Kursus dalam Helicopter Training

Terbaik 15 Kursus-kursus dalam Helicopter Training 2019

Kursus boleh merujuk kepada satu siri kelas yang diperlukan untuk mendapatkan ijazah atau sijil, atau ia boleh merujuk kepada kelas tunggal. Kursus akademik yang terdiri daripada satu siri kelas boleh mengambil masa semester atau beberapa tahun. Kursus tunggal biasanya merupakan satu semester akademik.

Apakah kursus dalam latihan helikopter? Sama ada anda mempunyai aspirasi untuk menjadi juruterbang helikopter kerjaya atau hanya ingin membuat hobi baru, kursus latihan helikopter juruterbang persendirian sering merupakan tempat yang baik untuk bermula. Kursus biasanya merupakan gabungan penerbangan dan sekolah dasar. Pelajar biasanya melatih satu-satu dengan pengajar mereka. Setiap peringkat latihan dapat membina keyakinan, pengetahuan dan asas kemahiran pelajar. Pertama, anda belajar bagaimana dan mengapa penerbangan helikopter. Anda mungkin belajar untuk mengawal pesawat, bagaimana untuk berlepas dan mendarat serta manuver dalam penerbangan. Sebaik sahaja anda telah menyelesaikan kursus perintis peribadi anda, anda perlu mencapai lesen perintis komersial untuk membuat kerjaya daripada itu.

Belajar untuk terbang melengkapkan anda dengan banyak kemahiran berharga. Anda mendapat kesedaran situasional yang menjadikan anda juruterbang dan pemandu kereta yang lebih selamat. Anda belajar untuk berfikir di kaki anda dan bertindak balas kepada keadaan yang berubah-ubah dengan cepat dan yakin, yang diterjemahkan secara positif ke bidang kehidupan yang lain.

Kursus boleh ditawarkan oleh pelbagai lapangan terbang besar dan kecil. Bergantung kepada kursus yang ditawarkan, kos boleh berbeza-beza secara meluas. Hubungi organisasi yang bertanggungjawab untuk kursus ini untuk maklumat lanjut mengenai kos.

Terdapat banyak kerjaya yang tersedia sebagai juruterbang helikopter. Pengajar penerbangan hampir selalu dalam permintaan. Anda perlu mengambil kursus untuk mendapatkan lesen pengajar anda. Anda mungkin menyediakan lawatan untuk pelbagai lokasi menarik. Pelancong biasanya membayar dolar atas untuk pengalaman ini. Banyak juruterbang helikopter menyertai tentera atau bekerja sebagai kontraktor untuk tentera.

Sesetengah kursus latihan helikopter membolehkan anda mengambil sekolah dasar dan simulasi dalam talian, tetapi latihan penerbangan memerlukan anda untuk melaporkan ke lokasi tertentu. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

 

Baca lebih lanjut

Lesen juruterbang komersial (h)

Superior Air
Campus Sepenuh masa Sambilan 18 - 36  Pendaftaran Terbuka Yunani Megara + 1 lagi

Tujuan kursus Lesen Juruterbang Komersial (H) modular adalah untuk melatih PPL (H) atau ICAO / JAA pemegang lesen juruterbang ke tahap kemahiran yang diperlukan untuk mengendalikan helikopter satu enjin tunggal-pilot dalam pengangkutan udara komersial. Anda juga akan dapat untuk mendapatkan EASA CPL (H). [+]

Kami Kursus ATPL Modular direka untuk menawarkan latihan peringkat tinggi kepada pelajar yang ingin menjadi juruterbang profesional menamatkan latihan mereka sebagai modul berasingan. Kursus ini biasanya pilihan daripada orang yang ingin mempunyai pilihan pembelajaran jarak jauh dalam latihan tanah dan / atau tidak mempunyai masa untuk mengikuti program bersepadu yang lebih mencabar. Sebarang pengalaman diperlukan untuk memulakan kursus ini.

Menggunakan peralatan dan pesawat moden, Superior Air akan menyediakan latihan peringkat tertinggi untuk menggalakkan kerjaya penerbangan akan datang anda. Jika pemohon ialah seorang pemegang PPL atau lesen JAA merokok, kursus modular yang sesuai untuk CPL, IR, ME, MCC, Kelayakan Malam dan Teori ATPL telah yang akan digunakan. Pemohon bagi kursus ini mempunyai pilihan antara Kursus-kursus latihan teori Kediaman dan Pengajian Jarak Jauh. Apabila anda selesai kursus modular kami, anda akan memegang lesen CPL juruterbang komersil (A), Engine Rating Kelas Multi (ME), Rating Instrumen (IR) dan kredit Teori ATPL.... [-]


PBN - Prestasi Kursus Berasaskan Navigation

Queen Noor Civil Aviation Technical College
Campus Sepenuh masa September 2019 Jordan Amman

Kursus ini menyediakan peserta dengan pandangan Pelayaran Berasaskan Prestasi (PBN) konsep asas dan penggunaannya dalam perancangan dan reka bentuk PBN ruang udara, menurut Piawaian ICAO dan Amalan Disyorkan (SARPs). [+]

PBN - Prestasi Kursus Berasaskan Navigation

ICAO Code: 059

Jangka masa: 7 hari

Penerangan: Kursus ini menyediakan peserta dengan pandangan Pelayaran Berasaskan Prestasi (PBN) konsep asas dan penggunaannya dalam perancangan dan reka bentuk PBN ruang udara, menurut Piawaian ICAO dan Amalan Disyorkan (SARPs).

[-]

Tentera berkelayakan tentu jambatan juruterbang (QMP)

Horizon International Flight Academy
Campus Sepenuh masa 21  September 2019 Emiriah Arab Bersatu Abu Dhabi

Tujuan kursus ini adalah untuk melatih Qualified Juruterbang Tentera untuk mendapatkan lesen GCAA CPL (H). [+]

Tujuan kursus ini

Tujuan kursus ini adalah untuk melatih Qualified Juruterbang Tentera untuk mendapatkan lesen GCAA CPL (H).

Sukatan pelajaran Kursus Pengetahuan teori: 300 jam "Pilihan" Terbang Latihan: 15 jam Tempoh Kursus: 21 minggu

Struktur Kursus

Sukatan Kursus (H) QMP meliputi mata pelajaran berikut:

Undang-undang Air Pesawat Pengetahuan Am Bil. Instrumentasi Mass & Balance Prestasi pesawat Perancangan Penerbangan Prestasi manusia Meteorologi navigasi Radio Navigation Prosedur operasi Prinsip Penerbangan Komunikasi

Syarat Kemasukan Memenuhi standard perubatan GCAA Kelas Satu Kemahiran dalam Bahasa Inggeris dijangka - ICAO Level 3 sebelum bermula kursus dan ICAO Tahap 4 pada isu lesen A QMP yang telah di terbang aktif atau tidak aktif dalam tempoh 12 bulan yang lepas Sijil Perubatan GCAA Kelas 1 Telah berjaya menamatkan kursus dalam tentera darat / polis dan latihan terbang dan telah dianugerahkan sayap oleh Angkatan Tentera Mempunyai sekurang-kurangnya 500 jumlah jam terbang, di mana pengalaman terbang direkodkan semasa tentera / polis latihan terbang mesti memenuhi berikut: 100 jam penerbangan perlu menjadi juruterbang dalam jam arahan; 20 jam penerbangan mesti merentas desa di bawah arahan; 10 jam penerbangan mesti surat cara di bawah arahan atau untuk penarafan Instrumen, 40 jam penerbangan instrumen di bawah arahan; 5 jam penerbangan pada waktu malam Seorang juruterbang tentera / polis hanya akan layak untuk ATPL jika dia mempunyai lebih daripada 500 jam penerbangan pada pesawat pengangkutan pelbagai anak-anak kapal Seorang juruterbang tentera adalah dikehendaki untuk memenuhi keperluan pengalaman aeronautik lesen yang mana mereka memohon. Pengalaman ini akan bermesyuarat jam tertentu yang diperlukan mengikut kategori (contohnya... [-]

Digabungkan FAA / EASA program juruterbang profesional (helikopter)

Bristow Academy
Campus Sepenuh masa 20  September 2019 Amerika Syarikat Titusville United Kingdom Chesterfield + 2 lagi

digabungkan FAA / EASA Program Pilot Professional Bristow Academy menyediakan pensijilan Eropah lengkap dengan menggabungkan latihan EASA CPL (H) dengan komponen latihan FAA. Kursus ini diluluskan untuk penggunaan satu tahun selepas selesai Pilihan Latihan Praktikal (OPT). [+]

digabungkan FAA / EASA Program Pilot Professional Bristow Academy menyediakan pensijilan Eropah lengkap dengan menggabungkan latihan EASA CPL (H) dengan komponen latihan FAA. Kursus ini diluluskan untuk penggunaan satu tahun selepas selesai Pilihan Latihan Praktikal (OPT).

Sijil

Lesen FAA Juruterbang Persendirian (PPL) Lesen FAA Commercial Pilot (CPL) FAA Instrument Rating (IR) Lesen EASA Commercial Pilot (CPL-H) Pengajar FAA Certified Penerbangan (CFI) FAA Certified Penerbangan Pengajar Instrument (CFII)

TEMPOH

20 bulan

Lebih kurang. Waktu penerbangan

216,2

* Ini adalah tempoh purata program. Tempoh sebenar adalah berdasarkan kebolehan murid. ... [-]


EASA bersepadu lesen juruterbang komersial (helikopter)

Bristow Academy
Campus Sepenuh masa 12  September 2019 Amerika Syarikat Titusville United Kingdom Chesterfield + 2 lagi

program Lesen EASA Integrated Commercial Pilot Bristow Akademi (CPL-H) dirancang untuk pelajar yang ingin mendapatkan pekerjaan dalam pasaran penerbangan Eropah. [+]

program Lesen EASA Integrated Commercial Pilot Bristow Akademi (CPL-H) dirancang untuk pelajar yang ingin mendapatkan pekerjaan dalam pasaran penerbangan Eropah.

program ini memenuhi keperluan minimum 135 jam latihan penerbangan untuk memenuhi keperluan pengalaman terbang daripada EASA Part FCL 1178/2011 Lampiran 1, Lampiran 3 dan 4. Kelas bermula pada bulan Januari, Mei dan September dan terhad kepada 14 pelajar dalam setiap kelas.

Sijil

Lesen FAA Juruterbang Persendirian (PPL) Lesen EASA Commercial Pilot (CPL-H)

TEMPOH

12 bulan

Lebih kurang. Waktu penerbangan

138.5

* Ini adalah tempoh purata program. Tempoh sebenar adalah berdasarkan kebolehan murid. ... [-]


Program juruterbang helikopter profesional

Bristow Academy
Campus Sepenuh masa 10  September 2019 Amerika Syarikat Titusville United Kingdom Chesterfield + 2 lagi

FAA Program Pilot Professional Bristow Academy ialah kurikulum menyeluruh tanah dan arahan penerbangan direka untuk membangunkan pelajar ke juruterbang profesional. Pengajar Bertauliah Penerbangan (CFI) dan Pengajar Bertauliah Penerbangan Instrument (CFII) boleh didapati sebagai komponen add-on. Program ini, sempena CFI dan kursus CFII, diluluskan untuk penggunaan satu tahun selepas selesai Pilihan Latihan Praktikal (OPT). [+]

FAA Program Pilot Professional Bristow Academy ialah kurikulum menyeluruh tanah dan arahan penerbangan direka untuk membangunkan pelajar ke juruterbang profesional. Pengajar Bertauliah Penerbangan (CFI) dan Pengajar Bertauliah Penerbangan Instrument (CFII) boleh didapati sebagai komponen add-on. Program ini, sempena CFI dan kursus CFII, diluluskan untuk penggunaan satu tahun selepas selesai Pilihan Latihan Praktikal (OPT).

Sijil

Lesen FAA Juruterbang Persendirian (PPL) R44 Peralihan FAA Instrument Rating (IR) Lesen FAA Commercial Pilot (CPL)

TEMPOH

10 bulan

Lebih kurang. Waktu penerbangan

151.5

* Ini adalah tempoh purata program. Tempoh sebenar adalah berdasarkan kebolehan murid. ... [-]


Lesen Pilot Persendirian dan Helikopter PPL (A) (H)

Pilot training center/ Pilotų Mokykla
Campus Sepenuh masa September 2019 Lithuania Vilnius

Tujuan Kursus PPL (A) Perintis Swasta adalah untuk melatih juruterbang pelajar untuk terbang dengan selamat dan cekap di bawah Peraturan Penerbangan Visual. [+]

PPL (A) - Lesen perintis swastaDESKRIPSI

Tujuan Kursus PPL (A) Perintis Swasta adalah untuk melatih juruterbang pelajar untuk terbang dengan selamat dan cekap di bawah Peraturan Penerbangan Visual. Bagi pelajar yang telah berjaya lulus peperiksaan teori dan ujian kemahiran Pentadbiran Penerbangan Awam (CAA) menyediakan lesen perintis persendirian. Pemegang lesen PPL berhak untuk terbang sebagai pilot-in-command atau co-pilot dalam pesawat, yang direkodkan dalam suatu lesen pilot.

SUBJEKUndang-undang Udara dan Prosedur OperasiPengetahuan Umum PesawatNavigasiManual Penerbangan PesawatKomunikasiPrinsip PenerbanganMeteorologiPrestasi dan Perancangan PenerbanganPrestasi dan Had ManusiaKEPERLUANUmur minimum: Seorang pemohon untuk PPL (A) hendaklah berumur sekurang-kurangnya 17 tahunKecergasan Perubatan: Pemohon untuk PPL (A) hendaklah memegang sijil perubatan Kelas 1 atau Kelas 2 yang sah.LESEN PILOT PRIVATE - PPL: MASA / JAMPenerbangan dengan Cessna 150/152 (41 jam) 41Penerbangan dengan simulator (4 jam) 4Teori perintis swasta * 100Bahan pembelajaran (buku Oxford)Peperiksaan penerbangan dengan pemeriksa CAA 1:30... [-]

Kursus: Lesen Percubaan Helikopter Komersial (Penilaian Instrumen CPLH)

World Aviation Helicopters Flight Academy
Campus Sepenuh masa 281 - 497  Pendaftaran Terbuka Sepanyol Málaga Madrid + 1 lagi

Kursus ini direka untuk pelajar untuk mendapatkan kemahiran dan pengalaman yang diperlukan untuk bekerja sebagai helikopter perintis komersial yang menjalankan helikopter berbilang enjin di bawah keadaan VFR dan IFR. [+]

Kursus ini direka untuk pelajar untuk mendapatkan kemahiran dan pengalaman yang diperlukan untuk bekerja sebagai helikopter perintis komersial yang menjalankan helikopter berbilang enjin di bawah keadaan VFR dan IFR.

Apabila menamatkan kursus, anda akan menerima Lesen Percubaan Helikopter Komersial ELL-H EASA yang melayakkan anda menerbangkan helikopter sebagai profesional berbayar. Ini membolehkan pemegang itu berfungsi sebagai Pilot dalam tugas seperti pengangkutan penumpang, penerbangan perkhidmatan keselamatan termasuk pengawal pantai, pencarian dan menyelamat, pengawasan, pertempuran api, operasi sling serta penggambaran udara dan fotografi untuk menamakan beberapa orang.

Program Bersepadu akan mengambil pelajar tanpa pengetahuan atau pengalaman terdahulu sehingga ke tahap kecekapan yang diperlukan untuk mencapai CPL-H.... [-]


Kursus: Lesen Percubaan Persendirian (PPLH)

World Aviation Helicopters Flight Academy
Campus Online & Campus Combined Sambilan 157  Pendaftaran Terbuka Sepanyol Málaga Madrid + 2 lagi

Tujuan kursus PPL (H) Lesen Persendirian kami adalah untuk melatih pelajar untuk terbang dengan selamat dan cekap di bawah Peraturan Penerbangan Visual sama ada untuk tujuan rekreasi atau sebagai sebahagian daripada latihan perintis komersial. Kursus ini merangkumi segala-galanya seorang juruterbang baru perlu menjadi Pilot Helikopter Swasta. [+]

Tujuan kursus PPL (H) Lesen Persendirian kami adalah untuk melatih pelajar untuk terbang dengan selamat dan cekap di bawah Peraturan Penerbangan Visual sama ada untuk tujuan rekreasi atau sebagai sebahagian daripada latihan perintis komersial. Kursus ini merangkumi segala-galanya seorang juruterbang baru perlu menjadi Pilot Helikopter Swasta.

Program PPL-H terdiri daripada 112 jam arahan teori dan Latihan Penerbangan berikut:

45:00 jam latihan penerbangan di R22.

Sekolah rendah: Di sekolah penerbangan atau belajar bebas. Arahan dalam talian boleh didapati.

[-]

Penilaian Pelbagai Jenis Enjin Helikopter

Eurotech Flight School
Campus Sepenuh masa October 2019 Itali Caiolo

Penilaian ini membolehkan anda terbang dengan helikopter turbin pelbagai mesin. Kursus ini mesti diulang juga untuk mereka yang memerlukan penarafan jenis pembaharuan yang telah tamat tempoh lebih dari 3 tahun. [+]

Keistimewaan

Penilaian ini membolehkan anda terbang dengan helikopter turbin pelbagai mesin. Kursus ini juga harus diulang untuk mereka yang memerlukan penarafan jenis pembaharuan yang telah tamat tempoh lebih daripada 3 tahun.

Pra-syarat

Kursus ini boleh dihadiri oleh juruterbang swasta dan komersial yang mempunyai sekurang-kurangnya 70 jam penerbangan sebagai juruterbang dalam juruterbang perintis atau pelajar yang menghadiri kursus ATPL penuh. Untuk lanjutan IFR penarafan itu, perlu sama ada untuk menyelesaikan bahagian pertama kursus IR atau sudah memegang sijil IR pada helikopter lain.

Kursus Teoritis

Kursus teoritis dianjurkan oleh Akademi.

Kursus Praktikal

Pejabat perancangan mengatur pelantikan dengan instruktur untuk membuat tempahan waktu penerbangan berdasarkan permintaan.... [-]


Lesen Percubaan Persendirian - Helikopter

Eurotech Flight School
Campus Sepenuh masa October 2019 Itali Caiolo

Dengan Lesen Percubaan Swasta anda akan dapat juruterbang helikopter untuk pelancongan. [+]

Keistimewaan

Dengan Lesen Percubaan Swasta anda akan dapat juruterbang helikopter untuk pelancongan.

Pra-syarat

Untuk mendapatkan lesen aeronautik, anda tidak boleh mempunyai rekod jenayah, atau prosiding jenayah belum selesai.

Walaupun peperiksaan perubatan (2 ^ kelas pensijilan) tidak diperlukan oleh undang-undang untuk memulakan kursus, kami sangat mengesyorkan pelajar kami untuk melaksanakannya: kesahihan adalah lima tahun untuk juruterbang bawah 40 tahun dan dua tahun untuk juruterbang lebih dari 40 tahun. boleh menghubungi secara percuma pejabat perancangan untuk menempah perubatan, yang mesti diambil di Pusat Aeromedikal (lihat halaman Maklumat Umum).

Ia perlu menjadi 16 tahun untuk penerbangan solo pertama dan 17 untuk ujian kemahiran akhir.... [-]


Lesen Percubaan Komersil - Kursus Bersepadu - Helikopter

Eurotech Flight School
Campus Sepenuh masa October 2019 Itali Caiolo

Dengan Lesen Pilot Komersial untuk helikopter, anda akan dapat menjalankan kerja udara, pengangkutan penumpang awam, penerbangan latihan dan operasi menyelamat sebagai juruterbang profesional. Kursus bersepadu membolehkan pelajar memasuki secara langsung dalam dunia helikopter profesional, tanpa sebarang prasyarat penerbangan. [+]

Keistimewaan

Dengan Lesen Pilot Komersial untuk helikopter, anda akan dapat menjalankan kerja udara, pengangkutan penumpang awam, penerbangan latihan dan operasi menyelamat sebagai juruterbang profesional. Kursus bersepadu membolehkan pelajar memasuki secara langsung dalam dunia helikopter profesional, tanpa sebarang prasyarat penerbangan.

Pra-syarat

Untuk mendapatkan lesen aeronautik, anda mestilah tidak mempunyai rekod jenayah, atau prosiding jenayah yang belum selesai.

Untuk memohon kursus CPL, anda mesti menunjukkan pengetahuan asas tentang matematik dan fizik dan kesedaran yang baik terhadap bahasa Bahasa Inggeris yang akan diuji melalui peperiksaan kemasukan sebelum pendaftaran.... [-]


Lesen Percubaan Komersil - Helikopter

Eurotech Flight School
Campus Sepenuh masa October 2019 Itali Caiolo

Dengan Lesen Pilot Komersial untuk helikopter, anda akan dapat menjalankan kerja udara, pengangkutan penumpang awam, penerbangan latihan dan operasi menyelamat sebagai juruterbang profesional. [+]

Keistimewaan

Dengan Lesen Pilot Komersial untuk helikopter, anda akan dapat menjalankan kerja udara, pengangkutan penumpang awam, penerbangan latihan dan operasi menyelamat sebagai juruterbang profesional. Kursus modular (langkah demi langkah) membolehkan anda mendapatkan lesen profesional yang menghampiri dari lesen persendirian. Setiap langkah boleh dirancang dalam tempoh yang berbeza, dalam cara membina kursus anda sendiri.

Pra-syarat

Untuk mendapatkan lesen aeronautik, anda mestilah tidak mempunyai rekod jenayah, atau prosiding jenayah yang belum selesai.

Untuk memohon kursus CPL, anda mesti menunjukkan pengetahuan asas tentang matematik dan fizik dan kesedaran yang baik terhadap bahasa Inggeris yang akan diuji melalui peperiksaan kemasukan sebelum pendaftaran, Lesen PPL dan minimum 150 jam penerbangan.... [-]


Kursus Pengajar Penerbangan - Helikopter

Eurotech Flight School
Campus Sepenuh masa October 2019 Itali Caiolo

Kursus Pengajar Penerbangan akan membawa anda ke Kualifikasi Yang Bermakna untuk melatih para pelajar untuk ppl dan penarafan jenis pada enjin tunggal pesawat. [+]

Keistimewaan

Kursus Pengajar Penerbangan akan membawa anda ke Kelayakan yang melayakkan pelajar melatih Ppl dan Penilaian Jenis pada Enjin Single Pesawat. Pengajar Penerbangan boleh melatih Jurut Pelajar Cpl setelah menerbangkan 200 jam latihan dan juga dapat mengarahkan instruktur pelatih setelah mereka menerbangkan 500 jam latihan.

Pengajar Penarafan Instrumental boleh melatih bahagian Ifr Modular Kursus, Kursus Bersepadu dan Pelanjutan pada Helikopter Multi-Engine jika dia memegang tiga syarat.

Jenis Pengajar Penarafan boleh melatih Kursus Penilaian Jenis pada Helikopter Me.

Pra-syarat

Untuk Calon Pengajar Penerbangan: Pemegang Cpl mesti mempunyai 250 jam penerbangan helikopter, yang mana 100 jam sebagai Pic; Pemegang ppl mesti mempunyai 200 jam penerbangan helikopter sebagai gambar dan juga mesti lulus Cpl atau Atpl Theory Exam.... [-]


Kursus Penarafan Instrumental pada Helikopter Multi-enjin

Eurotech Flight School
Campus Sepenuh masa October 2019 Itali Caiolo

Dengan kursus ini, anda akan dapat terbang mengikut peraturan penerbangan instrumental pada helikopter yang disahkan. [+]

Keistimewaan

Dengan kursus ini, anda akan dapat terbang mengikut peraturan penerbangan instrumental pada helikopter yang disahkan.

Pra-syarat

Penarafan ini boleh dihadiri oleh juruterbang persendirian yang memegang penarafan malam dengan sekurang-kurangnya 50 jam lintas negara atau juruterbang yang menjalani latihan untuk kursus modular CPL, kursus ATPL bersepadu atau juruterbang yang telah memegang lesen CPL.

Kursus Teoritis

Kursus teori adalah sama dengan kursus ATPL untuk subjek tertentu, dengan pemberian masa untuk beberapa jam pengajaran. Walau bagaimanapun, ia adalah dinasihatkan untuk juruterbang dengan lesen PPL atau mereka yang telah menghadiri kursus CPL atau APTL selama lebih dari 5 tahun, untuk mengulangi semua pelajaran teori ATPL agar dapat disediakan dengan lebih baik (tanpa kos lebih lanjut).... [-]