Filter
Kursus
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 122 Kursus-kursus dalam Bhs Sepanyol 2019/2020

Kursus bahasa Sepanyol boleh menjadi pilihan yang ideal untuk individu yang ingin belajar bahasa kedua yang boleh menjadi berguna dalam hari ke hari hidup dan juga dalam perniagaan. Bahasa Sepanyol adalah bahasa yang serba boleh, dituturkan di seluruh dunia.

Apa Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Satu kursus bahasa Sepanyol yang melatih para pelajar untuk bertutur bahasa tersebut, dan juga untuk menulis dan membacanya. Ia membolehkan pelajar untuk belajar bagaimana untuk bertutur dalam interaksi sosial dan perniagaan dan mengajar tentang budaya Sepanyol juga.

Apakah Manfaat Mengambil Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Mengambil kursus bahasa Sepanyol adalah berharga kerana banyak sebab, terutamanya kerana banyak negara di seluruh dunia, termasuk di Amerika Utara, Eropah, Amerika Selatan, Amerika Tengah dan bertutur dalam bahasa ini.Ia juga boleh membantu pelajar untuk berinteraksi dalam pelbagai situasi sosial.

Berapa Banyak Adakah Ini Kos Ambil Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Kos kursus-kursus ini terdiri secara meluas. Ia adalah mungkin untuk mencari program yang sangat berpatutan yang boleh diambil dalam talian murah. Pilihan lain termasuk mengambil kursus dalam suasana kolej, yang boleh menjadi lebih mahal.

Apakah syarat-syarat untuk Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Kebanyakan masa, terdapat sangat sedikit, jika ada, syarat-syarat untuk mengambil kursus Bahasa Sepanyol. Malah anak-anak muda boleh mengambil bahagian.

Apa Jenis Peningkatan Kerjaya Anda Boleh Harapkan dengan Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Individu yang bercakap lebih daripada satu bahasa, terutamanya bahasa berharga seperti ini, adalah berharga kepada majikan.Ini menyediakan majikan dengan keupayaan untuk mengira ke atas pekerja tersebut untuk berinteraksi dengan pelanggan, pelanggan, dan rakan-rakan perniagaan di lebih tetapan.

Mengapa Mengambil Kursus Bahasa Online di Sepanyol?

Kursus dalam talian membuat ia mudah untuk individu mendapat bahasa pada kadar mereka sendiri. Ia membolehkan kajian individu pada kadar mereka sendiri.

Di mana untuk mengambil Kursus Bahasa dalam Bahasa Sepanyol?

Mengambil kursus Sepanyol adalah mudah untuk dilakukan, kerana ia boleh didapati melalui pelbagai sekolah dalam talian. Ia juga boleh didapati di beberapa buah sekolah termasuk kolej.

Bagaimana untuk mendaftar di Kursus di Sepanyol?

Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

122 Hasil dalam Bhs Sepanyol

Universidad de La Sabana - Department of Foreign Languages and Cultures

Anda akan bekerja pada 4 kemahiran bahasa: menulis, bercakap, membaca dan mendengar (anda akan berlatih semua perbendaharaan kata dan tatabahasa yang baru). Kami akan mem ... [+]

Anda akan bekerja pada 4 kemahiran bahasa: menulis, bercakap, membaca dan mendengar (anda akan berlatih semua perbendaharaan kata dan tatabahasa yang baru). Kami akan memberi anda panduan kelas, jadi anda tidak perlu membeli apa-apa bahan tambahan; anda hanya memerlukan kamus.

Kursus kami sangat fleksibel, anda boleh memilih berapa minggu untuk belajar dan kapan harus bermula. Kelas bermula setiap hari Isnin, jadi anda boleh memilih tarikh untuk memulakan kursus anda.

Harga

Kosnya bergantung kepada jumlah minggu yang akan anda pelajari dengan kami dan jenis kursus yang anda akan ambil.

Anda boleh menyertai beberapa kursus yang Universidad de La Sabana mempunyai untuk pelajarnya. Marilah kita tahu topik mana yang anda berminat, supaya kami dapat mencari kursus. Kursus ini tidak akan mempunyai gred, hanya untuk kehadiran dan ia tidak membayangkan kos tambahan. * Ini hanya digunakan untuk pelajar yang tinggal 2 bulan atau lebih.... [-]

Colombia Chía
Pendaftaran Terbuka
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 24 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Think in Spanish

Kursus Bahasa Sepanyol Dalam Rumah Untuk Syarikat. Kursus khusus yang dihantar di tempat di premis syarikat dan bertujuan untuk pekerja syarikat yang perlu belajar bahasa ... [+]

Kursus Bahasa Sepanyol Dalam Rumah Untuk Syarikat

Think in Spanish kursus Think in Spanish direka lebih awal dengan kerjasama setiap pasukan sumber manusia pelanggan. Akibatnya, program kami melangkaui perniagaan umum dan perniagaan untuk turut merangkumi aspek-aspek lain yang bertujuan untuk memastikan pekerja mendapat perintah bahasa Sepanyol yang fasih dan berkesan berhubung dengan kepentingan utama, tanggungjawab dan budaya korporat setiap syarikat.

Kursus-kursus terdahulu kami juga memberi penekanan khusus mengenai kepentingan kecekapan antara budaya, yang merupakan kemahiran penting untuk kejayaan profesional dan korporat dalam persekitaran perniagaan global.

Berkenaan dengan kaedah pengajaran kami, kursus kami menawarkan peluang untuk berlatih bahasa Sepanyol dalam situasi komunikatif kehidupan sebenar. Setiap program secara semulajadi merangkumi waktu kelas yang ditumpukan untuk menyempurnakan empat kemahiran komunikasi (bercakap, mendengar, membaca dan menulis) dengan menggunakan persembahan, surat-menyurat, minit, laporan, tender, dan media sosial, dan lain-lain, dan memberi perhatian khusus kepada tatabahasa, perbendaharaan kata, sebutan dan intonasi dan budaya umum dan korporat. Tetapi selain itu, kita termasuk kelas dalam keadaan profesional dalam kehidupan sebenar dengan mengiringi dan mentor profesional dalam pelbagai situasi dan tugas mereka setiap hari, membolehkan kita memantau kemajuan, mengoptimumkan pembelajaran dan memaksimumkan peluang yang ditawarkan dengan rendaman.... [-]

Sepanyol León
Pendaftaran Terbuka
English,Sepanyol
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Elec Spanish School

Kursus kursus profesional kesihatan kami direka supaya pelajar kami dapat mengembangkan kemahiran bahasa mereka dari jam pertama kelas, dalam empat kemahiran yang diteran ... [+]

Kursus kursus profesional kesihatan kami direka supaya pelajar kami dapat mengembangkan kemahiran bahasa mereka dari jam pertama kelas, dalam empat kemahiran yang diterangkan dan dipertimbangkan dalam ungkapan bertulis, kefahaman bacaan dan teks, keupayaan auditori dan interaksi lisan. Ini digabungkan dengan perbendaharaan kata, ekspresi, dan topik perubatan untuk melatih pelajar kami dalam bidang khusus ini.

Dalam program kesihatan kita tatabahasa tidak diabaikan, ia dikaji semula setiap hari tetapi bermula dari fungsinya, itu adalah kepentingan kita bukan berapa banyak istilah ini yang diketahui pelajar, tetapi dia boleh lakukan dengannya terutama dalam prestasi perubatannya.

Kami menyusun kursus dalam A1 A2, B1 B2, dan C1 C2.... [-]

Costa Rica San Isidro de El General
Universidad Autónoma de Guadalajara

Prestij Pusat Bahasa Antarabangsa (ILC) terus berkembang selama bertahun-tahun, terutama dalam bahasa Sepanyol. Jika matlamat anda adalah untuk bercakap bahasa di seluruh ... [+]

KAJIAN KAJIAN DI UAG

Pertimbangkan Guadalajara sebagai destinasi seterusnya untuk belajar bahasa Sepanyol! Terletak di Western Mexico, Guadalajara menawarkan kemegahan indah sebuah kota yang tradisional dan moden pada masa yang sama. Ia mempunyai salah satu iklim terbaik di dunia, dan berhampiran dengan pantai-pantai indah Puerto Vallarta, Manzanillo, dan Melaque.

UNIVERSIDAD AUTÓNOMA DE GUADALAJARA ( UAG ), universiti swasta tertua di Mexico, telah berusaha untuk kecemerlangan akademik selama lebih dari 80 tahun. Namanya telah menjadi sinonim dengan prestij pendidikan dan terkenal di seluruh dunia. UAG khususnya telah mendapat pengiktirafan penting di Amerika Latin.

PUSAT BAHASA ANTARABANGSA (ILC) di UAG menawarkan para pelajarnya peluang untuk berkembang secara peribadi dan profesional dengan cara mempelajari bahasa asing. Oleh itu, pelajar mengesahkan nilai mereka melalui interaksi dan perbincangan kelas, serta menganalisis budaya negara yang bahasa mereka dipelajari.... [-]

Mexico Guadalajara
Julai 2020
Sepanyol
Sepenuh masa
32 - 45 jam
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidad Católica del Norte

Pengalaman pembelajaran yang signifikan di kawasan Coquimbo yang mengagumkan, tempat budaya dan sihir. Program ini direka bentuk untuk memberikan pengalaman yang komprehe ... [+]

Sepanyol, Sains Laut dan Perniagaan di Coquimbo

Atacama Immersion Chile Oleh Universidad Católica del Norte

Tempat: Wilayah Coquimbo di Pusat Chile

Kawasan yang mengagumkan pengunjungnya dengan tempat-tempat menarik seperti Lembah Elqui, lembah yang terkenal di mana Pisco Chile dihasilkan. Satu pemandangan penting bagi pemerhatian astronomi kerana kejelasan langitnya. Pantai luar biasa dengan biodiversiti laut yang ideal untuk kajian sains laut. Coquimbo adalah kawasan di mana Hadiah Nobel Sastera Gabriela Mistral dilahirkan, kerja, zaman kanak-kanak dan sejarah berada di tanah-tanah yang indah ini.

Penerangan

Pengalaman pembelajaran yang signifikan di kawasan Coquimbo yang mengagumkan, tempat budaya dan sihir. Program ini direka bentuk untuk memberikan pengalaman yang komprehensif, termasuk pembelajaran akademik yang berkualiti, aktiviti dalam bidang yang diletakkan di lanskap yang dikelilingi oleh pantai, di mana pengunjung dapat menikmati, berkongsi dan bertukar pengalaman.... [-]

Chile Coquimbo
Pendaftaran Terbuka
English,Sepanyol
Sepenuh masa
2 - 4 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ELITE Lenguas

Kursus empat minggu, kompak yang merangkumi semua aspek mendengar, berbicara, membaca dan menulis, memberi pelajar kajian bahasa Barat yang komprehensif dan peningkatan k ... [+]

Kursus empat minggu, kompak yang merangkumi semua aspek mendengar, berbicara, membaca dan menulis, memberi pelajar kajian bahasa Barat yang komprehensif dan peningkatan kebolehan mereka secara berterusan melalui pelbagai latihan di dalam kelas.

Sekolah kami menegaskan kelas kecil, dan tidak terdapat lebih daripada 9 pelajar dalam setiap kelas untuk memastikan kualiti pengajaran yang terbaik, memberi perhatian kepada situasi pembelajaran setiap pelajar, dan biarkan pelajar mempunyai interaksi yang komprehensif dengan guru semasa kelas.

Selepas setiap peringkat, akan ada satu hingga dua minggu tutor Dele percuma untuk membantu pelajar menggabungkan pengetahuan mereka dan membiasakan diri dengan soalan peperiksaan Dele.... [-]

Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
1 - 53 minggu
Kampus
Online
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidad de Alicante - Centro Superior de Idiomas

Kursus Bahasa Sepanyol kami (semua Tahap) direka untuk menyediakan keasyikan lengkap dalam bahasa Sepanyol dan persekitarannya melalui pengalaman yang sangat bahawa pelaj ... [+]

Alih suara dalam Bahasa Sepanyol? Memakai main?

