ACADEMICCOURSES.COM.MY

Terbaik 3 Kursus-kursus dalam Floristry 2019

A kursus yang diambil di sebuah kolej, universiti atau sekolah teknikal termasuk beberapa kelas yang berada dalam satu bidang pengajian. Kursus boleh bertahan beberapa bulan, setahun atau lebih. Ramai pelajar mengambil kursus sebelum atau sebagai tambahan kepada yang mengikuti ijazah kolej.

Apakah kursus dalam Belajar bunga? Satu kursus kolej dalam kajian Belajar bunga menyediakan pelajar dengan pemahaman yang mendalam mengenai cara bunga berkembang, bagaimana untuk menuai dan menyimpan mereka, dan bagaimana untuk menguruskan bunga dalam bunga yang menyenangkan mata. Kelas boleh termasuk reka bentuk bunga, dengan penekanan kepada mewujudkan pengaturan tangan terikat adat, bunga perkahwinan dan reka bentuk untuk peringatan. Para pelajar juga boleh belajar kaedah terbaik untuk membeli bunga boleh didapati secara komersial dan menjaga mereka segar. Kemahiran yang penting untuk menjalankan perniagaan kedai bunga juga diajar. Penilaian biasanya praktikal, dan portfolio juga mungkin diperlukan.

Dengan melengkapkan kursus dalam Belajar bunga, seseorang individu mungkin mempunyai peluang yang tinggi untuk mencari pekerjaan impian masing-masing dalam reka bentuk bunga. Ramai graduan juga memilih untuk memulakan perniagaan mereka sendiri.

kursus kolej berbeza dari segi kos, bergantung kepada tempoh kursus ini dan apa-apa buku atau yuran bahan yang diperlukan. Tindakan yang baik ialah untuk memastikan bahawa kursus yang akan memenuhi keperluan seseorang sebelum mendaftar di dalamnya.

Selain menjadi seorang pereka bunga, graduan kursus dalam Belajar bunga boleh mencari pekerjaan sebagai pemborong bunga, landscapers dalaman untuk pusat atau bangunan korporat, atau bunga-on-kakitangan di pusat peranginan utama dan hotel. Industri bunga menarik orang yang mampu membangkitkan emosi dari reka bentuk yang menarik dan paparan bunga yang cantik. Oleh kerana itu, kedai bunga yang berkembang maju adalah individu yang mempunyai minat untuk rakyat dan juga bunga.

Terdapat banyak sekolah di seluruh dunia yang menawarkan kursus dalam Belajar bunga.Walaupun beberapa kelas yang ditawarkan dalam talian, aspek praktikal bidang mengikut kehendak kerja kursus di tapak. Untuk mengambil langkah pertama dalam memulakan kursus anda, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

3 Hasil dalam Floristry Filter

Padang reka bentuk

Distance Learning Centre
Online Sambilan 120 hours Pendaftaran Terbuka United Kingdom UK Online

The Garden Design - Tahap 3 Kursus boleh membantu pelajar untuk mempelajari prinsip-prinsip reka bentuk dalam hortikultur, dan mendapat pengetahuan yang sangat baik dan pengalaman menggunakan tumbuhan dan ciri-ciri taman. Kursus belajar di rumah direka dalam mudah untuk mengikuti unit, yang mana aktiviti set dan tugasan di sepanjang jalan untuk memastikan anda memahami kawasan yang diliputi.

Program dalam reka bentuk taman

Inchbald School of Design
Kampus Sepenuh masa 1 - 3 years Sept. 2019 United Kingdom London

The Inchbald School of Design mempelopori taman latihan reka bentuk di UK, menyediakan kursus-kursus yang memberi tumpuan kepada reka bentuk taman untuk persekitaran domestik. Ini masih kepakaran kami, tetapi kami telah berkembang dan ditapis kursus reka bentuk taman kami untuk menampung permintaan yang meningkat untuk profesionalisme.

Kursus dalam reka bentuk Belajar bunga

International Career Institute
Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom London

ICI membolehkan mekar kerjaya anda secara literal dan secara kiasan dengan kursus reka bentuk Belajar bunga kami. Untuk bersaing dengan piawaian industri, kursus kami, khususnya diperuntukkan oleh kedai bunga berpengalaman. Kami berdedikasi dalam menyediakan pendidikan berkualiti Belajar bunga untuk memperluaskan pengetahuan anda dan mengasah kemahiran anda dalam bidang ini.