ACADEMICCOURSES.COM.MY

Terbaik 8 Kursus-kursus dalam Horticulture 2019

Sebagai alternatif kepada komitmen kolej selama empat tahun, kursus memberi ruang untuk latihan dan pembelajaran selanjutnya di kawasan subjek yang hampir tidak terhad. Kursus boleh terdiri dari beberapa jam masa untuk diselesaikan kepada keperluan yang lebih panjang, lebih sengit, memenuhi keperluan individu.

Apakah kursus hortikultur? Bagi mereka yang suka bekerja di luar dan berkebun, kajian dalam hortikultur menyediakan pendekatan yang komprehensif untuk memastikan tumbuh-tumbuhan tumbuh dan berkembang dengan jayanya. Kursus mungkin termasuk landskap dan reka bentuk, tumbuh-tumbuhan organik yang tumbuh, tanah dan rumput pengurusan serta menanam tanaman atau bunga potong. Kajian ini juga boleh meliputi pandangan mendalam mengenai fisiologi tumbuhan dan keperluan pertumbuhan berkaitan biologi, memasukkan kuliah, buku teks, tugasan, dan aktiviti khusus lokasi untuk membantu dalam memahami.

Pelajar yang mengikuti hortikultur mempelajari kemahiran berharga dalam penjadualan, secara proaktif menilai keperluan bermusim dan keadaan untuk keperluan pertumbuhan. Para ilmuwan memahami pentingnya pemuliharaan dengan sumber semula jadi, menggambarkan sempadan dan mematuhi batasan. Kemahiran ini mewujudkan pekerja yang teliti yang berhati-hati untuk menghargai kualiti dengan kecekapan.

Kos untuk mengikuti kursus dalam hortikultur boleh berbeza mengikut institusi. Kursus-kursus yang ditemui secara keseluruhan dalam talian secara umumnya adalah kos yang lebih rendah daripada kursus tempatan. Kursus yang diambil secara individu sering termasuk peluang untuk mempelajari kehidupan tumbuhan dalam persekitaran yang berbeza. Ini boleh menanggung kos tambahan, dan institusi boleh memberikan anggaran.

Kajian hortikultur boleh membawa kepada kerjaya keusahawanan dalam reka bentuk landskap, serta penjelasan peribadi atau penyelenggaraan untuk harta komersil atau kediaman. Kerjaya boleh dilanjutkan kepada pengurusan turf sukan, tapak semaian dan pengurusan rumah hijau, dan juga arborikultur dengan tanggungjawab pemuliharaan pokok bandar. Pemilikan dan pengurusan bunga juga merupakan peluang potensial.

Kreativiti boleh berkembang dengan kursus hortikultur, dan pelajar di seluruh dunia boleh mengakses latihan untuk menguasai ahli kebun atau profesional lanskap melalui kursus tempatan atau jarak jauh. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

8 Hasil dalam Horticulture Filter

Tahap Hortikultur / Permakultur Tahap 5

Kinsale College
Kampus 1 year Sept. 2019 Ireland Kinsale

Hortikultur Mampan / Permakultur adalah kursus berasaskan sains yang menawarkan pengalaman pembelajaran yang praktikal dan meluas dalam komuniti kolej yang unik dan maju. Kinsale mempunyai tradisi makanan dan pertanian yang kuat, serta menyediakan persekitaran yang hampir indah untuk meneroka ekologi dan persekitaran semulajadi. Kursus ini adalah campuran ceramah berasaskan kelas, aktiviti praktikal, lawatan tapak, kelas induk dari pelbagai pakar lawatan dan kerja kumpulan projek.

Padang reka bentuk

Distance Learning Centre
Online Sambilan 120 hours Pendaftaran Terbuka United Kingdom UK Online

The Garden Design - Tahap 3 Kursus boleh membantu pelajar untuk mempelajari prinsip-prinsip reka bentuk dalam hortikultur, dan mendapat pengetahuan yang sangat baik dan pengalaman menggunakan tumbuhan dan ciri-ciri taman. Kursus belajar di rumah direka dalam mudah untuk mengikuti unit, yang mana aktiviti set dan tugasan di sepanjang jalan untuk memastikan anda memahami kawasan yang diliputi.

IGCSE digabungkan kursus sains

UK Open College
Online Sambilan 300 hours Pendaftaran Terbuka United Kingdom UK Online

The GCSE Antarabangsa Sains (Anugerah Double) bertujuan untuk memberikan badan sistematik pengetahuan saintifik dan fakta, dan pemahaman konsep sains, prinsip, tema dan corak.

Program dalam reka bentuk taman

Inchbald School of Design
Kampus Sepenuh masa 1 - 3 years Sept. 2019 United Kingdom London

The Inchbald School of Design mempelopori taman latihan reka bentuk di UK, menyediakan kursus-kursus yang memberi tumpuan kepada reka bentuk taman untuk persekitaran domestik. Ini masih kepakaran kami, tetapi kami telah berkembang dan ditapis kursus reka bentuk taman kami untuk menampung permintaan yang meningkat untuk profesionalisme.

Kursus dalam hortikultur

International Career Institute
Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom London

Kerjaya dalam hortikultur adalah sesuai untuk individu yang memuja berkebun, suka bekerja di luar rumah, dan mahu meletakkan pengurusan, reka bentuk, perancangan, sains, dan kemahiran teknikal untuk menggunakan yang baik. Pada ICI, kami memperkenalkan kepada anda kursus hortikultur komprehensif yang mengurniakan anda dengan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya dalam bidang ini.

Kursus dalam reka bentuk Belajar bunga

International Career Institute
Online Sepenuh masa Sambilan Pendaftaran Terbuka United Kingdom London

ICI membolehkan mekar kerjaya anda secara literal dan secara kiasan dengan kursus reka bentuk Belajar bunga kami. Untuk bersaing dengan piawaian industri, kursus kami, khususnya diperuntukkan oleh kedai bunga berpengalaman. Kami berdedikasi dalam menyediakan pendidikan berkualiti Belajar bunga untuk memperluaskan pengetahuan anda dan mengasah kemahiran anda dalam bidang ini.

Kursus dalam Hortikultur Perlindungan Mampan: Sistem Pertanian Tanpa Tanah dan Hidroponik

University of Almeria
Kampus Sepenuh masa 4 weeks Julai 2019 Sepanyol Almería

Universidad de Almería mempunyai lebih dari 25 tahun pengalaman dalam hortikultur yang dilindungi dan terutama dalam sistem penanaman dan hidroponik, serta penggabungan dan penghasilan lestari dengan sisa buangan kepada alam sekitar. Ia adalah rujukan sejagat sistem pertanian yang bersih dan menghormati alam sekitar.

Kursus dalam cellbiology, haiwan dan fisiologi tumbuhan

Umeå University - Faculty of Science and Technology
Kampus Sepenuh masa 19 weeks Januari 2020 Sweden Umeå Skellefteå + 1 lagi

Kursus-kursus yang berasingan termasuk ceramah, seminar, dan kerja-kerja makmal praktikal. Kursus Cellbiology terdiri daripada pengetahuan teori menyeluruh satu bahagian yang paling tengah moden Molekul Biologi Sel. Kursus ini juga meliputi konsep pertumbuhan sel malignan dan memberikan contoh