Kursus dalam Intensif Bahasa Inggeris

Terbaik 155 Kursus-kursus dalam Intensif Bahasa Inggeris 2018

Pelajar yang mengikuti ijazah biasanya mendaftar pada peringkat. Kursus-kursus ini memberi tumpuan kepada kawasan mata pelajaran dan satu biasanya lepas jangka penuh. Selepas menamatkan kursus ini, pelajar biasanya menerima kredit untuk waktu yang mereka telah belanjakan dalam kelas. Dalam beberapa kes, kredit ini membantu mereka maju ke arah pengijazahan.

 

Apakah yang dimaksudkan dengan Kursus Intensif Bahasa Inggeris dalam? Ini adalah kelas yang direka untuk membantu pelajar yang ingin menjadi lebih maju dalam bercakap, menulis dan membaca Bahasa Inggeris. Kebanyakan pelajar mengambil kursus ini supaya mereka boleh meneruskan pelajaran mereka di universiti berbahasa Inggeris; orang lain mengambilnya untuk meningkatkan kemahiran bahasa mereka. Sesetengah sekolah menyediakan suatu perakuan siap untuk pelajar yang layak selepas kursus berakhir. Terdapat beberapa sekolah yang menawarkan jenis ini latihan, dan banyak dari mereka mempunyai tenaga pengajar yang berkelayakan.

 

Terdapat beberapa faedah untuk mengambil kursus Bahasa Inggeris intensif.Banyak pelajar merasakan bahawa mereka boleh mendapat pendidikan yang lebih baik apabila mereka cekap dalam bahasa ini. Sejak program itu direka pada kadar yang lebih cepat, pelajar biasanya tidak membuang banyak masa menunggu untuk melanjutkan persekolahan usaha tambahan. Tambahan pula, persekitaran pembelajaran yang pantas sering memudahkan kefahaman.

 

Kos kursus akademik berbeza-beza bergantung pada sekolah yang anda pilih untuk hadir. Jika anda berminat untuk meningkatkan kemahiran bahasa anda, maka ia adalah yang terbaik untuk menyelidik kos sekolah yang ingin hadir. Mereka boleh memberi anda maklumat tentang tuisyen dan yuran lain.

 

Selepas menamatkan kursus ini, pelajar biasanya bergerak untuk melanjutkan pelajaran tambahan. Walau bagaimanapun, ada yang mengambil kursus ini supaya mereka boleh menjadi lebih berharga di tempat kerja. Terdapat pelbagai peranan kerja yang berbeza yang boleh menggunakan pengetahuan yang diajar di dalam kelas ini. Walau bagaimanapun, ia adalah perkara biasa untuk ahli perniagaan dan ahli perniagaan yang mengambil kursus ini.

 

Jika anda ingin meningkatkan kemahiran Bahasa Inggeris anda, mencari sekolah yang boleh membantu anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

 

 

Baca lebih lanjut

Intensif Bahasa Inggeris Di Amerika Syarikat

Kaplan International USA
Campus Sepenuh masa 2 - 52  Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Lower East Side Boston Berkeley Chicago Seattle Huntington Beach Los Angeles Miami Philadelphia Portland San Diego Santa Barbara Woodcrest Village United Kingdom City of London + 14 lagi

A Kaplan program Intensif Bahasa Inggeris menawarkan cara yang cepat, menyeronokkan dan berkesan untuk meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris anda, apa jua tahap bahasa anda sekarang. [+]

Program ini adalah sesuai untuk anda jika:

Kursus bermula tarikh: Setiap minggu Kursus peringkat kemasukan: Elementary untuk Advanced Bilangan pelajaran: 20 kursus bahasa Inggeris, 8 pelajaran Kemahiran Khusus dan 7 sesi K + Panjang Pelajaran: 45 minit Signal: Minimum 2 minggu [-]

Courses in General English

Cork English Academy
Campus Sepenuh masa 1 - 50  Pendaftaran Terbuka Ireland Cork

[+]

kursus yang direka untuk memberikan anda kemahiran bahasa Inggeris untuk hidup, bekerja, belajar dan perjalanan dalam persekitaran yang berbahasa Inggeris.

