Filter
Kursus
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 116 Kursus-kursus dalam Bahasa Sepanyol 2019

Kursus bahasa Sepanyol boleh menjadi pilihan yang ideal untuk individu yang ingin belajar bahasa kedua yang boleh menjadi berguna dalam hari ke hari hidup dan juga dalam perniagaan. Bahasa Sepanyol adalah bahasa yang serba boleh, dituturkan di seluruh dunia.

Apa Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Satu kursus bahasa Sepanyol yang melatih para pelajar untuk bertutur bahasa tersebut, dan juga untuk menulis dan membacanya. Ia membolehkan pelajar untuk belajar bagaimana untuk bertutur dalam interaksi sosial dan perniagaan dan mengajar tentang budaya Sepanyol juga.

Apakah Manfaat Mengambil Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Mengambil kursus bahasa Sepanyol adalah berharga kerana banyak sebab, terutamanya kerana banyak negara di seluruh dunia, termasuk di Amerika Utara, Eropah, Amerika Selatan, Amerika Tengah dan bertutur dalam bahasa ini.Ia juga boleh membantu pelajar untuk berinteraksi dalam pelbagai situasi sosial.

Berapa Banyak Adakah Ini Kos Ambil Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Kos kursus-kursus ini terdiri secara meluas. Ia adalah mungkin untuk mencari program yang sangat berpatutan yang boleh diambil dalam talian murah. Pilihan lain termasuk mengambil kursus dalam suasana kolej, yang boleh menjadi lebih mahal.

Apakah syarat-syarat untuk Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Kebanyakan masa, terdapat sangat sedikit, jika ada, syarat-syarat untuk mengambil kursus Bahasa Sepanyol. Malah anak-anak muda boleh mengambil bahagian.

Apa Jenis Peningkatan Kerjaya Anda Boleh Harapkan dengan Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Individu yang bercakap lebih daripada satu bahasa, terutamanya bahasa berharga seperti ini, adalah berharga kepada majikan.Ini menyediakan majikan dengan keupayaan untuk mengira ke atas pekerja tersebut untuk berinteraksi dengan pelanggan, pelanggan, dan rakan-rakan perniagaan di lebih tetapan.

Mengapa Mengambil Kursus Bahasa Online di Sepanyol?

Kursus dalam talian membuat ia mudah untuk individu mendapat bahasa pada kadar mereka sendiri. Ia membolehkan kajian individu pada kadar mereka sendiri.

Di mana untuk mengambil Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Mengambil kursus Sepanyol adalah mudah untuk dilakukan, kerana ia boleh didapati melalui pelbagai sekolah dalam talian. Ia juga boleh didapati di beberapa buah sekolah termasuk kolej.

Bagaimana untuk mendaftar di Kursus di Sepanyol?

Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

116 Hasil dalam Bahasa Sepanyol

Tico Lingo

Program Bahasa Sepanyol Dewasa kami direka untuk mendapatkan pelajar bercakap Bahasa Sepanyol dengan secepat mungkin. Kami menawarkan pelbagai pilihan program yang masing ... [+]

Program Bahasa Sepanyol Dewasa kami direka untuk mendapatkan pelajar bercakap Bahasa Sepanyol dengan secepat mungkin. Kami menawarkan pelbagai pilihan program yang masing-masing termasuk kursus bahasa Sepanyol dan penginapan homestay tempatan. Ramai pelajar telah melihat peningkatan drastik dalam bahasa Sepanyol dengan lancar selepas 3 hingga 4 minggu.

Tempoh program adalah fleksibel , dari 1-16 minggu .

Termasuk dalam setiap program:

Pickup Lapangan TerbangPeperiksaan penempatan untuk memastikan meratakan yang betulLawatan seluruh bandar Heredia dengan PetaKelas perbualan dengan penduduk tempatanDiploma untuk tamat kursus

Program Penyerapan Asas Bahasa Sepanyol

... [-]
Costa Rica Heredia
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
1 - 16 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidad Nebrija Centro de Estudios Hispánicos

Kursus ini direka untuk pelajar yang ingin menghabiskan satu semester atau lebih belajar dalam program berprestij semasa mengambil bahagian dalam kehidupan sehari-hari se ... [+]

Mengalami Sepanyol dan bahasa Sepanyol di Nebrija sambil mendapatkan kredit universiti

Kursus ini direka untuk pelajar yang ingin menghabiskan satu semester atau lebih belajar dalam program berprestij semasa mengambil bahagian dalam kehidupan sehari-hari sebuah universiti Sepanyol-baik secara akademik dan sosial.

Program ini menawarkan lebih daripada 40 mata pelajaran yang berbeza berkaitan dengan bahasa, tatabahasa, kesusasteraan, sejarah, seni, sains politik dan disiplin ilmu yang lain.

Di setiap peringkat, kursus umum, khusus, dan fokus disediakan untuk memenuhi keperluan pelajar yang berlainan.

Kursus-kursus bahasa Sepanyol ditawarkan sepanjang tahun dalam 6 program yang berbeza. Fleksibiliti kursus membolehkan pelajar memilih atau menggabungkan mana-mana tempoh kajian ini: ... [-]

Sepanyol Madrid
February 2020
Sepenuh masa
Sambilan
4 - 32 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidad de La Sabana - Department of Foreign Languages and Cultures

Anda akan bekerja pada 4 kemahiran bahasa: menulis, bercakap, membaca dan mendengar (anda akan berlatih semua perbendaharaan kata dan tatabahasa yang baru). Kami akan mem ... [+]

Anda akan bekerja pada 4 kemahiran bahasa: menulis, bercakap, membaca dan mendengar (anda akan berlatih semua perbendaharaan kata dan tatabahasa yang baru). Kami akan memberi anda panduan kelas, jadi anda tidak perlu membeli apa-apa bahan tambahan; anda hanya memerlukan kamus.

Kursus kami sangat fleksibel, anda boleh memilih berapa minggu untuk belajar dan kapan harus bermula. Kelas bermula setiap hari Isnin, jadi anda boleh memilih tarikh untuk memulakan kursus anda.

Kami mempunyai kursus yang berbeza yang boleh anda pilih dari:

Kursus Bahasa Sepanyol umum (15 jam kelas bahasa Sepanyol seminggu)Kursus Bahasa Sepanyol intensif (20 jam kelas bahasa Sepanyol setiap minggu)Kerja sukarela Kursus Umum SepanyolSatu pada satu pelajaranHarga... [-]
Colombia Chía
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 24 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Intercultura Costa Rica

Program rendaman Sepanyol kami menyediakan peluang penyerahan bahasa Sepanyol yang lengkap. Program kami adalah berdasarkan empat komponen bersepadu: kelas harian, aktivi ... [+]

Kelas Bahasa Sepanyol kami adalah dinamik, menyeronokkan dan melibatkan pelbagai aktiviti pembelajaran sahih yang sesuai untuk semua gaya pembelajaran, budaya, dan umur.Program kami merangkumi enam tahap berbeza yang ditubuhkan oleh Rangka Bingkai Eropah untuk Pembelajaran Bahasa. Pelajar biasanya tinggal di setiap peringkat (atau unit) selama dua hingga tiga minggu, selama 12-16 minggu diperlukan untuk pergi dari pemula yang lengkap hingga kecekapan tinggi.Pelajar belajar bercakap dalam situasi kehidupan yang bermakna dan nyata yang mengajar mereka untuk berkomunikasi dengan sewajarnya dalam konteks sosial dan bahasa.Sukatan pelajaran dan rangka kerja kami untuk sesi kelas disesuaikan dengan keperluan pelajar dalam program perendaman dan direka untuk mengintegrasikan aktiviti budaya ke dalam proses pembelajaran. Lawatan ekologi, wawancara komuniti, dan aktiviti lain membantu pelajar mengamalkan "en vivo" Sepanyol dengan Costa Ricans tempatan.Pilihan Kelas Bahasa Sepanyol 4 jam sehari, Mo - Fr, dengan dua rehat 15 minitKelas kumpulan kecil (min 2, maksima 6 pelajar). Kelas yang mengandungi hanya 1 pelajar akan dikurangkan kepada 3 jam sehari berbanding 4.Kelas ditawarkan untuk semua peringkat pada jadual berikut:Kampus Heredia Bersejarah: pagi (8:30 pagi - 12:30 petang), atau pada waktu petang (1:30 petang - 5:30 petang) bergantung kepada tahap Sepanyol anda. CLASSES ALTERNATE WEEKLY.Kampus Depan Pantai Sámara: pada waktu pagi (8:00 pagi - 12:00 petang) DAN petang (1:00 petang - 5:00 petang). KELAS HARIAN SELESAI. Kumpulan Intensif Swasta 25/30 Mo - Fr: 20 jam pelajaran bahasa Sepanyol standard (seperti di atas) DANMo - Fr: 5 atau 10 pelajaran persendirian setiap minggu ... [-]
Costa Rica Heredia Sámara
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
1 - 16 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
EF Gap Year

Perjalanan ke Sepanyol untuk semester atau tahun dan belajar bahasa Sepanyol di salah satu bandar terbesar di dunia. Dengan pusat-pusat di Madrid, Malaga, dan Barcelona a ... [+]

Perjalanan ke Sepanyol untuk semester atau tahun dan belajar bahasa Sepanyol di salah satu bandar terbesar di dunia. Dengan pusat-pusat di Madrid, Malaga, dan Barcelona anda tidak hanya akan mempelajari bahasa tetapi juga menerimanya.

Sertai pelajar dari seluruh dunia mengenai pengalaman pengajian di luar negara. Mencapai kefasihan, melihat dunia, mengembangkan rangkaian antarabangsa anda - dan melancarkan masa hadapan global anda. Belajar selama 6, 9 atau 11 bulan dan bermula pada bulan April, Jun, September atau Januari. Kredit kolej dan peluang magang memastikan anda sentiasa menambah resume anda semasa pengembaraan seumur hidup.

Sekolah Sepanyol EF diiktiraf oleh Instituto Cervantes, organisasi terkemuka di dunia yang mempromosikan pendidikan bahasa Sepanyol. Mengglobalkan masa depan anda, meningkatkan kerjaya antarabangsa anda dan bersedia untuk Peperiksaan DELE dengan Diploma Bahasa Sepanyol dari EF.... [-]

Sepanyol Madrid Marbella Barcelona
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
6 - 12 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
LM Marti Education

Kami bekerjasama rapat dengan jurulatih melayari profesional untuk memastikan bahawa surfing terbaik dapat dicapai. Profesional kami mempunyai beratus-ratus kelas sebelum ... [+]

Pernahkah anda melayari di Bay of Biscay sebelum ini? Jika tidak, anda berada dalam kejutan khas! Kami menawarkan kelas melayari dengan tempatan yang akan mengajar anda di pantai utara Sepanyol yang paling popular dan terkenal.

Kami bekerjasama rapat dengan jurulatih melayari profesional untuk memastikan bahawa surfing terbaik dapat dicapai. Profesional kami mempunyai beratus-ratus kelas sebelumnya di pelbagai peringkat, dari pemula hingga maju. Keselamatan juga merupakan faktor penting yang kita pertimbangkan.

Selain melayari, kami juga menawarkan kelas bahasa Sepanyol. Semasa di Sepanyol, sangat membantu mempelajari beberapa frasa bahasa Sepanyol, yang dapat membantu merambah budaya tempatan Sepanyol. Cara terbaik untuk mempelajari bahasa ialah mengkajinya di negara di mana bahasa itu digunakan. Tutor asli yang berpengalaman kami yang berpengalaman akan membantu anda belajar bahasa Sepanyol di kelas, supaya anda boleh berlatih di jalan, dengan keluarga tuan rumah anda atau dengan rakan-rakan anda.... [-]

Sepanyol Getxo
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Elec Spanish School

Ini adalah program yang mengandungi kursus yang bertujuan untuk pelajar sains perniagaan dan ekonomi, serta usahawan, pelabur, eksekutif, dan pengurus. Kami menawarkan se ... [+]

Ini adalah program yang mengandungi kursus yang bertujuan untuk pelajar sains perniagaan dan ekonomi, serta usahawan, pelabur, eksekutif, dan pengurus. Kami menawarkan semua peringkat dari A1 ke C2 di kawasan perniagaan ini, yang terletak melalui ujian meratakan dan rendahan linguistik melalui amalan bahasa di kelas tatap muka yang digabungkan dengan aktiviti rekreasi. Salah satu objektif utama program ini ialah pelanggan kami boleh berkomunikasi dalam konteks antarabangsa yang bertujuan untuk orang yang menjalankan fungsi komersil, bertanggungjawab untuk pembelian, bertanggungjawab untuk pengurus perniagaan dan eksport. Program kami dibahagikan kepada tiga bidang yang setiap pembantu kursus akan memilih bergantung pada minat mereka sendiri, walaupun tidak peduli apa tahap bahasa Sepanyol yang mereka miliki sejak kursus disesuaikan mengikut pengetahuan linguistik yang dimiliki pelajar.... [-]

Costa Rica San Isidro de El General
Universidad Autónoma de Guadalajara

Prestij CII terus berkembang selama bertahun-tahun, terutamanya dalam Bahasa Sepanyol. Jika matlamat anda adalah untuk bercakap bahasa ini di seluruh dunia, Jabatan Sepan ... [+]

Sebuah jambatan dunia

Centro Internacional de Idiomas

SPANISH

Sepanyol kini dituturkan oleh lebih daripada 300 juta orang. Ia muncul pada masa yang sama sebagai penyatuan Sepanyol sebagai Negeri moden pada zaman Raja Katolik dan Queen, Ferdinand dan Isabella.

GUADALAJARA

Guadalajara adalah sebuah bandar yang indah dan tempat yang sangat menarik! Sebagai ibu negeri Jalisco, bandar ini dilahirkan untuk menjadi besar dan indah! Terletak di Barat Mexico, Guadalajara menawarkan keindahan indah sebuah bandar raya yang tradisional dan moden pada masa yang sama. Ia mempunyai salah satu iklim yang terbaik di dunia, dan ia berhampiran pantai yang indah di Puerto Vallarta, Manzanillo dan Melaque.... [-]

Mexico Guadalajara
July 2019
Sepenuh masa
32 - 45 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ALICANTE – ELE USAL

Menikmati Alicante semasa Hogueras de San Juan dan belajar bahasa Sepanyol pada masa yang sama. 30 leassons dan seminggu tanpa leassons sahaja untuk menikmati Hogueras. ... [+]

ELE USAL Alicante ha diseñado un curso especial para que vengas yang TPM español ya disfrutar de la cultura, la Gastronomia y la fiesta alicantina. El número de plaza está limitado 18 estudiantes, y Podras reservar tu plaza hasta el 7 de junio de 2017 (incluido).

Ofrecemos un pelan de tres semanas en Alicante que incluye:

Curso de Lengua y Cultura Española de 30 horas de Duración (3 horas de Clases diarias durante dos semanas) Visita guiada Alicante (martes 13 de junio por la tarde) Cena despedida (Viernes 30 junio) Fechas: Del martes 13 al martes 20 de junio y del lunes 26 al Viernes 30 de junio. Del miércoles 21 al domingo 25 de junio tidak Habra Clases para que podáis disfrutar de las Hogueras de San Juan. Horario de Clases: De 09:00 a 12:30 con media hora de descanso. precios: Curso de Lengua y Cultura Española (30 horas), visita guiada y cena despedida: 268 € Recogida y vuelta al aeropuerto: 90 € (Pilihan) Alojamiento en apartamento compartido con cocina (21 días): 1200 € ... [-]
Sepanyol Alicante
September 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ELITE Lenguas

Kursus empat minggu, kompak yang merangkumi semua aspek mendengar, berbicara, membaca dan menulis, memberi pelajar kajian bahasa Barat yang komprehensif dan peningkatan k ... [+]

Kursus empat minggu, kompak yang merangkumi semua aspek mendengar, berbicara, membaca dan menulis, memberi pelajar kajian bahasa Barat yang komprehensif dan peningkatan kebolehan mereka secara berterusan melalui pelbagai latihan di dalam kelas.

Sekolah kami menegaskan kelas kecil, dan tidak terdapat lebih daripada 9 pelajar dalam setiap kelas untuk memastikan kualiti pengajaran yang terbaik, memberi perhatian kepada situasi pembelajaran setiap pelajar, dan biarkan pelajar mempunyai interaksi yang komprehensif dengan guru semasa kelas.

Selepas setiap peringkat, akan ada satu hingga dua minggu tutor Dele percuma untuk membantu pelajar menggabungkan pengetahuan mereka dan membiasakan diri dengan soalan peperiksaan Dele.... [-]

Sepanyol Madrid
September 2019
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 53 
Campus
Online
Online & Campus Combined
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MISS - Marbella International Spanish School

Kursus ini memberi tumpuan kepada komunikasi yang berjaya dengan menggabungkan empat kemahiran bahasa: bercakap, membaca, menulis dan mendengar - dengan penekanan pada pe ... [+]

Hanya 10 jam pelajaran seminggu dan anda boleh fasih berbahasa Sepanyol dalam tempoh empat bulan!

Kursus ini memberi tumpuan kepada komunikasi yang berjaya dengan menggabungkan empat kemahiran bahasa: bercakap, membaca, menulis dan mendengar - dengan penekanan pada perbendaharaan kata, membolehkan pelajar berkomunikasi secara lisan dan bertulis dalam masa yang sesingkat mungkin.

Kursus ini dibahagikan kepada dua bahagian dua bulan setiap satu. Pada akhir bahagian pertama, pelajar akan mencapai tahap A1, membolehkan mereka berinteraksi dengan selesa dalam bahasa Sepanyol dalam situasi sehari-hari. Ini perlu memberi motivasi yang diperlukan untuk pelajar meneruskan bahagian kedua, mencapai tahap A2 menjelang akhir kursus empat bulan dan meningkatkan tahap keupayaan bahasa mereka kepada standard sasaran. Tahap A2 adalah tahap tertinggi dalam Kumpulan Pengguna Asas dan tahap yang diperlukan untuk memohon kebangsaan Sepanyol.... [-]

Sepanyol Marbella
Pendaftaran Terbuka
Sambilan
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Lingoci

Nikmati kelas bahasa Sepanyol dalam talian dengan tutor asli yang berpengalaman. Ikuti pelan yang disesuaikan dengan keperluan individu anda. Kami diberi 4.8 bintang dari ... [+]

Belajar bahasa Sepanyol Cepat.

Nikmati kelas bahasa Sepanyol dalam talian dengan tutor asli yang berpengalaman. Ikuti pelan yang disesuaikan dengan keperluan individu anda. Kami diberi 4.8 bintang daripada 5 oleh pelajar dari seluruh dunia.

Interaktif, disesuaikan

Tingkatkan bahasa Sepanyol dengan cepat dengan pelajaran yang disesuaikan dengan tahap, matlamat dan kepentingan anda. Anda akan belajar dalam talian (melalui Skype) dengan tutor yang berdedikasi, berkomunikasi dan berkongsi bahan pembelajaran seperti yang anda lakukan dalam kelas.

Belajar di mana sahaja, bila-bila masa.

Ketahui masa-masa yang sesuai dengan anda dari mana-mana lokasi. Teknologi penjadualan lanjutan kami membolehkan anda menempuh pelajaran dengan mudah. Anda juga boleh menambahkannya terus ke kalendar dalam talian anda dan menerima peringatan e-mel dan SMS untuk membantu memastikan anda teratur.... [-]

Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Kursus Bahasa Sepanyol kami (semua Tahap) direka untuk menyediakan keasyikan lengkap dalam bahasa Sepanyol dan persekitarannya melalui pengalaman yang sangat bahawa pelaj ... [+]

Alih suara dalam Bahasa Sepanyol? Memakai main?

Kursus Bahasa Sepanyol kami (semua Tahap) direka untuk menyediakan keasyikan lengkap dalam bahasa Sepanyol dan persekitarannya melalui pengalaman yang sangat bahawa pelajar akan hidup melalui kedua-dua di dalam kelas dan di tempat lain (projek, persembahan, filem pendek, sari kata, drama, blog, drama , seni, dubbing video ...), kedua-dua dalam kelas Sepanyol dan Kursus yang kami tawarkan sebagai pelengkap bagi kelas-kelas Bahasa: Filem, Teater, Seni, Bahasa Sepanyol untuk Pelancongan, Perniagaan Sepanyol, Kebudayaan Sepanyol dan Sepanyol Gastronomy. Semua kursus intensif mempunyai ECTS universiti kredit dan semua pelajar mempunyai akses kepada semua perkhidmatan dan kemudahan universiti. ... [-]

Sepanyol Alicante
Pendaftaran Terbuka
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of Almeria

Antara perspektif baru yang mesti dipertimbangkan dalam kursus ELE adalah minat yang semakin meningkat dalam kehadiran budaya dalam program, mengikut keyakinan bahawa pem ... [+]

pengenalan

Antara perspektif baru yang mesti dipertimbangkan dalam kursus ELE adalah minat yang semakin meningkat dalam kehadiran budaya dalam program, mengikut keyakinan bahawa pembelajaran bahasa tanpa rujukan kepada masyarakat yang mengatakannya adalah tugas yang sukar dan sedikit memperkaya. Pendekatan komunikatif, yang pada masa ini seolah-olah menjadi yang paling berkesan dalam pembelajaran bahasa, memerlukan penyisipan budaya kerana ia adalah orientasi didaktik yang mengambil kira idea bahawa bukan sahaja kecekapan bahasa adalah penting, tetapi juga juga pertandingan linguistik tambahan. Apa yang kami berniat adalah untuk menawarkan pelajar sebuah program di mana kandungan budaya berfungsi sebagai titik permulaan atau platform untuk pembentangan sistem linguistik. Lebih-lebih lagi ketika pelajar berusaha untuk belajar bahasa di negara sasaran, ia dibenamkan dalam proses pengayaan pribadi dalam pengertian yang mendalam; berminat dalam budaya negara dan oleh itu kita mesti menyediakan semua cara untuk memahaminya. Ia adalah konteks rendaman keseluruhan. Dalam kelas di dalam bilik darjah, dari awal, kandungan sosio-budaya penting diperkenalkan untuk memenuhi keperluan segera dalam masyarakat di mana murid-murid dibenamkan. Kandungan ini juga bertindak sebagai topik perbualan, dengan cara ini ia menjadi forum untuk perdebatan sosio-budaya dalam perjalanan pulang dari bahasa ke budaya dan dari budaya ke bahasa. Kelas di luar bilik darjah, lawatan berpandu ke unsur-unsur wakil wilayah, kedua-dua tanda-tanda masa lalu dan sampel masa kini, berubah menjadi satu siri tugas yang pelajar belajar untuk berinteraksi dengan persekitaran yang segera; apa yang anda lihat mula memperoleh makna. Objektif utama adalah untuk menjadikan pelajar sebagai elemen aktif, di mana terdapat hubungan menyeluruh antara perbualan dan budaya. Oleh itu,... [-]

Sepanyol Almería
July 2019
Sepenuh masa
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
IES Abroad

Kurikulum kami mengambil kesempatan penuh dari Andalusia dan semua Sepanyol Selatan yang ditawarkan. Program ini menawarkan dua pilihan program unik yang direka untuk men ... [+]

Gambaran keseluruhan

Banyak pelancong yang melawat Granada menegaskan ia adalah kota yang mesti dilihat di seluruh Sepanyol. Dengan salah satu tingkap yang jelas ke dalam simbiosis sejarah yang unik di Sepanyol, Kristian, dan Judaisme, Granada juga merupakan sebuah bandar yang muda dengan kehidupan pelajar yang bersemangat yang akan membuat pertemuan sahabat-sahabat lebih mudah-Granada menanti!

Kurikulum kami mengambil kesempatan penuh dari Andalusia dan semua Sepanyol Selatan yang ditawarkan. Program ini menawarkan dua pilihan program unik yang direka untuk meningkatkan kecekapan bahasa Sepanyol anda: Program Bahasa Sepanyol Pertengahan dan Program Bahasa Sepanyol Lanjutan.

... [-]
Sepanyol Granada
January 2020
Sepenuh masa
1 - 2 
Campus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu