Kursus dalam Bahasa Sepanyol

Terbaik 103 Kursus-kursus dalam Bahasa Sepanyol 2017/2018

Kursus bahasa Sepanyol boleh menjadi pilihan yang ideal untuk individu yang ingin belajar bahasa kedua yang boleh menjadi berguna dalam hari ke hari hidup dan juga dalam perniagaan. Bahasa Sepanyol adalah bahasa yang serba boleh, dituturkan di seluruh dunia.

Apa Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Satu kursus bahasa Sepanyol yang melatih para pelajar untuk bertutur bahasa tersebut, dan juga untuk menulis dan membacanya. Ia membolehkan pelajar untuk belajar bagaimana untuk bertutur dalam interaksi sosial dan perniagaan dan mengajar tentang budaya Sepanyol juga.

Apakah Manfaat Mengambil Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Mengambil kursus bahasa Sepanyol adalah berharga kerana banyak sebab, terutamanya kerana banyak negara di seluruh dunia, termasuk di Amerika Utara, Eropah, Amerika Selatan, Amerika Tengah dan bertutur dalam bahasa ini.Ia juga boleh membantu pelajar untuk berinteraksi dalam pelbagai situasi sosial.

Berapa Banyak Adakah Ini Kos Ambil Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Kos kursus-kursus ini terdiri secara meluas. Ia adalah mungkin untuk mencari program yang sangat berpatutan yang boleh diambil dalam talian murah. Pilihan lain termasuk mengambil kursus dalam suasana kolej, yang boleh menjadi lebih mahal.

Apakah syarat-syarat untuk Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Kebanyakan masa, terdapat sangat sedikit, jika ada, syarat-syarat untuk mengambil kursus Bahasa Sepanyol. Malah anak-anak muda boleh mengambil bahagian.

Apa Jenis Peningkatan Kerjaya Anda Boleh Harapkan dengan Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Individu yang bercakap lebih daripada satu bahasa, terutamanya bahasa berharga seperti ini, adalah berharga kepada majikan.Ini menyediakan majikan dengan keupayaan untuk mengira ke atas pekerja tersebut untuk berinteraksi dengan pelanggan, pelanggan, dan rakan-rakan perniagaan di lebih tetapan.

Mengapa Mengambil Kursus Bahasa Online di Sepanyol?

Kursus dalam talian membuat ia mudah untuk individu mendapat bahasa pada kadar mereka sendiri. Ia membolehkan kajian individu pada kadar mereka sendiri.

Di mana untuk mengambil Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Mengambil kursus Sepanyol adalah mudah untuk dilakukan, kerana ia boleh didapati melalui pelbagai sekolah dalam talian. Ia juga boleh didapati di beberapa buah sekolah termasuk kolej.

Bagaimana untuk mendaftar di Kursus di Sepanyol?

Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut

Kursus Bahasa Sepanyol Di Berlin

Anda Sprachschule
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 48  October 2017 Jerman Berlin + 1 lagi

kursus Bahasa Sepanyol kami di Berlin disesuaikan dengan keperluan dan minat pelajar-pelajar kita. Belajar bahasa Sepanyol dengan kami dalam kumpulan kecil, dengan guru-guru asli dan berkelayakan, nasihat peribadi dalam empat bahasa dan harga yang hebat! [+]

Kursus bahasa Sepanyol kami di Berlin disesuaikan dengan keperluan dan kepentingan pelajar kami. Belajar bahasa Sepanyol dengan kami dalam kumpulan kecil , dengan guru asli dan berkelayakan, nasihat peribadi dalam empat bahasa dan harga yang hebat!

Jika anda sudah mempunyai beberapa kemahiran berbahasa Sepanyol, anda boleh mengambil ujian percuma kami untuk memastikan tahap anda. Anda boleh menyertai kami bila-bila masa yang anda mahu! Sila hubungi kami jika anda mempunyai sebarang soalan atau ingin membuat temujanji.

Belajar bahasa Sepanyol di Berlin dengan kami dalam kumpulan kecil (antara 4 dan 10 peserta)!

