Kursus di Amerika Ottawa di Kanada

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Ottawa di Kanada 2017

Kursus

Kursus A merujuk kepada program pengajian yang khusus. Ia biasanya berlaku di kampus tetapi boleh disampaikan secara online. Kursus yang popular bagi mereka yang ingin mendapatkan pengetahuan khusus dalam satu mata pelajaran.

Kursus adalah kelas yang memberi tumpuan kepada satu topik yang ditetapkan, mesyuarat sebagai salah satu seminar tunggal atau dalam tempoh beberapa minggu, dan mereka menyediakan pelajar maklumat asas perlu sebagai sebahagian daripada program akademik mereka. Kursus boleh ditawarkan secara peribadi atau dalam talian, bergantung kepada program yang mereka milik.

 

Kanada ialah sebuah negara Amerika Utara yang terdiri daripada sepuluh provinsi dan wilayah. Terletak di bahagian utara benua, ia bermula dari Atlantik ke Pasifik dan utara ke dalam Lautan Artik.

Ottawa diiktiraf sebagai salah satu daripada bandar-bandar terbaik pendidikan di Kanada. Hampir separuh penduduk yang telah lulus dari universiti dan kolej. Yang utama pengajian tinggi institusi-Universiti Ottawa dan Carleton University telah menyumbang kepada ini secara langsung dan tidak langsung.

Kursus-kursus di Amerika Ottawa di Kanada

Baca lebih lanjut

Program Campuscanada

CampusCanada
Online & Campus Combined Sepenuh masa Sambilan August 2017 Kanada Canada Online Ottawa + 1 lagi

CampusCanada menawarkan program intensif dan mendalam direka untuk bertindak balas kepada cabaran unik yang dihadapi pelajar antarabangsa yang masuk. Cabaran-cabaran ini sering melibatkan suai kenal dan pandu arah kampus dan kehidupan akademik di sebuah universiti baru atau kolej, dan pada masa yang sama, menyesuaikan diri dengan kehidupan di bandar baru, dan sesungguhnya, sebuah negara baru. [+]

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Ottawa di Kanada. CampusCanada menawarkan program intensif dan mendalam direka untuk bertindak balas kepada cabaran unik yang dihadapi pelajar antarabangsa yang masuk. Cabaran-cabaran ini sering melibatkan suai kenal dan pandu arah kampus dan kehidupan akademik di sebuah universiti baru atau kolej, dan pada masa yang sama, menyesuaikan diri dengan kehidupan di bandar baru, dan sesungguhnya, sebuah negara baru. Walaupun CampusCanada ditempatkan di Universiti Carleton dan dipentaskan di seluruh National Capital Region, program ini menyediakan pelajar antarabangsa yang baru, tanpa mengira universiti Kanada atau kolej mereka menghadiri, dengan kemahiran dan maklumat yang berkaitan untuk membantu mereka berjaya membiasakan diri dengan tetapan baru mereka dan mula akademik mereka kerjaya dan pengalaman di luar negeri di landasan yang lebih pasti. CampusCanada menawarkan program tambahan untuk membantu mengangkat beberapa halangan; program ini melibatkan pengenalan talian intensif dan orientasi musim panas mendalam berdasarkan di kampus dan di seluruh National Capital Region. Kami menyeru kedua-dua komponen utama: Canada101 dan Campus101. Canada101 Canada101 adalah teman talian pengenalan dalam Campus101. Ia ditawarkan pada awal musim panas sebelum bahagian di kampus. Canada101 mempunyai tiga objektif utama yang menyokong hasil yang diingini yang dinyatakan di atas: untuk mendapatkan pemahaman yang luas tetapi dimaklumkan Kanada, terutamanya dari segi budaya Kanada dan tradisi budaya, masyarakat dan nilai-nilai sosial, geografi dan iklim, dan struktur undang-undang, politik, dan ekonomi; untuk membiasakan dan / atau memperkenalkan pelajar kepada tema, objektif, dan pengaturcaraan mereka mengalami lebih orientasi mendalam mereka; untuk mempunyai pelajar melibatkan diri dengan program dan pengajar, dan untuk meletakkan pelajar... [-]

Gourmet Kursus Jangka Pendek

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Ottawa

Untuk lebih daripada satu abad, Le Cordon Bleu telah membolehkan profesional masakan yang bercita-cita untuk menjadikan cita-cita mereka menjadi kenyataan.Walaupun ramai pelajar Le Cordon Bleu sudah mempunyai beberapa [+]

Gourmet Kursus Pendek

Untuk lebih daripada satu abad, Le Cordon Bleu telah membolehkan profesional masakan yang bercita-cita untuk menjadikan cita-cita mereka menjadi kenyataan. Walaupun ramai pelajar Le Cordon Bleu sudah mempunyai beberapa pengalaman kulinari, sebilangan besar datang dari pelbagai disiplin akademik dan latar belakang profesional. Ada yang ingin memulakan kerjaya baru, dan lain-lain sedang mencari untuk menggabungkan kepentingan atau kemaraan mereka dalam pekerjaan semasa mereka. Pelajar-pelajar kita berusaha untuk kerjaya yang berjaya dalam pelbagai bidang, termasuk dapur restoran, katering, restoran dan pengurusan hotel, kewartawanan, perundingan, perkhidmatan makanan, gaya makanan dan pendidikan.... [-]


Pâtisserie Supérieure

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Ottawa

Program Pâtisserie Supérieure menggabungkan semua pengetahuan, teknik, dan kemahiran seni daripada asas dan tahap Intermediate [+]

Pâtisserie Supérieure

Didorong untuk memperibadikan setiap bahagian kerja anda.

Program Pâtisserie Supérieure menggabungkan semua pengetahuan, teknik, dan kemahiran seni Asas dan Pertengahan peringkat.

Modul Superior:

Kontemporari Restoran Makanan Penutup

Belajar untuk menyediakan pencuci mulut restoran panas & sejuk, termasuk kek kontemporari, tartes, bûches dan souffle

Entremets pencuci mulut dan kajian mendalam perisa, aroma & rempah

Belajar membuat pencuci mulut dengan lebih krim, lapisan dan rasa seperti buah-buahan

The Art of Chocolate

Mempelajari kesenian kek coklat mousse, pembajaan coklat, coklat tangan-menurun & acuan ... [-]


Pâtisserie Intermédiaire

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Ottawa

Pâtisserie Intermédiaire adalah berdasarkan kepada amalan dan pengulangan.Sebagai pelajar menguasai teknik penting seperti membuat span atau krim Bavarian, pelajar menjadi lebih cekap [+]

Pâtisserie Intermédiaire

Menumpukan lebih banyak masa untuk hiasan dan persembahan kek anda.

Pâtisserie Intermédiaire adalah berdasarkan kepada amalan dan pengulangan. Sebagai pelajar menguasai teknik penting seperti membuat span atau krim Bavarian, pelajar menjadi lebih cekap.

Modul pertengahan:

Kemahiran hiasan seni

Ketahui garis halus dan paip sempadan dan kerja lanjutan menggunakan Royal icing

Variasi pada pencuci mulut restoran

Belajar untuk menyediakan pencuci mulut beku seperti ais krim & sorbet dan krim lain dan kastard dipenuhi pencuci mulut

Pengecilan - merangkak petits manis ... [-]

Pâtisserie De Base

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Ottawa

Belajar untuk mewujudkan kepelbagaian pastri, pencuci mulut tradisional, kek dan doh. [+]

Pâtisserie de Base

Belajar teknik-teknik klasik menggabungkan bahan-bahan ke dalam pastri yang kaya

Belajar untuk mewujudkan kepelbagaian pastri, pencuci mulut tradisional, kek dan doh. Tunjuk perasaan dan sesi praktikal akan membawa anda melalui teknik-teknik asas dan resipi pastri Perancis.

Modul asas:

Doh asas

Sediakan doh pendek kerak, doh manis, doh kek pendek, Pate à Choux, puff pastry, quiche, tartes dan lain-lain

Pengenalan kepada Krim dan Inti

Belajar untuk membuat pelbagai krim dan tampalan - bahan utama kepada banyak pencuci mulut

Kek Tradisional dan Desserts

Belajar untuk membuat Eclairs tradisional dan Saint Honoré dan lain-lain pencuci mulut klasik Perancis ... [-]


Diplome De Pâtisserie

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Ottawa

Memajukan melalui peringkat asas, pertengahan dan atasan program pâtisserie dan mendapat diploma yang diiktiraf di seluruh dunia. [+]

Diplome de Pâtisserie

Memajukan melalui peringkat asas, pertengahan dan atasan program pâtisserie dan mendapat diploma yang diiktiraf di seluruh dunia.

Memulakan perjalanan anda dengan doh asas dan krim pastri dan maju ke teknik hiasan, restoran dan pencuci mulut beku, dan coklat khusus dan kerja gula.

Pâtisserie de Base

Satu pengenalan menyeluruh kepada seni pastri - penyediaan dan serba boleh doh asas, krim dan tampalan; kuih-muih tradisional, hiasan asas dan kemasan; dan Perancis pastri istilah.

Pâtisserie Intermédiare

A perbaikan teknik asas pengenalan kepada pembajaan coklat, mencelup dan teknik hiasan; karamel dan kaedah nougatine, dan banyak lagi persiapan maju pencuci mulut gaya restoran. ... [-]


Masakan Supérieure

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Ottawa

Tahap ini memberi tumpuan kepada evolusi teknik Perancis membolehkan kreativiti peribadi dan penguasaan kemahiran masakan klasik dan kontemporari. [+]

Masakan Supérieure

Menguasai kemahiran masakan klasik dan kontemporari dan menambah gaya tandatangan anda sendiri

Tahap ini memberi tumpuan kepada evolusi teknik Perancis membolehkan kreativiti peribadi dan penguasaan kemahiran masakan klasik dan kontemporari.

Modul Supérieure:

Penguasaan klasik dan kontemporari "Haute Masakan "

Menemui trend baru dalam persembahan, warna dan masakan klasik

Penguasaan teknik & kaedah yang rumit

Belajar teknik-teknik yang paling rumit dalam Masakan Perancis yang boleh digunakan untuk masakan dunia apa-apa

Seni persembahan moden melalui hidangan kumpulan dan individu ... [-]

Masakan Intermédiaire

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Ottawa

Kaji Perancis masakan serantau, bahan-bahan dan asal-usul dan belajar resipi yang paling terkenal dari Perancis.Melalui amalan dan pengulangan, anda akan mula melaksanakan [+]

Masakan Intermédiaire

Memperbaiki dan menjadi lebih cekap di dapur sebagai anda menggunakan kemahiran baru anda dan teknik-teknik untuk mencipta resipi terkenal

Kaji Perancis masakan serantau, bahan-bahan dan asal-usul dan belajar resipi yang paling terkenal dari Perancis. Melalui amalan dan pengulangan, anda akan mula untuk melaksanakan tugas dengan lebih mudah manakala pengajar chef mengetengahkan persembahan dari pinggan ke pinggan.

Modul pertengahan:

Asal-usul produk dan pengaruh pada masakan serantau

Diperkenalkan kepada dua belas kawasan di Perancis dan cara masakan yang unik dari kawasan yang berbeza ... [-]


Masakan De Base

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Ottawa

Dari hari pertama, diperkenalkan untuk pengendalian pisau, luka klasik dan saham asas.Sebagai istilah berlangsung, teknik berlapis atas satu sama lain [+]

Masakan de Base

Dari hari pertama, diperkenalkan untuk pengendalian pisau, luka klasik dan saham asas. Sebagai istilah berlangsung, teknik adalah berlapis kepada satu sama lain dan menjadi menu lebih rumit dan lebih berorientasikan, menggabungkan unsur-unsur seperti organisasi, penyediaan, kira-kira dan masa. Anda 'akan mempelajari asas-asas ini, di samping meningkatkan tahap keyakinan anda.

Modul asas:

Pengendalian pisau Selamat dan luka asas

Mempelajari teknik-teknik pengendalian pisau untuk memotong dan saiz sayur-sayuran dan daging

Keselamatan Makanan, Kebersihan dan Pertubuhan

Ketahui keselamatan makanan, kebersihan dan organisasi supaya anda akan bersedia untuk bekerja di dapur profesional ... [-]


Diplome De Masakan

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus Sepenuh masa September 2017 Kanada Ottawa

Menggunakan plat sebagai kanvas anda dan mendapatkan pengetahuan, disiplin dan pemahaman tentang kemahiran teknikal yang menggalakkan kreativiti anda dan bakat semula jadi untuk berbunga. [+]

Diplome de Cuisine

Memajukan melalui peringkat asas, pertengahan dan atasan masakan dan mendapat diploma yang dialu-alukan di dapur di dunia 's terbaik.

Menggunakan plat sebagai kanvas anda dan mendapatkan pengetahuan, disiplin dan pemahaman tentang kemahiran teknikal yang menggalakkan kreativiti anda dan bakat semula jadi untuk berbunga. Kaedah-kaedah ini boleh digunakan untuk mana-mana gaya masakan.

Masakan de Base

Satu pengenalan yang menyeluruh untuk masakan Perancis menyediakan kemahiran masakan klasik dan pengendalian pisau techniques- dan penjagaan, kebersihan dan sanitasi, luka pisau klasik, kaedah memasak, penyediaan makanan, mise-en-tempat, latihan lelangit, dan istilah masakan.... [-]


Le Professionnel Diplome Grand

Le Cordon Bleu Ottawa
Campus Sepenuh masa 10  September 2017 Kanada Ottawa

Le Grand Diplome Professionnel ialah Masakan dan Pâtisserie (Pastry) serta latihan program 10 bulan yang ditawarkan hanya di Le Cordon Bleu Ottawa [+]

Le Grand Diplome Professionnel

Le Grand Diplome Professionnel ialah Masakan dan Pâtisserie (Pastry) serta latihan program 10 bulan yang ditawarkan hanya di Le Cordon Bleu Ottawa.

Le Grand Diplome Professionnel dirancang untuk pelajar untuk mendapatkan semua yang terkenal Cordon Bleu seni kulinari kemahiran dan teknik yang diperolehi melalui Grand Diplome manakala menggabungkan teori tambahan, pensijilan penting, pengetahuan amalan terbaik dan pengalaman kerja yang sebenar, termasuk latihan 11 minggu.

Program Le Grand Diplome Professionnel menawarkan pelajar peluang untuk:

Membangunkan kemahiran dalam masakan Perancis klasik dan teknik pâtisserie (pastri). Explore penyediaan makanan, pembangunan menu, operasi restoran, pemakanan, keselamatan makanan dan kawalan kos makanan. Mencapai industri yang diiktiraf pensijilan seperti HACCP (Analisis Bahaya dan Titik Kawalan Kritikal), Latihan Khidmat Bertanggungjawab Alkohol Minuman, First Aid & CPR. Memperolehi pengalaman praktikal dalam amali 3-bulan dalam dapur profesional dan restoran. ... [-]