Filter
Kursus
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 3 Kursus-kursus dalam Sumber Manusia Eksekutif 2019/2020

Dalam hubungan dengan pendidikan tinggi, perkataan "kursus" biasanya merujuk kepada arahan akademik yang mengambil tempat di dalam jumlah yang telah ditetapkan masa dan melibatkan kajian yang teliti dan kajian semula kawasan subjek atau topik.

Hanya apa yang adalah kursus dalam sumber manusia eksekutif? Kursus menuntut pengajian sering siap dalam masa satu penggal akademik, dan ia melatih orang yang sudah bekerja di sumber manusia supaya mereka dapat memikul pemahaman yang lebih kukuh sebanyak pelbagai topik yang menarik di lapangan. Kawasan umum kajian dan kajian ini termasuk pembangunan kemahiran dan alat yang diperlukan untuk kepimpinan eksekutif sumber manusia, seperti kepimpinan dan bimbingan kebolehan, pertimbangan sumber manusia antarabangsa dan taktikal rundingan. Para peserta juga akan mendapat pengetahuan tentang bagaimana untuk membina rangkaian dan meningkatkan lagi hubungan profesional mereka.

Sesetengah pelajar yang mengambil bahagian dalam kursus eksekutif sumber manusia berbuat demikian dalam usaha untuk mendapatkan gaji yang lebih tinggi untuk posisi yang sudah miliki, sementara yang lain berbuat demikian untuk mendapatkan maklumat berharga dan semasa untuk pelbagai perkara yang menarik untuk profesional sumber manusia global . Lain lagi berbuat demikian untuk meningkatkan resume mereka sebelum mencari pekerjaan baru.

Oleh kerana perubahan yang besar dari satu eksekutif sumber manusia untuk kursus yang akan datang, tidak ada kos yang telah ditetapkan untuk program itu. Pelajar yang berminat untuk mengambil kursus-kursus ini perlu menghubungi setiap sekolah mereka sedang mempertimbangkan untuk maklumat tuisyen penting.

Peserta yang berjaya menamatkan semua kursus yang diperlukan dalam program sumber manusia eksekutif disediakan untuk kerja-kerja di seluruh barisan luas kawasan yang menguntungkan. Ramai pergi untuk bekerja sebagai pengurus sumber manusia dan eksekutif, atau sebagai kakitangan, hubungan pekerja atau pengurus pampasan.Lain lagi mencari kerja dalam bidang pentadbiran perniagaan, teknologi maklumat atau pendidikan.

Mereka yang berminat untuk melanjutkan pengetahuan mereka sumber manusia eksekutif digalakkan meneliti pangkalan data yang luas kami program yang berkaitan boleh didapati di seluruh dunia. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

3 Hasil dalam Sumber Manusia Eksekutif

Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan

Lanjutan Sumber Manusia Program Eksekutif dianggap program yang cemerlang untuk eksekutif sumber manusia kanan. ... [+]

* Membangunkan perspektif pengurusan am anda * Forge agenda kepimpinan dan strategi untuk fungsi HR * Melaksanakan amalan yang menambah nilai kepada keputusan perniagaan utama

Siapa yang Patut Hadir Jika anda seorang eksekutif HR kanan atau pengurus besar yang menyedari kepentingan HR untuk kejayaan perniagaan anda, anda akan mendapati program ini yang amat bernilai. Profesional HR daripada syarikat-syarikat besar yang mungkin mempunyai jawatan kanan HR dalam tempoh tiga hingga lima tahun dan juga calon-calon yang sesuai.