Sebelum anda memulakan kursus anda di Cork English Academy anda akan melengkapkan ujian tahap Bahasa Inggeris akan membantu kita untuk menentukan tahap permulaan anda dan memastikan bahawa anda memilih kursus yang paling sesuai.

buku tentu, buku kerja dan bahan tambahan termasuk bahan-bahan asli seperti keratan akhbar surat khabar, DVD, Internet, buku dan media lain yang digunakan oleh guru untuk memenuhi keperluan bahasa untuk semua individu di dalam kelas.

Anda boleh memulakan program sebarang Isnin dalam tarikh yang diberikan kecuali sekolah dan cuti umum di mana sekolah ditutup.... [-]


Program Intensif Bahasa Inggeris

University of Southern Indiana
Campus Sepenuh masa September 2018 Amerika Syarikat Evansville

Selamat datang ke University of Southern Indiana (USI) Program Intensif Bahasa Inggeris (IEP)! Kami gembira untuk membantu anda dengan mana-mana soalan dan mempunyai anda di sini di kawasan tengah Amerika! [+]

Selamat datang ke University of Southern Indiana (USI) Program Intensif Bahasa Inggeris (IEP)! Kami gembira untuk membantu anda dengan mana-mana soalan dan mempunyai anda di sini di kawasan tengah Amerika!

Program Intensif Bahasa Inggeris (IEP) di USI menawarkan kurikulum dirancang untuk pelajar di semua peringkat kemahiran bahasa Inggeris berdasarkan keperluan dan minat pelajar. Sebagai pelajar IEP, anda akan mempunyai peluang untuk mempelajari sebelah-menyebelah dengan pelajar dari seluruh dunia dalam program kualiti bahasa Inggeris dengan kakitangan dengan tenaga pengajar yang pakar.

Acara kemuncak program kami termasuk:

Saiz kelas kecil yang membolehkan lebih banyak interaksi dan kelas masa satu-satu dengan tenaga pengajar Kos yang berpatutan dan berdaya saing Penerimaan bersyarat kepada universiti setelah tamat IEP Akademik individu menasihati untuk pelajar Persediaan TOEFL Komputer arahan dibantu Akses kepada kemudahan komputer dan perpustakaan di universiti yang komprehensif Aktiviti kurikulum dan penyertaan dalam kehidupan pelajar Perumahan kampus gaya apartmen Kelas khusus berdasarkan masa depan utama atau faedah, seperti Inggeris untuk tujuan akademik, perniagaan Bahasa Inggeris dan banyak lagi Suasana dan persekitaran yang selamat Iklim sederhana Bantuan proses visa ... [-]

Program Bahasa Inggeris Intensif

American English Institute
Campus Sepenuh masa 1 - 8  September 2018 Amerika Syarikat Riverside

Program Bahasa Inggeris Intensif membantu pelajar untuk meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris mereka dengan cepat untuk berjaya dalam suasana akademik Amerika Syarikat yang. [+]

Program Bahasa Inggeris Intensif membantu pelajar untuk meningkatkan penguasaan bahasa Inggeris mereka dengan cepat untuk berjaya dalam suasana akademik Amerika Syarikat yang. Setiap sesi 8 minggu termasuk:

5 tahap Inggeris dari pemula untuk maju 20 jam pengajaran setiap hari Isnin minggu hingga Jumaat 9:00-12:00 dan 13:00-02:00 Kursus dalam membaca, menulis, tatabahasa, mendengar & bercakap mingguan Pelajar lengkap tahap satu dalam sesi 8 minggu. Pelajar di peringkat pemula boleh berjaya mencapai kemahiran bahasa Inggeris tahap maju dalam satu tahun!

Untuk lulus tahap yang

Pelajar mesti menerima tidak kurang daripada C- atau 1.7 dalam semua kursus dan mesti mengekalkan GPA keseluruhan 2.0 untuk maju ke peringkat seterusnya. Pelajar yang menerima C- atau 1.7 di mana-mana kursus yang dikehendaki mengulang kursus mengikut budi bicara Pengarah berunding dengan pengajar. Semua sesi termasuk kuiz, ujian dan peperiksaan akhir.... [-]


Profesional - Kerjaya Aktiviti Persediaan - San Francisco

Stafford House International
Campus Sambilan 8 - 48  October 2018 Amerika Syarikat San Francisco San Diego Chicago + 2 lagi

Amalan bahasa Inggeris dan pengalaman budaya perniagaan Amerika dengan menghabiskan masa di sebuah syarikat AS. The Career Preparation Aktiviti, anda akan dengan syarikat tuan rumah. [+]

Amalan bahasa Inggeris dan pengalaman budaya perniagaan Amerika dengan menghabiskan masa di sebuah syarikat AS. The Career Preparation Aktiviti, anda akan dengan syarikat tuan rumah.