Kami menawarkan pelbagai jenis kursus supaya anda boleh memilih salah satu yang paling sesuai dengan anda.... [-]


Tentu - Semester Di Ecuador

Universidad Espiritu Santo
Campus Sepenuh masa February 2018 Ecuador Guayaquil

Pelajar pada Semester dalam Program Ecuador mempunyai peluang untuk belajar, amalan dan sempurna kemahiran bahasa Sepanyol mereka pada masa mereka di UEES. Kami menawarkan enam tahap pengajaran bahasa Sepanyol, dan dua tahap kandungan tumpuan daripada bagi mereka yang mempunyai kemahiran tinggi. Pelajar diletakkan dalam perjalanan yang sesuai mengikut tahap menunjukkan mereka. [+]

Apa Yang Boleh Saya Kaji? KELAS Pelajar antarabangsa dibenarkan untuk mengambil maksimum 5 kursus (15 kredit) bagi setiap semester. Ini boleh dibuat di mana-mana salah satu daripada 4 cara berikut - Kajian dalam bahasa Inggeris, Kelas Bahasa Sepanyol, Pengajian dalam bahasa Sepanyol, Learning Service - tetapi gabungan beberapa atau semua adalah biasa. Kajian dalam bahasa inggeris Pelbagai mata pelajaran di UEES diajar dalam bahasa Inggeris, membolehkan pelajar antarabangsa yang tidak mempunyai kecekapan yang tinggi dalam Bahasa Sepanyol untuk menyimpan di landasan yang betul dengan jurusan mereka sementara juga bekerja pada kemahiran bahasa mereka. Walaupun pemilihan terbesar kursus adalah dalam bidang Perniagaan, Kewangan dan Pemasaran, ada pilihan yang mencukupi untuk membolehkan pelajar kebanyakan disiplin untuk mengambil beban sepenuh masa selama satu semester atau tahun akademik. kelas bahasa Sepanyol Pelajar pada Semester dalam Program Ecuador mempunyai peluang untuk belajar, amalan dan sempurna kemahiran bahasa Sepanyol mereka pada masa mereka di UEES. Kami menawarkan enam tahap pengajaran bahasa Sepanyol, dan dua tahap kandungan tumpuan daripada bagi mereka yang mempunyai kemahiran tinggi. Pelajar diletakkan dalam perjalanan yang sesuai mengikut tahap menunjukkan mereka. Kajian dalam Bahasa Sepanyol Pelajar yang menunjukkan tahap yang tinggi dalam penguasaan Sepanyol boleh mendaftar dalam kursus-kursus dalam satu atau lebih daripada kolej berikut: Seni Bina dan Kejuruteraan Awam Komunikasi dan Pemasaran Undang-undang, Politik dan Pembangunan Seni Liberal dan Pendidikan Ekonomi dan Perniagaan Pelancongan, Pengurusan dan Hotel Seni Kulinari Computer Systems, Telekomunikasi dan Elektronik Sains Perubatan Bahasa (Itali, Perancis, Jepun, Mandarin) KALENDAR AKADEMIK Kalendar Antarabangsa kami adalah seperti berikut: Spring Semester: awal... [-]

Kursus Dalam Kajian Hispanik: Hispanik Kursus Kajian (ceh) Dan Bahasa Sepanyol Dan Kursus Kebudayaan (clce)

Centro de Lenguas Modernas - Universidad de Granada
Campus Sepenuh masa February 2018 Sepanyol Granada

Jika anda mahu untuk belajar bahasa Sepanyol di Granada, Kursus Kajian Hispanik bertujuan untuk pelajar dan profesional yang ingin mendapatkan pengetahuan yang lebih mendalam tentang bahasa dan budaya Sepanyol. Kursus ini menawarkan pelbagai mata pelajaran yang diajar oleh pakar-pakar dari University of Granada. [+]

Kursus-kursus dalam Bahasa Sepanyol. Walaupun secara rasmi dua program yang berbeza Hispanik Kajian Golf (CEH) DAN Bahasa Sepanyol dan Padang Kebudayaan (CLCE) bertindak sebagai salah kerana mereka tidak perkara pilihan tetapi salah satu daripada tahap sebenar bahasa Sepanyol. Dalam erti kata lain, keperluan untuk mendaftar di CEH adalah untuk mempunyai dan perintah lanjutan bahasa, sedangkan anda hanya perlu menjadi pelajar Sepanyol perantaraan untuk diterima di CLCE. Jika anda mahu untuk belajar bahasa Sepanyol di Granada, Kursus Kajian Hispanik bertujuan untuk pelajar dan profesional yang ingin mendapatkan pengetahuan yang lebih mendalam tentang bahasa dan budaya Sepanyol. Kursus ini menawarkan pelbagai mata pelajaran yang diajar oleh pakar-pakar dari University of Granada. Pelajar mesti sudah mempunyai arahan yang tinggi Sepanyol untuk dapat mengikuti mata pelajaran ini (tahap iaitu lulus B2.1 (CLM - 6 Advanced)). Atas sebab ini, CLM sentiasa menyarankan pelajar untuk mengambil Kursus Bahasa Intensif Sepanyol (CILE) sebelum memulakan Kursus Kajian Hispanik. The Kursus CEH diajar dalam dua masa - dari Oktober hingga Disember (Fall) dan dari Februari hingga Mei (Spring). Pelajar boleh memilih tempoh pertama, separuh masa kedua atau kedua-duanya (Lengkap Kajian Hispanik Course). Pelajar dalam kursus ini boleh memilih empat atau lima mata pelajaran yang ditawarkan oleh CLM untuk setiap tempoh. Salah satu mata pelajaran ini mungkin Kursus Bahasa Moden yang ditawarkan oleh CLM. Bergantung kepada keperluan pelajar dan tempoh penginapan mereka di Granada, mereka boleh mengambil beberapa mata pelajaran daripada Kursus Pilihan Januari. Setiap mata pelajaran mengenai Padang Kajian Hispanik mempunyai 45 jam pengajaran dan jadual waktu mingguan biasa... [-]

Barcelona - Sepenuh Masa Semester Latihan

IES Abroad
Campus Sepenuh masa January 2018 Sepanyol Barcelona

program internship 12 minggu kami di Barcelona menjamin tidak dibayar, untuk kredit, penempatan internship 30 hingga 40 jam seminggu dalam bidang pilihan anda. Membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan mendapat pengalaman kerja sebenar yang akan melompat-memulakan kerjaya anda dalam pasaran kerja yang kompetitif hari ini. [+]

Gambaran Keseluruhan Bermula awal pada kerjaya anda dengan mendapatkan pengalaman kerja antarabangsa dengan latihan semester di Barcelona, ​​hab ekonomi dan budaya Semenanjung Iberia. Barcelona merupakan pemain utama dalam pelbagai industri, termasuk perdagangan, pendidikan, startups teknologi, hiburan, media, dan fesyen. Terdapat juga peluang yang sangat baik dalam penjagaan kesihatan antarabangsa bukan untuk keuntungan organisasi, dan seni. Membina rangkaian global kenalan profesional sambil menikmati segala-galanya indah Sepanyol bandar yang terletak antara laut biru yang cerah dan megah ini gunung-ini boleh tawarkan. program internship 12 minggu kami di Barcelona menjamin tidak dibayar, untuk kredit, penempatan internship 30 hingga 40 jam seminggu dalam bidang pilihan anda. Membangunkan kemahiran profesional anda, keupayaan anda untuk berkomunikasi merentasi budaya, dan mendapat pengalaman kerja sebenar yang akan melompat-memulakan kerjaya anda dalam pasaran kerja yang kompetitif hari ini. Sebelum anda meninggalkan untuk pelatih di luar negara, kita bekerja dengan anda untuk mencari penempatan internship yang sesuai yang memenuhi matlamat kerjaya anda. Kami telah meletakkan pelajar dalam pelbagai organisasi dan perniagaan. Jika kami tidak bekerja dengan perniagaan atau organisasi dalam bidang yang menarik minat anda, kami akan mencari penempatan yang sesuai untuk anda. Kami mahu anda berasa seperti di rumah di Barcelona, ​​jadi kita melakukan semua yang kita boleh untuk membantu anda mengintegrasikan ke dalam hidup di bandar. Daripada penempatan dan perumahan untuk aktiviti kebudayaan, tugas kami adalah untuk memastikan anda mempunyai pengalaman latihan yang terbaik mungkin. Pada hujung minggu, menikmati seni bina aneh di Barcelona, ​​makanan yang indah, dunia seni yang hebat, dan santai gaya hidup Sepanyol. Bergantung kepada... [-]

Kursus Spanish Intensif

Universidad Autónoma de Guadalajara
Campus Sepenuh masa 32 - 45  July 2018 Mexico Guadalajara

Prestij CII terus berkembang selama bertahun-tahun, terutamanya dalam Bahasa Sepanyol. Jika matlamat anda adalah untuk bercakap bahasa ini di seluruh dunia, Jabatan Sepanyol di Centro Internacional de Idiomas adalah pilihan yang tepat. Senarai dan kursus penerangan lengkap diberikan di bawah. [+]

Kursus-kursus dalam Bahasa Sepanyol. Sebuah jambatan dunia Centro Internacional de Idiomas SPANISH Sepanyol kini dituturkan oleh lebih daripada 300 juta orang. Ia muncul pada masa yang sama sebagai penyatuan Sepanyol sebagai Negeri moden pada zaman Raja Katolik dan Queen, Ferdinand dan Isabella. GUADALAJARA Guadalajara adalah sebuah bandar yang indah dan tempat yang sangat menarik! Sebagai ibu negeri Jalisco, bandar ini dilahirkan untuk menjadi besar dan indah! Terletak di Barat Mexico, Guadalajara menawarkan keindahan indah sebuah bandar raya yang tradisional dan moden pada masa yang sama. Ia mempunyai salah satu iklim yang terbaik di dunia, dan ia berhampiran pantai yang indah di Puerto Vallarta, Manzanillo dan Melaque. THE Universidad Autónoma de GUADALAJARA (UAG) Ini UAG, universiti swasta tertua di Mexico, telah berusaha untuk kecemerlangan akademik untuk lebih daripada 75 tahun. Namanya telah menjadi sinonim dengan prestij pendidikan, nama yang terkenal di seluruh dunia. The UAG telah terutamanya mencapai tempat yang penting dalam pendidikan Amerika Latin. Centro Internacional de Idiomas DI UAG (CII) The Centro Internacional de Idiomas telah ditubuhkan untuk membantu Mexico dan pelajar antarabangsa membangunkan kemahiran bahasa yang diperlukan untuk berjaya dan mengambil bahagian secara aktif dalam dunia hari ini. Bahasa yang diajar adalah: Bahasa Inggeris, Perancis, Itali, Jerman, Jepun dan Cina. Prestij CII terus berkembang selama bertahun-tahun, terutamanya dalam Bahasa Sepanyol. Jika matlamat anda adalah untuk bercakap bahasa ini di seluruh dunia, Jabatan Sepanyol di Centro Internacional de Idiomas adalah pilihan yang tepat. Senarai dan kursus penerangan lengkap diberikan di bawah. MENGAPA? Oleh kerana ia mempunyai lebih daripada 40... [-]

Kursus: Intensif Bahasa Sepanyol

Giralda Center
Campus Sepenuh masa 1 - 12  Pendaftaran Terbuka Sepanyol Sevilla

Ini adalah yang paling popular Intensive Kursus Bahasa Sepanyol kami. Ia adalah pilihan yang seimbang yang menjamin kemajuan yang pesat dalam semua aspek pembelajaran bahasa Sepanyol: pemahaman, bertutur, membaca dan menulis. Pada masa yang sama, ia membolehkan banyak masa lapang pada waktu petang dan malam hari untuk menikmati semua yang Seville ini boleh tawarkan. [+]

Ini adalah yang paling popular Intensive Kursus Bahasa Sepanyol kami. Ia adalah pilihan yang seimbang yang menjamin kemajuan yang pesat dalam semua aspek pembelajaran bahasa Sepanyol: pemahaman, bertutur, membaca dan menulis. Pada masa yang sama, ia membolehkan banyak masa lapang pada waktu petang dan malam hari untuk menikmati semua yang Seville ini boleh tawarkan. Intensive Kursus Bahasa Sepanyol termasuk: 20 jam setiap minggu, Isnin hingga Jumaat.

09:00-01:00, 4 sesi setiap hari 55 minit setiap kali.

6 hingga 10 pelajar setiap kelas.

Satu program harian, Isnin hingga Jumaat, percuma aktiviti kebudayaan / petang petang.

Kursus ini boleh didapati di semua peringkat, sepanjang tahun, dari 1 minggu untuk keseluruhan tahun akademik. ... [-]


Spanish Untuk Pelancongan (perbualan)

Universidad de La Sabana, Department of Foreign Languages and Cultures
Campus Sambilan January 2018 Colombia Chia

Kursus Bahasa Sepanyol dirancang untuk pelajar yang ingin belajar bahasa Sepanyol untuk pelancongan. [+]

Kursus-kursus dalam Bahasa Sepanyol. Jadual Isnin hingga Jumaat 8:00-0:00 m. (Intensif) Isnin hingga Jumaat 9:00-0:00 m. (Tetap) Tetap: 15 jam setiap minggu / Intensiva: 20 jam seminggu Termasuk: Satu (1) perlumbaan budaya seminggu Dua (2) jam Latin menari seminggu Penggunaan tanpa had daripada "Studium" pusat sumber Akses tanpa had pada "Maya Sabana" platform maya Bahan untuk kelas Ujian penempatan Sijil tamat kursus dengan beberapa jam, tarikh menghadiri, dan tahap selesai. PERKHIDMATAN NILAI DITAMBAH Terdapat satu perlumbaan budaya dan kelas tarian Latin 2 jam setiap minggu untuk pelajar, secara percuma. Perlawanan budaya khas mungkin mempunyai kos tambahan. Universiti menawarkan portfolio kursus kurikulum tambahan dengan harga istimewa untuk pelajar Bahasa Sepanyol kami. Aktiviti-aktiviti ini berlaku pada waktu petang. Pelajar mempunyai akses kepada semua kemudahan dan perkhidmatan Universidad de La Sabana. [-]

Intensif Program Spanish - Lebih Daripada Bahasa Hanya

Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas
Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Kursus Bahasa Sepanyol kami (semua Tahap) direka untuk menyediakan keasyikan lengkap dalam bahasa Sepanyol dan persekitarannya melalui pengalaman yang sangat bahawa pelajar akan hidup melalui kedua-dua di dalam kelas dan di tempat lain (projek, persembahan, filem pendek, sari kata, drama, blog, drama , seni, dubbing video ...), kedua-dua dalam kelas Sepanyol dan Kursus yang kami tawarkan sebagai pelengkap bagi kelas-kelas Bahasa: Filem, Teater, Seni, Bahasa Sepanyol untuk Pelancongan, Perniagaan Sepanyol, Kebudayaan Sepanyol dan Sepanyol Gastronomy. Semua kursus intensif mempunyai ECTS universiti kredit dan semua pelajar mempunyai akses kepada semua perkhidmatan dan kemudahan universiti. [+]

Alih suara dalam Bahasa Sepanyol? Memakai main? Kursus Bahasa Sepanyol kami (semua Tahap) direka untuk menyediakan keasyikan lengkap dalam bahasa Sepanyol dan persekitarannya melalui pengalaman yang sangat bahawa pelajar akan hidup melalui kedua-dua di dalam kelas dan di tempat lain (projek, persembahan, filem pendek, sari kata, drama, blog, drama , seni, dubbing video ...), kedua-dua dalam kelas Sepanyol dan Kursus yang kami tawarkan sebagai pelengkap bagi kelas-kelas Bahasa: Filem, Teater, Seni, Bahasa Sepanyol untuk Pelancongan, Perniagaan Sepanyol, Kebudayaan Sepanyol dan Sepanyol Gastronomy. Semua kursus intensif mempunyai ECTS universiti kredit dan semua pelajar mempunyai akses kepada semua perkhidmatan dan kemudahan universiti. Direka untuk orang yang ingin belajar bahasa Sepanyol dengan cepat dan berkesan. Tempoh: 4 minggu - 60 jam setiap tahap / 6 kredit ECTS Tarikh: Sepanjang tahun. Anda boleh mengambil dari 2 minggu hingga 40 minggu Waktu Perjalanan: 3h / hari Isnin hingga Jumaat 9:00-12:00 Tahap: 12 peringkat dari A1 hingga C2 dibangunkan selaras dengan penerangan yang diberikan oleh Rangka Kerja Rujukan Eropah Common. Adakah anda ingin untuk membuat ia lebih intensif? Tambah keempat atau bahkan jam kelima sehari dengan setiap hari kursus kami Kandungan: Seni, Filem, Sastera, Bahasa Sepanyol untuk Perniagaan, Perbualan, Bahasa Sepanyol untuk Pelancongan dan Hospitaliti. Dan selepas kelas ... Untuk membuat yang terbaik bagi penginapan anda, kami juga menawarkan pelbagai aktiviti kebudayaan, sukan dan masa lapang untuk bertemu pelajar antarabangsa Sepanyol dan lain-lain dan menikmati sepenuhnya pengalaman yang mengubah hidup pengajian di luar negara. [-]

Spanish Sebagai Bahasa Kedua

University of Belgrano
Campus Sepenuh masa Sambilan 4 - 7  February 2018 Argentina Buenos Aires + 1 lagi

Pusat Pengajian Bahasa dan Pengajian Luar menawarkan kursus-kursus divisyen rendah intensif sepanjang tahun dengan keasyikan lengkap dalam kehidupan Argentina dan budaya. Sekumpulan berkelayakan fakulti Sepanyol asli dengan kepakaran dalam linguistik gunaan mengajar kursus bahasa menggunakan pendekatan kaedah komunikatif. [+]

Kursus-kursus dalam Bahasa Sepanyol. Pusat Pengajian Bahasa dan Pengajian Luar menawarkan kursus-kursus divisyen rendah intensif sepanjang tahun dengan keasyikan lengkap dalam kehidupan Argentina dan budaya. Sekumpulan berkelayakan fakulti Sepanyol asli dengan kepakaran dalam linguistik gunaan mengajar kursus bahasa menggunakan pendekatan kaedah komunikatif. Kelas bertemu lima kali seminggu selama 3 atau 5 jam dan mengambil 120 jam akademik (45 minit) untuk melengkapkan (lihat jadual). Buku-buku yang tentu ditulis oleh profesor sendiri dan diterbitkan oleh Belgrano University Press. kursus intensif juga bertujuan untuk mempersiapkan pelajar bagi kursus-kursus semester mengumandangkan kami (Programa de Estudios Argentinos y Latinoamericanos). Meneruskan pelajar juga boleh mengambil kursus lagi dalam bahasa Sepanyol dalam sesuatu semester. Pelajar akan diperuntukkan kepada tahap yang berbeza atas dasar ujian penempatan talian bertulis yang akan mengambil keutamaan ke atas kursus-kursus yang lepas. kapasiti Course adalah terhad kepada 15 pelajar. Atas permintaan, kami juga menawarkan program-program khas contohnya Sepanyol untuk Profesion (Perubatan dan Penjagaan Kesihatan, Politik dan Sains Sosial, Perniagaan dan Undang-undang) dan kami juga boleh melatih tenaga pengajar dalam pengajaran Bahasa Sepanyol sebagai bahasa asing. Katalog Kursus: (INT 121) Español básico Kursus ini bertujuan untuk pemula dan pemula palsu. Tujuan umum kursus ini adalah untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran bahasa asas. Pelajar memperoleh dan membangunkan pengetahuan asas bahasa yang membolehkan mereka untuk menyampaikan maklumat yang jelas dalam konteks biasa. Kelas menekankan pengeluaran dan pemahaman dalam situasi komunikatif. Setelah menyelesaikan kursus ini, pelajar akan dapat memahami arahan asas, mengambil bahagian dalam perbualan fakta mengenai topik diramal dan meluahkan pendapat mudah atau keperluan tentang masa... [-]

Kursus Bahasa Sepanyol Intensif Di Granada

Escuela Montalban Granada
Campus Sepenuh masa 1 - 50  September 2018 Sepanyol Granada

Kami menawarkan pelbagai berikut kursus kumpulan Sepanyol sepanjang tahun dan pada semua peringkat di sekolah bahasa Sepanyol kami. Kami menjamin bahawa kursus Bahasa Sepanyol kami sentiasa dilakukan sepanjang tahun. Anda boleh menempah kursus selama 1 minggu, atau sehingga tempoh beberapa bulan. Sila ambil perhatian bahawa kami mempunyai harga yang khas untuk jangka panjang Standard, kursus intensif dan superintensive, yang meliputi lebih daripada 8 minggu. [+]

Kami menawarkan pelbagai berikut kursus kumpulan Sepanyol sepanjang tahun dan pada semua peringkat di sekolah bahasa Sepanyol kami. Kami menjamin bahawa kursus Bahasa Sepanyol kami sentiasa dilakukan sepanjang tahun. Anda boleh menempah kursus bahasa Sepanyol untuk 1 minggu atau sehingga tempoh beberapa bulan. Sila ambil perhatian bahawa kami mempunyai harga yang khas untuk jangka panjang Standard, kursus intensif dan superintensive, yang meliputi lebih daripada 8 minggu. Dalam kelas kami, anda akan mencari pelajar semua peringkat umur dan bangsa. Lebih dan lebih "matang" pelajar melawat kami untuk di kelas multi-nasional dan sebagainya kumpulan umur akan naik setiap tahun. Sama ada anda berusia 50-an anda, 60, s atau 70-an anda, kami mempunyai tempat dalam kelas yang sesuai untuk anda. Kursus standard Kursus 4 pelajaran sehari membolehkan pelajar melengkapkan cuti dengan kajian bahasa. Kami mengesyorkan bagi mereka yang ingin untuk menggabungkan kursus bahasa yang santai dengan kajian budaya Sepanyol dalam situasi kehidupan sebenar. Pelajar boleh mula untuk belajar bahasa Sepanyol dari awal, atau untuk meningkatkan lagi kemahiran bahasa mereka. Intensive Course - Kursus superintensive Kursus-kursus dengan 5 atau 6 pelajaran sehari menjamin kemajuan maksimum dalam tempoh yang singkat. Mereka adalah sesuai untuk orang-orang yang tinggal di Sepanyol terutamanya bekerja berorientasikan atau berasaskan belajar. Dengan lebih banyak kelas Bahasa Sepanyol ditambah kepada Kursus Standard, pelajar mengamalkan kemahiran komunikasi yang dipelajari dalam sesi pagi. Standard-Plus 1 Kursus / Standard-Plus 2 Padang Kursus-kursus ini menggabungkan 4 kelas kumpulan dengan 1 atau 2 kelas Bahasa Sepanyol peribadi setiap hari. Kelas-kelas yang kumpulan adalah interaktif dan membantu pelajar... [-]

Program Kumpulan

Outward Bound Costa Rica
Campus Sepenuh masa 1 - 85  Pendaftaran Terbuka Costa Rica San José

kursus kumpulan menggunakan bilik darjah berdasarkan padang gurun, pembelajaran perkhidmatan, dan keasyikan budaya untuk memupuk kepimpinan, pembinaan pasukan, dan pertumbuhan peribadi dalam suasana yang dwibahasa. [+]

Kursus-kursus dalam Bahasa Sepanyol. bahasa dan budaya kursus Bahasa Sepanyol adalah teras organisasi kami, mendedahkan Costa Rica yang paling tidak akan mempunyai peluang untuk mengalami. [-]

Kursus Bahasa Sepanyol - Rapi (15 H / Minggu)

ALICANTE – ELE USAL
Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Matlamat utama kursus intensif ini adalah untuk meningkatkan kecekapan bahasa pelajar dalam persekitaran budaya rendaman dan melalui kaedah komunikasi dalam bilik darjah. [+]

Penerangan Kursus-kursus Bahasa dan Kebudayaan Sepanyol kami adalah bertujuan bagi pelajar yang ingin belajar bahasa Sepanyol di Alicante. Mereka ditawarkan di semua peringkat Rangka Kerja Bersama Eropah Rujukan bagi bahasa (A1-A2-B1-B2-C1-C2). Matlamat utama kursus intensif ini adalah untuk meningkatkan kecekapan bahasa pelajar dalam persekitaran budaya rendaman dan melalui kaedah komunikasi dalam bilik darjah. Kursus kami menawarkan amalan yang bermakna dalam tatabahasa, perbendaharaan kata, lisan dan ungkapan bertulis, semua itu dengan menggunakan situasi sebenar dan teks. Jadual Isnin hingga Jumaat 9:00 am a 12:30 (dengan rehat 30 minit). Anda akan diminta untuk melengkapkan bahagian lisan Ujian penempatan dalam talian pada hari pertama kelas supaya kita boleh menentukan tahap Sepanyol lebih tepat. harga Minggu pertama: 139 EUR / minggu Kedua dan mengikuti minggu: 129 EUR / minggu Pemindahan lapangan terbang:: pilihan 50 EUR. Tarikh Kursus-kursus yang bermula setiap Isnin sepanjang tahun. Satu pelajaran di ELE USAL Alicante adalah 55 minit. Bank Holidays: Pada tahun 2017, ELE USAL Alicante akan ditutup pada Bank Holidays berikut: April 13, 14 dan 17 (Paskah), 27 April (Santa Faz Pilgrimage), 1 Mei (Hari Pekerja), 15 Ogos, 9 Oktober dan 12, November 1, dan Disember 6 dan 8. Kelas-kelas untuk hari ini tidak akan dibuat. [-]

Semester or Academic Year in SPAIN

Linguistic Horizons
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 2  January 2018 Amerika Syarikat Walnut Sepanyol A Coruña + 3 lagi

[+]

Kursus-kursus dalam Bahasa Sepanyol. Bantuan dengan menavigasi prosedur untuk meminta kredit dipindah milik di institusi rumah anda. 24/7 kenalan kecemasan tempatan. Aktiviti Kebudayaan (contohnya sambutan makan malam Sepanyol, lawatan tapas, upacara Galicia queimada, dll.) [-]

Rendaman Bahasa Sepanyol

FSD - Foundation for Sustainable Development
Campus Sepenuh masa 9 - 52  September 2018 Bolivia Cochabamba

Dengan program Bahasa Immersion, pelatih boleh meningkatkan kemahiran bahasa mereka sebelum dan semasa kerja lapangan pembangunan antarabangsa mereka. [+]

