Kursus dalam Bahasa Sepanyol

Terbaik 107 Kursus-kursus dalam Bahasa Sepanyol 2018

Kursus bahasa Sepanyol boleh menjadi pilihan yang ideal untuk individu yang ingin belajar bahasa kedua yang boleh menjadi berguna dalam hari ke hari hidup dan juga dalam perniagaan. Bahasa Sepanyol adalah bahasa yang serba boleh, dituturkan di seluruh dunia.

Apa Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Satu kursus bahasa Sepanyol yang melatih para pelajar untuk bertutur bahasa tersebut, dan juga untuk menulis dan membacanya. Ia membolehkan pelajar untuk belajar bagaimana untuk bertutur dalam interaksi sosial dan perniagaan dan mengajar tentang budaya Sepanyol juga.

Apakah Manfaat Mengambil Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Mengambil kursus bahasa Sepanyol adalah berharga kerana banyak sebab, terutamanya kerana banyak negara di seluruh dunia, termasuk di Amerika Utara, Eropah, Amerika Selatan, Amerika Tengah dan bertutur dalam bahasa ini.Ia juga boleh membantu pelajar untuk berinteraksi dalam pelbagai situasi sosial.

Berapa Banyak Adakah Ini Kos Ambil Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Kos kursus-kursus ini terdiri secara meluas. Ia adalah mungkin untuk mencari program yang sangat berpatutan yang boleh diambil dalam talian murah. Pilihan lain termasuk mengambil kursus dalam suasana kolej, yang boleh menjadi lebih mahal.

Apakah syarat-syarat untuk Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Kebanyakan masa, terdapat sangat sedikit, jika ada, syarat-syarat untuk mengambil kursus Bahasa Sepanyol. Malah anak-anak muda boleh mengambil bahagian.

Apa Jenis Peningkatan Kerjaya Anda Boleh Harapkan dengan Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Individu yang bercakap lebih daripada satu bahasa, terutamanya bahasa berharga seperti ini, adalah berharga kepada majikan.Ini menyediakan majikan dengan keupayaan untuk mengira ke atas pekerja tersebut untuk berinteraksi dengan pelanggan, pelanggan, dan rakan-rakan perniagaan di lebih tetapan.

Mengapa Mengambil Kursus Bahasa Online di Sepanyol?

Kursus dalam talian membuat ia mudah untuk individu mendapat bahasa pada kadar mereka sendiri. Ia membolehkan kajian individu pada kadar mereka sendiri.

Di mana untuk mengambil Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Mengambil kursus Sepanyol adalah mudah untuk dilakukan, kerana ia boleh didapati melalui pelbagai sekolah dalam talian. Ia juga boleh didapati di beberapa buah sekolah termasuk kolej.

Bagaimana untuk mendaftar di Kursus di Sepanyol?

Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut

Kajian Luar Negeri Chile

Youth for Understanding USA
Campus Sepenuh masa 1 - 2  September 2018 Amerika Syarikat Washington DC

Mahu pergi ke hujung Bumi? Anda mungkin meneroka Antartika dengan glasiernya, keajaiban botanik di Kepulauan Juan Fernandez, atau Pulau Paskah dengan patung-patung gergasinya yang terkenal, Moai. [+]

Mahu pergi ke hujung Bumi? Anda mungkin meneroka Antartika dengan glasiernya, keajaiban botanik di Kepulauan Juan Fernandez, atau Pulau Paskah dengan patung-patung gergasinya yang terkenal, Moai.

Sekilas

Beasiswa yang ada

385 - Holcomb368 - Pemberian Komuniti YFU384 - Dana Bantuan Kewangan YFU

Keperluan Umur

Berlepas musim bunga: 1 Januari 2000 - 1 Januari 2003. Jatuh berlepas: 1 Ogos 2000 - 1 Ogos 2003. Universiti: 1 Ogos 1994 - 1 Ogos 2000.

Pelajar yang tidak memenuhi syarat umur ini atau yang akan lulus dari sekolah menengah sebelum permulaan program mereka akan dipertimbangkan untuk kemasukan berdasarkan kes demi kes.