Objektif Pembelajaran Program Eksekutif Advanced Sumber Manusia dengan ketara akan meningkatkan pengetahuan dan kecekapan anda untuk melaksanakan dwi peranan sebagai ahli pasukan pengurusan kanan anda, dan sebagai pemimpin bagi fungsi sumber manusia.... [-]

Amerika Syarikat Ann Arbor India Bengaluru Emiriah Arab Bersatu Dubai Thailand Bangkok  + 4 Lagi
Permintaan Maklumat
Sambilan
2 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan

Sumber Program Eksekutif Manusia menyediakan pengurus sumber manusia untuk menjadi rakan kongsi strategik dalam mewujudkan dan melaksanakan strategi perniagaan yang menum ... [+]

Gambaran Keseluruhan Sumber Program Eksekutif Manusia menyediakan pengurus sumber manusia untuk menjadi rakan kongsi strategik dalam mewujudkan dan melaksanakan strategi perniagaan yang menumpukan berjaya HR. Para peserta mempelajari teknik-teknik sumber manusia dan kemahiran yang menyumbang kepada kelebihan daya saing firma 's. Mereka juga mengenal pasti bagaimana profesional mengambil alih peranan kepimpinan dalam organisasi mereka, dan belajar state-of-the-art teknik untuk pengurusan sumber manusia.

Siapa yang Patut Hadir Pengurus sumber atas / tengah-tengah manusia bertanggungjawab untuk mewujudkan dasar di peringkat korporat atau bahagian daripada syarikat-syarikat besar atau kepala membuat dasar fungsi sumber manusia dalam syarikat-syarikat yang lebih kecil. Peserta perlu biasa dengan kawasan sumber manusia dan bersedia untuk menerima pakai perspektif baru. Program ini juga menjurus ke arah eksekutif garis yang perlu untuk membangunkan dan memperbaiki kemahiran pengurusan sumber manusia mereka.Sila ambil perhatian: Kemasukan ke program ini adalah dengan permohonan sahaja. ... [-]

Amerika Syarikat Ann Arbor India Bengaluru Emiriah Arab Bersatu Dubai Thailand Bangkok  + 4 Lagi
Permintaan Maklumat
Sambilan
5 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Stephen M. Ross School of Business at the University of Michigan

Program Eksekutif Sumber Manusia mengajar amalan sumber manusia state-of-the-art yang akan menjamin kedudukan organisasi 's kompetitif anda dan meningkatkan kerjaya ... [+]

Rangka: Pada hari ini 'pesat berubah dan sangat kompetitif persekitaran s, fungsi sumber manusia memainkan peranan yang semakin penting dalam organisasi ' s kejayaan muktamad atau kegagalan. Di mana kejayaan pernah bergantung kepada organisasi keupayaan 's untuk mencari dan menguruskan sumber semula jadi, kejayaan hari ini pergi kepada organisasi yang paling berkesan mencari dan mengurus sumber manusia mereka.

Walaupun organisasi secara meluas mengiktiraf keperluan untuk menarik, mengurus dan membangunkan orang, hari ini profesional HR perlu berusaha untuk melakukan banyak lagi. Mereka perlu mengaktifkan organisasi mereka untuk membina rangkaian HR global untuk berkembang dan makmur di persada antarabangsa. Mereka juga perlu membangunkan sumber manusia yang terus membina kelebihan daya saing dalam persekitaran yang sentiasa berubah. Dan, mereka mesti menambah nilai kepada kecekapan tersendiri organisasi 's.Program ini, yang ditawarkan oleh Universiti Michigan Business School, mengajar amalan sumber manusia state-of-the-art yang akan menjamin kedudukan organisasi 's kompetitif anda dan meningkatkan kerjaya anda. Sebagai peserta dalam program ini, anda akan belajar untuk menyelaraskan amalan sumber manusia organisasi 's anda dengan strategi anda secara keseluruhan, mewujudkan budaya yang berfokuskan pelanggan, menyatakan dengan jelas nilai pelaburan HR untuk perniagaan anda, menggunakan teknologi terkini untuk pengurusan sumber manusia dan tumpuan mengenai isu-isu sumber manusia melalui-a-vis menyeberangi pengurusan budaya dalam persekitaran kerja yang kosmopolitan seperti di Timur Tengah.... [-]

Amerika Syarikat Ann Arbor India Bengaluru Emiriah Arab Bersatu Dubai Thailand Bangkok  + 4 Lagi
Permintaan Maklumat
Sambilan
12 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu