Filter
Kursus
Sepanyol Almería Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik Kursus-kursus dalam Horticulture in Almeria Sepanyol

Anda biasanya boleh mengambil kursus-kursus pendidikan yang lebih tinggi jika anda berusia 18 tahun atau lebih. Mereka kerap mengajar di universiti, kolej dan institusi profesional seperti sekolah seni atau kolej pertanian - hampir kesemuanya mempunyai laman web mereka sendiri. Anda boleh mendapatkan pelbagai kemahiran, contohnya, diploma, ijazah sarjana muda, ijazah asas dan ijazah lepasan ijazah.

Hortikultur boleh memberi tumpuan kepada kajian semua jenis tumbuhan. Walau bagaimanapun, bidang pengajian ini juga boleh merangkumi reka bentuk taman, arborikultur, dan pengurusan tanah. Dengan pengetahuan dan pemahaman ini, pakar hortikultur boleh mempertimbangkan untuk masuk ke semua jenis kerjaya termasuk pemasaran, pengajaran atau penjualan.

Sepanyol (Sepanyol: España) adalah perkongsian Semenanjung Iberia dengan Portugal di hujung barat Laut Mediterranean negara pelbagai. Sepanyol dianggap sebagai negara eksotik di Eropah kerana penduduk yang mesra dan gaya hidup santai. Tempoh biasa bagi kursus Universiti di Sepanyol ialah 4 tahun, kecuali Perubatan dan darjah dua, iaitu 6. bandar Madrid dan Barcelona yang terkenal di seluruh dunia untuk masakan, kehidupan malam yang meriah, dan cerita rakyat dan perayaan yang terkenal di dunia.

Almeria adalah ibu kota Wilayah Andalusia di Sepanyol. Ia mempunyai banyak tempat-tempat menarik yang menjadi tumpuan pelancong. Bandar Almeria mempunyai bahagian yang saksama daripada menjadikannya kepada skrin besar dengan banyak filem difilemkan di sana.

Terbaik Kursus dalam Horticulture in Almeria di Sepanyol

Baca lebih lanjut Baca Ringkas

1 Hasil dalam Horticulture, Almería

Ijazah
Lokasi
Sepanyol
Almería
Jenis pengajian
Secara
University of Almeria

Universidad de Almería mempunyai lebih dari 25 tahun pengalaman dalam hortikultur yang dilindungi dan terutama dalam sistem penanaman dan hidroponik, serta penggabungan d ... [+]

Pengenalan

Universidad de Almería mempunyai lebih dari 25 tahun pengalaman dalam hortikultur yang dilindungi dan terutama dalam sistem penanaman dan hidroponik, serta penggabungan dan penghasilan lestari dengan sisa buangan kepada alam sekitar. Ia adalah rujukan sejagat sistem pertanian yang bersih dan menghormati alam sekitar. Ia mempunyai kerjasama antarabangsa di lebih daripada 50 negara terkemuka dalam bidang ini. Beliau telah membentuk dan mengekalkan hubungan dengan penyelidik, doktor, profesor dan ahli akademik dari semua sudut di lima benua. Beliau terus memimpin projek antarabangsa agroekosistem hortikultur terlindung baik di negara yang bersifat saintifik dan berteknologi, dan di negara-negara membangun. Akaun dan menggunakan trend terkini dalam pengajaran universiti dengan penggabungan ICT yang paling moden. Sejak pelantikan Institusi kami sebagai Kampus Antarabangsa Agri-Makanan Kecemerlangan (ceiA3), pencalonan yang diberikan oleh Kementerian Pendidikan Sepanyol, Universidad de Almería telah menjadi rujukan antarabangsa dalam bidang akademik dan saintifik cabang sains ini. Kursus yang berikut merangkumi antara aspek asas berikut: asas hortikultur yang dilindungi, sistem tanaman soilless, hydroponics, fertirrigation, kawalan biologi, kawalan iklim di rumah hijau, pertanian lestari, kimia hijau.... [-]

Sepanyol Almería
Julai 2019
Sepenuh masa
4 weeks
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu