Filter
Kursus
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 122 Kursus-kursus dalam Bhs Sepanyol 2019

Kursus bahasa Sepanyol boleh menjadi pilihan yang ideal untuk individu yang ingin belajar bahasa kedua yang boleh menjadi berguna dalam hari ke hari hidup dan juga dalam perniagaan. Bahasa Sepanyol adalah bahasa yang serba boleh, dituturkan di seluruh dunia.

Apa Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Satu kursus bahasa Sepanyol yang melatih para pelajar untuk bertutur bahasa tersebut, dan juga untuk menulis dan membacanya. Ia membolehkan pelajar untuk belajar bagaimana untuk bertutur dalam interaksi sosial dan perniagaan dan mengajar tentang budaya Sepanyol juga.

Apakah Manfaat Mengambil Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Mengambil kursus bahasa Sepanyol adalah berharga kerana banyak sebab, terutamanya kerana banyak negara di seluruh dunia, termasuk di Amerika Utara, Eropah, Amerika Selatan, Amerika Tengah dan bertutur dalam bahasa ini.Ia juga boleh membantu pelajar untuk berinteraksi dalam pelbagai situasi sosial.

Berapa Banyak Adakah Ini Kos Ambil Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Kos kursus-kursus ini terdiri secara meluas. Ia adalah mungkin untuk mencari program yang sangat berpatutan yang boleh diambil dalam talian murah. Pilihan lain termasuk mengambil kursus dalam suasana kolej, yang boleh menjadi lebih mahal.

Apakah syarat-syarat untuk Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Kebanyakan masa, terdapat sangat sedikit, jika ada, syarat-syarat untuk mengambil kursus Bahasa Sepanyol. Malah anak-anak muda boleh mengambil bahagian.

Apa Jenis Peningkatan Kerjaya Anda Boleh Harapkan dengan Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Individu yang bercakap lebih daripada satu bahasa, terutamanya bahasa berharga seperti ini, adalah berharga kepada majikan.Ini menyediakan majikan dengan keupayaan untuk mengira ke atas pekerja tersebut untuk berinteraksi dengan pelanggan, pelanggan, dan rakan-rakan perniagaan di lebih tetapan.

Mengapa Mengambil Kursus Bahasa Online di Sepanyol?

Kursus dalam talian membuat ia mudah untuk individu mendapat bahasa pada kadar mereka sendiri. Ia membolehkan kajian individu pada kadar mereka sendiri.

Di mana untuk mengambil Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Mengambil kursus Sepanyol adalah mudah untuk dilakukan, kerana ia boleh didapati melalui pelbagai sekolah dalam talian. Ia juga boleh didapati di beberapa buah sekolah termasuk kolej.

Bagaimana untuk mendaftar di Kursus di Sepanyol?

Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

122 Hasil dalam Bhs Sepanyol

Universidad de La Sabana - Department of Foreign Languages and Cultures

Anda akan bekerja pada 4 kemahiran bahasa: menulis, bercakap, membaca dan mendengar (anda akan berlatih semua perbendaharaan kata dan tatabahasa yang baru). Kami akan mem ... [+]

Anda akan bekerja pada 4 kemahiran bahasa: menulis, bercakap, membaca dan mendengar (anda akan berlatih semua perbendaharaan kata dan tatabahasa yang baru). Kami akan memberi anda panduan kelas, jadi anda tidak perlu membeli apa-apa bahan tambahan; anda hanya memerlukan kamus.

Kursus kami sangat fleksibel, anda boleh memilih berapa minggu untuk belajar dan kapan harus bermula. Kelas bermula setiap hari Isnin, jadi anda boleh memilih tarikh untuk memulakan kursus anda.