Sempena Internship Program Pembangunan Antarabangsa FSD, FSD juga menawarkan Bahasa program Immersion di laman web kami di Cochabamba, Bolivia. FSD Antarabangsa amali Pembangunan adalah peluang untuk pelajar dan orang dewasa muda untuk menimba pengalaman dalam pembangunan dan wawasan mampan ke dalam budaya lain yang hanya boleh diperoleh melalui pengalaman secara langsung, dan bahasa adalah satu komponen utama untuk pelaksanaan projek yang berjaya. Dengan Bahasa program Immersion, Pelatih boleh meningkatkan kemahiran bahasa mereka sebelum dan semasa kerja lapangan pembangunan antarabangsa mereka. Program ini telah disesuaikan dengan dua pilihan, Level 1: Permulaan, dan Tahap 2: Intermediate. Melalui Bahasa Immersion Program ini, pelatih menerima arahan individu bahasa, komponen program sama program Abroad Intern FSD ini (host keluarga, sokongan pasukan lokasi, orientasi, dan lain-lain), dan pilihan kursus fleksibel. PENGAJAR BAHASA SPANISH pengajar FSD ini menawarkan latihan Sepanyol berkualiti tanpa mengira tahap anda. Kelas-kelas yang diadakan satu-satu dengan pengajar, supaya setiap kelas boleh disesuaikan untuk pelajar. profesor kami kurikulum reka bentuk berdasarkan keperluan pelajar; berusaha untuk meningkatkan perbualan, tatabahasa, membaca, dan menulis. Semua pengajar bahasa adalah Bolivians tempatan yang dwibahasa dan telah mengajar di peringkat rendah, pertengahan, dan lanjutan. Profesor telah mengajar lebih dua ribu pelajar di seluruh Bolivia, dan membuat pembelajaran Bahasa Sepanyol praktikal dan relevan dengan Cochabamba. Kelas termasuk maklumat mengenai budaya Bolivia, politik, dan sejarah. PILIHAN BAHASA IMMERSION Tahap Satu: Permulaan Tahap Satu, peserta akan menghabiskan dua atau lebih minggu mengambil kelas bahasa selama tiga jam sehari. Kelas-kelas bahasa akan bermula sebelum internship normal tarikh mula orientasi. Sebagai sebahagian daripada Pembangunan Internship... [-]

Spanish Untuk Warga Asing

Universidad EAFIT
Campus Sepenuh masa Sambilan 2 - 4  Pendaftaran Terbuka Colombia Medellin + 1 lagi

Sambutan hangat menanti pelajar antarabangsa di Universidad EAFIT di Medellin. Orang-orang datang dari seluruh dunia mencari [+]

Kursus-kursus dalam Bahasa Sepanyol. SELAMAT DATANG! ¡Bienvenido! Sambutan hangat menanti pelajar antarabangsa di Universidad EAFIT di Medellin. Orang-orang datang dari seluruh dunia mencari tempat untuk belajar bahasa Sepanyol dengan harga yang berpatutan dan dalam suasana yang selesa; tempat di mana keindahan dan kecemerlangan datang bersama-sama. Universidad EAFIT Ia adalah sebuah universiti swasta yang terkenal di Colombia untuk fakulti dalam Pengurusan, Kejuruteraan, Sains dan Kemanusiaan. Dengan lebih 12,000 pelajar, kampus ini menawarkan persekitaran yang berbeza untuk pembelajaran dan rekreasi. Universiti mempunyai infrastruktur yang menyokong penyelidikan serta pendidikan dan aktiviti kebudayaan. Auditorium Pengasas, Makmal Pusat dan "Luis Echavarria Villegas" perpustakaan moden, sangat mencerminkan penentuan EAFIT's untuk menubuhkan sendiri sebagai pusat ilmu dan budaya di bandar. Malah, EAFIT's Simfoni Orkestra dan pameran seni menunjukkan bagaimana ia menyumbang kepada pembangunan seni di Colombia secara keseluruhannya. Tempat University's dalam kemajuan budaya dan sosial telah memupuk pembentukan ruang akademik baru yang memenuhi keperluan Colombia dalam dunia global kami. Oleh itu, ia telah membuka cawangan di Bogotá, Pereira dan Llanogrande, menawarkan ijazah dan program-program pendidikan, penyelidikan yang berterusan dan perkhidmatan yang terkenal dengan kecemerlangan akademik mereka berunding. EAFIT BAHASA CENTER Ditubuhkan pada tahun 1991, Pusat Bahasa adalah satu bahagian penting dalam Universidad EAFIT dan bertindak balas kepada komitmennya kepada masyarakat Colombia. Ia menawarkan program bahasa berkualiti tinggi yang menyediakan pelajar dengan persekitaran pembelajaran yang optimum. Selain Program Bahasa Sepanyol, maka Pusat Bahasa menawarkan Inggeris, Jerman, Jepun, Perancis, Itali, Portugis, Mandarin dan pada masa akan datang, Korea. Pusat ini mampu menyampaikan suatu jumlah pelajar 5000 dengan fakulti profesional... [-]