$close

Penapis

Lihat Hasil

Kursus-kursus di Amerika Winnipeg di Kanada 2022/2023

Kursus undang-undang adalah bertujuan untuk diambil oleh mereka yang ingin melanjutkan pembangunan peribadi mereka. Sama ada anda mengambil kursus-kursus di dalam kelas atau dalam talian, terdapat pelbagai bidang kajian khusus. Beberapa di antaranya teori peraturan, undang-undang komersil dan harta intelek.Kanada ialah sebuah negara Amerika Utara yang terdiri daripada sepuluh provinsi dan wilayah… Baca lebih lanjut

Kursus undang-undang adalah bertujuan untuk diambil oleh mereka yang ingin melanjutkan pembangunan peribadi mereka. Sama ada anda mengambil kursus-kursus di dalam kelas atau dalam talian, terdapat pelbagai bidang kajian khusus. Beberapa di antaranya teori peraturan, undang-undang komersil dan harta intelek.

Kanada ialah sebuah negara Amerika Utara yang terdiri daripada sepuluh provinsi dan wilayah. Terletak di bahagian utara benua, ia bermula dari Atlantik ke Pasifik dan utara ke dalam Lautan Artik.

Belajar di Winnipeg adalah menyeronokkan dan mencabar. Anda mencapai matlamat pendidikan anda, dan pada masa yang sama menikmati kehidupan dalam lawatan anda. Pelajar boleh mencapai apa-apa program sijil, diploma dan ijazah mereka ingin memperoleh dengan hanya mendaftar di institusi bandar 's.

Baca Ringkas
Baca lebih lanjut tentang pengajian di Kanada
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
International College of Manitoba (ICM) (Navitas)
Winnipeg, Kanada

UTP Tahap II: Sains Pertanian dan Makanan setara dengan tahun pertama ijazah sarjana muda dari Fakulti Sains Pertanian dan Makanan Universiti Manitoba.

UTP Tahap II: Sains Pertanian dan Makanan setara dengan tahun pertama ijazah sarjana muda dari Fakulti Sains Pertanian dan Makanan Universiti Manitoba. -
Kursus
English
Kampus
 
International College of Manitoba (ICM) (Navitas)
Winnipeg, Kanada

UTP Tahap II: Perniagaan setaraf dengan tahun pertama ijazah perniagaan sarjana dari Asper School of Business.

UTP Tahap II: Perniagaan setaraf dengan tahun pertama ijazah perniagaan sarjana dari Asper School of Business. -
Kursus
English
Kampus
 
International College of Manitoba (ICM) (Navitas)
Winnipeg, Kanada

UTP Tahap II: Kejuruteraan setaraf dengan tahun pertama Ijazah Sarjana Muda Sains (Kejuruteraan) Universiti Manitoba.

UTP Tahap II: Kejuruteraan setaraf dengan tahun pertama Ijazah Sarjana Muda Sains (Kejuruteraan) Universiti Manitoba. -
Kursus
English
Kampus