Filter
Kursus
Jenis pengajian: Semua Secara: Semua

Terbaik 16 Kursus-kursus dalam Jurulatih Penerbangan 2019/2020

Sama ada anda berminat untuk mengajar orang lain untuk terbang atau hanya terbang yang buff diri, kursus pengajar penerbangan menawarkan cara untuk beralih ke kerjaya ini atau hanya mengejar hobi anda. Mengambil kursus-kursus ini akan melanjutkan keupayaan pemanduan anda atau memberi anda tetingkap yang lebih luas ke dalam dunia penerbangan.

Anda mungkin tertanya-tanya, apa yang adalah kursus pengajar penerbangan anyway? Kursus pengajar penerbangan menawarkan langkah demi langkah, arahan yang komprehensif dalam mengendalikan pelbagai jenis pesawat, terutamanya pesawat satu enjin. Kursus tipikal menggabungkan arahan kelas dengan masa terbang hands-on. Keperluan minimum untuk kali terbang berbeza-beza mengikut negara dan institusi. Kursus pengajar penerbangan yang ditawarkan oleh sekolah-sekolah yang diiktiraf di seluruh dunia dan mula pada pelbagai masa tahun ini. Kursus-kursus dan bukannya kerana sifat urutan arahan penerbangan berdasarkan semester berasaskan masa.

Individu memilih untuk mengambil kursus pengajar penerbangan untuk pelbagai sebab, walaupun terutamanya untuk mendapatkan lesen pengajar mereka. Kursus-kursus yang menawarkan latihan menyeluruh dalam amalan penerbangan dan aeronautik.

Kos yang berkaitan dengan kursus pengajar penerbangan berbeza. Pertimbangan utama termasuk lokasi sekolah atau akademi, jumlah masa yang diperlukan terbang, dan kos bahan api.

Individu yang mengambil kursus pengajar penerbangan, terutamanya mereka yang menamatkan program pengajar penerbangan, mendapat manfaat daripada satu bidang yang sangat khusus yang hampir memastikan kerja yang sedang menunggu mereka pada akhir latihan mereka. Sesungguhnya, kadar pekerjaan jurulatih penerbangan adalah dalam persentil ke-90 atau lebih tinggi, yang merupakan berita baik dalam ekonomi ini. Kelebihan mengambil kursus-kursus ini termasuk pengetahuan tentang sejarah penerbangan, reka bentuk, dan prestasi meningkat.

Terdapat banyak peluang untuk mengambil kursus pengajar penerbangan di Amerika Syarikat dan di seluruh dunia. Terdapat juga banyak pilihan kursus yang ditawarkan dalam talian yang kedua-dua lecture- dan penerbangan-simulasi. Untuk bermula dengan kursus pengajar penerbangan, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang yang memimpin.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

16 Hasil dalam Jurulatih Penerbangan

San Diego Flight Training International

Walaupun anda sentiasa boleh melatih satu-satu dengan kolam kami tenaga pengajar kakitangan, anda mungkin menikmati kelebihan Syarikat Penerbangan Program SDFTI Direct Ac ... [+]

Walaupun anda sentiasa boleh melatih satu-satu dengan kolam kami tenaga pengajar kakitangan, anda mungkin menikmati kelebihan Syarikat Penerbangan Program SDFTI Direct Academy Kerjaya langsung yang menawarkan pendidikan penerbangan utama lengkap dalam kira-kira hanya 29 minggu.

Kelas akan membentuk sekarang. Saiz kelas adalah terhad kepada 10 pelajar.

Dengan Program Direct kerjaya anda boleh mendapat Sijil Private Pilot (Lesen), Instrument Rating, Sijil Juruterbang Komersial, dan Multiengine Rating dalam kira-kira 29 minggu. Kursus ini meliputi jam selepas pelajaran kepadanya:

Directed Ground Kajian [112 Jam] Pre / Post Penerbangan - Ground Instruction [90 Jam] Knowledge Test Preparation Ground Instruction [48 Jam] Dual Cessna 172 Masa Penerbangan [77.5 Jam] Dual Piper Arrow Masa Penerbangan [10 Jam] Dual Twin Engine Masa Penerbangan [15 Jam] Solo Cessna 172 Masa Penerbangan [80 Jam] Solo Piper Arrow Masa Penerbangan [5 Jam] Latihan Dual Advanced Penerbangan Device (Simulator) [22.5 Jam] Peribadi, Instrumen, G1000, dan Kit Latihan Juruterbang Komersial Peribadi, Instrument and Commercial Knowledge Test Peperiksaan Peribadi, Instrumen, Commercial dan Multiengine Peperiksaan Praktikal ... [-]
Amerika Syarikat San Diego
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
29 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
EUROPEAN AVIATION SCHOOL OF BARCELONA

... [+]

Pada EAS Barcelona

FI (A) Kursus Jurulatih Penerbangan CRI Kursus Pengajar (MEP) Multi Engine IRI Kursus Pengajar (A) Instrumen [-]
Sepanyol Barcelona
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Horizon International Flight Academy

Tujuan Kursus Jurulatih Penerbangan adalah untuk menyediakan calon dengan keupayaan untuk mengarahkan pelajar ke tahap yang diperlukan bagi pengeluaran lesen. ... [+]

Tujuan kursus ini

Tujuan Kursus Jurulatih Penerbangan adalah untuk menyediakan calon dengan keupayaan untuk mengarahkan pelajar ke tahap yang diperlukan bagi pengeluaran lesen.

Sukatan pelajaran Kursus Pengetahuan teori: 125 jam Terbang Latihan: 31.5 jam Tempoh Kursus: 14 minggu

Struktur Kursus

The FI (H) Kursus adalah program latihan sepenuh masa, tenaga pengajar pelajar mengamalkan perancangan tempoh pengajaran bilik Kelas dan membangunkan keupayaan mereka untuk memberi taklimat pendek dan panjang. Semasa fasa ini pengajar pelajar akan diajar untuk menunjukkan dan untuk menilai semua latihan dari tempat duduk kanan.

Syarat Kemasukan A CPL... [-]
Emiriah Arab Bersatu Abu Dhabi
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
14 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Queen Noor Civil Aviation Technical College

ICAO PLUS Managers Kursus Latihan TRAINAIR (TMC) menangani aspek operasi menguruskan sebuah organisasi latihan penerbangan yang memenuhi standard yang diperlukan operasi, ... [+]

Objektif Pembelajaran: Pada akhir kursus ini, para peserta akan dapat untuk menguruskan pasukan operasi mereka untuk: Mengenalpasti keperluan penubuhan Organisasi Latihan penerbangan; Menilai tahap pematuhan daripada pusat latihan dengan peruntukan ICAO Membangunkan pelan tindakan untuk memastikan pematuhan Organisasi Latihan dengan keperluan antarabangsa yang berkaitan.

Sasaran Penduduk: Orang-orang yang bertanggungjawab untuk menubuhkan, menguruskan, atau mengendalikan sebuah organisasi latihan penerbangan, termasuk semasa dan akan datang Latihan: Pengarah; pengurus; Ketua-ketua jabatan; pengurus operasi.

[-]
Jordan Amman
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
1 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Skies Airline Training

Pensijilan penerbangan masuk adalah lesen perintis swasta (PPL). Sebagai pemegang lesen PPL, anda boleh terbang pesawat enjin kecil tunggal. ... [+]

Kursus-kursus dalam Jurulatih Penerbangan.

Pensijilan penerbangan masuk adalah lesen perintis swasta (PPL). Sebagai pemegang lesen PPL, anda boleh terbang pesawat enjin kecil tunggal.

Skies Airline Training membawa anda dari pengalaman sifar kepada pemegang Lesen Percubaan Swasta dalam masa kurang dari 4 bulan.

Kandungan kursus100 jam latihan teoretikal52 jam latihan penerbanganBahan sekolah dasarYuran pengajar penerbanganManual pesawatPeperiksaan Bahasa Inggeris AviationPemeriksaan kesihatanPercubaan pertama yuran peperiksaan CAAYuran pemeriksa dan semua cukai yang dikenakanTempoh

Jumlah tempoh kursus: 4-5 bulan

Syarat kemasukanUmur ... [-]
Sweden Stockholm
Sept. 2020
English
4 - 5 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Barcelona Flight School

Pengajar Penerbangan (FI) Kursus adalah cara yang pertama dan lebih mudah untuk menambah pengalaman penerbangan ke buku log anda sebelum memohon kepada Syarikat Penerbang ... [+]

Pengajar Penerbangan (FI) Kursus adalah cara yang pertama dan lebih mudah untuk menambah pengalaman penerbangan ke buku log anda sebelum memohon kepada Syarikat Penerbangan.

Setelah menamatkan latihan yang diperlukan, Penerbangan Pengajar Rating akan membolehkan anda untuk bertindak sebagai Jurulatih Penerbangan, mengajar Groundschool dan menyediakan latihan Penerbangan kepada pelajar lain.

Mengambil tugas Jurulatih Penerbangan di Sekolah Penerbangan adalah salah satu cara yang terbaik untuk membina jam sambil melatih juruterbang lain, dan menyatukan kemahiran terbang anda dalam pekerjaan yang masuk ke dalam penerbangan yang akan, pada masa yang sama, membolehkan anda untuk terus berhubung dengan pasaran kerja Syarikat Penerbangan Pilot.... [-]

Sepanyol Barcelona
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
9 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Naples Air Center

Kursus Sijil Pilot FAA persendirian boleh tentu kemasukan bagi semua juruterbang, sama ada anda dapat meneruskan untuk kerjaya penerbangan atau yang ingin kekal sebagai j ... [+]

Training FAA Part 141 Penerbangan

Kursus Sijil Pilot FAA persendirian boleh tentu kemasukan bagi semua juruterbang, sama ada anda dapat meneruskan untuk kerjaya penerbangan atau yang ingin kekal sebagai juruterbang rekreasi ini adalah kursus yang pertama yang kita semua lakukan. Semasa latihan anda, anda akan mempelajari kemahiran asas yang terlibat dalam manuver pesawat, teknik navigasi serta instrumen asas kemahiran terbang untuk penerbangan pada hari keadaan cuaca visual. Latihan biasanya dilakukan dengan pesawat enjin tunggal.

35 jam arahan penerbangan (20 jam dengan pengajar) - 20 jam sekolah tanah FAA Part 141 - Kursus Kerjaya Pilot

Kursus-kursus yang berikut telah dibungkus bersama-sama untuk orang yang mahu datang ke Naples Air Center dan 7 bulan kemudian meninggalkan bersedia untuk Pilot Kerjaya.... [-]

Amerika Syarikat Naples
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Martinair Flight Academy

Latihan untuk jurulatih penerbangan (Instructor Penerbangan = FI) serta latihan untuk instrumen terbang pengajar (Instrument Rating Pengajar = IRI dan Multi Engine Pengaj ... [+]

Latihan untuk jurulatih penerbangan (Instructor Penerbangan = FI) serta latihan untuk instrumen terbang pengajar (Instrument Rating Pengajar = IRI dan Multi Engine Pengajar = MEI) adalah latihan yang khusus.

FI - Jurulatih Penerbangan Latihan untuk jurulatih penerbangan (latihan asas) telah menjadi sebahagian daripada Flight Academy Martinair selama bertahun-tahun. Keperluan untuk memulakan latihan adalah CPL yang sah dengan penarafan kelas September (EASA Lesen). A minimum 5 jam telah diterbangkan dalam 6 motnhs terakhir sebelum kursus bermula dan ujian pintu masuk perlu berlalu. Ujian ini adalah wajib.

Yang penting dalam bahagian teori latihan untuk jurulatih penerbangan terutama mengajar juruterbang pelajar mengenai aerodinamik dan undang-undang penerbangan dan belajar bagaimana untuk memberi taklimat klasik.... [-]

Belanda Lelystad
Sept. 2020
English,Belanda
Sepenuh masa
Sambilan
6 - 12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Mideast Aviation Academy

... [+]

Mempunyai sekurang-kurangnya CPL atau siap 200 jam waktu penerbangan yang mana 150 jam sebagai PIC jika memegang PPL. Bertemu dengan keperluan pengetahuan untuk CPL seperti yang dinyatakan dalam Lampiran I kepada FCL 1.470.

Tempoh:

4 bulan

Waktu Teoritis:

125 jam.

Waktu Penerbangan:

[-]
Jordan Amman
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 - 4 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Global Aviation

Tujuan kursus ini adalah untuk melatih CPL ICAO / IR pemegang / MEP ke tahap kecekapan yang diperlukan untuk membolehkannya beroperasi sebagai juruterbang pada pelbagai j ... [+]

Dear Sir, Pertama sekali, terima kasih kerana minat anda. Biar saya memperkenalkan diri. Global Aviation adalah akademi juruterbang profesional yang tertua di Greece, sebuah organisasi penerbangan antarabangsa dengan 20 tahun pengalaman dalam latihan juruterbang profesional. Global Aviation berpangkalan di lapangan terbang Penerbangan Awam Pachi (LGMG), Athens, Greece dan diluluskan oleh EASA untuk menawarkan kursus latihan juruterbang pesawat komersil seperti ATPL Bersepadu, ATPL Modular, CPL, IR, MEP dan MCC. Sebagai pengedar eksklusif Piper Aircrafts di Greece dan Balkan, sejak tahun 1997, Global Aviation menggunakan armada moden 6, 2 pesawat satu pelbagai enjin latihan dan 2 FNPT II simulator penerbangan (termasuk MCC) yang berpangkalan di Lapangan Terbang Penerbangan Awam Pachi di Athens Greece. Semua latihan teori dan penerbangan mengambil tempat di Athens, Greece, di mana cuaca membolehkan kita untuk terbang di sekitar 350 hari setahun. Selain itu, Global Aviation merupakan pusat penyelenggaraan EASA diluluskan dan hanya disahkan Pusat Khidmat Piper di rantau ini. Di bawah terdapat pembentangan ringkas sudah tentu penukaran. Maklumat lanjut boleh didapati di lampiran. Commercial Pilot Lesen ICAO Penukaran adalah satu kursus di mana pelajar memegang ICAO CPL (A) IR / MEP dan selepas tamat latihan dia akan dianugerahkan Part-FCL CPL (A) IR / MEP dengan ATPL Teori Kredit. Keperluan pra-Entry  Menyediakan kita Salinan ICAO CPL (A) IR / MEP dengan Instrument Rating dan Multi Engine Kelas Rating  Menyediakan kita Salinan ICAO Perubatan (kelas 1) Sijil  Menyediakan kita Salinan EASA Perubatan (kelas 1 ) Sijil  Menyediakan kita Salinan yang Pilot Logbook  Menyediakan kita Pengesahan... [-]

Yunani Pireas
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
10 hari
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Ventum Air Flight Academy

Kursus ini akan memberi tumpuan kepada prinsip-prinsip pengajaran dan penilaian pelajar terhadap pembelajaran dan mewujudkan pada mereka tabiat betul untuk melatih pelaja ... [+]

Kursus ini akan memberi tumpuan kepada prinsip-prinsip pengajaran dan penilaian pelajar terhadap pembelajaran dan mewujudkan pada mereka tabiat betul untuk melatih pelajar-pelajar baru pada masa hadapan. Pada ATO Ventum Air anda akan bertemu pengajar yang terbaik, yang akan berkongsi pengetahuan jangka panjang dan pengalaman mereka dengan anda semasa kursus. Kursus seluruh teori diadakan di Poland atau Bahasa Inggeris.

Untuk menawarkan anda kualiti tertinggi latihan kami kami disediakan untuk anda latihan, yang pasti akan membantu anda dengan kerja-kerja masa depan anda sebagai seorang pengajar. latihan teori terdiri daripada 125 jam kelas dan termasuk mata pelajaran seperti: kaedah pengajaran yang sesuai, proses latihan, penilaian dan peperiksaan pelajar, kemungkinan ancaman semasa kerosakan dalam penerbangan, dan lain-lain Kursus ini akan diadakan dalam kumpulan maksimum 12 peserta dan akan berakhir dengan peperiksaan dalaman dan isu sijil selepas peperiksaan berlalu.... [-]

Poland Warsaw
Oktober 2019
English,Poland
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Northern Air Training

Selepas CPL (H) atau PPL (H) anda sudah tiba masanya untuk memulakan kerjaya anda. Kenapa tidak bermula dengan mengajar orang lain bagaimana untuk terbang, ini cara yang ... [+]

Apakah FI Helikopter?

Selepas CPL (H) atau PPL (H) anda sudah tiba masanya untuk memulakan kerjaya anda. Kenapa tidak bermula dengan mengajar orang lain bagaimana untuk terbang, ini cara yang baik untuk membina jam dan meningkatkan kemahiran terbang anda.

Latihan Teoritis

Semasa kursus ini, anda akan menerima latihan dua minggu latihan sekolah di mana kami akan menjalani teknik pengajaran dan pembelajaran yang berbeza dan psikologi pelajar dan pengajar. Kami juga akan mengenali anda dengan peraturan yang memerintah kami sebagai sekolah dan anda sebagai pengajar baru. Anda juga perlu membuat pelbagai ceramah, taklimat dan taklimat sebagai pengajar.

Latihan Penerbangan Praktikal

Latihan penerbangan terdiri daripada 30 jam dari tempat duduk kiri dan akan dijalankan pada helikopter Robinson R44. Latihan ini dibina di atas sukatan pelajaran pilot PPL di mana semua manoeuvers akan dilaksanakan, kali ini dari perspektif pengajar. Latihan kecemasan akan menjadi tumpuan utama semasa kursus ini, anda akan dilatih dalam autorotasi penuh dengan pengajar kami yang berpengalaman.... [-]

Sweden Säve
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
2 - 3 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Baltic Aviation Academy

Adakah anda berasa semangat yang mendalam untuk penerbangan? Anda telah mendapat CPL (A), ATPL (A) atau PPL (A) tetapi masih tidak boleh duduk di satu tempat? Bagaimana j ... [+]

Penerangan Ringkas

Sebagai Pengajar Penerbangan anda akan:mendapat kelayakan baru dan berguna; mengekalkan kemahiran teori dan terbang anda; berkongsi pengetahuan anda dan menyebarkan demam penerbangan; mengumpul waktu terbang anda; mendapat keuntungan berharga sebagai seorang profesional.

Kelayakan FI (A) Pengajar Penerbangan memberi peluang untuk mengajar juruterbang pelajar kursus PPL (A) dan / atau CPL (A). Semasa kursus Pengajar Penerbangan di Baltic Aviation Academy , peserta akan mengikuti dan mempelajari pengetahuan teoritis dan kemahiran praktikal yang diperlukan untuk menjadi Pengajar Penerbangan yang berjaya.

Keperluan calon:

Umur - tidak kurang dari 18 tahun.Lesen - JAA / EASA CPL (A), ATPL (A), atau PPL (A) yang sah dengan Sijil Perubatan yang mencukupi.Pengetahuan teori - lebih tinggi atau sama dengan pengetahuan teori CPL (A)Jumlah masa penerbangan - tidak kurang daripada 200 jam yang terdiri daripada:150 atau lebih jam sebagai perintis;Tidak kurang dari 30 jam (minimum 5 jam dalam tempoh 6 bulan yang lalu) dalam pesawat Kelas SEP;Pilot-in-Command pada laluan dengan pesawat Kelas SEP - tidak kurang dari 20 jam (sekurang-kurangnya satu jarak kaki, tidak kurang dari 540 km (300 nm))Pengalaman Peraturan Penerbangan (IFR) - tidak kurang dari 10 jam.... [-]
Lithuania Vilnius
Royal Jordanian Air Academy

Objektif Latihan Pengajar Penerbangan (Pesawat) adalah untuk Keretapi Pilot-Calon The Tahap Kemahiran Perlukan Beri Latihan Penerbangan Untuk PPL (A) dan CPL (A). ... [+]

Kursus Jurulatih Penerbangan

Objektif kursus

Objektif Latihan Pengajar Penerbangan (Pesawat) adalah untuk Keretapi Pilot-Calon The Tahap Kemahiran Perlukan Beri Latihan Penerbangan Untuk PPL (A) dan CPL (A).

(A) Kursus FI Perlu Beri Tekanan Particular Kepada Peranan Individu Berhubung dengan Kepentingan Faktor Manusia dalam Man-Machine dan Pengetahuan Alam Sekitar Teori Interaksi, Perhatian khusus harus diberikan kepada Kematangan dan Penghakiman Pemohon Termasuk yang Memahami orang dewasa, Sikap Behavioral mereka dan Tahap ubah Pelajaran.

Prasyarat / kemasukan Pre Sekurang-kurangnya satu CPL (A); atau PPL (A) yang mengambil sekurang-kurangnya 200 Tempoh Masa Penerbangan Yang 150 jam sebagai Pilot -in- Command; Ketika ditemui Keperluan Ilmu yang CPL (A). ... [-]
Jordan Amman
Sept. 2020
English
Sepenuh masa
12 minggu
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Eurotech Flight School

Kursus Pengajar Penerbangan akan membawa anda ke Kualifikasi Yang Bermakna untuk melatih para pelajar untuk ppl dan penarafan jenis pada enjin tunggal pesawat. ... [+]

Keistimewaan

Kursus Pengajar Penerbangan akan membawa anda ke Kelayakan yang melayakkan pelajar melatih Ppl dan Penilaian Jenis pada Enjin Single Pesawat. Pengajar Penerbangan boleh melatih Jurut Pelajar Cpl setelah menerbangkan 200 jam latihan dan juga dapat mengarahkan instruktur pelatih setelah mereka menerbangkan 500 jam latihan.

Pengajar Penarafan Instrumental boleh melatih bahagian Ifr Modular Kursus, Kursus Bersepadu dan Pelanjutan pada Helikopter Multi-Engine jika dia memegang tiga syarat.

Jenis Pengajar Penarafan boleh melatih Kursus Penilaian Jenis pada Helikopter Me.

Pra-syarat

Untuk Calon Pengajar Penerbangan: Pemegang Cpl mesti mempunyai 250 jam penerbangan helikopter, yang mana 100 jam sebagai Pic; Pemegang ppl mesti mempunyai 200 jam penerbangan helikopter sebagai gambar dan juga mesti lulus Cpl atau Atpl Theory Exam.... [-]

Itali Caiolo
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu