ACADEMICCOURSES

Pembelajaran jarak jauh Kursus-kursus dalam CSR di Amerika Madrid Sepanyol 2021

Kursus adalah kelas akademik yang diajar oleh tenaga pengajar yang berkelayakan yang bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan peserta daripada kawasan atau latihan yang diberikan di dalam sesuatu bidang. Kursus berbeza-beza secara meluas dari segi panjang, saiz, kandungan dan tempoh.

CSR adalah singkatan bagi "tanggungjawab sosial korporat," disiplin yang menyediakan pelajar untuk mengimbangi keutamaan perniagaan untuk meningkatkan keuntungan mereka dengan hasrat untuk mempromosikan program sosial atau menderma kepada usaha murni. Kemahiran ini digunakan oleh syarikat, bukan keuntungan dan organisasi kerajaan.

Pendidikan jarak jauh atau pembelajaran jarak jauh adalah satu cara untuk menyampaikan pendidikan dan pengajaran, sering secara individu, kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Madrid City adalah ibu kota Sepanyol. Ia merupakan kawasan metropolitan dengan lebih 3 juta penduduk. Ia mempunyai arena dipanggil Las Ventas yang menjadi tuan rumah acara tahunan perkelahian manusia melawan banteng. Bandar ini mempunyai banyak universiti awam dan swasta.

Pembelajaran jarak jauh Kursus dalam CSR di Amerika Madrid di Sepanyol

2 Hasil dalam CSR, Madrid, Pembelajaran jarak jauh Filter

Tajuk Pakar dalam Tanggungjawab Sosial Korporat dan Kelestarian

CMI Business School
Kursus
Mac 2021
<
Separuh masa
<
7 minggu
Sepanyol
Kampus
Online

Tajuk Pakar dalam Tanggungjawab Sosial Korporat dan Kelestarian dari CMI Business School , sekolah perniagaan pertama yang khusus dalam CSR, di mana integriti orang menjadi tu ...

Baca lebih lanjut

Kursus: Juruteknik Kanan Tanggungjawab Sosial Korporat

Campus Universitario Europeo
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
6 bulan
Sepanyol
Online

Tanggungjawab Sosial Korporat (CSR) adalah sumbangan perniagaan kepada pembangunan mampan dengan tujuan meningkatkan aspek sosial, ekonomi dan / atau alam sekitar. Ini bermakn ...

Baca lebih lanjut