ACADEMICCOURSES

Sambilan Kursus-kursus dalam Jurulatih Penerbangan di Belanda 2020

Kursus adalah kelas akademik yang diajar oleh tenaga pengajar yang berkelayakan yang bertujuan untuk meningkatkan pengetahuan peserta daripada kawasan atau latihan yang diberikan di dalam sesuatu bidang. Kursus berbeza-beza secara meluas dari segi panjang, saiz, kandungan dan tempoh.

Akan dibenarkan untuk beroperasi pesawat, juruterbang pelajar mengkaji bidang aeronautik, bersama-sama dengan standard dan peraturan keselamatan. jurulatih penerbangan bertanggungjawab untuk mengajar ilmu ini kepada pelajar dalam kedua-dua bilik darjah dan latihan praktikum.

Belanda adalah sebuah negara konstituen Kerajaan Belanda, yang terdiri daripada dua belas wilayah di Utara-Barat Eropah dan tiga pulau di Caribbean. Berbahasa Inggeris pelajar akan tidak mempunyai masalah mencari kursus yang sesuai. Bagi pelajar antarabangsa yang memohon untuk universiti di Belanda, beberapa biasiswa boleh didapati.

Sambilan Kursus dalam Jurulatih Penerbangan di Belanda

1 Hasil dalam Jurulatih Penerbangan, Belanda Filter

Kursus pengajar penerbangan (fi)

Martinair Flight Academy
Kursus
Sep 2020
<
Sepenuh masa
<
Sambilan
<
6&nbsp;-&nbsp;12 bulan
English
Belanda
Kampus

Latihan untuk jurulatih penerbangan (Instructor Penerbangan = FI) serta latihan untuk instrumen terbang pengajar (Instrument Rating Pengajar = IRI dan Multi Engine Pengajar = ...

Baca lebih lanjut