ACADEMICCOURSES.COM.MY

Terbaik Kursus-kursus dalam Biodiversity in Stellenbosch Afrika Selatan

Kursus undang-undang adalah bertujuan untuk diambil oleh mereka yang ingin melanjutkan pembangunan peribadi mereka. Sama ada anda mengambil kursus-kursus di dalam kelas atau dalam talian, terdapat pelbagai bidang kajian khusus. Beberapa di antaranya teori peraturan, undang-undang komersil dan harta intelek.

Sebuah negara yang terletak ke hujung selatan Afrika, Afrika Selatan, mempunyai budaya yang kaya yang anda tidak akan mendapatkan cukup sambil melawat atau belajar di sini. Bahasa-bahasa di sini termasuk Afrikaner dan Inggeris dan Belanda. Kehidupan kampus luas Universiti Afrika Selatan, Johannesburg Universiti atau mana-mana universiti lain akan menjadi fikiran bertiup. Anda akan suka berinteraksi dengan Bantus sini dan iklim tropika di rantau ini.

Bandar Stellenbosch diasaskan oleh Simon Van der Stel yang menanam banyak pokok-pokok Oak; dengan itu, ia juga dikenali sebagai Kota Oaks. Ia terletak di wilayah Western Cape di Afrika Selatan. Ia mempunyai lebih 50,000 penduduk.

Terbaik Kursus dalam Biodiversity in Stellenbosch di Afrika Selatan

2 Hasil dalam Biodiversity, Stellenbosch Filter

Kursus: Brazil - Perjalanan pembelajaran immersive meneroka air, makanan dan alam semula jadi

Sustainability Institute
Kampus Sepenuh masa 11 days Jun 2019 Afrika Selatan Stellenbosch

Sertai kami selama 11 hari pembelajaran transformatif yang memberi tumpuan kepada sistem makanan, biodiversiti, dan air. Sertai rendahan pengalaman kami di Jungle Amazon untuk hidup dengan, dan pelajari dari, hutan hujan yang tidak dapat dijelaskan dan rakyatnya. Mengalami apa kehidupan apabila semua sumber dan politik di bandar itu dilucutkan untuk mengungkap sifat semulajadi dalam kesederhanaan dan kelimpahannya. Lihat bagaimana kumpulan orang hidup berbeza dengan apa yang kita kenal. Di sini mereka hidup dengan hutan dan bukan daripadanya. Pertemuan ini, dengan kerjasama South Collective, akan menggoncang semua deria anda dan membentangkan rendaman seperti tidak lain. Perjalanan itu berlangsung lebih sembilan hari dan termasuk sesi interaksi dan sesi pembelajaran yang disusun di kawasan itu. Anda akan tiba di Manaus, juga dikenali sebagai City of the Forest, dan menemui tempat di mana 2 juta orang tinggal di tengah-tengah Amazon. Lihatlah bagaimana bandar sedemikian berbeza dan serupa dengan bandar-bandar yang kita kenal dan hidup.

Kursus Pendek: Biodiversiti dan Perkhidmatan Ekosistem

Sustainability Institute
Kampus Sepenuh masa 6 days Jun 2019 Afrika Selatan Stellenbosch

Dalam kursus ini, pelbagai kerangka biodiversiti dan kerangka kerja ekosistem akan diperkenalkan dan dibincangkan berdasarkan cara mereka membantu kita memahami hubungan kita dengan dan ketergantungan pada alam semulajadi.