close

Penapis

Lihat Hasil

Sambilan Kursus-kursus dalam Intensif Bahasa Jerman di Amerika Vienna Austria 2021

Kursus adalah kelas akademik yang diajar oleh tenaga pengajar yang berkelayakan yang bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan peserta daripada kawasan atau latihan yang diberikan di dalam sesuatu bidang. Kursus berbeza-beza secara meluas dari segi panjang, saiz, kandungan dan tempoh. Intensif bahasa Jerman menekankan bagaimana untuk bertutur dalam bahasa Jerman dan juga bagaimana untuk membaca da… Baca lebih lanjut

Kursus adalah kelas akademik yang diajar oleh tenaga pengajar yang berkelayakan yang bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan peserta daripada kawasan atau latihan yang diberikan di dalam sesuatu bidang. Kursus berbeza-beza secara meluas dari segi panjang, saiz, kandungan dan tempoh.

Intensif bahasa Jerman menekankan bagaimana untuk bertutur dalam bahasa Jerman dan juga bagaimana untuk membaca dan menulis dalam Bahasa Jerman. Pelajar dalam program Jerman intensif mengamalkan kemahiran berbahasa mereka satu dengan yang lain dan melibatkan diri mereka dalam klasik Jerman kesusasteraan dalam usaha untuk lebih memahami bahasa.

Republik Austria mempunyai budaya politik, pendidikan dan kebudayaan yang luas. Geografi Austria juga membolehkan untuk semua jenis pengalaman bermusim.

Vienna adalah ibu negara Austria dan mempunyai banyak kemudahan sepadan status itu. Pusat-pusat pendidikan adalah dalam keadaan yang baik akan mempunyai tahap sekolah antarabangsa seperti American International School Vienna dan Universiti Antarabangsa Vienna.

Sambilan Kursus dalam Intensif Bahasa Jerman di Amerika Vienna di Austria

Baca Ringkas
format_list_bulleted Penapis
Deutschinstitut.at
Vienna , Austria

Kursus intensif Jerman yang mantap kami meliputi semua peringkat dari A1 hingga C1. Cara terbaik untuk belajar bahasa Jerman dengan teliti, setiap hari, 5 hari seminggu!

Kursus intensif Jerman yang mantap kami meliputi semua peringkat dari A1 hingga C1. Cara terbaik untuk belajar bahasa Jerman dengan teliti, setiap hari, 5 hari seminggu! -
Kursus
Separuh masa
Kampus
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini