ACADEMICCOURSES

Pembelajaran jarak jauh Kursus-kursus dalam CSR di Sepanyol 2021

Universiti dan kolej menetapkan keperluan pengakuan mereka sendiri untuk kursus-kursus pendidikan yang lebih tinggi, jadi mereka berbeza-beza secara meluas. Bergantung kepada kursus ini, pelajar ijazah mungkin boleh masuk ke dalam pendidikan tinggi dengan pelbagai kelayakan. Jika anda 'semula memohon untuk mengikuti kursus Ijazah Foundation, anda mungkin mendapati bahawa pengalaman kerja diambil kira bersama mana-mana kelayakan yang anda ada. Beberapa institusi pengajian tinggi dan kolej menawarkan Yayasan Tahun sebagai persediaan untuk satu kursus ijazah tertentu. Mereka biasanya don 't hasil dalam kriteria yang berasingan kerana mereka hanya layak anda untuk memasuki program ijazah itu sendiri. Yayasan Tahun aren 't dicapai bagi semua kursus ijazah, namun.

CSR adalah singkatan bagi "tanggungjawab sosial korporat," disiplin yang menyediakan pelajar untuk mengimbangi keutamaan perniagaan untuk meningkatkan keuntungan mereka dengan hasrat untuk mempromosikan program sosial atau menderma kepada usaha murni. Kemahiran ini digunakan oleh syarikat, bukan keuntungan dan organisasi kerajaan.

Pendidikan jarak jauh atau pembelajaran jarak jauh adalah satu cara untuk menyampaikan pendidikan dan pengajaran, sering secara individu, kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Pembelajaran jarak jauh Kursus dalam CSR di Sepanyol

2 Hasil dalam CSR, Sepanyol, Pembelajaran jarak jauh Filter

Tajuk Pakar dalam Tanggungjawab Sosial Korporat dan Kelestarian

CMI Business School
Kursus
Mac 2021
<
Separuh masa
<
7 minggu
Sepanyol
Kampus
Online

Tajuk Pakar dalam Tanggungjawab Sosial Korporat dan Kelestarian dari CMI Business School , sekolah perniagaan pertama yang khusus dalam CSR, di mana integriti orang menjadi tu ...

Baca lebih lanjut

Kursus: Juruteknik Kanan Tanggungjawab Sosial Korporat

Campus Universitario Europeo
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
6 bulan
Sepanyol
Online

Tanggungjawab Sosial Korporat (CSR) adalah sumbangan perniagaan kepada pembangunan mampan dengan tujuan meningkatkan aspek sosial, ekonomi dan / atau alam sekitar. Ini bermakn ...

Baca lebih lanjut