Kursus Bahasa Sepanyol kami (semua Tahap) direka untuk menyediakan keasyikan lengkap dalam bahasa Sepanyol dan persekitarannya melalui pengalaman yang sangat bahawa pelajar akan hidup melalui kedua-dua di dalam kelas dan di tempat lain (projek, persembahan, filem pendek, sari kata, drama, blog, drama , seni, dubbing video ...), kedua-dua dalam kelas Sepanyol dan Kursus yang kami tawarkan sebagai pelengkap bagi kelas-kelas Bahasa: Filem, Teater, Seni, Bahasa Sepanyol untuk Pelancongan, Perniagaan Sepanyol, Kebudayaan Sepanyol dan Sepanyol Gastronomy. Semua kursus intensif mempunyai ECTS universiti kredit dan semua pelajar mempunyai akses kepada semua perkhidmatan dan kemudahan universiti. ... [-]

Sepanyol Alicante
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
4 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
VERITAS

Kursus ini direka untuk menyediakan profesional penguatkuasa undang-undang umum tanpa pengalaman bahasa Sepanyol terdahulu dengan alat yang diperlukan untuk berinteraksi ... [+]

Profesional Penguatkuasaan Undang-UndangSSP 151: Bahasa Sepanyol Asas untuk Penguatkuasaan Undang-undangTempoh: 4 mingguBahasa: Bahasa SepanyolDitawarkan setiap bulan kecuali bulan Mac, April, Mei, Ogos, September$ USD 865

Kursus ini direka untuk menyediakan profesional penguatkuasa undang-undang umum tanpa pengalaman bahasa Sepanyol terdahulu dengan alat yang diperlukan untuk berinteraksi dengan penutur bahasa Sepanyol asli. Semasa kursus 4-minggu ini, pelajar akan bekerja melalui interaksi simulasi dengan pesakit berbahasa Sepanyol untuk memperoleh pengetahuan dan kemahiran linguistik asas yang akan membolehkan mereka selesa menangani interaksi ini apabila mereka pulang ke rumah.

SSP 251: Bahasa Sepanyol Pertengahan untuk Penguatkuasaan Undang-undangBahasa: Bahasa SepanyolDitawarkan setiap bulan kecuali bulan Mac, April, Mei, Ogos, September$ USD 865... [-]
Costa Rica San José
Oktober 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
4 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Kursus ini diadakan di Toledo, ibukota purba Sepanyol, sebuah bandar Warisan Dunia sejak tahun 1986 di mana Tiga Kultur bertajuk (Kristian, Muslim dan Yahudi), direndam o ... [+]

Maklumat am

Kursus ini diadakan di Toledo, ibukota purba Sepanyol, sebuah bandar Warisan Dunia sejak tahun 1986 di mana Tiga Kultur bertajuk (Kristian, Muslim dan Yahudi), direndam oleh El Greco, Cervantes, Garcilaso dan Bécquer, menawarkan tawaran kebudayaan, sastera, seni dan gastronomi yang hebat. Hanya 30 minit dengan kereta api dari pusat Madrid.

Tempoh dan jadual

Dari 8 hingga 26 Julai, 2019. Kursus tiga minggu (60 jam praktikal-teori).

Program ini meliputi penginapan di kediaman universiti dari 7 Julai hingga 27 Julai pagi (papan penuh). Peserta tidak akan dapat tiba di kediaman universiti sebelum 7 Julai dan perlu meninggalkan bilik mereka pada 27 Julai.

Pada 8 Julai sesi orientasi akan berlaku dan kelas akan bermula pada hari yang sama. Hari terakhir kelas akan diadakan pada 26 Julai.... [-]

Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Spanish (Spain)
Sepenuh masa
3 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Enforex

Pernahkah anda selesai sekolah tinggi dan tidak tahu apa yang perlu dilakukan seterusnya? Kami mencadangkan anda pergi ke Sepanyol dengan kita untuk mempelajari dan menik ... [+]

Kursus Bahasa Sepanyol Gap Year di Sepanyol

Pernahkah anda selesai sekolah tinggi dan tidak tahu apa yang perlu dilakukan seterusnya? Kami mencadangkan anda pergi ke Sepanyol dengan kita untuk mempelajari dan menikmati budaya kita sambil belajar bahasa yang sangat berpengaruh. Tidak ada yang lebih baik untuk memilih ijazah anda daripada mempunyai pelbagai pengalaman di luar negara! Ini adalah kursus yang, di atas membantu anda membuat keputusan apa yang perlu dilakukan seterusnya, juga akan membuka pintu untuk anda.

Anda boleh menggabungkan lebih daripada 12 destinasi yang berbeza dan perjalanan Sepanyol sambil belajar.

Mula Tarikh Setiap hari Isnin, sepanjang tahun untuk semua peringkat ... [-]
Sepanyol Alicante Barcelona Granada Marbella Salamanca Seville Valencia Madrid Santa Cruz de Tenerife  + 6 Lagi
Sepanyol
12 - 24 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Of Course Learning

Kursus ini merangkumi perbualan Sepanyol yang anda boleh gunakan dalam situasi kehidupan sebenar setiap hari, kedua-dua di rumah dan semasa mengembara. Sebelum percutian ... [+]

Kursus ini merangkumi perbualan Sepanyol yang anda boleh gunakan dalam situasi kehidupan sebenar setiap hari, kedua-dua di rumah dan semasa mengembara.

Sebelum percutian anda tahun ini, membina keyakinan dalam meminta dan mengikuti arah, memesan makanan di restoran, perjalanan dengan pengangkutan awam. Jangan bimbang tentang membayar jumlah yang tepat untuk perkara-perkara atau tempahan bilik hotel anda.

Pertama kursus meliputi utama, perbendaharaan kata yang disasarkan dan anda akan mengikuti perbualan kehidupan sebenar antara dua atau lebih Sepanyol bercakap. Kemudian anda akan dapat untuk menguji kebolehan Bahasa Sepanyol anda sendiri dengan penilaian modular dan video amalan semasa.... [-]

Amerika Syarikat USA Online United Kingdom UK Online
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ALICANTE – ELE USAL

Menikmati Alicante semasa Hogueras de San Juan dan belajar bahasa Sepanyol pada masa yang sama. 30 leassons dan seminggu tanpa leassons sahaja untuk menikmati Hogueras. ... [+]

ELE USAL Alicante ha diseñado un curso especial para que vengas yang TPM español ya disfrutar de la cultura, la Gastronomia y la fiesta alicantina. El número de plaza está limitado 18 estudiantes, y Podras reservar tu plaza hasta el 7 de junio de 2017 (incluido).

Ofrecemos un pelan de tres semanas en Alicante que incluye:

Curso de Lengua y Cultura Española de 30 horas de Duración (3 horas de Clases diarias durante dos semanas) Visita guiada Alicante (martes 13 de junio por la tarde) Cena despedida (Viernes 30 junio) Fechas: Del martes 13 al martes 20 de junio y del lunes 26 al Viernes 30 de junio. Del miércoles 21 al domingo 25 de junio tidak Habra Clases para que podáis disfrutar de las Hogueras de San Juan. Horario de Clases: De 09:00 a 12:30 con media hora de descanso. precios: Curso de Lengua y Cultura Española (30 horas), visita guiada y cena despedida: 268 € Recogida y vuelta al aeropuerto: 90 € (Pilihan) Alojamiento en apartamento compartido con cocina (21 días): 1200 € ... [-]
Sepanyol Alicante
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
3 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidad Espiritu Santo

Pelajar pada Semester dalam Program Ecuador mempunyai peluang untuk belajar, amalan dan sempurna kemahiran bahasa Sepanyol mereka pada masa mereka di UEES. Kami menawarka ... [+]

Apa Yang Boleh Saya Kaji?

KELAS

Pelajar antarabangsa dibenarkan untuk mengambil maksimum 5 kursus (15 kredit) bagi setiap semester. Ini boleh dibuat di mana-mana salah satu daripada 4 cara berikut - Kajian dalam bahasa Inggeris, Kelas Bahasa Sepanyol, Pengajian dalam bahasa Sepanyol, Learning Service - tetapi gabungan beberapa atau semua adalah biasa.

Kajian dalam bahasa inggeris

Pelbagai mata pelajaran di UEES diajar dalam bahasa Inggeris, membolehkan pelajar antarabangsa yang tidak mempunyai kecekapan yang tinggi dalam Bahasa Sepanyol untuk menyimpan di landasan yang betul dengan jurusan mereka sementara juga bekerja pada kemahiran bahasa mereka. Walaupun pemilihan terbesar kursus adalah dalam bidang Perniagaan, Kewangan dan Pemasaran, ada pilihan yang mencukupi untuk membolehkan pelajar kebanyakan disiplin untuk mengambil beban sepenuh masa selama satu semester atau tahun akademik.... [-]

Ecuador Guayaquil
Sept. 2019
English,Sepanyol
Sepenuh masa
1 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
MISS - Marbella International Spanish School

Kursus ini memberi tumpuan kepada komunikasi yang berjaya dengan menggabungkan empat kemahiran bahasa: bercakap, membaca, menulis dan mendengar - dengan penekanan pada pe ... [+]

Hanya 10 jam pelajaran seminggu dan anda boleh fasih berbahasa Sepanyol dalam tempoh empat bulan!

Kursus ini memberi tumpuan kepada komunikasi yang berjaya dengan menggabungkan empat kemahiran bahasa: bercakap, membaca, menulis dan mendengar - dengan penekanan pada perbendaharaan kata, membolehkan pelajar berkomunikasi secara lisan dan bertulis dalam masa yang sesingkat mungkin.

Kursus ini dibahagikan kepada dua bahagian dua bulan setiap satu. Pada akhir bahagian pertama, pelajar akan mencapai tahap A1, membolehkan mereka berinteraksi dengan selesa dalam bahasa Sepanyol dalam situasi sehari-hari. Ini perlu memberi motivasi yang diperlukan untuk pelajar meneruskan bahagian kedua, mencapai tahap A2 menjelang akhir kursus empat bulan dan meningkatkan tahap keupayaan bahasa mereka kepada standard sasaran. Tahap A2 adalah tahap tertinggi dalam Kumpulan Pengguna Asas dan tahap yang diperlukan untuk memohon kebangsaan Sepanyol.... [-]

Sepanyol Marbella
Pendaftaran Terbuka
Sepanyol
Sambilan
4 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Lingoci

Nikmati kelas bahasa Sepanyol dalam talian dengan tutor asli yang berpengalaman. Ikuti pelan yang disesuaikan dengan keperluan individu anda. Kami diberi 4.8 bintang dari ... [+]

Belajar bahasa Sepanyol Cepat.

Nikmati kelas bahasa Sepanyol dalam talian dengan tutor asli yang berpengalaman. Ikuti pelan yang disesuaikan dengan keperluan individu anda. Kami diberi 4.8 bintang daripada 5 oleh pelajar dari seluruh dunia.

Interaktif, disesuaikan

Tingkatkan bahasa Sepanyol dengan cepat dengan pelajaran yang disesuaikan dengan tahap, matlamat dan kepentingan anda. Anda akan belajar dalam talian (melalui Skype) dengan tutor yang berdedikasi, berkomunikasi dan berkongsi bahan pembelajaran seperti yang anda lakukan dalam kelas.

Belajar di mana sahaja, bila-bila masa.

Ketahui masa-masa yang sesuai dengan anda dari mana-mana lokasi. Teknologi penjadualan lanjutan kami membolehkan anda menempuh pelajaran dengan mudah. Anda juga boleh menambahkannya terus ke kalendar dalam talian anda dan menerima peringatan e-mel dan SMS untuk membantu memastikan anda teratur.... [-]