Kursus di Amerika North Surrey di Kanada

Terbaik Kursus-kursus di Amerika North Surrey di Kanada 2017

Kursus

Terdapat beratus-ratus kelayakan Profesional yang diiktiraf & kursus latihan dari dunia penyedia pendidikan terkemuka. Objektif kursus perlu membawa kepada kaedah pengajaran dan minat pelajar.

Satu kursus adalah kelas atau set kelas yang meliputi topik tertentu sepanjang tempoh mereka. program kursus boleh merangkumi pelbagai topik yang berbeza dan berkhidmat tujuan yang berbeza untuk pelajar, salah satu yang mungkin untuk menyediakan pengalaman tambahan dan latihan dalam tempoh asas pengetahuan tertentu atau trek kerjaya.

 

Jika anda berfikir untuk mana-mana sistem pendidikan tinggi yang akan memberi kesan kepada kehidupan anda secara positif sambil memberi anda pengetahuan dan kemahiran praktikal, maka sistem pendidikan Kanada 's adalah apa yang anda perlukan. Perjalanan ke Kanada untuk pendidikan anda akan membuat anda menghargai kreativiti dan inovasi pensyarah di institusi-institusi pengajian tinggi.

Kursus-kursus di Amerika North Surrey di Kanada

Baca lebih lanjut

Bahasa Inggeris Sebagai Bahasa Kedua (ESL)

King George International College
Campus Sepenuh masa 2 - 48  September 2017 Kanada Vancouver

King George College International menawarkan pelajar Bahasa Inggeris yang unik dan disesuaikan sebagai program Bahasa Kedua (ESL). struktur tahap fleksibel KGIC membolehkan pelajar untuk menyasarkan tahap tertentu setiap set kemahiran (tatabahasa, membaca dan menulis, mendengar dan komunikasi, dan sebutan) melalui kaedah dan kurikulum yang direka khas oleh pasukan kurikulum dalaman KGIC ini. [+]

Terbaik Kursus-kursus di Amerika North Surrey di Kanada. King George College International menawarkan pelajar Bahasa Inggeris yang unik dan disesuaikan sebagai program Bahasa Kedua (ESL). struktur tahap fleksibel KGIC membolehkan pelajar untuk menyasarkan tahap tertentu setiap set kemahiran (tatabahasa, membaca dan menulis, mendengar dan komunikasi, dan sebutan) melalui kaedah dan kurikulum yang direka khas oleh pasukan kurikulum dalaman KGIC ini. Ia adalah program kami peribadi ESL, kakitangan yang profesional dan berdedikasi kami dan perkhidmatan kami yang menjadikan KGIC pilihan pertama bagi ramai! Adakah anda tahu bahawa struktur tahap fleksibel KGIC membolehkan pelajar 28 cara yang berbeza untuk belajar bahasa Inggeris? Catering kepada pelajar individu adalah keutamaan pada KGIC, dan oleh itu anda tidak akan hanya menjadi perantara atau pelajar yang maju. sistem yang unik KGIC yang fleksibel mensasarkan tahap tertentu pelajar di setiap kawasan subject: Tatabahasa, Reading & Writing, Mendengar, dan Komunikasi & Sebutan. Jika kekuatan anda Tatabahasa dan kelemahan anda adalah Communications, anda boleh berada di tahap 4 Tatabahasa dan tahap 2 Communications kelas. Dengan 6 tahap yang berbeza dan 2 atau 3 bulan bahan untuk belajar di setiap peringkat, pilihan yang tidak berkesudahan. Menjadi individu; mendapatkan bantuan yang anda perlukan ... pengajian di KGIC! Butiran Program Lokasi: Victoria, Vancouver, Surrey, Toronto Jangka masa: 2 + minggu untuk 1 tahun Jam: 24 hingga 28 jam / minggu Jadual: Mon. untuk kha .: 9:00-03:00; Jumaat: 9:00-02:30 Selepas Kelas Sekolah & Kelab: Isnin / Rabu atau Selasa / Khamis: 15:10-04:00 Kelas Size: ~ 15 Jenis Program: Sijil Tahap: 7 (pemula - lanjutan); Foundation - Tahap 4: 3 bulan; Aras 5 & 6: 2 bulan Kelebihan KGIC Fleksibel Struktur Level - 28+ cara untuk belajar bahasa Inggeris! Kurikulum disesuaikan Pelajar Ganjaran dan Biasiswa Pengajar berkelayakan Pembelajaran bersepadu Bulanan Laporan Kemajuan (untuk menilai pembangunan anda) Academic Menasihati (untuk membantu anda mencapai potensi pembelajaran penuh anda) Tegas Bahasa Inggeris-Hanya Polisi Percuma Selepas Clubs Sekolah dan Kelas Pelajar Menasihati (tersedia dalam pelbagai bahasa) Syarat Kemasukan Semua peringkat adalah dialu-alukan. Pelajar akan diberi ujian pada hari pertama untuk menentukan tahap mereka. [-]