ACADEMICCOURSES

Sambilan Kursus-kursus dalam Intensif Bahasa Inggeris di Amerika Morehead Amerika Syarikat 2021

Kursus A merujuk kepada program pengajian yang khusus. Ia biasanya berlaku di kampus tetapi boleh disampaikan secara online. Kursus yang popular bagi mereka yang ingin mendapatkan pengetahuan khusus dalam satu mata pelajaran.

Kursus Intensif Bahasa Inggeris dapat membantu pelajar mencapai lebih banyak dalam pendidikan mereka, kerana mereka mampu untuk mendapatkan kecekapan dalam bahasa yang digunakan di dalam kelas. Ini dapat membantu pelajar mendapat kejayaan yang lebih baik di dalam kelas dan dalam pendidikan mereka secara keseluruhan.

 

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Morehead adalah sebuah bandar bersejarah yang akan menyambut ulang tahun ke-156 pada 5 Mei bandar 2013.The dikenali untuk eko-pelancongan. Kolej dan universiti di siswazah tawaran bandar dan program ijazah 2 tahun bersekutu dalam hampir semua bidang moden. Kemudahan penyelidikan dan pembangunan utama negeri ini yang turut hadir di bandar ini.

Sambilan Kursus dalam Intensif Bahasa Inggeris di Amerika Morehead di Amerika Syarikat

1 Hasil dalam Intensif Bahasa Inggeris, Morehead Filter

Program Bahasa Inggeris Intensif (IEP)

Morehead State University
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Kampus

Program IEP kami direka untuk pelajar yang ingin meningkatkan kemahiran bahasa Inggeris mereka untuk tujuan peribadi, profesional atau pendidikan. Pelajar yang menerima I-20 d ...

Baca lebih lanjut