Filter
Kursus
Sepanyol Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Cari anda Kursus-kursus dalam Horticulture di Sepanyol

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar.

Hortikultur boleh memberi pelajar pemahaman yang kuat tentang bagaimana tumbuh-tumbuhan tumbuh dan berkembang. Bersama-sama dengan menjaga sayuran, buah-buahan, bunga dan tumbuhan hiasan, para hortikultur dapat mengetahui pentingnya pengurusan tanah dan pemulihan landskap.

Sepanyol, secara rasmi Kerajaan Sepanyol, adalah sebuah negeri yang berdaulat dan negara anggota Kesatuan Eropah. Ia terletak di Semenanjung Iberia di barat daya Eropah. Universiti Sepanyol mengawal akses kepada darjah mereka sendiri dan mereka menetapkan yuran pengajian. Mereka juga boleh menawarkan ijazah lanjutan tidak rasmi. Ibu kota Madrid berkemungkinan mempunyai bilangan terbesar bar per kapita daripada mana-mana bandar Eropah dan kehidupan malam yang sangat aktif.

Kursus dalam Horticulture di Sepanyol

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Peluang-peluang program yang lain {dalam negara}

1 Hasil dalam Horticulture, Sepanyol

Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:
MSc
University of Almeria

Universidad de Almería mempunyai lebih dari 25 tahun pengalaman dalam hortikultur yang dilindungi dan terutama dalam sistem penanaman dan hidroponik, serta penggabungan d ... [+]

Pengenalan

Universidad de Almería mempunyai lebih dari 25 tahun pengalaman dalam hortikultur yang dilindungi dan terutama dalam sistem penanaman dan hidroponik, serta penggabungan dan penghasilan lestari dengan sisa buangan kepada alam sekitar. Ia adalah rujukan sejagat sistem pertanian yang bersih dan menghormati alam sekitar. Ia mempunyai kerjasama antarabangsa di lebih daripada 50 negara terkemuka dalam bidang ini. Beliau telah membentuk dan mengekalkan hubungan dengan penyelidik, doktor, profesor dan ahli akademik dari semua sudut di lima benua. Beliau terus memimpin projek antarabangsa agroekosistem hortikultur terlindung baik di negara yang bersifat saintifik dan berteknologi, dan di negara-negara membangun. Akaun dan menggunakan trend terkini dalam pengajaran universiti dengan penggabungan ICT yang paling moden. Sejak pelantikan Institusi kami sebagai Kampus Antarabangsa Agri-Makanan Kecemerlangan (ceiA3), pencalonan yang diberikan oleh Kementerian Pendidikan Sepanyol, Universidad de Almería telah menjadi rujukan antarabangsa dalam bidang akademik dan saintifik cabang sains ini. Kursus yang berikut merangkumi antara aspek asas berikut: asas hortikultur yang dilindungi, sistem tanaman soilless, hydroponics, fertirrigation, kawalan biologi, kawalan iklim di rumah hijau, pertanian lestari, kimia hijau.... [-]

Sepanyol Almería
Julai 2019
Sepenuh masa
4 weeks
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu