Kursus di Amerika Belo Horizonte di Brazil

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Belo Horizonte di Brazil 2017

Sarjana

Jika anda sedang mencari untuk meneruskan pembangunan peribadi anda dengan pelbagai pilihan pengajian sama ada dalam talian atau di dalam kelas, kursus undang-undang adalah untuk anda. Topik kajian khusus biasanya termasuk harta intelek, undang-undang komersil dan teori peraturan.

Brazil menawarkan pendidikan yang lebih tinggi yang sebahagiannya dibiayai bagi pelajar yang ingin melanjutkan pendidikan lanjutan. Mereka mestilah berumur antara 18 dan 35 tahun. Sistem pendidikan yang lebih tinggi membolehkan pelajar untuk mempelajari kemahiran praktikal yang membolehkan mereka menghadapi cabaran abad ke-21.

Agak beberapa institusi pengajian tinggi yang terletak di Belo Horizonte. Beberapa universiti yang ketara dan Brazil seperti Faculdades Kennedy dan Universidade Federal de Minas Gerais bertapak di sini.

Kursus-kursus di Amerika Belo Horizonte di Brazil

Baca lebih lanjut

Sekolah Tinggi Dengan Pentadbiran Teknikal

Escola de Formação Gerencial Sebrae - EFG
Campus Sepenuh masa March 2018 Brazil Belo Horizonte

Ia adalah sebuah sekolah pendidikan teknikal dalam pengurusan sederhana +, memberi tumpuan kepada bidang keusahawanan dan pengurusan, yang menyediakan pelajar untuk menjalankan masa depan mereka. [+]

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Belo Horizonte di Brazil. Ia adalah sebuah sekolah pendidikan teknikal dalam pengurusan sederhana +, memberi tumpuan kepada bidang keusahawanan dan pengurusan, yang menyediakan pelajar untuk menjalankan masa depan mereka. Proses pemilihan adalah tahunan dengan kemasukan untuk pelajar memasuki tahun 1 sekolah tinggi. PROJEK STRUKTUR Projek Mentor (1 TAHUN): Ia menyediakan kenalan pertama dengan dunia perniagaan, membenarkan pelajar untuk mengasimilasikan konsep asas pengurusan dan keusahawanan. Pengalaman ini dapat dilakukan melalui mesyuarat dengan usahawan, lawatan teknikal dan aktiviti antara disiplin. Syarikat simulasi (TAHUN 2): Alat teknologi pendidikan, di peringkat antarabangsa dikenali sebagai Amalan Firma atau Maya Enterprise, yang membolehkan anda untuk mengaitkan teori-teori pengurusan dengan amalan aktiviti perniagaan dalam pasaran maya simulasi, yang dikaitkan dengan rangkaian 7,500 simulasi Enterprises hadir di lima benua. Mempamerkan Projek (TAHUN 3): Metodologi yang memanjangkan wawasan pembangunan dan sikap keusahawanan, dari penyediaan rancangan perniagaan. Sifat disiplin yang melibatkan disiplin seperti Pemasaran, Ekonomi, Kewangan dan Perakaunan, antara lain, dan membolehkan pelajar untuk menghidupkan peluang perniagaan kepada perusahaan yang berdaya maju di bawah, perspektif kewangan ekonomi dan pasaran. Internship (TAHUN 3): Watak wajib, membolehkan penyatuan visi dan alat pengurusan keusahawanan, mewujudkan peluang bagi pelajar untuk membangunkan satu pelan tindakan memandangkan keperluan sektor perniagaan tertentu di mana ia beroperasi. Perniagaan Diagnosis: dicapai melalui lawatan teknikal, ciri-ciri mengenal pasti masalah, punca dan gejala organisasi. Pengalaman juga membolehkan pengalaman analisis, visi strategik dan untuk mencadangkan penyelesaian dalam pelbagai segmen perniagaan. MISI ANTARABANGSA: Misi adalah aktiviti kurikulum tambahan untuk kesertaan, tidak wajib, yang berlaku setiap tahun dan mempunyai pelajar... [-]