Kursus dalam Cultural Studies

Terbaik 44 Kursus-kursus dalam Cultural Studies 2019

Terdapat banyak jenis kursus. Kursus pengajian memerlukan satu set kelas kurikulum teras yang akan diambil untuk menyiapkan program ini. Kursus boleh diambil secara individu juga. Mereka biasanya bertahan dalam satu tempoh akademik.

Apakah kursus dalam kajian budaya? Bidang ini mengkaji cara budaya mempengaruhi, mencipta dan mengubah pengalaman individu, hubungan sosial, kuasa dan kehidupan seharian. Kursus menggabungkan kekuatan sains sosial dan kemanusiaan sambil menggambarkan kaedah dan teori dari sosiologi, sejarah, ekonomi, kajian sastera, kajian komunikasi dan antropologi budaya. Kursus-kursus dalam kajian kebudayaan cenderung memberi tumpuan kepada perspektif dan amalan dalam pelbagai budaya, termasuk kawasan Asia, Afrika, Amerika dan Latin. Mereka sering memberi perhatian kepada struktur kelas, ideologi, etika, generasi dan faktor lain yang berkaitan.

Pelajar-pelajar kajian budaya belajar untuk menggabungkan teori dengan penyelidikan dan dapat memahami orang-orang di sekeliling mereka dengan lebih baik. Di samping itu, pelajar membangunkan kepekaan budaya antarabangsa, menjadikan mereka lebih sensitif terhadap budaya yang berbeza.

Kerana kursus boleh ditawarkan oleh pelbagai institusi dengan tujuan yang berbeza-beza, kos mungkin tidak sama dari satu institut ke yang lain. Jika anda menemui kursus yang anda berminat, hubungi hos untuk maklumat mengenai kos.

Ramai individu yang berpejabat dalam kajian kebudayaan terus mempunyai kerjaya yang berjaya sebagai artis, ahli politik, profesor, peguam, penerbit, pembantu kerajaan dan penyelidik. Keterampilan bertulis dan lisan yang kuat cenderung menjadikan pelajar layak mendapat pekerjaan sebagai penyalin copywriter, pustakawan, wartawan, editor dan ejen kesusasteraan. Kemahiran menyelesaikan masalah kreatif menyediakan pelajar untuk kerjaya sebagai pembantu iklan, pengurus pemasaran, sinematographers dan guru. Keluasan dan fleksibiliti pemahaman pelajar tentang budaya, menjadikan pergerakan di kalangan industri media mungkin.

Banyak kursus pengajian budaya boleh didapati dalam talian. Kedalaman dan keluasan kursus ini bergantung kepada universiti yang menawarkan mereka dan objektif keseluruhannya. Kursus pengenalan merupakan cara terbaik untuk menguji perairan bidang pengajian yang berpotensi. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

 

Baca lebih lanjut

Program Pengajian Antarabangsa Berkeley (BISP)

University of California, Berkeley
Campus Sepenuh masa 1 - 2  August 2019 Amerika Syarikat Berkeley

Program Pengajian Antarabangsa Berkeley (BISP) menyediakan peluang yang unik untuk melawat pelajar antarabangsa untuk mengikuti kursus berkualiti tinggi bersama pelajar Ijazah UC Berkeley dalam program pengajian jangka pendek di luar negara selama satu atau dua semester. [+]

Program Pengajian Antarabangsa Berkeley (BISP) menyediakan peluang yang unik untuk melawat pelajar antarabangsa untuk mengikuti kursus berkualiti tinggi bersama pelajar Ijazah UC Berkeley dalam program pengajian jangka pendek di luar negara selama satu atau dua semester. BISP menyediakan penajaan dan surat jemputan yang diperlukan untuk mendapatkan visa pelajar bagi pelajar yang berkelayakan, yang mendaftar dalam kursus dengan bayaran bayaran. Kami juga menawarkan program dan aktiviti sokongan yang mantap kepada pelajar yang mendapat banyak pengalaman "Berkeley Experience."

Setiap semester, BISP menaja lebih dari 350 pelajar antarabangsa melawat dari seluruh dunia, yang menikmati pengalaman mengambil kelas di UC Berkeley yang terkenal di dunia. Mereka cenderung untuk melakukannya dengan baik di sini dan mempunyai pengalaman hebat di dalam dan di luar kelas. Pelajar BISP sering memindahkan kursus-kursus ini kembali ke universiti rumah mereka untuk keperluan gelar mereka.... [-]


Tahun belajar di luar negara

Chichester College
Campus Sepenuh masa September 2019 United Kingdom Pulborough Chichester + 1 lagi

Lebih daripada sekadar kursus bahasa, Kajian Year Abroad membolehkan anda untuk belajar subjek akademik bersama pelajar UK. Tempoh: 1, 2, atau 3 terms.This kursus adalah peluang terbaik untuk mempunyai pengalaman jurang tahun di UK. [+]

Lebih daripada sekadar kursus bahasa, Kajian Year Abroad membolehkan anda untuk belajar subjek akademik bersama pelajar UK. Jangka masa: 1, 2, atau 3 penggal. Kursus ini adalah peluang terbaik untuk mempunyai pengalaman jurang tahun di UK.

Anda boleh belajar A-Level atau subjek vokasional dengan pelajar UK dan meningkatkan kemahiran bahasa anda dengan pelajar antarabangsa dalam kelas General English.

Kajian Akademik Tahun

Pilih daripada 10 diffe pasangan sewa tertakluk

B2 Inggeris diperlukan untuk masuk Belajar dua mata pelajaran dengan pelajar UK A-Level dan belajar bahasa Inggeris dengan pelajar-pelajar antarabangsa yang lain Program ini direka untuk membangunkan pengetahuan mata pelajaran akademik dan meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris anda. Ia juga membolehkan kajian UK penuh di luar negara pengalaman Pilih pasangan mata pelajaran yang paling sesuai dengan minat anda dan kami akan menyediakan jadual waktu belajar anda - ruang adalah terhad, jadi sila berhubung awal Kajian vokasional Tahun ... [-]

Sukarelawan Warisan Kebudayaan Mo Gao Grotto

Wanderlust Exchange China
Campus May 2019 China Shanghai

Gua-gua Mogao terkenal dengan gua-gua Buddha Buddha Cina, dan bersama-sama Longmen Grottoes dan Yungang Grottoes, adalah salah satu dari tiga tapak arca Buddha kuno yang terkenal di China. Sebagai salah satu tapak Warisan Dunia di China, gua mengandungi beberapa contoh terbaik seni Buddha yang merangkumi tempoh 1,000 tahun. Sebagai sukarelawan di gua-gua Mogao, anda akan mempelajari sejarah Mogao Grottoes, dan memperkenalkannya kepada pelawat di seluruh dunia. [+]

Gambaran keseluruhan

Gua-gua Mogao terkenal dengan gua-gua Buddha Buddha Cina, dan bersama-sama Longmen Grottoes dan Yungang Grottoes, adalah salah satu dari tiga tapak arca Buddha kuno yang terkenal di China. Sebagai salah satu tapak Warisan Dunia di China, gua mengandungi beberapa contoh terbaik seni Buddha yang merangkumi tempoh 1,000 tahun. Sebagai sukarelawan di gua-gua Mogao, anda akan mempelajari sejarah Mogao Grottoes, dan memperkenalkannya kepada pelawat di seluruh dunia.

Lokasi projek: Dunhuang, China

Masa permulaan: Mei 2019 / Mei 2020

Panjang projek: 5 minggu

Lapangan terbang ketibaan: Lapangan Terbang Shanghai Pudong

Yuran program: 600 USD

Apa yang disertakanPenginapan - Penginapan berkongsi / bilik persendirianMakanan - 3 kali sehariLapangan Terbang - Pengambilan dan pemindahanOrientasi - Pengenalan kepada China, Kebudayaan dan Kastam, Peraturan dan Harapan, Keselamatan, Peluang Pelancongan, Pengenalan kepada Projek dan Penempatan, Bersiar-siar di ShanghaiSokongan - 24/7 sokonganAktiviti - Pelbagai aktiviti rendang kebudayaan pada setiap bulan bagi pelatih untuk mengetahui tentang budaya Cina yang klasikApa yang tidak termasukPerjalanan balik dari negara asal anda ke ShanghaiPengangkutan domestik di China (dari Shanghai ke Dunhuang)Bayaran visaInsurans antarabangsaPerbelanjaan peribadi lainKelas bahasa Mandarin (kami boleh membantu anda mendaftar untuk kelas bahasa Mandarin jika anda ingin mempelajari bahasa tersebut)Keperluan18-45 tahunTahap pertengahan kemahiran bahasa MandarinDiploma sekolah menengah dan ke atasBaik dalam kesihatanRekod jenayah bersihProses permohonanHantar CV andaTemubual dengan pengurus program kamiTemu bual dengan pasukan perekrut sukarelawanProses permohonan visaTempah penerbangan andaTiba di ChinaTanggungjawabKetahui mengenai sejarah dan budaya dan gua Mogao yang kaya dan indahMemperkenalkan sejarah tapak pelawat luar negara dalam Bahasa Inggeris dan membantu laman web dengan operasi harian [-]

Cinta Satu ... Cinta Semua Program

LoveOne...LoveAll Study and Travel Abroad Program
Campus Sepenuh masa January 2019 Amerika Syarikat Santa Fe

Anak lelaki atau anak anda akan berpeluang menikmati nikmat, bertenaga, dan ingin tahu remaja mereka untuk meneroka kebudayaan yang pelbagai di empat benua. [+]

Program kami

Tiada apa-apa yang akan mempersiapkan anda apabila anda mendapat kebanggaan singa yang terletak di bawah pokok di Taman Negara Atosha, Namibia. Perkara yang sama berlaku apabila tiba-tiba catwalk yang anda telah berjalan di hujung dan anda menghadapi "tenggorokan syaitan" dan memaparkan kuasa luar biasa Alam di Iguazú Falls, Argentina / Brazil. Himalaya yang hebat akan memukau anda di Darjeeling, India, Pokhara dan Jomsom, Nepal.

Satu demonstrasi yang lebih halus dari kehebohan dunia sedang mengalami dan hidup di kalangan orang-orang di kawasan unik mereka. Komuniti seperti Varanasi, India, Madinah (bandar lama tertutup dalam tembok purba) di Fez, Meknes, dan Marrakesh, Morocco menyoroti bagaimana orang ramai telah hidup secara berterusan selama beratus-ratus tahun. Untuk menjadi sebahagian daripada komuniti itu adalah yang paling diingati dan penghargaan tentang bagaimana warganegara itu terus berjaya.... [-]


Kursus pendedahan budaya esl

International School of Advanced Learning
Campus Sepenuh masa 1 - 4  September 2019 Amerika Syarikat Boston

Terokai Boston dan temukan budaya - semua sambil merendam diri anda dalam bahasa Inggeris dan menyerupai kehidupan setempat. [+]

"Hei, kawan, saya mendapat 2 tiket ke Sox malam ini di Fenway, anda berminat? Ambil kawan wanita, atau kawan lelaki, tidak penting kepada saya. "

"Dengar, awak ada rancangan kemudian? Saya berfikir untuk merebut satu keping dan satu sejuk dan sittin 'oleh Charles. Izinkan saya tahu, dude. "

Kami juga akan mengajar anda bagaimana untuk menyempurnakan aksen tempatan - supaya anda boleh pulang ke rumah seperti Bostonian asli!

[-]

Kursus di AQUAS - Kelayakan akademik untuk University of Applied Sciences

IAS College
Campus Sepenuh masa October 2019 Jerman Lübeck

Melalui pelajar AQUAS dari luar negara berpeluang menerima pensijilan peperiksaan akhir "Fachhochschulreife", yang membolehkan melanjutkan pengajian ke peringkat Sarjana Muda di Universiti Sains Gunaan Jerman. [+]

Mengenai AQUAS

AQUAS - Kelayakan akademik untuk University of Applied Sciences di Jerman oleh IAS College dan Designschule Schwerin:

Melalui pelajar AQUAS dari luar negara berpeluang menerima pensijilan peperiksaan akhir "Fachhochschulreife", yang membolehkan melanjutkan pengajian ke peringkat Sarjana Muda di Universiti Sains Gunaan Jerman.

Pelajar boleh terus mengkaji sebarang subjek pilihan yang ditawarkan oleh Universiti Sains Gunaan.

Syarat Kemasukan

Siapa yang boleh memohon AQUAS?

- Kelas 11 atau 12 kelas siap dan sijil tambahan dalam kemahiran teknikal secara meluas (magang, pengalaman kerja atau kursus sijil,

contohnya permainan, pengaturcaraan, lukisan, Photoshop atau dalam sebarang bidang teknologi)... [-]


Kursus PLUS Bahasa Inggeris

Loxdale English Centre
Campus Sepenuh masa 1 - 30  April 2019 United Kingdom Brighton

Kursus Bahasa Inggeris 'Plus' menggabungkan kursus Bahasa Inggeris Umum yang sangat popular dengan pelbagai subjek budaya dan pendidikan seperti seni, berkebun, fesyen, drama, percetakan skrin, fotografi, kajian alam sekitar, media, budaya Inggeris dan bahasa Inggeris yang kreatif. [+]

Kursus-kursus dalam Cultural Studies.

Kursus Bahasa Inggeris 'Plus' menggabungkan kursus Bahasa Inggeris Umum yang sangat popular dengan pelbagai subjek budaya dan pendidikan seperti seni, berkebun, fesyen, drama, percetakan skrin, fotografi, kajian alam sekitar, media, budaya Inggeris dan bahasa Inggeris yang kreatif.

Pada hari Isnin petang anda mempunyai perbincangan mingguan dan kemudian pada hari Rabu dan Khamis, anda akan mempelajari subjek Bahasa Inggeris Plus yang anda pilih.

Mendapatkan anda terlibat, program unik ini akan memberi anda pemahaman yang lebih luas mengenai bahasa Inggeris pada tahap yang lebih mendalam. Anda boleh memilih untuk belajar seberapa banyak mata pelajaran yang anda suka, dan anda akan mendapat sokongan dan dorongan mesra dari guru-guru yang berkelayakan kami setiap langkah.... [-]


Kursus Bahasa Sepanyol - superintensive (20 h / minggu)

ALICANTE – ELE USAL
Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Sepanyol Alicante

Kursus superintensive menawarkan pelajar kemungkinan menggabungkan Bahasa Sepanyol dan Kebudayaan kursus intensif (15 jam seminggu) dengan 5-jam seminggu Perbualan atau Sepanyol untuk kursus Tujuan Khusus. [+]

Penerangan

Kursus-kursus Bahasa dan Kebudayaan Sepanyol kami adalah bertujuan bagi pelajar yang ingin belajar bahasa Sepanyol di Alicante. Mereka ditawarkan di semua peringkat Rangka Kerja Bersama Eropah Rujukan bagi bahasa (A1-A2-B1-B2-C1-C2).

Matlamat utama kursus intensif ini adalah untuk meningkatkan kecekapan bahasa pelajar dalam persekitaran budaya rendaman dan melalui kaedah komunikasi dalam bilik darjah.

Kursus kami menawarkan amalan yang bermakna dalam tatabahasa, perbendaharaan kata, lisan dan ungkapan bertulis, semua itu dengan menggunakan situasi sebenar dan teks.

Jadual

Isnin hingga Jumaat dari jam 9:00 am 12:30 (dengan rehat 30 minit) dan 13:00-14:00. Anda akan diminta untuk melengkapkan bahagian lisan Ujian penempatan dalam talian pada hari pertama kelas supaya kita boleh menentukan tahap Sepanyol lebih tepat. ini padang superintensive menawarkan pelajar kemungkinan menggabungkan Bahasa Sepanyol dan Kebudayaan kursus intensif (15 jam seminggu) dengan 5-jam seminggu Perbualan atau Sepanyol untuk kursus Tujuan Khusus. ... [-]


Kursus Persediaan dalam Gaya Hidup Itali, Budaya

Accademia del Lusso
Campus Sepenuh masa July 2019 Itali Milan

Objektif kursus: untuk menyediakan pelajar dalam bahasa Itali, mengajar mereka tentang budaya Itali [+]

Kursus persediaan disediakan untuk mereka yang telah mendaftar ke Kursus Induk, Intensif 1 Tahun atau Kursus 3 Tahun di Accademia del Lusso . Mereka berlaku pada bulan sebelum setiap tahun akademik bermula, biasanya antara bulan Julai dan Oktober.

Kursus Persediaan diarahkan kepada pelajar yang ingin meningkatkan kemahiran bahasa mereka sebelum memulakan kursus Fesyen atau Reka Bentuk berikutnya di Accademia del Lusso . Mereka juga membantu para pelajar untuk mengambil langkah pertama ke arah integrasi yang berjaya dalam persekitaran sosial dan profesional baru mereka di Milan.

Objektif kursus

Untuk menyediakan pelajar dalam bahasa Itali, mengajar mereka tentang budaya Itali

Beberapa mata pelajaran yang diajar dalam program iniBahasa Itali: tatabahasaJargon teknikal yang berkaitan dengan Sektor FesyenDibuat di ItaliBudaya ItaliStrukturTempoh: 3 bulanMod Kehadiran: Sepenuh masa (wajib)Bahasa: Bahasa ItaliSaiz kelas terhadSyarat kemasukan... [-]

CULTURAL TOUR OF JOHANNESBURG AND GAUTENG

University of Johannesburg
Campus Sepenuh masa February 2019 Afrika Selatan Johannesburg

[+]

Untuk maklumat lanjut, hubungi:

University of Johannesburg

[-]

Barcelona Musim Panas - Bahasa

IES Abroad
Campus Sepenuh masa May 2019 Sepanyol Barcelona

IES Abroad Bahasa Barcelona [+]

Gambaran keseluruhan

IES Abroad Bahasa Barcelona

Kursus bahasa membangunkan kemahiran bertulis dan lisan anda dalam kursus bahasa Sepanyol dan pengajian kawasan menyediakan peluang yang sangat baik untuk belajar tentang Sepanyol moden dalam konteks yang lebih besar dari Kesatuan Eropah. Kursus disediakan dalam bahasa Sepanyol dan Inggeris.

Sepanjang musim panas, anda akan mengetahui plaza dan jalan-jalan yang berliku untuk diri anda. Bahasa Barcelona

Belajar di luar negara di Barcelona dan nikmati budaya unik dan meriah di bandar ini!

Fakta PantasPusat: IES Abroad BarcelonaBandar: BarcelonaNegara: SepanyolKredit Program: 6-7 kreditBahasa arahan: Bahasa Inggeris, Bahasa SepanyolPrasyarat Bahasa: TiadaTarikh Program... [-]

Kursus Meneroka Bahasa Inggeris: Bahasa dan Kebudayaan

FutureLearn
Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom UK Online + 1 lagi

Kursus ini untuk pelajar Bahasa Inggeris memandang budaya British dan meneliti Inggeris digunakan untuk membantu anda meningkatkan kemahiran bahasa anda. [+]

Mengapa menyertai kursus?

Kursus ini adalah untuk orang yang belajar bahasa Inggeris dan yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai budaya British dan meningkatkan kemahiran Bahasa Inggeris mereka.

Kursus ini akan menggunakan video pendek untuk membentangkan topik yang berbeza setiap minggu, termasuk bahasa Inggeris sebagai bahasa global, alam sekitar, keusahawanan dan kesusasteraan. Difilemkan di Great Britain, video ini akan membantu anda untuk membangunkan kemahiran mendengar anda seperti yang anda menonton contoh sahih orang berbahasa Inggeris. tutor kami yang berpengalaman akan meneliti beberapa bahasa yang digunakan dalam video dan akan menarik perhatian anda kepada perkara penting yang akan membantu anda meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris secara lisan dan bertulis anda.... [-]


TAHUN LOMPAT

Outward Bound Costa Rica
Campus Sepenuh masa 65 - 85  February 2019 Costa Rica San José

Tawaran jurang tahun dan semester membolehkan pelajar belajar dan menguasai kemahiran baru kerana mereka meneroka ekspedisi yang mencabar di luar kelas tradisional. [+]

Kursus jurang tahun dan semester di luar negara adalah sesuai untuk pelajar kolej dan lulusan sekolah tinggi baru-baru ini yang ingin menguji ketabahan mereka dan memupuk gaya kepimpinan peribadi mereka di padang gurun tropika yang unik di Costa Rica, Panama, dan Nicaragua. Kredit akademik disediakan untuk mereka yang memohon.

Kami telah secara khusus merangka tahun jurang dan kursus semester untuk berbeza daripada program luar lain, alternatif pembelajaran luar negara tradisional, atau sebarang pengalaman perjalanan. Sertai kami dan lihat betapa anda boleh belajar tentang diri anda dan dunia di sekeliling anda dengan hutan hujan tropika, sungai, dan terumbu sebagai kelas anda.

... [-]


Kursus: Program Pengajian Palestin dan Bahasa Arab

Birzeit University PAS
Campus Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Negara Palestin Birzeit

Program Pengajian Palestina dan Arab (PAS) adalah program akademik di Birzeit University yang menawarkan kesempatan kepada pelajar internasional untuk menggabungkan pengajaran bahasa Arab dengan kursus sains sosial tentang Palestina dan Arab [+]

Program Pengajian Palestina dan Arab (PAS) adalah program akademik di Birzeit University yang menawarkan kesempatan kepada pelajar internasional untuk menggabungkan pengajaran bahasa Arab dengan kursus sains sosial tentang Palestina dan Dunia Arab. Pelajar antarabangsa menjalankan pengajian mereka semasa mengalami realiti politik dan sosial di peringkat pertama.

Menggariskan rekod profesor bahasa dan sains sosial terkemuka, Birzeit University telah menghasilkan program pengajian antarabangsa yang komprehensif ini, menawarkan kursus akademik yang diiktiraf, bersama dengan siri kuliah ekstra kurikulum dan lawatan lapangan. Program sepanjang tahun terdiri daripada tiga semester, dua semester biasa dan satu semester musim panas yang intensif. Pelajar boleh mendaftar pada permulaan mana-mana semester. Program Pas dibuka kepada pelajar universiti dan graduan dari seluruh dunia, mereka yang bekerja di bidang yang berkaitan dengan Timur Tengah, dan mereka yang ingin mendapatkan pengetahuan mendalam mengenai rantau ini, bahasa dan budaya mereka.... [-]


Swasta cina + homestay

Beijing International Chinese College
Campus Sepenuh masa 1 - 44  Pendaftaran Terbuka China Beijing

Jika anda ingin memberi tumpuan kepada kawasan khas bahasa Cina, maka kelas persendirian adalah sempurna untuk anda: 2 pelajaran setiap kelas dan anda boleh mengambil seberapa banyak kelas yang anda mahu, jadual ini adalah fleksibel perhatian guru adalah hanya untuk anda. Selepas beberapa bulan anda boleh lulus HSK 4, [+]

Jika anda ingin memberi tumpuan kepada kawasan khas bahasa Cina, maka kelas persendirian adalah sempurna untuk anda: 2 pelajaran setiap kelas dan anda boleh mengambil seberapa banyak kelas yang anda mahu, jadual ini adalah fleksibel perhatian guru adalah hanya untuk anda. Selepas beberapa bulan anda boleh lulus HSK 4.

Kelas Satu-on-One boleh dipegang sama ada pada waktu pagi, petang atau malam, pada minggu atau pada hujung minggu, Tempoh kelas: 50 minit / pelajaran.

Semasa Homestay di Beijing, keluarga akan menyediakan separuh papan penginapan iaitu sarapan pagi dan makan malam. Jika anda mempunyai apa-apa keperluan diet khas, anda perlu memaklumkan kepada kami ini sebelum anda tiba jadi kami boleh memilih keluarga yang paling sesuai untuk anda. Untuk inap desa, 1 minggu adalah 7 hari dan untuk 1 semester adalah 26 minggu panjang & 1 tahun adalah 48 minggu. Harga adalah untuk 10 kelas seminggu. Jika anda mahu lebih banyak pelajaran, sila mengira 135RMB setiap pelajaran (untuk kelas persendirian) ... [-]