Bahasa: Bahasa Sepanyol. Kajian bahasa terdahulu tidak diperlukan tetapi disyorkan.Penempatan Keluarga Tuan Rumah: Di seluruh negara. Pelajar jarang diletakkan di pusat bandar besar.Sekolah: Mac hingga Julai dan Julai hingga Disember, dengan percutian musim panas dari Januari hingga Mac.Perjalanan: Pelajar mempunyai pilihan untuk mengadakan lawatan selama 10 hari di selatan Chile, yang melawat 10 bandar dan kampung yang berbeza dan berakhir dengan penginapan selama 3 hari di Santiago.Program Akademik... [-]

Program Penyerapan Sepanyol Dewasa

Intercultura Costa Rica
Campus Sepenuh masa 1 - 16  Pendaftaran Terbuka Costa Rica Heredia Sámara + 1 lagi

Program rendaman Sepanyol kami menyediakan peluang penyerahan bahasa Sepanyol yang lengkap. Program kami adalah berdasarkan empat komponen bersepadu: kelas harian, aktiviti budaya harian, keluarga homestay (pilihan tetapi sangat disyorkan), dan "Peraturan Sepanyol-Sah" kami di kampus. Ini adalah untuk memastikan pelajar kami memanfaatkan pelajaran bahasa Sepanyol mereka semasa berada di kemudahan sekolah kami, dengan menyediakan persekitaran dan pengalaman pernafasan 100% untuk semua pelajar. Ketahui cara untuk benar-benar bercakap bahasa Sepanyol dalam situasi kehidupan yang bermakna dan nyata, dengan kelas yang menyeronokkan dan dinamik kami. Sesi kelas menggabungkan aktiviti pembelajaran yang berkesan dan sahih sesuai untuk semua gaya pembelajaran, budaya, dan umur. [+]

Ketahui cara untuk benar-benar bercakap bahasa Sepanyol dalam situasi kehidupan yang bermakna dan nyata, dengan kelas yang menyeronokkan dan dinamik kami. Sesi kelas menggabungkan aktiviti pembelajaran yang berkesan dan sahih sesuai untuk semua gaya pembelajaran, budaya, dan umur.

Program kami merangkumi enam tahap yang berbeza yang ditubuhkan oleh Rangka Rujukan Eropah untuk Pembelajaran Bahasa. Anda belajar bercakap dalam situasi kehidupan yang bermakna dan nyata yang mengajar mereka untuk berkomunikasi dengan tepat dalam konteks sosial dan bahasa.

CLASS KUMPULAN STANDARD - TAWARAN TAHUN TAHUN, kecuali untuk Kalendar Sekolah kami.4 jam sehari, Mo - Fr, dengan dua rehat 15 minitKelas kumpulan kecil (min 2, maksima 6 pelajar). Kelas yang mengandungi hanya 1 pelajar akan dikurangkan kepada 3 jam sehari berbanding 4.Kelas ditawarkan untuk semua peringkat pada jadual berikut:Kampus Heredia Bersejarah: pagi (8:30 pagi - 12:30 petang), atau pada waktu petang (1:30 petang - 5:30 petang) bergantung pada tahap Sepanyol anda. CLASSES ALTERNATE WEEKLY.Kampus Depan Pantai Sámara: pada waktu pagi (8:00 pagi - 12:00 petang) DAN petang (1:00 petang - 5:00 petang). KELAS HARIAN SELESAI.SWASTADitawarkan dari Isnin hingga Jumaat, boleh dijadwalkan pada waktu pagi atau petang bergantung pada ketersediaan guru kami.Anda boleh menambah beberapa pelajaran peribadi ke kelas kumpulan anda untuk program yang lebih intensif atau memilih kelas persendirian sahaja. Dengan pelajaran persendirian anda boleh memberi tumpuan kepada 100% bahasa Sepanyol dan terminologi khusus untuk bidang profesional anda dan tema minat yang lain.Harga:... [-]

Program Penyiaran Sepanyol Dewasa

Tico Lingo
Campus Sepenuh masa 1 - 16  Pendaftaran Terbuka Costa Rica Heredia

Program Bahasa Sepanyol Dewasa kami direka untuk mendapatkan pelajar bercakap Bahasa Sepanyol dengan secepat mungkin. Kami menawarkan pelbagai pilihan program yang masing-masing termasuk kursus bahasa Sepanyol dan penginapan homestay tempatan. [+]

Program Bahasa Sepanyol Dewasa kami direka untuk mendapatkan pelajar bercakap Bahasa Sepanyol dengan secepat mungkin. Kami menawarkan pelbagai pilihan program yang masing-masing termasuk kursus bahasa Sepanyol dan penginapan homestay tempatan. Ramai pelajar telah melihat peningkatan drastik dalam bahasa Sepanyol dengan lancar selepas 3 hingga 4 minggu.

Tempoh program adalah fleksibel , dari 1-16 minggu .

Termasuk dalam setiap program:

Pickup Lapangan TerbangPeperiksaan penempatan untuk memastikan meratakan yang betulLawatan seluruh bandar Heredia dengan PetaKelas perbualan dengan penduduk tempatanDiploma untuk tamat kursus

Program Penyerapan Asas Bahasa Sepanyol

... [-]

Kursus Bahasa Spanish (pengajian Hispanic)

Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos
Campus Sepenuh masa Sambilan 4 - 32  September 2018 Sepanyol Madrid + 1 lagi

Kursus ini direka untuk pelajar yang ingin menghabiskan satu semester atau lebih belajar dalam program berprestij semasa mengambil bahagian dalam kehidupan sehari-hari sebuah universiti Sepanyol-baik secara akademik dan sosial. Program ini menawarkan lebih daripada 40 mata pelajaran yang berbeza yang berkaitan dengan bahasa Sepanyol, tatabahasa, kesusasteraan, sejarah, seni, sains politik, dan disiplin yang serupa. Di setiap peringkat, kursus umum, khusus, dan fokus disediakan untuk memenuhi keperluan pelajar yang berlainan.

[+]

Mengalami Sepanyol dan bahasa Sepanyol di Nebrija sambil mendapatkan kredit universiti

Kursus ini direka untuk pelajar yang ingin menghabiskan satu semester atau lebih belajar dalam program berprestij semasa mengambil bahagian dalam kehidupan sehari-hari sebuah universiti Sepanyol-baik secara akademik dan sosial.

Program ini menawarkan lebih daripada 40 mata pelajaran yang berbeza berkaitan dengan bahasa, tatabahasa, kesusasteraan, sejarah, seni, sains politik dan disiplin ilmu yang lain.

Di setiap peringkat, kursus umum, khusus, dan fokus disediakan untuk memenuhi keperluan pelajar yang berlainan.

Kursus-kursus bahasa Sepanyol ditawarkan sepanjang tahun dalam 6 program yang berbeza. Fleksibiliti kursus membolehkan pelajar memilih atau menggabungkan mana-mana tempoh kajian ini: ... [-]


Gap Year or Semester in Spain

EF Gap Year
Campus Sepenuh masa 6 - 12  Pendaftaran Terbuka Sepanyol Madrid Málaga Barcelona + 2 lagi

Travel to Spain for a semester or year and learn Spanish in one of the world's greatest cities. With centers in Madrid, Malaga, and Barcelona you will not only learn the language but also live it. [+]

Travel to Spain for a semester or year and learn Spanish in one of the world's greatest cities. With centres in Madrid, Malaga, and Barcelona you will not only learn the language but also live it.

Join students from around the world on the ultimate study abroad experience. Achieve fluency, see the world, expand your international network - and launch your global future. Study for 6, 9 or 11 months and start in April, June, September or January. College credit and internship opportunities ensure you're always adding to your resume during the adventure of a lifetime.

EF’s Spanish schools are accredited by Instituto Cervantes, the world's leading organization promoting Spanish language education. Globalize your future, boost your international career and prepare for the DELE Exam with a Spanish Language Diploma from EF.... [-]


Bahasa Sepanyol Untuk Orang Asing

Universidad EAFIT
Campus Sepenuh masa Sambilan 2 - 4  Pendaftaran Terbuka Colombia Medellin + 1 lagi

Bahasa Sepanyol sebagai Program Bahasa Asing di Universidad EAFIT di Medellin adalah program komprehensif untuk pengambilalihan bahasa Sepanyol, yang membolehkan pelajar mengembangkan kemahiran komunikasi bahasa mereka dengan berkesan. [+]

Tentang kita

Bahasa Sepanyol sebagai Program Bahasa Asing di Universidad EAFIT di Medellin adalah program komprehensif untuk pengambilalihan bahasa Sepanyol, yang membolehkan pelajar mengembangkan kemahiran komunikasi bahasa mereka dengan berkesan. Sebagai pengiktirafan terhadap kualitinya, ini adalah Bahasa Sepanyol pertama sebagai Program Bahasa Asing di Colombia untuk disahkan oleh Institut Cervantes Sepanyol. Enam tahap kemahiran yang diterangkan oleh Rangka Kerja Bersama Eropah (A1 hingga C1) diagihkan kepada 15 kursus, masing-masing bertahan selama 38 jam. Untuk mengoptimumkan interaksi pembelajaran dan kelas, setiap kumpulan hanya terdiri daripada 3-8 pelajar.

Pengalaman pembelajaran dipastikan melalui:... [-]


Kursus Bahasa Sepanyol

Pueblo Español
Campus Sepenuh masa 3 - 8  Pendaftaran Terbuka Sepanyol Madrid Jaén Salamanca + 2 lagi

Semua program pembelajaran bahasa Sepanyol kami adalah jangka pendek, praktikal dan sangat sengit dan berlaku di Sepanyol. Mereka masing-masing mempunyai objektif yang berbeza, yang sesuai bergantung kepada keperluan dan tahap pembelajaran anda. Jangan teragak-agak untuk menghubungi kami untuk mendapatkan maklumat lanjut dan penilaian bahasa PERCUMA tahap anda. [+]

Semua program pembelajaran bahasa Sepanyol kami adalah jangka pendek, praktikal dan sangat sengit dan berlaku di Sepanyol. Mereka masing-masing mempunyai objektif yang berbeza, yang sesuai bergantung kepada keperluan dan tahap pembelajaran anda. Jangan teragak-agak untuk menghubungi kami untuk mendapatkan maklumat lanjut dan penilaian bahasa PERCUMA tahap anda. Diverbo menyediakan perkhidmatan peribadi dan memastikan setiap pelajar memperoleh pengalaman pendidikan terbaik yang sesuai dengan keperluan khusus anda, ketersediaan dan anggaran.Berikut adalah ringkasan program yang kami tawarkan:

Kelas Sepanyol (atas permintaan): Program ini adalah untuk semua peringkat. Ia adalah perkhidmatan peribadi yang menawarkan kandungan unik yang diperibadikan untuk keperluan dan objektif khusus pelajar. Guru menyesuaikan diri dengan masa dan ketersediaan pelajar. Kelas-kelas disyorkan untuk semua jenis profil.... [-]


Spanish Sebagai Bahasa Kedua

University of Belgrano
Campus Sepenuh masa Sambilan 4 - 7  February 2019 Argentina Buenos Aires + 1 lagi

Pusat Pengajian Bahasa dan Pengajian Luar menawarkan kursus-kursus divisyen rendah intensif sepanjang tahun dengan keasyikan lengkap dalam kehidupan Argentina dan budaya. Sekumpulan berkelayakan fakulti Sepanyol asli dengan kepakaran dalam linguistik gunaan mengajar kursus bahasa menggunakan pendekatan kaedah komunikatif. [+]

Pusat Pengajian Bahasa dan Pengajian Luar menawarkan kursus-kursus divisyen rendah intensif sepanjang tahun dengan keasyikan lengkap dalam kehidupan Argentina dan budaya. Sekumpulan berkelayakan fakulti Sepanyol asli dengan kepakaran dalam linguistik gunaan mengajar kursus bahasa menggunakan pendekatan kaedah komunikatif.

Kelas bertemu lima kali seminggu selama 3 atau 5 jam dan mengambil 120 jam akademik (45 minit) untuk melengkapkan (lihat jadual).

Buku-buku yang tentu ditulis oleh profesor sendiri dan diterbitkan oleh Belgrano University Press.

kursus intensif juga bertujuan untuk mempersiapkan pelajar bagi kursus-kursus semester mengumandangkan kami (Programa de Estudios Argentinos y Latinoamericanos). Meneruskan pelajar juga boleh mengambil kursus lagi dalam bahasa Sepanyol dalam sesuatu semester. ... [-]


Program Kumpulan

Outward Bound Costa Rica
Campus Sepenuh masa 1 - 85  Pendaftaran Terbuka Costa Rica San José

kursus kumpulan menggunakan bilik darjah berdasarkan padang gurun, pembelajaran perkhidmatan, dan keasyikan budaya untuk memupuk kepimpinan, pembinaan pasukan, dan pertumbuhan peribadi dalam suasana yang dwibahasa. [+]

bahasa dan budaya kursus Bahasa Sepanyol adalah teras organisasi kami, mendedahkan Costa Rica yang paling tidak akan mempunyai peluang untuk mengalami.

[-]

Kursus Bahasa Sepanyol - Rapi (15 H / Minggu)

ALICANTE – ELE USAL
Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Matlamat utama kursus intensif ini adalah untuk meningkatkan kecekapan bahasa pelajar dalam persekitaran budaya rendaman dan melalui kaedah komunikasi dalam bilik darjah. [+]

Penerangan

Kursus-kursus Bahasa dan Kebudayaan Sepanyol kami adalah bertujuan bagi pelajar yang ingin belajar bahasa Sepanyol di Alicante. Mereka ditawarkan di semua peringkat Rangka Kerja Bersama Eropah Rujukan bagi bahasa (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

Matlamat utama kursus intensif ini adalah untuk meningkatkan kecekapan bahasa pelajar dalam persekitaran budaya rendaman dan melalui kaedah komunikasi dalam bilik darjah.

Kursus kami menawarkan amalan yang bermakna dalam tatabahasa, perbendaharaan kata, lisan dan ungkapan bertulis, semua itu dengan menggunakan situasi sebenar dan teks.

Jadual

Isnin hingga Jumaat 9:00 am a 12:30 (dengan rehat 30 minit). Anda akan diminta untuk melengkapkan bahagian lisan Ujian penempatan dalam talian pada hari pertama kelas supaya kita boleh menentukan tahap Sepanyol lebih tepat.... [-]


Kursus: Intensif Bahasa Sepanyol + Kerja Pasangan Au

Giralda Center
Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Sepanyol Sevilla

Pilihan ini membolehkan anda untuk mengikuti Kursus Bahasa Sepanyol Intensive kami pada waktu pagi dan juga melakukan kerja pasangan au dengan keluarga Sepanyol di Seville. [+]

Pilihan ini membolehkan anda mengikuti Kursus Bahasa Intensif kami di pagi hari dan juga melakukan kerja sama dengan keluarga Sepanyol di Seville. Kursus Bahasa Sepanyol Intensif + Kerja pasangan Au

20 jam setiap minggu Intensive Kursus Bahasa Sepanyol untuk sekurang-kurangnya 4 minggu.

Au kerja pasangan dengan keluarga Sepanyol di Seville terdiri daripada menjaga kanak-kanak dan tugas yang berkaitan (25-30 jam / minggu), pada waktu petang / malam. Bayaran: Bilik individu dan papan penuh ditambah 80 € hingga 100 € mingguan. Satu hari setengah hingga dua hari seminggu. Satu program harian, Isnin hingga Jumaat, percuma aktiviti kebudayaan / petang petang. Kursus ini boleh didapati di semua peringkat, sepanjang tahun. Manfaatkan kelonggaran kami: kursus kami bermula setiap hari Isnin sepanjang tahun. Jika anda seorang pelajar di peringkat A1 (Permulaan) kami mengesyorkan tarikh permulaan berikut:... [-]


Kursus Spanish Intensif

Universidad Autónoma de Guadalajara
Campus Sepenuh masa 32 - 45  July 2018 Mexico Guadalajara

Prestij CII terus berkembang selama bertahun-tahun, terutamanya dalam Bahasa Sepanyol. Jika matlamat anda adalah untuk bercakap bahasa ini di seluruh dunia, Jabatan Sepanyol di Centro Internacional de Idiomas adalah pilihan yang tepat. Senarai dan kursus penerangan lengkap diberikan di bawah. [+]

Sebuah jambatan dunia

Centro Internacional de Idiomas

SPANISH

Sepanyol kini dituturkan oleh lebih daripada 300 juta orang. Ia muncul pada masa yang sama sebagai penyatuan Sepanyol sebagai Negeri moden pada zaman Raja Katolik dan Queen, Ferdinand dan Isabella.

GUADALAJARA

Guadalajara adalah sebuah bandar yang indah dan tempat yang sangat menarik! Sebagai ibu negeri Jalisco, bandar ini dilahirkan untuk menjadi besar dan indah! Terletak di Barat Mexico, Guadalajara menawarkan keindahan indah sebuah bandar raya yang tradisional dan moden pada masa yang sama. Ia mempunyai salah satu iklim yang terbaik di dunia, dan ia berhampiran pantai yang indah di Puerto Vallarta, Manzanillo dan Melaque.... [-]


Latihan / Sukarela + Kursus Spanish

Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas
Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Bagi mereka yang mencari pengalaman hands-on di luar negara. Alicante adalah bandar meriah dengan peluang latihan, kedua-duanya menggunakan bahasa Sepanyol dan bahasa Inggeris sebagai bahasa kerja. kombinasi yang berbeza boleh didapati: Intensive kursus Bahasa Sepanyol atau kursus Semester pada waktu pagi dan latihan pada sebelah petang, kursus intensif Bahasa Sepanyol apabila anda tiba di Alicante dan kemudian latihan dua bulan. [+]

Bagi mereka yang mencari pengalaman hands-on di luar negara. Alicante adalah bandar meriah dengan peluang latihan, kedua-duanya menggunakan bahasa Sepanyol dan bahasa Inggeris sebagai bahasa kerja.

kombinasi yang berbeza boleh didapati: Intensive kursus Bahasa Sepanyol atau kursus Semester pada waktu pagi dan latihan pada sebelah petang, kursus intensif Bahasa Sepanyol apabila anda tiba di Alicante dan kemudian latihan dua bulan.

Kami akan membantu anda mencari tempat yang sesuai untuk pengalaman internship / sukarela anda, menjaga semua langkah-langkah dalam proses dan, sudah tentu, perlu membuat susulan dengan kedua-dua anda dan syarikat atau organiosation bukan keuntungan (NPO). ... [-]


Kursus Kursus Bahasa Sepanyol - 1-on-1 Tutoring

Lingoci
Online Sambilan

Nikmati kelas bahasa Sepanyol dalam talian dengan tutor asli yang berpengalaman. Ikuti pelan yang disesuaikan dengan keperluan individu anda. Kami diberi 4.8 bintang daripada 5 oleh pelajar dari seluruh dunia. [+]

Belajar bahasa Sepanyol Cepat.

Nikmati kelas bahasa Sepanyol dalam talian dengan tutor asli yang berpengalaman. Ikuti pelan yang disesuaikan dengan keperluan individu anda. Kami diberi 4.8 bintang daripada 5 oleh pelajar dari seluruh dunia.

Interaktif, disesuaikan

Tingkatkan bahasa Sepanyol dengan cepat dengan pelajaran yang disesuaikan dengan tahap, matlamat dan kepentingan anda. Anda akan belajar dalam talian (melalui Skype) dengan tutor yang berdedikasi, berkomunikasi dan berkongsi bahan pembelajaran seperti yang anda lakukan dalam kelas.

Belajar di mana sahaja, bila-bila masa.

Ketahui masa-masa yang sesuai dengan anda dari mana-mana lokasi. Teknologi penjadualan lanjutan kami membolehkan anda menempuh pelajaran dengan mudah. Anda juga boleh menambahkannya terus ke kalendar dalam talian anda dan menerima peringatan e-mel dan SMS untuk membantu memastikan anda teratur.... [-]


Spanish Untuk Rundingan Meja Bulat Perniagaan

Universidad de La Sabana, Department of Foreign Languages and Cultures
Campus Sambilan January 2019 Colombia Chia

Dalam kursus ini, peserta boleh meluaskan pengalaman mereka di Medellin. Kursus ini boleh diambil sama ada dalam atau di Bogotá menggabungkan penginapan mereka di kedua-dua bandar-bandar. [+]

Jadual Kelas: Isnin hingga Jumaat 8:00-0:00 m. Amalan: Setelah seminggu 2:00-4:00 Kelas Bahasa Sepanyol Perniagaan Sepanyol: 20 jam seminggu Perniagaan Meja Bulat Amalan: 2 jam seminggu Penggunaan tanpa had daripada "Studium" pusat sumber Akses tanpa had pada "Maya Sabana" platform maya

Dalam kursus ini, peserta boleh meluaskan pengalaman mereka di Medellin. Kursus ini boleh diambil sama ada dalam atau di Bogotá menggabungkan penginapan mereka di kedua-dua bandar-bandar. Termasuk bahan untuk kelas Ujian penempatan

Perkhidmatan tambah nilai Aktiviti kebudayaan dan kursus kurikulum

Terdapat satu perlumbaan budaya dan kelas tarian Latin setiap minggu untuk pelajar, secara percuma. Perlawanan budaya khas mungkin mempunyai kos tambahan. Universiti menawarkan portfolio kursus kurikulum tambahan dengan harga istimewa untuk pelajar Bahasa Sepanyol kami. Aktiviti-aktiviti ini berlaku pada waktu petang. Sijil tamat kursus dengan beberapa jam, tarikh menghadiri, dan tahap selesai. Pelajar mempunyai akses kepada semua kemudahan dan perkhidmatan Universidad de La Sabana... [-]