanyol León

Kursus am bahasa Sepanyol; Kumpulan mini sehingga 4 orang pelajar; 20 pelajaran seminggu; Harga kursus ini ialah 200 € seminggu. [+]

Kursus Bahasa SepanyolKursus bahasa Sepanyol umumKumpulan mini sehingga 4 orang pelajar20 pelajaran semingguHarga kursus ini ialah 200 € seminggu.Ia boleh didapati untuk semua peringkatKursus ini boleh ditempah untuk bulan Jun, Julai, Ogos dan September [-]

Intensive Spanish course and Super Intensive Spanish course

Malaca Instituto
Campus September 2018 Sepanyol Málaga

[+]

Malaca Instituto

Malaca Instituto adalah sekolah bahasa pemenang anugerah di Málaga di selatan Sepanyol.

[-]

Tentu - Semester Di Ecuador

Universidad Espiritu Santo
Campus Sepenuh masa September 2018 Ecuador Guayaquil

Pelajar pada Semester dalam Program Ecuador mempunyai peluang untuk belajar, amalan dan sempurna kemahiran bahasa Sepanyol mereka pada masa mereka di UEES. Kami menawarkan enam tahap pengajaran bahasa Sepanyol, dan dua tahap kandungan tumpuan daripada bagi mereka yang mempunyai kemahiran tinggi. Pelajar diletakkan dalam perjalanan yang sesuai mengikut tahap menunjukkan mereka. [+]

Apa Yang Boleh Saya Kaji?

KELAS

Pelajar antarabangsa dibenarkan untuk mengambil maksimum 5 kursus (15 kredit) bagi setiap semester. Ini boleh dibuat di mana-mana salah satu daripada 4 cara berikut - Kajian dalam bahasa Inggeris, Kelas Bahasa Sepanyol, Pengajian dalam bahasa Sepanyol, Learning Service - tetapi gabungan beberapa atau semua adalah biasa.

Kajian dalam bahasa inggeris

Pelbagai mata pelajaran di UEES diajar dalam bahasa Inggeris, membolehkan pelajar antarabangsa yang tidak mempunyai kecekapan yang tinggi dalam Bahasa Sepanyol untuk menyimpan di landasan yang betul dengan jurusan mereka sementara juga bekerja pada kemahiran bahasa mereka. Walaupun pemilihan terbesar kursus adalah dalam bidang Perniagaan, Kewangan dan Pemasaran, ada pilihan yang mencukupi untuk membolehkan pelajar kebanyakan disiplin untuk mengambil beban sepenuh masa selama satu semester atau tahun akademik.... [-]


Kursus Dalam Kajian Hispanik: Hispanik Kursus Kajian (ceh) Dan Bahasa Sepanyol Dan Kursus Kebudayaan (clce)

Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada
Campus Sepenuh masa February 2019 Sepanyol Granada

Jika anda mahu untuk belajar bahasa Sepanyol di Granada, Kursus Kajian Hispanik bertujuan untuk pelajar dan profesional yang ingin mendapatkan pengetahuan yang lebih mendalam tentang bahasa dan budaya Sepanyol. Kursus ini menawarkan pelbagai mata pelajaran yang diajar oleh pakar-pakar dari University of Granada. [+]

Walaupun secara rasmi dua program yang berbeza Hispanik Kajian Golf (CEH) DAN Bahasa Sepanyol dan Padang Kebudayaan (CLCE) bertindak sebagai salah kerana mereka tidak perkara pilihan tetapi salah satu daripada tahap sebenar bahasa Sepanyol. Dalam erti kata lain, keperluan untuk mendaftar di CEH adalah untuk mempunyai dan perintah lanjutan bahasa, sedangkan anda hanya perlu menjadi pelajar Sepanyol perantaraan untuk diterima di CLCE.

Jika anda mahu untuk belajar bahasa Sepanyol di Granada, Kursus Kajian Hispanik bertujuan untuk pelajar dan profesional yang ingin mendapatkan pengetahuan yang lebih mendalam tentang bahasa dan budaya Sepanyol. Kursus ini menawarkan pelbagai mata pelajaran yang diajar oleh pakar-pakar dari University of Granada.... [-]


Buenos Aires - Latin American Masyarakat & Budaya

IES Abroad
Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 Argentina Buenos Aires Hong Kong + 1 lagi

Terbuka kepada pelajar semua peringkat bahasa, Latin Societies & Cultures American Program membolehkan anda untuk meningkatkan kemahiran bahasa Bahasa Sepanyol anda semasa mengambil kursus di perniagaan, Kemanusiaan dan Sains Sosial, semua yang mempunyai penekanan akademik di Amerika Latin. [+]

Gambaran Keseluruhan

Jika anda sudah bersedia untuk pengembaraan bandar, Buenos Aires adalah bandar anda. Dengan daerah bandar yang tidak berkesudahan dan kejiranan untuk meneroka, anda akan hilang dalam kawasan kerana kerja Buenos Aires. Tango sepanjang malam kerana anda belajar tarian popular di negara ini, menghadiri salah satu permainan bola sepak yang banyak, dan melayari seni tempatan adegan-semua ini dan banyak lagi menanti anda sebagai belajar di luar negara pelajar di Buenos Aires.

Terbuka kepada pelajar semua peringkat bahasa, Latin Societies & Cultures American Program membolehkan anda untuk meningkatkan kemahiran bahasa Bahasa Sepanyol anda semasa mengambil kursus di perniagaan, Kemanusiaan dan Sains Sosial, semua yang mempunyai penekanan akademik di Amerika Latin.... [-]


Course + Internship

Eureka School of Spanish Language
Campus Sepenuh masa 1 - 6  September 2018 Sepanyol Madrid

[+]

[-]

Kem Pelarian Musim Panas Sepanyol Remaja

Tico Lingo
Campus February 2019 Costa Rica Heredia

Menggabungkan kelas Sepanyol yang intensif, aktiviti budaya harian, dan lawatan petualangan hujung minggu, kamp Sepanyol Remaja bertujuan untuk menyemarakkan sepenuhnya pelajar di budaya dan komuniti Costa Rica. [+]

Menggabungkan kelas Sepanyol yang intensif, aktiviti budaya harian, dan lawatan petualangan hujung minggu, kamp Sepanyol Remaja bertujuan untuk menyemarakkan sepenuhnya pelajar di budaya dan komuniti Costa Rica.

Kem ini menitik beratkan untuk belajar dan memperoleh bahasa Sepanyol menerusi penyiaran budaya. Pelajar bukan sahaja akan berjalan kaki dengan tahap peningkatan bahasa Sepanyol, tetapi juga perspektif duniawi dan budaya yang baru pada kehidupan ... dan pengembaraan untuk berkongsi dengan semua orang di rumah!

Umur: 13 - 18 Tempoh: 3 minggu

Butiran Program

Kem Musim Panas Musim Panas Sepanyol Remaja berlangsung selama tiga minggu dan menggabungkan kelas bahasa Sepanyol intensif, aktiviti budaya harian, dan lawatan akhir pekan. Ia adalah program yang merangkumi semua yang menawarkan remaja segala-galanya yang perlu mereka pelajari, tenggelam, dan pergi dengan pengembaraan seumur hidup.... [-]


Spanish Untuk Pelancongan (perbualan)

Universidad de La Sabana, Department of Foreign Languages and Cultures
Campus Sambilan January 2019 Colombia Chia

Kursus Bahasa Sepanyol dirancang untuk pelajar yang ingin belajar bahasa Sepanyol untuk pelancongan. [+]

Jadual Isnin hingga Jumaat 8:00-0:00 m. (Intensif) Isnin hingga Jumaat 9:00-0:00 m. (Tetap) Tetap: 15 jam setiap minggu / Intensiva: 20 jam seminggu Termasuk: Satu (1) perlumbaan budaya seminggu Dua (2) jam Latin menari seminggu Penggunaan tanpa had daripada "Studium" pusat sumber Akses tanpa had pada "Maya Sabana" platform maya Bahan untuk kelas Ujian penempatan Sijil tamat kursus dengan beberapa jam, tarikh menghadiri, dan tahap selesai. PERKHIDMATAN NILAI DITAMBAH

Terdapat satu perlumbaan budaya dan kelas tarian Latin 2 jam setiap minggu untuk pelajar, secara percuma. Perlawanan budaya khas mungkin mempunyai kos tambahan. Universiti menawarkan portfolio kursus kurikulum tambahan dengan harga istimewa untuk pelajar Bahasa Sepanyol kami. Aktiviti-aktiviti ini berlaku pada waktu petang.... [-]


Semester or Academic Year in SPAIN

Linguistic Horizons
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  September 2018 Amerika Syarikat Walnut Sepanyol A Coruña + 3 lagi

[+]

Bantuan dengan menavigasi prosedur untuk meminta kredit dipindah milik di institusi rumah anda. 24/7 kenalan kecemasan tempatan. Aktiviti Kebudayaan (contohnya sambutan makan malam Sepanyol, lawatan tapas, upacara Galicia queimada, dll.) [-]

Kursus Spanish Intensif

Universidad Autónoma de Guadalajara
Campus Sepenuh masa 32 - 45  July 2018 Mexico Guadalajara

Prestij CII terus berkembang selama bertahun-tahun, terutamanya dalam Bahasa Sepanyol. Jika matlamat anda adalah untuk bercakap bahasa ini di seluruh dunia, Jabatan Sepanyol di Centro Internacional de Idiomas adalah pilihan yang tepat. Senarai dan kursus penerangan lengkap diberikan di bawah. [+]

Sebuah jambatan dunia

Centro Internacional de Idiomas

SPANISH

Sepanyol kini dituturkan oleh lebih daripada 300 juta orang. Ia muncul pada masa yang sama sebagai penyatuan Sepanyol sebagai Negeri moden pada zaman Raja Katolik dan Queen, Ferdinand dan Isabella.

GUADALAJARA

Guadalajara adalah sebuah bandar yang indah dan tempat yang sangat menarik! Sebagai ibu negeri Jalisco, bandar ini dilahirkan untuk menjadi besar dan indah! Terletak di Barat Mexico, Guadalajara menawarkan keindahan indah sebuah bandar raya yang tradisional dan moden pada masa yang sama. Ia mempunyai salah satu iklim yang terbaik di dunia, dan ia berhampiran pantai yang indah di Puerto Vallarta, Manzanillo dan Melaque.... [-]


Program Kumpulan

Outward Bound Costa Rica
Campus Sepenuh masa 1 - 85  Pendaftaran Terbuka Costa Rica San José

kursus kumpulan menggunakan bilik darjah berdasarkan padang gurun, pembelajaran perkhidmatan, dan keasyikan budaya untuk memupuk kepimpinan, pembinaan pasukan, dan pertumbuhan peribadi dalam suasana yang dwibahasa. [+]

bahasa dan budaya kursus Bahasa Sepanyol adalah teras organisasi kami, mendedahkan Costa Rica yang paling tidak akan mempunyai peluang untuk mengalami.

[-]

Kursus Bahasa Sepanyol

Pueblo Español
Campus Sepenuh masa 3 - 8  Pendaftaran Terbuka Sepanyol Madrid Jaén Salamanca + 2 lagi

Semua program pembelajaran bahasa Sepanyol kami adalah jangka pendek, praktikal dan sangat sengit dan berlaku di Sepanyol. Mereka masing-masing mempunyai objektif yang berbeza, yang sesuai bergantung kepada keperluan dan tahap pembelajaran anda. Jangan teragak-agak untuk menghubungi kami untuk mendapatkan maklumat lanjut dan penilaian bahasa PERCUMA tahap anda. [+]

Semua program pembelajaran bahasa Sepanyol kami adalah jangka pendek, praktikal dan sangat sengit dan berlaku di Sepanyol. Mereka masing-masing mempunyai objektif yang berbeza, yang sesuai bergantung kepada keperluan dan tahap pembelajaran anda. Jangan teragak-agak untuk menghubungi kami untuk mendapatkan maklumat lanjut dan penilaian bahasa PERCUMA tahap anda. Diverbo menyediakan perkhidmatan peribadi dan memastikan setiap pelajar memperoleh pengalaman pendidikan terbaik yang sesuai dengan keperluan khusus anda, ketersediaan dan anggaran.Berikut adalah ringkasan program yang kami tawarkan:

Kelas Sepanyol (atas permintaan): Program ini adalah untuk semua peringkat. Ia adalah perkhidmatan peribadi yang menawarkan kandungan unik yang diperibadikan untuk keperluan dan objektif khusus pelajar. Guru menyesuaikan diri dengan masa dan ketersediaan pelajar. Kelas-kelas disyorkan untuk semua jenis profil.... [-]