ACADEMICCOURSES.COM.MY

Cari anda Kursus-kursus dalam Biodiversity di Afrika Selatan

Anda biasanya boleh mengambil kursus-kursus pendidikan yang lebih tinggi jika anda berusia 18 tahun atau lebih. Mereka kerap mengajar di universiti, kolej dan institusi profesional seperti sekolah seni atau kolej pertanian - hampir kesemuanya mempunyai laman web mereka sendiri. Anda boleh mendapatkan pelbagai kemahiran, contohnya, diploma, ijazah sarjana muda, ijazah asas dan ijazah lepasan ijazah.

Afrika Selatan, secara rasmi Republik Afrika Selatan, adalah sebuah negara yang terletak di hujung selatan Afrika. Ia dibahagikan kepada sembilan wilayah. Afrika Selatan adalah bukan sahaja satu titik melompat mati, ia adalah dengan sendirinya suatu destinasi yang hebat kaya dengan budaya, flora fauna & dan sejarah.

Kursus dalam Biodiversity di Afrika Selatan

2 Hasil dalam Biodiversity, Afrika Selatan Filter

Kursus: Brazil - Perjalanan pembelajaran immersive meneroka air, makanan dan alam semula jadi

Sustainability Institute
Kampus Sepenuh masa 11 days Jun 2019 Afrika Selatan Stellenbosch

Sertai kami selama 11 hari pembelajaran transformatif yang memberi tumpuan kepada sistem makanan, biodiversiti, dan air. Sertai rendahan pengalaman kami di Jungle Amazon untuk hidup dengan, dan pelajari dari, hutan hujan yang tidak dapat dijelaskan dan rakyatnya. Mengalami apa kehidupan apabila semua sumber dan politik di bandar itu dilucutkan untuk mengungkap sifat semulajadi dalam kesederhanaan dan kelimpahannya. Lihat bagaimana kumpulan orang hidup berbeza dengan apa yang kita kenal. Di sini mereka hidup dengan hutan dan bukan daripadanya. Pertemuan ini, dengan kerjasama South Collective, akan menggoncang semua deria anda dan membentangkan rendaman seperti tidak lain. Perjalanan itu berlangsung lebih sembilan hari dan termasuk sesi interaksi dan sesi pembelajaran yang disusun di kawasan itu. Anda akan tiba di Manaus, juga dikenali sebagai City of the Forest, dan menemui tempat di mana 2 juta orang tinggal di tengah-tengah Amazon. Lihatlah bagaimana bandar sedemikian berbeza dan serupa dengan bandar-bandar yang kita kenal dan hidup.

Kursus Pendek: Biodiversiti dan Perkhidmatan Ekosistem

Sustainability Institute
Kampus Sepenuh masa 6 days Jun 2019 Afrika Selatan Stellenbosch

Dalam kursus ini, pelbagai kerangka biodiversiti dan kerangka kerja ekosistem akan diperkenalkan dan dibincangkan berdasarkan cara mereka membantu kita memahami hubungan kita dengan dan ketergantungan pada alam semulajadi.