$close

Penapis

Lihat Hasil

Kursus-kursus dalam Bahasa di Aruba

Kursus adalah kelas akademik yang diajar oleh tenaga pengajar yang berkelayakan yang bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan peserta daripada kawasan atau latihan yang diberikan di dalam sesuatu bidang. Kursus berbeza-beza secara meluas dari segi panjang, saiz, kandungan dan tempoh.Pengajian tinggi di Aruba menyediakan beberapa kursus. Pelajar dengan HAVO (pendidikan Kanan menengah umum), MBO-di… Baca lebih lanjut

Kursus adalah kelas akademik yang diajar oleh tenaga pengajar yang berkelayakan yang bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan peserta daripada kawasan atau latihan yang diberikan di dalam sesuatu bidang. Kursus berbeza-beza secara meluas dari segi panjang, saiz, kandungan dan tempoh.

Pengajian tinggi di Aruba menyediakan beberapa kursus. Pelajar dengan HAVO (pendidikan Kanan menengah umum), MBO-diploma (pendidikan appluied peringkat pertengahan, berorientasikan ke arah latihan vokasional), atau bahkan VWO (tahun lebih rendah) boleh memilih untuk meneruskan pengajian tinggi mereka. Universiti Aruba menawarkan kursus ijazah seperti sarjana muda, sarjana dan doktor falsafah walaupun kursus, iaitu antara tempoh masa 2 hingga 4 tahun.

Kursus dalam Bahasa di Aruba

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Aruba
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
  • Popular Terkini Tajuk
  • Popular
  • Terkini
  • Tajuk
Xavier University School of Medicine
Oranjestad, Aruba

Bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua, pemula dan perantaraan. Melangkah ke salah satu daripada banyak bidang pengajian perubatan.

Bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua, pemula dan perantaraan. Melangkah ke salah satu daripada banyak bidang pengajian perubatan. -
Kursus
Sepenuh Masa
24 minggu
Kampus