Kursus di Amerika Regina di Kanada

Terbaik Kursus-kursus di Amerika Regina di Kanada 2018

Sarjana

Banyak universiti antarabangsa terkemuka dan institusi pendidikan lain menawarkan peluang untuk pembangunan peribadi yang lebih besar melalui kursus undang-undang. Kursus-kursus ini membincangkan isu-isu semasa dan trend yang terlibat dalam bidang seperti harta intelek dan teori peraturan.

Kanada ialah sebuah negara Amerika Utara yang terdiri daripada sepuluh provinsi dan wilayah. Terletak di bahagian utara benua, ia bermula dari Atlantik ke Pasifik dan utara ke dalam Lautan Artik.

Institusi pengajian tinggi di Kerajaan adalah pelbagai dalam program-program yang mereka tawarkan. Institusi tersebar di seluruh rantau ini; Oleh itu setiap orang sanggup boleh dapat mendaftar untuk mana-mana pilihan kerjaya pilihan. Universiti Regina yang merupakan kemudahan utama di kawasan ini berkongsi nama dengan bandar.

Kursus-kursus di Amerika Regina di Kanada

Baca lebih lanjut

ESL - Bahasa Inggeris Sebagai Bahasa Kedua Program

University of Regina
Campus Sambilan 39  September 2018 Kanada Regina

6 peringkat kami Program Akademik menekankan kemahiran bahasa Inggeris anda perlu memasukkan dan berjaya di Universiti Regina. Sebelum anda memulakan semester pertama anda, anda akan mengambil Ujian penempatan untuk menentukan tahap Bahasa Inggeris anda. Terdapat 3 semester setahun; setiap semester adalah 13 minggu panjang. [+]

ESL - Bahasa Inggeris sebagai Bahasa Kedua Program

laluan anda untuk University of Regina.

6 peringkat kami Program Akademik menekankan kemahiran bahasa Inggeris anda perlu memasukkan dan berjaya di Universiti Regina. Sebelum anda memulakan semester pertama anda, anda akan mengambil Ujian penempatan untuk menentukan tahap Bahasa Inggeris anda. Terdapat 3 semester setahun; setiap semester adalah 13 minggu panjang.

Tahap

005 Rendah Asas 010 Basic 020 High Asas 030 Pertengahan 040 High Intermediate Advanced

Tarikh EAP dan Yuran Pengajian

Spring / Summer 2017 Tarikh: Mei 01-28 Julai Tuisyen (Visa Pelajar): $ 4,050 Tarikh Akhir Permohonan: 1 April 2017 $ 400 Bayaran deposit tidak akan dikembalikan (ditolak daripada tuisyen anda) * $ 100 tidak boleh dikembalikan yuran permohonan.... [-]