Kursus dalam ESL

Terbaik 103 Kursus-kursus dalam ESL 2018

Kursus yang ditawarkan oleh universiti-universiti di seluruh dunia. Kelas-kelas sering menggabungkan ceramah, arahan peribadi, dan dalam beberapa kes aktiviti dunia sebenar dengan ujian dan tugasan untuk mendidik pelajar tentang subjek yang mereka pilih.

Apakah kursus ESL? ESL bermaksud "Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua," dan kelas-kelas ini direka untuk mengajar bahasa Inggeris kepada pelajar-pelajar yang bukan penutur asli. Kursus-kursus ini biasanya meliputi mata pelajaran seperti nahu Inggeris, sebutan, ejaan, dan perbendaharaan kata. Mereka juga membantu untuk meningkatkan kemahiran pelajar dalam membaca, menulis, bercakap, dan mendengar Bahasa Inggeris. Dalam beberapa kes, kursus ini boleh disesuaikan ke arah penggunaan bahasa Inggeris dalam bidang tertentu seperti perniagaan atau pelancongan. Ia juga boleh termasuk bahagian mengenai budaya dan masyarakat di negara-negara berbahasa Inggeris.

Kelebihan terbesar mengambil kursus dalam ESL ialah ia membantu meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris.Bahasa Inggeris digunakan dalam perniagaan, penerbangan, diplomasi, media, perubatan, dan berpuluh-puluh sektor ekonomi yang lain. Mereka yang berbahasa Inggeris mempunyai kelebihan yang besar dalam pasaran kerja global, dan pelajar juga akan mendapati Bahasa Inggeris menjadi sangat berguna semasa dalam perjalanan.

Harga mengambil kursus ESL adalah berbeza untuk setiap institusi dan program. Adalah penting bahawa pelajar melakukan penyelidikan mereka pada kos kursus ini mereka berminat sebelum mereka membuat keputusan untuk mendaftar.

Satu kursus ESL menyediakan kelebihan kerjaya dalam pelbagai bidang yang berbeza. Pelajar yang bertutur dalam Bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua akan mendapati ia berguna dalam perniagaan antarabangsa, industri pelancongan, banyak bidang sains dan teknologi, penerbangan, dan media. Di samping itu, pelajar yang bercakap Bahasa Inggeris dengan lancar juga mungkin dapat mencari kerja penterjemahan atau pengajaran Bahasa Inggeris. Selesai kursus juga mungkin diperlukan untuk pelajar yang ingin menghadiri berbahasa Inggeris universiti.

Jika anda berminat untuk mengambil kursus ESL, mula mencari hari ini. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

 

Baca lebih lanjut

Bahasa Inggeris Sebagai Program Bahasa Kedua

University of North Carolina Wilmington
Campus Sepenuh masa 5 - 16  Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Wilmington

"Bahasa Inggeris sebagai Program Bahasa Kedua di University of North Carolina Wilmington komited untuk memberikan sokongan, arahan bahasa Inggeris yang intensif, dan pelbagai pengalaman budaya Amerika untuk pelajar yang belajar bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua, yang akan memberi mereka kekuatan untuk menjadi pelajar yang berjaya di bilik darjah utama dan ahli masyarakat yang produktif. " [+]

University of North Carolina Wilmington adalah tempat yang menarik untuk belajar Bahasa Inggeris! Terletak kira-kira 8 kilometer dari Wrightsville Beach dan pusat bandar UNCW Riverwalk yang UNCW , lokasi yang indah di UNCW , persekitaran bandar kecil, dan suhu hangat sepanjang tahun menyediakan tempat yang sesuai untuk pelajar antarabangsa untuk mengalami budaya Amerika.

Program UNCW ESL menawarkan program musim gugur, musim bunga, dan musim panas dengan pilihan 5 minggu, 8 minggu, atau 16 minggu. Pelajar terlibat dalam 20 jam pengajaran bahasa Inggeris setiap minggu, dan mengambil bahagian dalam lawatan tempatan dan aktiviti sosial setiap hujung minggu. Pelajar boleh memilih untuk tinggal di asrama kampus dengan rakan sebilik Amerika atau tinggal bersama keluarga Amerika di rumah tumpangan. Program ESL juga mengatur rakan-rakan perbualan dan keluarga persahabatan supaya pelajar dapat mengamalkan bahasa Inggeris mereka di luar bilik darjah. Program UNCW ESL adalah CEA yang diakreditasi dan menawarkan kemasukan bersyarat kepada program sarjana UNCW untuk pelajar yang berjaya melengkapkan kurikulum Tahap Lanjutan 4.... [-]


Akademik - Peperiksaan Cambridge - San Francisco

Stafford House International
Campus Sepenuh masa 5 - 11  September 2018 Amerika Syarikat San Francisco San Diego Chicago + 2 lagi

peperiksaan Cambridge English diiktiraf oleh sekolah-sekolah, universiti dan majikan di seluruh dunia, mereka tidak akan luput dan terdapat tiga untuk dipilih: Sijil Pertama dalam Bahasa Inggeris (FCE), Advanced (CAE) dan Kemahiran (CPE). [+]

peperiksaan Cambridge English diiktiraf oleh sekolah-sekolah, universiti dan majikan di seluruh dunia, mereka tidak akan luput dan terdapat tiga untuk dipilih: Sijil Pertama dalam Bahasa Inggeris (FCE), Advanced (CAE) dan Kemahiran (CPE).

Stalowe

FCE membuktikan anda telah mencapai tahap B2 (Upper Intermediate) Bahasa Inggeris dan boleh menggunakan setiap hari menulis dan bercakap Bahasa Inggeris untuk tujuan kerja-kerja atau kajian. Program ini akan membangunkan setiap aspek Bahasa Inggeris anda melalui mengambil pelajaran dan aktiviti, dari belajar simpulan bahasa dan kata kerja modal untuk membahaskan idea-idea dan menulis esei pada tahap bahasa yang tinggi.

TEMPOH tarikh kursus Tarikh peperiksaan ... [-]


Pengalaman Bahasa

ELS Language Centers
Campus September 2018 Amerika Syarikat Orlando Santa Monica Manhattanville

Dengan Pengalaman Bahasa ELS 3, anda boleh berusaha meningkatkan Bahasa Inggeris selama 3 jam setiap hari. Kelas anda akan memberi tumpuan kepada perbualan yang boleh anda gunakan di dalam bilik darjah, dan yang lebih penting, di luar di dunia nyata. Anda juga mempunyai peluang untuk meletakkan kemahiran bercakap anda yang baru untuk digunakan dengan pelbagai aktiviti kebudayaan khusus kepada Pusat yang anda pilih. [+]

Mengenai Pengalaman Bahasa ELS 3

Dengan Pengalaman Bahasa ELS 3, anda boleh berusaha meningkatkan Bahasa Inggeris selama 3 jam setiap hari. Kelas anda akan memberi tumpuan kepada perbualan yang boleh anda gunakan di dalam bilik darjah, dan yang lebih penting, di luar di dunia nyata. Anda juga mempunyai peluang untuk meletakkan kemahiran bercakap anda yang baru untuk digunakan dengan pelbagai aktiviti kebudayaan khusus kepada Pusat yang anda pilih.

Anda boleh memulakan Isnin setiap tahun dan tinggal selama beberapa atau beberapa minggu yang anda suka. 3 aras pengajaran program - asas, perantaraan, dan mahir - mempunyai ujian penempatan setiap hari Isnin untuk pelajar memajukan di peringkat, dan sijil penyempurnaan diberikan berdasarkan kehadiran. Pilihan adalah milik anda. Pilih Pengalaman Bahasa ELS 3.... [-]


Semester Bahasa Inggeris Intensif

Georgetown University School of Continuing Studies
Campus Sepenuh masa 8 - 16  June 2018 Amerika Syarikat Washington DC USA Online + 1 lagi

Luangkan semester di tengah-tengah Washington, DC, hidup, belajar, dan melibatkan rakan sekelas dari 30 negara. Program Bahasa Inggeris intensif semester kami sebagai Bahasa Asing (EFL) menyediakan anda dengan arahan pakar dalam tatabahasa, perbualan, penulisan, membaca, penyelidikan dan kemahiran persembahan. [+]

Luangkan semester di tengah-tengah Washington, DC, hidup, belajar, dan melibatkan rakan sekelas dari 30 negara. Program Bahasa Inggeris intensif semester kami sebagai Bahasa Asing (EFL) menyediakan anda dengan arahan pakar dalam tatabahasa, perbualan, penulisan, membaca, penyelidikan dan kemahiran persembahan.

Sebaik sahaja anda diterima masuk ke dalam program, anda akan dinilai untuk menentukan keperluan pengajaran khusus anda. Kami kemudian akan menempatkan anda dalam kelas dengan pelajar lain pada tahap kecekapan yang sama, memastikan bahawa anda menerima pengalaman pembelajaran terbaik sesuai dengan keperluan anda.

* Tuisyen tertakluk kepada perubahan; sila semak laman web kami untuk kadar semasa.... [-]


Course: English as a Second Language

University of the Commonwealth Caribbean
Campus Sepenuh masa 3 - 9  Pendaftaran Terbuka Jamaika Kingston

UCC offers a perfect combination of English language classes and cultural activities. Come for an unforgettable experience! [+]

Overview

UCC offers a perfect combination of English language classes and cultural activities. Come for an unforgettable experience!

3-week programme 3 weeks 20 lessons per week Tuition and class materials Meals Exciting cultural and leisure activities International medical insurance Residence or homestay Airport transfer 6-week programme 9 weeks 18 lessons per week Tuition and class materials Exciting cultural and leisure activities Meals International medical insurance Residence or homestay Airport transfer [-]

Kursus Bahasa Inggeris Umum

Bloomsbury International
Campus Pendaftaran Terbuka United Kingdom London

Kursus yang sempurna untuk pelajar yang ingin meningkatkan kemampuan mereka untuk berkomunikasi dengan orang dalam situasi sehari-hari. Guru-guru kami yang berkelayakan, dipilih dengan teliti dan berdedikasi merancang pelajaran Bahasa Inggeris mereka dengan keperluan pelajar individu dan memberi pengajaran yang memfokus kepada semua aspek bahasa, termasuk perbendaharaan kata, tatabahasa, sebutan, membaca, menulis, berbicara dan mendengar. [+]

Kursus yang sempurna untuk pelajar yang ingin meningkatkan kemampuan mereka untuk berkomunikasi dengan orang dalam situasi sehari-hari.

Guru-guru kami yang berkelayakan, dipilih dengan teliti dan berdedikasi merancang pelajaran Bahasa Inggeris mereka dengan keperluan pelajar individu dan memberi pengajaran yang memfokus kepada semua aspek bahasa, termasuk perbendaharaan kata, tatabahasa, sebutan, membaca, menulis, berbicara dan mendengar.

Terdapat tumpuan yang kuat terhadap komunikasi yang lancar dan berkesan, dan sebahagian besar kursus Bahasa Inggeris Umum ini mengaktifkan pengetahuan pasif yang telah dimiliki ramai pelajar. Ini bermakna bahawa kursus singkat walaupun satu minggu bermanfaat.... [-]


Bahasa Inggeris Sebagai Bahasa Kedua (ESL)

University of North Alabama
Campus Sepenuh masa 16  September 2018 Amerika Syarikat Florence

Inggeris sebagai program Bahasa Kedua (ESL) di Universiti Utara Alabama (UNA) menyediakan berkualiti tinggi dan arahan menyeluruh dalam bahasa Inggeris untuk penutur bukan Inggeris untuk melanjutkan pengajian akademik dan profesional dalam yang mencabar, penyayang, dan persekitaran sokongan. [+]

Inggeris sebagai program Bahasa Kedua (ESL) di Universiti Utara Alabama (UNA) menyediakan berkualiti tinggi dan arahan menyeluruh dalam bahasa Inggeris untuk penutur bukan Inggeris untuk melanjutkan pengajian akademik dan profesional dalam yang mencabar, penyayang, dan persekitaran sokongan. Kami komited untuk menjadikan pengalaman pembelajaran bahasa Inggeris anda yang paling berkesan, cekap, dan menyeronokkan.

ESL Kurikulum:

Kurikulum terdiri daripada kelas intensif Bahasa Inggeris, kursus Capstone, kelas jambatan akademik, dan kelas persediaan TOEFL / GRE / GMAT. Kurikulum ini terdiri daripada lima bidang kemahiran, iaitu Bercakap, Membaca / perbendaharaan kata, Mendengar, Tatabahasa, dan tulisan. Pelajar juga akan mempunyai peluang untuk belajar Kebudayaan Amerika melalui Cinema, Sastera, Debate, dan Penulisan dalam kelas tambahan dan juga melibatkan diri dalam projek pembelajaran perkhidmatan.... [-]


Kursus Bahasa Inggeris Intensif

GEOS Languages Plus
Campus September 2018 Amerika Syarikat Manhattan Beach Costa Mesa

Belajar bahasa Inggeris adalah seperti belajar memainkan alat muzik. Sama ada anda ingin belajar bagaimana bercakap bahasa Inggeris atau bagaimana untuk memperbaiki membaca bahasa Inggeris, semakin banyak anda berlatih - terutamanya bahasa Inggeris yang bertutur, lebih baik anda mendapat semua kemahiran lain. Ia satu prinsip mudah. Ia masih banyak kerja, tetapi jika anda mengikuti itu, anda akan berjaya. [+]

Mengenai

Belajar bahasa Inggeris adalah seperti belajar memainkan alat muzik. Sama ada anda ingin belajar bagaimana bercakap bahasa Inggeris atau bagaimana untuk memperbaiki membaca bahasa Inggeris, semakin banyak anda berlatih - terutamanya bahasa Inggeris yang bertutur, lebih baik anda mendapat semua kemahiran lain. Ia satu prinsip mudah. Ia masih banyak kerja, tetapi jika anda mengikuti itu, anda akan berjaya.

Kebanyakan kelas ESL menghabiskan terlalu banyak masa belajar tatabahasa bahasa Inggeris. Memang benar tatabahasa adalah penting, tetapi bahasa pembelajaran seperti belajar berenang. Anda tidak boleh melakukannya dengan membaca buku - anda perlu berlatih!... [-]


Bahasa Inggeris Sebagai Program Bahasa Kedua

Southern Arkansas University Online
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 4  May 2018 Amerika Syarikat Magnolia + 1 lagi

SAU-ESL adalah program di Southern Arkansas University yang menyediakan pelajar dengan tahap rendah Bahasa Inggeris untuk penyertaan penuh dalam program ijazah universiti. [+]

Apakah SAU-ESL?

SAU-ESL adalah program di Southern Arkansas University yang menyediakan pelajar dengan tahap rendah Bahasa Inggeris untuk penyertaan penuh dalam program ijazah universiti./>

Mengapa SAU-ESL?/>Sangat berpatutan.Peralihan mudah ke program sarjana dan siswazah tanpa TOEFL atau IELTS.Kemasukan bersyarat untuk program sarjana dan siswazah.Terletak di kampus yang indah di Southern Arkansas University (SAU).Semua pelajar ESL adalah pelajar SAU sepenuh masa dengan akses penuh ke semua kemudahan dan perkhidmatan universiti (gimnasium, kolam renang, kafeteria, perkhidmatan kesihatan, perpustakaan, kelab pelajar).18 jam pengajaran setiap minggu di 5 tahap berbeza.Pelajar dari semua peringkat dan umur dialu-alukan untuk memohon.Pengajar yang profesional dan mesra dengan arahan satu atau lebih bahasa asing.Kurikulum/>TAHAP 1 - BEGINNER Kemasukan Bersyarat/>... [-]

Umum Bahasa Inggeris 15

Chichester College
Campus Sambilan 2 - 24  Pendaftaran Terbuka United Kingdom Pulborough Chichester + 1 lagi

Fokus utama kursus ini adalah Bahasa Inggeris untuk komunikasi. [+]

Fokus utama kursus ini adalah Bahasa Inggeris untuk komunikasi.

15 jam seminggu kelas General English

Boleh didapati di tahap A1-C2 Pelajar umur 16+ saiz kelas maksimum 16 Mula Sebarang Isnin Tempoh 15 jam seminggu Penginapan minimum 2 minggu Faedah Belajar di kampus dengan lebih 3,500 pelajar UK dan pelajar antarabangsa dari seluruh dunia Menikmati pelbagai aktiviti menarik dan kelab dengan UK dan pelajar antarabangsa Mengakses portal Chi365 belajar sendiri baru dan aplikasi A sepanjang tahun program sosial antarabangsa, perjalanan dan peristiwa [-]

Ketua Bahasa Inggeris

Lexis English
Campus Sepenuh masa Sambilan 1 - 60  Pendaftaran Terbuka Australia Noosaville Mooloolaba Brisbane Byron Bay Perth + 5 lagi

Kursus Bahasa Inggeris umum di Lexis English menawarkan pelajar fleksibiliti menggabungkan pendidikan bahasa Inggeris mereka dengan pelbagai pilihan kelas - memperibadikan kursus setiap pelajar sesuai dengan keperluan akademik mereka. Bagi pelajar yang ingin mengasah kemahiran bahasa Inggeris mereka untuk perjalanan, pekerjaan atau bekerja ke arah penempatan dalam salah satu program akademik kami atau kursus Sijil atau Diploma, kursus Bahasa Inggeris Umum kami direka untuk mendapatkan hasil. [+]

Kursus Bahasa Inggeris umum di Lexis English menawarkan pelajar fleksibiliti menggabungkan pendidikan bahasa Inggeris mereka dengan pelbagai pilihan kelas - memperibadikan kursus setiap pelajar sesuai dengan keperluan akademik mereka. Bagi pelajar yang ingin mengasah kemahiran bahasa Inggeris mereka untuk perjalanan, pekerjaan atau bekerja ke arah penempatan dalam salah satu program akademik kami atau kursus Sijil atau Diploma, kursus Bahasa Inggeris Umum kami direka untuk mendapatkan hasil.

Waktu Penuh Am Bahasa Inggeris adalah CRICOS yang berdaftar dan terdiri daripada sekurang-kurangnya 20 jam seminggu dengan tambahan 5 jam seminggu Pembelajaran Individu Berpandu (GIL), sementara kursus Separuh Masa Umum Bahasa Inggeris kami terdiri daripada 15 jam seminggu.... [-]


Bahasa Inggeris Sebagai Program Bahasa Kedua (ESL)

Lane Community College
Campus Sepenuh masa Sambilan September 2018 Amerika Syarikat Eugene

Program ESL Antarabangsa direka untuk membantu pelajar dari seluruh dunia meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris mereka membaca, menulis, tatabahasa, mendengar dan bertutur. Pelajar mengambil kursus dengan fakulti yang mempunyai ijazah sarjana dalam TESOL atau bidang yang berkaitan. Kelas disimpan kecil supaya pelajar mendapat perhatian peribadi. [+]

Program ESL Antarabangsa

Program ESL Antarabangsa direka untuk membantu pelajar dari seluruh dunia meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris mereka membaca, menulis, tatabahasa, mendengar dan bertutur. Pelajar mengambil kursus dengan fakulti yang mempunyai ijazah sarjana dalam TESOL atau bidang yang berkaitan. Kelas disimpan kecil supaya pelajar mendapat perhatian peribadi.

Struktur Program ESL

Terdapat 5 peringkat dalam program ESL (B, C, D, E, dan F). Semua pelajar antarabangsa yang baru akan mengambil Ujian penempatan semasa orientasi dan mendapatkan ditempatkan di peringkat yang sesuai bagi kelas ESL. Setiap tahap diterangkan secara terperinci pada Kursus ESL Antarabangsa page Penerangan.... [-]


Intensif Bahasa Inggeris Untuk Belajar Di Universiti

Massachusetts International Academy
Campus Sepenuh masa 1 - 2  January 2019 Amerika Syarikat Marlborough

Pelajar meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris manakala persediaan untuk kajian universiti dengan salah satu daripada sekolah-sekolah rakan kongsi kami [+]

Pelajar mempunyai dua pilihan bagi penerimaan masuk:

Kemasukan ke MAIA sahaja - untuk meneroka pilihan universiti di Amerika Syarikat Kemasukan ke MAIA & University Partner - penerimaan bersyarat kepada universiti sebelum tiba di Amerika Syarikat

Pelajar di International Academy Massachusetts (MAIA) memberi tumpuan kepada membangunkan mendengar, bertutur, membaca, dan kemahiran menulis di samping membuat persediaan untuk keperluan akademik di universiti di Amerika Syarikat. Matlamat kurikulum MAIA adalah:

untuk menyediakan ESL arahan yang sesuai untuk tahap penguasaan Bahasa Inggeris pelajar untuk mengasah kemahiran akademik pelajar bagi kejayaan masa depan universiti [-]

Bahasa Inggeris Sebagai Bahasa Kedua (ESL)

Georgia Gwinnett College
Campus Sepenuh masa September 2018 Amerika Syarikat Lawrenceville

The ELI menawarkan kedua-dua arahan tetap dan program jangka pendek khas untuk pelajar bahasa Inggeris di pelbagai tahap kemahiran. Pada ELI, kualiti pengalaman pembelajaran setiap peserta adalah perhatian utama kami. [+]

bahasa inggeris sebagai bahasa kedua Ditubuhkan pada Januari 2015, Institut Bahasa English (ELI) menyediakan bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua arahan (ESL) dan peluang pembelajaran budaya di kampus yang indah Georgia College Gwinnett (GGC).

The ELI menawarkan kedua-dua arahan tetap dan program jangka pendek khas untuk pelajar bahasa Inggeris di pelbagai tahap kemahiran. Pada ELI, kualiti pengalaman pembelajaran setiap peserta adalah perhatian utama kami.

Apa yang istimewa mengenai program GGC ELI?

GGC menawarkan peserta antarabangsa lokasi yang selamat untuk belajar, kampus mesra untuk bertemu pelajar Amerika dan pemandangan alam yang indah untuk menikmati aktiviti luar.

Kajian dalam kelas kecil. kelas ELI biasanya mempunyai kurang daripada 12 peserta dan menyediakan perhatian individu untuk peserta belajar intensif bahasa Inggeris. Mempunyai peluang untuk memerhatikan kelas ijazah pertama untuk menimba pengalaman tangan pertama kelas kolej US semasa belajar di ELI. Ambil lawatan ke beberapa tempat bersejarah yang penting di kawasan Atlanta yang tiada pengetahuan tentang budaya Amerika. Bertemu rakan-rakan bahasa Amerika untuk mengamalkan bahasa Inggeris dan membuat kawan. Mendapat manfaat daripada pembelajaran Bahasa Inggeris di warga kampus pelbagai budaya kami. BAHASA INGGERIS INSTITUTE (ELI) ... [-]

ENGLISH SEBAGAI BAHASA KEDUA (ESL)

Parkland College
Campus Sepenuh masa Sambilan September 2018 Amerika Syarikat Champaign

Menawarkan lebih daripada 100 Associates Ijazah dan Sijil program, Parkland College terkenal dengan saiz kelas yang kecil, state-of-the-art kemudahan, suasana pembelajaran inklusif, dan fakulti tampan. [+]

Persembahan lebih daripada 100 Associates Ijazah dan Sijil program, Parkland College terkenal dengan saiz kelas yang kecil, state-of-the-art kemudahan, suasana pembelajaran inklusif, dan fakulti tampan. Parkland mempunyai badan pelajar antarabangsa terbesar mana-mana kolej 2 tahun di negeri Illinois, dengan lebih daripada 300 pelajar yang mewakili lebih daripada 40 negara.

Yang Tawaran Ijazah Bersekutu pintu yang ideal dan murah untuk pelajar antarabangsa yang ingin memasuki sistem pendidikan Amerika. Setelah bekerja untuk menyempurnakan kemahiran bahasa Inggeris mereka melalui Bahasa Inggeris sebagai program Bahasa Kedua (ESL) atau menokok dua tahun bernilai kredit dipindah milik, ramai pelajar antarabangsa Parkland ini kemudian memindahkan ke 4 universiti tahun (2 + 2 pemindahan) di seluruh Amerika Syarikat, di mana mereka teruskan pendidikan mereka, pendapatan Baccalaureate dan ijazah sarjana.... [-]