Ciri-Ciri

The Career Preparation Aktiviti yang tidak dibayar penempatan syarikat tuan rumah di sebuah syarikat AS. Pelajar mesti mengekalkan pengajian sepenuh masa di Stafford House pada masa mereka dengan syarikat tuan rumah. Host penempatan syarikat adalah sehingga 15 jam seminggu dan boleh bertahan 8-48 minggu.

Menjadi lebih yakin berbahasa Inggeris dalam suasana kerja Belajar perbendaharaan kata khusus industri dan kasual Bahasa Inggeris yang digunakan di tempat kerja American Menggunakan kemahiran anda untuk projek-projek di syarikat tuan rumah Membangunkan kemahiran temuduga dan membina keyakinan Fakta Cepat ... [-]

Cambridge Kursus Umum Bahasa Inggeris

Cardiff and Vale College
Campus Sepenuh masa Sambilan

Cardiff dan Vale College International menawarkan pelbagai kursus bahasa Inggeris yang fleksibel di semua peringkat bagi mereka yang ingin meningkatkan bahasa Inggeris mereka atas sebab umum, profesional atau akademik. Kami menawarkan pelbagai kursus dari Yayasan ke peringkat yang lebih tinggi bagi mereka yang ingin meningkatkan bahasa Inggeris mereka atas sebab umum, profesional atau akademik. [+]

Cardiff dan Vale College International menawarkan pelbagai kursus bahasa Inggeris yang fleksibel di semua peringkat bagi mereka yang ingin meningkatkan bahasa Inggeris mereka atas sebab umum, profesional atau akademik.

Kami menawarkan pelbagai kursus dari Yayasan ke peringkat yang lebih tinggi bagi mereka yang ingin meningkatkan bahasa Inggeris mereka atas sebab umum, profesional atau akademik.

Kami diiktiraf oleh British Council untuk mengajar bahasa Inggeris di UK dan baru-baru ini telah dianugerahkan status Pusat Kecemerlangan Antarabangsa 2017 melalui El. Warta.

Cardiff dan Vale College juga merupakan ahli Inggeris Inggeris yang diiktiraf.

Syarat kemasukan:... [-]


General English

Dominion English Schools
Campus Sepenuh masa Sambilan 2 - 52  Pendaftaran Terbuka New Zealand Auckland + 1 lagi

Kursus Bahasa Inggeris Umum kami direka untuk membantu anda berkomunikasi secara tepat dan lancar, dan anda boleh memulakan setiap Isnin pada tahun ini. [+]

Gambaran keseluruhan

Kursus Bahasa Inggeris Umum kami direka untuk membantu anda berkomunikasi secara tepat dan lancar, dan anda boleh memulakan setiap Isnin pada tahun ini.

Kelas pagi (9:00 - 10:30, 10:45 - 11:45) memberi tumpuan kepada input tatabahasa dan perbendaharaan kata dan kelas petang (12:45 - 14:15, 14:30 - 15:30) membantu memperbaiki kemahiran berkomunikasi anda, dengan jam terakhir yang didedikasikan untuk bercakap.

[-]

Kursus Persediaan Dalam Fesyen Bahasa English

Accademia del Lusso
Campus Sepenuh masa July 2018 Itali Milan

Objektif kursus: untuk menyediakan pelajar dalam bahasa Inggeris, memperkenalkan mereka kepada Made di Itali, dan menyediakan mereka dengan pengetahuan beberapa elemen penting dalam sistem fesyen dan mewah. [+]

kursus persediaan disediakan untuk mereka yang telah mendaftar ke Sarjana, 1 Tahun Rapi, atau 3 Tahun Course di Accademia del Lusso. Mereka mengambil tempat pada bulan-bulan sebelum setiap tahun akademik bermula, biasanya antara Julai dan Oktober.

Kursus Persediaan ditujukan kepada pelajar yang ingin meningkatkan kemahiran bahasa mereka sebelum memulakan fesyen berikutnya mereka atau kursus Design di Accademia del Lusso. Mereka juga bertindak untuk membantu pelajar mengambil langkah pertama ke arah integrasi yang berjaya ke dalam persekitaran sosial dan profesional baru mereka di Milan.

Objektif kursus

Menyediakan pelajar dalam bahasa Inggeris, memperkenalkan mereka kepada Made di Itali, dan menyediakan mereka dengan pengetahuan beberapa elemen penting dalam sistem fesyen dan mewah.... [-]


Kursus: Cepat Mengesan Bahasa Inggeris 32

Oxford English Academy Cape Town
Campus Sepenuh masa 1 - 52  Pendaftaran Terbuka Afrika Selatan Cape Town

Pelajar belajar selama 32 jam seminggu, jadi kursus ini adalah sesuai untuk mereka yang mencari peningkatan pesat kebolehan bahasa Inggeris mereka. Pelajar menumpukan perhatian kepada semua kemahiran pada waktu pagi dengan Asas Bahasa Inggeris 22 dan kemudian mempunyai program pilihan untuk petang. Pelajar boleh memilih daripada Perbualan Elektif, IELTS Elektif, Business English atau Bahasa Inggeris untuk Tujuan Khusus Elektif. [+]

FAST TRACK ENGLISH 32 Umur: 16 tahun BERMULA TARIKH: Mana-mana Isnin PANJANG KURSUS: Seramai minggu seperti yang dikehendaki oleh pelajar JAM SETIAP MINGGU: 32 jam seminggu LEVEL: A1 (pemula) - C2 (penguasaan) TERMASUK: Laporan dan sijil setelah tamat KELEBIHAN: Kursus Intensif, pilihan elektif (Perbualan, Bahasa Inggeris Perniagaan, IELTS, ESP), semua kemahiran dilindungi, tumpuan kepada komunikasi, topik semasa, interaktif dan dinamik.

Pelajar belajar selama 32 jam seminggu, jadi kursus ini adalah sesuai untuk mereka yang mencari peningkatan pesat kebolehan bahasa Inggeris mereka. Pelajar menumpukan perhatian kepada semua kemahiran pada waktu pagi dengan Asas Bahasa Inggeris 22 dan kemudian mempunyai program pilihan untuk petang. Pelajar boleh memilih daripada Perbualan Elektif, IELTS Elektif, Business English atau Bahasa Inggeris untuk Tujuan Khusus Elektif.... [-]


Program Bahasa Inggeris Intensif

OPMI Business School
Campus Sepenuh masa Sambilan 200  September 2018 Amerika Syarikat Lower East Side + 1 lagi

Pelajar yang mendaftar dalam Program Bahasa Inggeris Intensif di OPMI boleh mengambil 8 peringkat berturut-turut dalam kursus ini. [+]

Tinjauan Program

Level 6 [-]

Umum Bahasa Inggeris 15

Chichester College
Campus Sambilan 2 - 24  Pendaftaran Terbuka United Kingdom Pulborough Chichester + 1 lagi

Fokus utama kursus ini adalah Bahasa Inggeris untuk komunikasi. [+]

Fokus utama kursus ini adalah Bahasa Inggeris untuk komunikasi.

15 jam seminggu kelas General English

Boleh didapati di tahap A1-C2 Pelajar umur 16+ saiz kelas maksimum 16 Mula Sebarang Isnin Tempoh 15 jam seminggu Penginapan minimum 2 minggu Faedah Belajar di kampus dengan lebih 3,500 pelajar UK dan pelajar antarabangsa dari seluruh dunia Menikmati pelbagai aktiviti menarik dan kelab dengan UK dan pelajar antarabangsa Mengakses portal Chi365 belajar sendiri baru dan aplikasi A sepanjang tahun program sosial antarabangsa, perjalanan dan peristiwa [-]

Program Bahasa Inggeris Yang Intensif

IUMW - International University of Malaya-Wales
Campus Sepenuh masa 2 - 12  January 2018 مليسيا Kuala Lumpur

Kursus ini dirancang dengan teliti sedemikian rupa sehingga anda tidak akan merasa terjebak dalam persekitaran bilik darjah tradisional dan akan menikmati sesi interaktif, kreatif dan menyeronokkan di dalam program ini. [+]

Pembelajaran Bahasa Inggeris tidak pernah menyeronokkan ini

Kursus ini dirancang dengan teliti sedemikian rupa sehingga anda tidak akan merasa terjebak dalam persekitaran bilik darjah tradisional dan akan menikmati sesi interaktif, kreatif dan menyeronokkan di dalam program ini.

IUMW memahami keperluan untuk dapat bercakap dan menulis dengan lancar dalam bahasa Inggeris, terutamanya dalam dunia pembelajaran dan dunia yang mencabar. Kami bangga menawarkan Program Bahasa Inggeris Intensif (IEP) kami. Ia direka untuk pelajar akademik yang ingin melanjutkan pendidikan mereka di IUMW, tetapi merasakan mereka perlu memperbaiki bahasa Inggeris mereka, atau bagi mereka yang bahasa Inggeris memerlukan perbaikan kepada peringkat universiti. ... [-]


Intensive English Program (IEP)

Aston International Academy
Campus Sepenuh masa 1 - 52  Pendaftaran Terbuka Amerika Syarikat Austin Kanada Toronto Arcata Sarnia Mississauga San Antonio Waterbury + 7 lagi

Program yang paling popular di Aston Texas adalah Program Intensif Bahasa Inggeris. [+]

Intensive Program English (IEP)

Program yang paling popular di Aston Texas adalah Program Intensif Bahasa Inggeris. Anda diberi Ujian penempatan pada awal semester untuk menentukan tahap anda.

Ciri-ciri Program Disediakan untuk Permulaan untuk Advanced Level. 5 tahap yang berbeza untuk kemajuan melalui. Separuh Penggal dan Final Exams diberikan dalam semua program kami. Anda boleh memindahkan ke mana-mana lokasi kami yang lain di Kanada atau Amerika Syarikat. kali kelas mungkin berbeza-beza dan bergantung kepada tahap anda Bayaran Bahan adalah tambahan. Downtown Austin, Texas lokasi [-]

Kursus: Bahasa Inggeris Umum Intensif

Oxford English Academy Oxford
Campus Sambilan 1 - 52  Pendaftaran Terbuka United Kingdom Oxford

Kursus Bahasa Inggeris yang intensif merangkumi semua aspek kursus Bahasa Inggeris Umum kami sambil meningkatkan kemahiran Ketekunan Anda untuk berkomunikasi dengan lebih baik dalam Bahasa Inggeris dan merupakan laluan pantas untuk kecekapan anda. [+]

BAHASA INGGRIS INTENSIF

AGE: Minimum 16 tahun

UKURAN KELIMA KELIMA: Maksimum 14

DURATION: Minimum 1 minggu

JAM SEMINAR: 30 jam seminggu

KALI: 09:00 - 12:40, 13:30 - 17:00, Isnin hingga Jumaat

MULA TARIKAN: Sebarang Isnin

YURAN: Dari £ 195 seminggu, bergantung pada tempoh

TERMASUK: Akses ke Oxford English Online *, Semua bahan kursus, Laporan akhir kursus, Sijil kursus

[-]

Program Intensif Bahasa Inggeris

Bilingual Education Institute
Campus Sambilan Amerika Syarikat Houston

Program Bahasa Inggeris Intensif BEI menyediakan arahan berkualiti kepada pelajar-pelajar kita, motivasi mereka untuk mencapai dalam bidang akademik, perniagaan, dan dalam masyarakat tempatan dan global. [+]

Program Bahasa Inggeris Intensif BEI menyediakan arahan berkualiti kepada pelajar-pelajar kita, motivasi mereka untuk mencapai dalam bidang akademik, perniagaan, dan dalam masyarakat tempatan dan global. Dalam bidang ini, pelajar diberi kuasa melalui komunikasi dan pembelajaran bahasa. Kurikulum kami direka untuk membangunkan pengalaman keseluruhan-bahasa pelajar. Kami mengintegrasikan tatabahasa, mendengar, bertutur, membaca, menulis, perbendaharaan kata, simpulan bahasa, sebutan, dan Kebudayaan Amerika. Aktiviti dan teks yang digunakan adalah berdasarkan mata pelajaran realistik dijumpai di dalam institusi pengajian tinggi.

KAMI MENAWARKAN: Morning Intensive Program English Isnin-Jumaat 8:30-12:30 Jadual Lab: Monday- Jumaat (1:00 PM-5: 00 PM) Kos: $ 1,750.00 (tidak termasuk bahan-bahan atau pendaftaran) ... [-]