Kursus dalam Inovasi dan Keusahawanan

Terbaik 5 Kursus-kursus dalam Inovasi dan Keusahawanan 2019

Inovasi dan Keusahawanan

Dalam pendidikan tinggi, istilah "kursus" merujuk kepada sebuah bidang kajian tertentu yang berlangsung selama satu semester akademik. Pelajar sering menerima sama ada gred atau surat kredit akademik untuk mengambil bahagian dalam kursus pendidikan.

Hanya apa yang adalah kursus dalam inovasi dan keusahawanan? Pelajar yang mengambil bahagian dalam program ini akan mengkaji pelbagai topik yang memajukan kebolehan mereka untuk bekerja secara berkesan dalam pasukan dan di tempat kerja. Kursus juga akan meningkatkan pengetahuan pelajar terhadap kemahiran dan penyelesaian yang diperlukan bagi membantu atau memegang jawatan pengurusan dalam industri dan organisasi inovatif. Para peserta boleh mengharapkan kajian yang teliti daripada apa yang membuat organisasi yang berjaya, bagaimana untuk mendapatkan pengetahuan lebih dari persekitaran luar dan bagaimana global syarikat menggunakan kemahiran inovasi untuk melanjutkan objektif mereka.

Peserta dalam inovasi dan keusahawanan kursus berkesan meneruskan pendidikan mereka dan mendapatkan maklumat mengenai baru dan baru muncul teknologi, pertimbangan inovasi global dan bagaimana untuk mengajar penemuan mereka kepada orang lain dalam industri yang sama. Mereka juga menerima pendidikan asas yang kukuh yang boleh digunakan ke arah mencapai tahap akademik yang lebih tinggi.

Terdapat variasi yang ketara dalam kos kursus akademik dalam inovasi dan keusahawanan. Faktor-faktor seperti tempoh kursus ini, saiz dan prestij akademik institusi di mana ia ditawarkan semua menghulurkan bantuan dalam menentukan kos tuisyen akhir.

Pelajar yang berjaya menamatkan kursus itu bersedia untuk bekerja dengan berkesan dalam pelbagai industri di seluruh dunia. Mereka sering pergi untuk bekerja dalam kumpulan inovatif atau ahli sebagai penting dalam pemasaran, jualan atau organisasi pengurusan projek.Lain pergi untuk bekerja untuk perniagaan kecil permulaan, Fortune 500 syarikat, bukan keuntungan, dalam kerajaan atau sebagai pengusaha sendiri.

Pelajar yang berminat melanjutkan pelajaran dalam inovasi dan keusahawanan perlu mengkaji peluang-peluang pendidikan yang wujud di seluruh dunia dalam pangkalan data kami yang luas. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut

MEST Entrepreneur in Training Program

MEST Entrepreneur in Training Program
Campus Sepenuh masa 12  September 2019 Ghana Accra

MEST menawarkan latihan keusahawanan peringkat siswazah dalam pembangunan perniagaan, komunikasi dan perisian, termasuk kerja-kerja projek tangan yang luas, memuncak di padang akhir dan peluang untuk menerima pembiayaan benih. [+]

MEST menawarkan program 12 bulan, sepenuh masa, sepenuhnya ditaja di mana para pelajar - yang dikenali sebagai Usahawan dalam Latihan (EITs) - menyelesaikan kursus peringkat siswazah dalam pembangunan perisian, perniagaan dan komunikasi.

Program MEST menyediakan latihan keusahawanan yang ketat dan kerja-kerja projek yang luas, yang direka untuk memastikan metodologi yang telah terbukti industri induk EIT untuk membangunkan permulaan. Kursus ini ditambah dengan siri ceramah tetamu, yang menampilkan pengalaman dan pandangan eksekutif yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dan usahawan yang berjaya.

Kursus ini memuncak di lapangan pelabur dan peluang untuk menerima pembiayaan benih dan masukkan inkubator MEST.... [-]


Program khusus industri

Imperial Education for Excellence
Campus Sepenuh masa 1 - 4  March 2019 United Kingdom London

Bukan pembelajaran hambar, berasaskan bilik darjah, IEFE menawarkan pengembaraan kajian antarabangsa dengan pendekatan integratif, yang hampir sama anda dengan profesional industri dalam disiplin khusus anda dan menunjukkan anda sendiri bagaimana perniagaan yang paling berjaya di dunia beroperasi. [+]

Britain adalah sebuah ibukota pengetahuan dunia, dan tidak ada tempat yang lebih halus untuk belajar di luar negara dan belajar tentang syarikat-syarikat terbesar di dunia.

Bukan pembelajaran hambar, berasaskan bilik darjah, IEFE menawarkan pengembaraan kajian antarabangsa dengan pendekatan integratif, yang hampir sama anda dengan profesional industri dalam disiplin khusus anda dan menunjukkan anda sendiri bagaimana perniagaan yang paling berjaya di dunia beroperasi.

Program ini akan membolehkan anda untuk mengambil bahagian dalam pertandingan khusus industri.

Kita bukan sahaja akan menyediakan urusan perjalanan dan penginapan, tetapi juga menetapkan anda dengan mentor industri dan bengkel jadual di syarikat-syarikat yang terkenal di dunia. Semasa proses ini, anda akan:... [-]


Inovasi dan keusahawanan di brooklyn

Brooklyn Education Innovation Network (BE.IN)
Campus Sepenuh masa October 2019 Amerika Syarikat New York

Brooklyn merupakan pusat inovasi. Menghabiskan enam minggu di Brooklyn belajar tentang inovasi dan keusahawanan dengan Rangkaian Inovasi Brooklyn Pendidikan (BE.IN) dan beberapa startups syarikat paling inovatif di Amerika Syarikat. [+]

Program Penerangan: Brooklyn merupakan pusat inovasi. Menghabiskan enam minggu di Brooklyn belajar tentang inovasi dan keusahawanan dengan Rangkaian Inovasi Pendidikan Brooklyn (BE.IN) dan beberapa startups syarikat paling inovatif di Amerika Syarikat. Brooklyn inovator percaya bahawa inovasi tidak berlaku dalam vakum; ia adalah hasil dari fikiran terlibat dari latar belakang yang berbeza yang bekerjasama untuk mencari penyelesaian yang kreatif. Dengan lebih daripada 1,500 syarikat permulaan di Brooklyn Tech Triangle, Brooklyn merupakan destinasi untuk syarikat baru dan berkembang. Belajar dari pensyarah bahagian di universiti-universiti ahli BE.IN, mendengar daripada usahawan terkemuka di seluruh New York City tentang bagaimana mereka bermula, melawat syarikat-syarikat berjaya yang telah berkembang daripada kakitangan yang kecil kepada perusahaan yang besar, dan menghabiskan enam minggu membayangi syarikat dan pembelajaran hari mereka operasi -to-hari. ... [-]

Hybrid StartUp Internship Dublin

Corkscrew Startup School
Campus Sepenuh masa 28  July 2019 Ireland Dublin

Sertai kami untuk Praktik StartUp Hybrid 28 Hari yang unik dan kembangkan kreativiti, inisiatif dan kepimpinan anda dengan mempelajari tentang permulaan perniagaan di salah satu ruang kerja bandar yang paling inovatif di bandar ini [+]

Sertai kami untuk Kursus 28 Hari Hibrid StartUp yang unik dan kembangkan kreativiti, inisiatif dan kemahiran kepimpinan anda dengan belajar tentang permulaan perniagaan di salah satu ruang kerja bandar yang paling inovatif di bandar ini. Melabur di Masa Depan Anda Ketahui minda keusahawanan dan menjadi sangat berkemampuan. Perjalanan ke Dublin Sertai Facebook dan Google di salah satu ibu negara yang paling banyak keusahawanan. Hibrida Hibrida Satu gabungan pengajaran di luar negeri dan pengalaman kerja dalam persekitaran permulaan.

The Hybrid 'StartUp' Internship

Kami percaya Program Latihan mestilah lebih daripada sekedar pengalaman kerja, sebab itulah kami telah mengembangkan Internship StartUp Hybrid kami yang unik untuk memberi tumpuan kepada pembangunan kemahiran pekerjaan utama melalui dunia StartUps. Program inovatif kami menggabungkan pengalaman kerja di salah satu ruang kerja coworker yang paling banyak di Dublin dengan latihan praktikal tentang cara membuat ide perniagaan yang layak dan membawanya ke pasaran dengan risiko dan pelaburan yang minima. Dengan bimbingan peribadi, latihan tangan dan maklum balas yang sangat baik, anda boleh mempercayai kami untuk menyampaikan program yang sesuai untuk anda.... [-]


Kursus Dalam Talian: Keusahawanan

University Of The Free State Business School Online
Online Sepenuh masa Pendaftaran Terbuka Afrika Selatan Bloemfontein

Program pembelajaran pendek ini bertujuan untuk melengkapkan peserta untuk dapat mengenal pasti dan menilai peluangnya sendiri dan menulis rencana perniagaan untuk peluang baru. [+]

Keusahawanan

Program pembelajaran pendek ini bertujuan untuk melengkapkan peserta untuk dapat mengenal pasti dan menilai peluangnya sendiri dan menulis rencana perniagaan untuk peluang baru.

Jadual

Keusahawanan

Penilaian

Penilaian SLP terdiri daripada kuiz, perbincangan, tugasan akhir, dan ujian dalam talian.

Cara penghantaran

Online

Tempoh

2 minggu. Ini tidak termasuk masa tambahan yang diberikan untuk melengkapkan penilaian akhir.

Akreditasi

Selepas berjaya menyiapkan Keusahawanan

Tahap NQF: 5

Kredit: 20

Pertanyaan:

Ansie Barnard

Perkongsian Strategik

T: 082 900 1080/051 401 3204

E: barnardam@ufs.ac.za

[-]