Kami mempunyai kursus yang berbeza yang boleh anda pilih dari:

Kursus Bahasa Sepanyol umum (15 jam kelas bahasa Sepanyol seminggu)Kursus Bahasa Sepanyol intensif (20 jam kelas bahasa Sepanyol setiap minggu)Kerja sukarela Kursus Umum SepanyolSatu pada satu pelajaranHarga... [-]
Colombia Chía
Pendaftaran Terbuka
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 24 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Elec Spanish School

Di sekolah kami, kami telah merangka program khusus untuk pelanggan, yang mendedikasikan kehidupan mereka untuk tugas misi dan menyokong orang lain untuk mempunyai kualit ... [+]

Di sekolah kami, kami telah merangka program khusus untuk pelanggan, yang mendedikasikan kehidupan mereka untuk tugas misi dan menyokong orang lain untuk mempunyai kualiti hidup yang lebih baik, dalam semua yang penting. Program-program untuk misionaris berstruktur untuk membangunkan mereka dengan pelajar, dari mana-mana peringkat, baik pemula, perantaraan, maju atau unggul. Kandungan yang mengandungi setiap program, dipadatkan dalam 4 minggu intensif, 4 jam sehari. Kami menyesuaikan diri dengan keperluan pelanggan dan ketersediaan masa mereka. Kaedah kami adalah komunikatif, atas sebab itu kami bekerja pada 4 kemahiran yang diperlukan oleh setiap orang untuk berkomunikasi:

Keupayaan auditoriUngkapan bertulisMembaca kefahaman dan teksPengeluaran lisan... [-]
Costa Rica San Isidro de El General
Feb. 2020
Sepanyol
Sepenuh masa
4 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidad Autónoma de Guadalajara

Prestij Pusat Bahasa Antarabangsa (ILC) terus berkembang selama bertahun-tahun, terutama dalam bahasa Sepanyol. Jika matlamat anda adalah untuk bercakap bahasa di seluruh ... [+]

KAJIAN KAJIAN DI UAG

Pertimbangkan Guadalajara sebagai destinasi seterusnya untuk belajar bahasa Sepanyol! Terletak di Western Mexico, Guadalajara menawarkan kemegahan indah sebuah kota yang tradisional dan moden pada masa yang sama. Ia mempunyai salah satu iklim terbaik di dunia, dan berhampiran dengan pantai-pantai indah Puerto Vallarta, Manzanillo, dan Melaque.

UNIVERSIDAD AUTÓNOMA DE GUADALAJARA ( UAG ), universiti swasta tertua di Mexico, telah berusaha untuk kecemerlangan akademik selama lebih dari 80 tahun. Namanya telah menjadi sinonim dengan prestij pendidikan dan terkenal di seluruh dunia. UAG khususnya telah mendapat pengiktirafan penting di Amerika Latin.

PUSAT BAHASA ANTARABANGSA (ILC) di UAG menawarkan para pelajarnya peluang untuk berkembang secara peribadi dan profesional dengan cara mempelajari bahasa asing. Oleh itu, pelajar mengesahkan nilai mereka melalui interaksi dan perbincangan kelas, serta menganalisis budaya negara yang bahasa mereka dipelajari.... [-]

Mexico Guadalajara
Julai 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
32 - 45 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidad Católica del Norte

Pengalaman pembelajaran yang signifikan di kawasan Coquimbo yang mengagumkan, tempat budaya dan sihir. Program ini direka bentuk untuk memberikan pengalaman yang komprehe ... [+]

Sepanyol, Sains Laut dan Perniagaan di Coquimbo

Atacama Immersion Chile Oleh Universidad Católica del Norte

Tempat: Wilayah Coquimbo di Pusat Chile

Kawasan yang mengagumkan pengunjungnya dengan tempat-tempat menarik seperti Lembah Elqui, lembah yang terkenal di mana Pisco Chile dihasilkan. Satu pemandangan penting bagi pemerhatian astronomi kerana kejelasan langitnya. Pantai luar biasa dengan biodiversiti laut yang ideal untuk kajian sains laut. Coquimbo adalah kawasan di mana Hadiah Nobel Sastera Gabriela Mistral dilahirkan, kerja, zaman kanak-kanak dan sejarah berada di tanah-tanah yang indah ini.

Penerangan

Pengalaman pembelajaran yang signifikan di kawasan Coquimbo yang mengagumkan, tempat budaya dan sihir. Program ini direka bentuk untuk memberikan pengalaman yang komprehensif, termasuk pembelajaran akademik yang berkualiti, aktiviti dalam bidang yang diletakkan di lanskap yang dikelilingi oleh pantai, di mana pengunjung dapat menikmati, berkongsi dan bertukar pengalaman.... [-]

Chile Coquimbo
Pendaftaran Terbuka
English,Sepanyol
Sepenuh masa
2 - 4 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Think in Spanish

Seperti kursus standard kami, Kursus Musim Luruh akan merangkumi pengajaran kelas yang digabungkan dengan aktiviti sosial dan budaya untuk memudahkan pembelajaran dalam k ... [+]

Kursus musim luruh dua minggu intensif

Seperti kursus standard kami, Kursus Musim Luruh akan merangkumi pengajaran kelas yang digabungkan dengan aktiviti sosial dan budaya untuk memudahkan pembelajaran dalam keadaan komunikatif yang sahih.

Pelajar: Umur minimum 18. Tahap minimum bahasa Sepanyol: A1 (Pengguna Asas)Tempat yang tersedia: 10 setiap dua minggu dan kursus. Saiz kumpulan minimum: 6 orang pelajar.Unit kelas setiap dua minggu60 sesi. 55 minit setiap pelajaran15-20 sesi: perniagaan bahasa Sepanyol10 pelajaran: Sebutan dan aksen bahasa Sepanyol

Jadual

Isnin hingga Jumaat: 9: 00-13: 30/15: 00-17: 00

Aktiviti sosial dan kebudayaan akan berlangsung selepas jam 17.00 dan pada hujung minggu... [-]

Sepanyol León
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
2 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ELITE Lenguas

Kursus empat minggu, kompak yang merangkumi semua aspek mendengar, berbicara, membaca dan menulis, memberi pelajar kajian bahasa Barat yang komprehensif dan peningkatan k ... [+]

Kursus empat minggu, kompak yang merangkumi semua aspek mendengar, berbicara, membaca dan menulis, memberi pelajar kajian bahasa Barat yang komprehensif dan peningkatan kebolehan mereka secara berterusan melalui pelbagai latihan di dalam kelas.

Sekolah kami menegaskan kelas kecil, dan tidak terdapat lebih daripada 9 pelajar dalam setiap kelas untuk memastikan kualiti pengajaran yang terbaik, memberi perhatian kepada situasi pembelajaran setiap pelajar, dan biarkan pelajar mempunyai interaksi yang komprehensif dengan guru semasa kelas.

Selepas setiap peringkat, akan ada satu hingga dua minggu tutor Dele percuma untuk membantu pelajar menggabungkan pengetahuan mereka dan membiasakan diri dengan soalan peperiksaan Dele.... [-]

Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 53 minggu
Kampus
Online
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Kursus Bahasa Sepanyol kami (semua Tahap) direka untuk menyediakan keasyikan lengkap dalam bahasa Sepanyol dan persekitarannya melalui pengalaman yang sangat bahawa pelaj ... [+]

Alih suara dalam Bahasa Sepanyol? Memakai main?

Kursus Bahasa Sepanyol kami (semua Tahap) direka untuk menyediakan keasyikan lengkap dalam bahasa Sepanyol dan persekitarannya melalui pengalaman yang sangat bahawa pelajar akan hidup melalui kedua-dua di dalam kelas dan di tempat lain (projek, persembahan, filem pendek, sari kata, drama, blog, drama , seni, dubbing video ...), kedua-dua dalam kelas Sepanyol dan Kursus yang kami tawarkan sebagai pelengkap bagi kelas-kelas Bahasa: Filem, Teater, Seni, Bahasa Sepanyol untuk Pelancongan, Perniagaan Sepanyol, Kebudayaan Sepanyol dan Sepanyol Gastronomy. Semua kursus intensif mempunyai ECTS universiti kredit dan semua pelajar mempunyai akses kepada semua perkhidmatan dan kemudahan universiti. ... [-]

Sepanyol Alicante
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
4 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MISS - Marbella International Spanish School

Pembelajaran bahasa adalah satu perkara latihan. Kami boleh menyediakan anda dengan semua alat yang anda perlukan untuk meningkatkan keupayaan anda untuk bercakap dan mem ... [+]

Kursus Pusingan Tahun: Menjadi Fasih berbahasa Sepanyol

Mungkin anda telah tinggal di Costa del Sol selama beberapa tahun sekarang, anda bercakap beberapa bahasa Sepanyol tetapi merasakan bahawa anda tidak dapat maju atau kurang percaya diri untuk mencuba apa yang anda tahu. Nah, kita tahu bagaimana perasaan anda dan tahu apa yang perlu dilakukan - semua yang anda perlukan adalah permulaan yang baru.

Pembelajaran bahasa adalah satu perkara latihan. Kami boleh menyediakan anda dengan semua alat yang anda perlukan untuk meningkatkan keupayaan anda untuk bercakap dan memahami bahasa Sepanyol dalam masa yang sesingkat mungkin. Komponen penting dalam kursus ini adalah perbualan dan tumpuan utama kami adalah komunikasi lisan, disokong oleh perbendaharaan kata, tatabahasa, video dan latihan mendengar yang berguna untuk membantu anda meningkatkan sebutan anda.... [-]

Sepanyol Marbella
Pendaftaran Terbuka
Sepanyol
Sepenuh masa
1 - 4 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
IES Abroad

Jika awak ... [+]

Gambaran keseluruhan

Gabungkan suasana sebuah bandar universiti dan hospitaliti yang menawan di sebuah bandar kecil, dan anda mempunyai Salamanca. Mengisytiharkan Tapak Warisan Dunia UNESCO pada tahun 1988, Salamanca adalah kota universiti yang paling penting di Sepanyol dan terkenal atas sumbangannya kepada pendidikan bahasa Sepanyol.

Jika anda sedang mencari program bahasa Sepanyol yang sangat mendalam, program kami di Salamanca adalah untuk anda. Sebagai tambahan kepada orientasi bahasa Sepanyol yang intensif dan kursus Bahasa Sepanyol semester yang panjang, terdapat bengkel bahasa bertutur, berbahasa, dan teater bahasa Sepanyol untuk membawa kursus ke kehidupan anda.

Program ini juga dikaitkan dengan kehidupan akademik dan sosial Universidad de Salamanca (USAL), universiti tertua di Sepanyol dan salah satu yang paling berprestij di Eropah. Belajar bersama rakan-rakan Sepanyol anda dengan mendaftarkan di USAL atau Universidad Pontificia de Salamanca (UPSA). Terlepas dari utama anda, anda boleh menggabungkan minat anda dalam penguasaan linguistik dan kebudayaan dengan usaha akademik anda. Anda boleh menyumbang kepada organisasi tempatan dengan mengambil bahagian dalam latihan pendidikan pada semester musim bunga atau pengalaman pembelajaran perkhidmatan di organisasi bukan untung tempatan pada semester kejatuhan.... [-]

Sepanyol Salamanca
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
1 - 2 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
VERITAS

Kursus ini direka untuk menyediakan profesional penguatkuasa undang-undang umum tanpa pengalaman bahasa Sepanyol terdahulu dengan alat yang diperlukan untuk berinteraksi ... [+]

Profesional Penguatkuasaan Undang-UndangSSP 151: Bahasa Sepanyol Asas untuk Penguatkuasaan Undang-undangTempoh: 4 mingguBahasa: Bahasa SepanyolDitawarkan setiap bulan kecuali bulan Mac, April, Mei, Ogos, September$ USD 865

Kursus ini direka untuk menyediakan profesional penguatkuasa undang-undang umum tanpa pengalaman bahasa Sepanyol terdahulu dengan alat yang diperlukan untuk berinteraksi dengan penutur bahasa Sepanyol asli. Semasa kursus 4-minggu ini, pelajar akan bekerja melalui interaksi simulasi dengan pesakit berbahasa Sepanyol untuk memperoleh pengetahuan dan kemahiran linguistik asas yang akan membolehkan mereka selesa menangani interaksi ini apabila mereka pulang ke rumah.

SSP 251: Bahasa Sepanyol Pertengahan untuk Penguatkuasaan Undang-undangBahasa: Bahasa SepanyolDitawarkan setiap bulan kecuali bulan Mac, April, Mei, Ogos, September$ USD 865... [-]
Costa Rica San José
Oktober 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
4 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
University of California, Irvine - Division of Continuing Education

Berkomunikasi dengan berkesan dengan pelanggan, pelanggan berpotensi atau rakan sekerja, tanpa mengira kemampuan Bahasa Sepanyol semasa anda. ... [+]

Gambaran keseluruhan

Berkomunikasi dengan berkesan dengan pelanggan, pelanggan berpotensi atau rakan sekerja, tanpa mengira kemampuan Bahasa Sepanyol semasa anda. Kursus kami, yang meliputi perbendaharaan kata dan tatabahasa asas, ekspresi, pertanyaan, dan arahan perbualan, disesuaikan dengan keperluan pelajar untuk pengalaman pembelajaran yang menyeronokkan, selesa dan bijaksana.

Siapa Harus Hadir

Kursus direka untuk profesional perniagaan dan perubatan yang memahami atau bercakap sangat sedikit atau tidak Bahasa Sepanyol, dan yang berminat dengan pengalaman pembelajaran bahasa yang berkesan dan bijaksana akan mendapati kursus-kursus ini bernilai.

Faedah ProgramFahami perka... [-]
Amerika Syarikat Irvine USA Online
Sept. 2019
English
Sepenuh masa
3 - 6 bulan
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Kursus ini diadakan di Toledo, ibukota purba Sepanyol, sebuah bandar Warisan Dunia sejak tahun 1986 di mana Tiga Kultur bertajuk (Kristian, Muslim dan Yahudi), direndam o ... [+]

Maklumat am

Kursus ini diadakan di Toledo, ibukota purba Sepanyol, sebuah bandar Warisan Dunia sejak tahun 1986 di mana Tiga Kultur bertajuk (Kristian, Muslim dan Yahudi), direndam oleh El Greco, Cervantes, Garcilaso dan Bécquer, menawarkan tawaran kebudayaan, sastera, seni dan gastronomi yang hebat. Hanya 30 minit dengan kereta api dari pusat Madrid.

Tempoh dan jadual

Dari 8 hingga 26 Julai, 2019. Kursus tiga minggu (60 jam praktikal-teori).

Program ini meliputi penginapan di kediaman universiti dari 7 Julai hingga 27 Julai pagi (papan penuh). Peserta tidak akan dapat tiba di kediaman universiti sebelum 7 Julai dan perlu meninggalkan bilik mereka pada 27 Julai.

Pada 8 Julai sesi orientasi akan berlaku dan kelas akan bermula pada hari yang sama. Hari terakhir kelas akan diadakan pada 26 Julai.... [-]

Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Spanish (Spain)
Sepenuh masa
3 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ILISA Language School

LISA Instituto de Idiomas menawarkan satu-sama-satu sesi tunjuk ajar ideal untuk individu dengan keperluan bahasa yang sangat khusus. Kami menyediakan kelas swasta untuk ... [+]

ILISA Instituto de Idiomas menawarkan satu-sama-satu sesi tunjuk ajar ideal untuk individu dengan keperluan bahasa yang sangat khusus. Kami menyediakan kelas swasta untuk 2, 4, 3 atau 6 jam sehari. program ini disediakan bagi setiap peringkat dan mengikut penjadualan yang sama seperti Kumpulan-4 dan Group-4 Plus program.

Di samping itu, ILISA telah dapat mengatur lawatan pelajar kepada perniagaan, sekolah, hospital, klinik, dan lain-lain lagi tempatan pada masa lalu. Program ini menekankan peningkatan kemahiran bahasa umum dan, bergantung kepada keperluan anda, kemahiran dan perbendaharaan kata khususnya yang berkaitan dengan kepentingan atau profesion anda membina. Ia juga termasuk bahasa kecekapan laporan meliputi mendengar dan kefahaman membaca, menulis dan bercakap kemahiran, dan jika berkenaan, kemahiran bertutur profesional.... [-]

Costa Rica San Pedro
Pendaftaran Terbuka
English,Sepanyol
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Anda Sprachschule

kursus Bahasa Sepanyol kami di Berlin disesuaikan dengan keperluan dan minat pelajar-pelajar kita. Belajar bahasa Sepanyol dengan kami dalam kumpulan kecil, dengan guru-g ... [+]

Kursus bahasa Sepanyol kami di Berlin disesuaikan dengan keperluan dan kepentingan pelajar kami. Belajar bahasa Sepanyol dengan kami dalam kumpulan kecil , dengan guru asli dan berkelayakan, nasihat peribadi dalam empat bahasa dan harga yang hebat!

Jika anda sudah mempunyai beberapa kemahiran berbahasa Sepanyol, anda boleh mengambil ujian percuma kami untuk memastikan tahap anda. Anda boleh menyertai kami bila-bila masa yang anda mahu! Sila hubungi kami jika anda mempunyai sebarang soalan atau ingin membuat temujanji.

Belajar bahasa Sepanyol di Berlin dengan kami dalam kumpulan kecil (antara 4 dan 10 peserta)!

Kami menawarkan pelbagai jenis kursus supaya anda boleh memilih salah satu yang paling sesuai dengan anda.... [-]

Jerman Berlin
Oktober 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 48 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Active Interschool Spain Experience

AISE adalah peluang terbaik untuk mempelajari bahasa Sepanyol dengan cepat, tetapi juga dalam Tenerife yang berwarna-warni dan menarik, sebuah pulau Sepanyol yang terleta ... [+]

Kursus-kursus dalam Bhs Sepanyol. Di AISE pelajar akan:Diarahkan oleh guru yang mempunyai tuan bahasa Sepanyol dan InggerisMenjadi layak bekerja dalam kerjaya pelbagai bahasaMempunyai akses kepada keadaan sumber seniBerjuang dan bekerjasama dengan kakitangan yang mesra dan prihatin yang akan mendorong mereka untuk mencapai matlamat mereka dalam Bahasa Sepanyol sambil membantu mereka beralih ke kehidupan di rumah mereka jauh dari rumahDiberi peluang untuk melakukan latihan, sukarela, dan aktiviti jangkauan lain seperti kajian lapangan untuk laluan kerjaya tertentuMengambil kursus dalam mata pelajaran berikut - Kemapanan Alam Sekitar, Kehutanan, Oseanografi, Astronomi, Sains Kesihatan, Sejarah Moden dan Purba, Muzik dan Drama, Arkeologi dan Sejarah Seni, Patung dan Tembikar, antara lainMempunyai penginapan Perumahan di Tenerife College yang dihias dengan indah bilik tidur yang dilengkapi dengan tilam yang selesa dan menyokong pemandangan laut yang menakjubkan4 makanan organik segar seimbang setiap hariAkses kepada rekreasi kampusApa yang lebih baik daripada belajar Sepanyol berhampiran pantai?... [-]
Sepanyol Candelaria
Og 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
12 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu